2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

babamda gorsun dıye pazar yapıyor heralde ozellıkle kaydirigubbakcemile3
evet artık buyuk adam gıbı yatıyolar cok tatlılar ya.
ıpek salıncagında uyuyo mesela su an bı ayagı assagı sarkmıs dıger ayagınıda salıncagın demırıne dayamış komedi

evet bencede öyle yapıyo...ayyy çok tatlı ya ayaklarını yiyim ben onun...genç kız oldu...bebekmi artık öyle koyduğun gibi yatsın annesi

güzeldi valla. kaydirigubbakcemile3

maşallah İpek Böcüğümee.

günaydın...hülya resimler çok güzel...böcükler harikaaa....ayşegülüde görmüş olduk sayende...nasıl izin verdi kız....

zorlama yoookkk zemuszemus

ben kaçar...utkum uyandı kahvaltı yapcaz....bugün temizlik yapıcam...çok işim var çokkkkkk...arada yine bakınırım ......

merhaba kızlar naıslsınız zeynepcım ya sorma bende onu yazıcaktım aksam adet oldum 3 bende aglıcaktım gece agrılardan bugun esım bı doktora gıt dedı adamda korktu bune ya adet sancıları deyısmedı hata colastı bende kıvranıp duruyom cocugu bıle zor kucagıma alıyorm veeee bızde dun ayagımızı yemeye basladık dun ayaklarını agzına goturup kendıde cıklık atıyodu yapıyorum dıye kaydirigubbakcemile3 kızlar doktor dedıkı dutasın cocuk yogurtu varya ondan da vere bılırsın oda cok guzel ev yapımı gıbı ıcınde bı dunya sey var yararlı dıye kahvaltıda yarısını yedı ozge aksam aldık gunde 2 defa sutas bebek yogurtu ve 2 defa pure meyvelı ve sebzelı obur ogunlerımız hep aptamılll

melek walla benımde agrım cok war cocugu zor alıyorum kucagıma. dogumdan sonra gecer dıyen halt etmiş...
demek ıpekte ozgede dun ayaklarını yemeye basladılar :)
ama o sutas yogurtları verme bence. ben kendım mayalıyorum ewde yogurdu 1-2 ogun yıcegı kadar ıcıne kayısı,seftalı,muz falan katıp meyvelı yogurt yapıyorum dogal danone :) ne kadar dogal olursa olsun onların ıcınde katkı maddesı wardır... sonucta raf ömrü war hepsının. raf omru olan herseyın ıcınde de katkı maddesı war.

Günaydın iyi haftalar herkese canlar.

Adana buluşması resimelriniz çok güzel. bücürlerin hepsi ayrı bi tatlı. Kız Ayşegül seni de görecek miydik buralardakaydirigubbakcemile2

Kan ilacını sağlık ocağından aldım canım ama geçen kontrolde doktorumuz da söylemişti sağlık ocağından al kilosu kadar vereceksin diye. Sağlık ocağındaki Aile hekimimiz de aynısını söyledi sabah 5 akşam 4 ver dedi..

Bi bakçan ipek yok masların oltukların altındakaydirigubbakcemile3. Yerim ben o kuzuyuopuyorumnanaktan

Sen bak besle pakla babasına göstersin herşeyi bak sen sıpayakaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun Özge' ye yarasın mamaları.. Bizimkine dün 4-5 çay kaşığı şeftali püresi verdim anaaam bir surat buruşturuyo zorla yiyo püskürtmeye çalışıyo. Ama kaşığı uzattığımda ağzını açıp elleriyle ellerimi çekiyokaydirigubbakcemile3
Kızlar bi de ben sebze meyve filesi aldım. Henüz sadece tadımlık verdiğim için minik parça karpuz koydum bi küçük dilim nasıl kemiriyo onu. Her tarafından suları aktı o ayrı:asigim:

tatlım kutu sut alıyoruz onunda aynı sey var ıcınde doktorlarda tavsıye edıyo bende evde yapıyorum ama kutu sutle hıcte ıyı olmuyo yogurt mahalenın sutcusune sımarlamam lazım kutu sutle yogurt herkez dıyo hıc ıyı dıl dıye dokme sutle cok ıyı olurmus

melek kutu sutle yapma zaten. gunluk sutler war cam sısede onla yap yogurdu cok daha saglıklı. hem 3-5 dk kaynatınca ıcındekı mıkrobuda oluyor. hazır yogurtlardan cok daha saglıklı...

burcu bu 3.adetım dogumdan sonra canım mayısta oldum ılkını...
kurtulamadım şu adet agrısından walla kız 2. yı mı dogursak yok evlen gecer dedıler yok dogur gecer dedıler hala agrım war hala war...
Bende adet sancisindan çok çektim kivrim kivrim oldugumu bilirim evlen geçer dediler nerde simdi daha olmadim doghumdan sonra ama yinede oluyomus gibi agrisini çekiyom
kadin olmak ne zor yaa
Oy masallah Ipegime kocaman oldu annesi
artik iyice hareketleniyolar asil bundan sonra dikkat etmek lazim
Bizim Ecemde iki gecedir kendini yan çevirip öyle yatiyo ama hala dönmüyo çalismalara devam

Ne güzel ya hergün yeni bi sey ögreniyolar büyüyolar

Bende dün aksam yogurt mayaladim gerçi biz daha ek gidaya geçmedik ama tutturabilirmiyim diye bi denedim ve çok güzel tuttu :lepi:alkisalkisalkis

Lap diye daldim :))
GÜNAYDIN KIZLAR

Bulusma resimleri çok güzel bebislerde anneleride super çikmis

Bende dün aksam yogurt mayaladim gerçi biz daha ek gidaya geçmedik ama tutturabilirmiyim diye bi denedim ve çok güzel tuttu :lepi:alkisalkisalkis
Günaydın şekerim. Aynısını ben de yaptım dün. Kutu süt ve hazır yoğurtla yaptım denemek için kendim yicemcokacimcoook

Maşallah paşama. Doktorun iyi dediyse daha ne olsun .

masallah canim oglusuna doktorun iyi diyosa takilma bence sagliklari yerinde olsun en önemlisi o
[/QUOTE]

ay canimmm yaaaa benim bebisimde cok kusuyor. hic degilse günde 10-15 önlük degistiriyoruz :) anam bu almanlara lafta anlatamiyosun ilac felanda vermiyorlar! görseniz üstümüz basimiz hep kusmuk offfff..... :gitme:

cok tesekkurler kızlar.bugun aynı doktora yıne goturcem buyuk ınsan gıbı ıkı gundur balgam cıkarıyo şimdide,,onun içinde bı şurup bişey versın ya
tatıle gıtcem 15 gun sonra,,gıdene kadar ıyıleştıreyım bebegımı bı sorunumuz kalmasın ınsallah

kızlar kan damlası kilosuna göre verilicek demişsiniz 4 5 damladan bahsetmişsiniz hangi marka damla kullanıyosunuz doktor bana 7 damla damlatıcaksın dedi ya.. 6700 dü ipek son kontrolünde..

kızlar kan damlası kilosuna göre verilicek demişsiniz 4 5 damladan bahsetmişsiniz hangi marka damla kullanıyosunuz doktor bana 7 damla damlatıcaksın dedi ya.. 6700 dü ipek son kontrolünde..

6700 olduğu için 7 damla demiş demekki ben sağlık ocağı hiç öyle birşey demedi bende 7 -8 damlaya çıkartayım Duru 7400.ayy tam anlatmaya bile ağızları yoruluyor ya ben 1 aydır 4 damla veriyordum hoş bazen 6-7-8 aklıma eseni yapıyordum kiloya göre ise artık hep 8 damla zaten onun yarısınıda tuuuh yapıp atıyor dışarı.adını hatırlamıyorum canım ama Vegaferro olabilir sanki öyle okumuştum ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…