burakta dün uyuyodu geldim baktım..aynen yüzüstü yatmış elinide başının altına koymuş onunda yaptığı iş değildi bende şaşırdım babasını çağrdım geldi baktık şaşırdık...zaten bizim paşa ilkleri hep pzar günü babası evdeyken yapıyo...nedense(ilk yüzüstü döndüğündede pazardı (sonra baktım yana dönmüş bacakları açmış büyük adam gibi yatıyo çok hoş ya....
babamda gorsun dıye pazar yapıyor heralde ozellıkle kaydirigubbakcemile3
evet artık buyuk adam gıbı yatıyolar cok tatlılar ya.
ıpek salıncagında uyuyo mesela su an bı ayagı assagı sarkmıs dıger ayagınıda salıncagın demırıne dayamış komedi
Günaydınnn,
maşallah .dr iyi dediyse iyidir kusması azalınca kilosuda artar canım.
maşallah paşaya kilo alımı gayet iyi.bizimkide arada dönüyor ama kolunu çıkartamıyr altından basıyor çığlığı.
sizin kan ilacını sağlık ocağımı verdi dr mu ?ya bize sabah aç karna 4 damla dediler akşam falan yok.
afiyet olsun süt olsun yarasın Ecem 'e
heeeeh oldun mu sonunda ilk oluyordun dimi sen ilk 3 ay falan çok ağrılı oluyor sonra düzeliyor.benim adetlerim hep çok sancılı olurdu zaten evlen geçer dediler yok çoçuktan sonra geçer dediler yine yok geçmedi 2. mi doğursam geçer mi acaba kafamçokkarıştı .
[
ohh sefanız olsun.Ayşegül senide gördük ya bu topikte bu topiğe artık birşeycik olmaz.maşallah bebişlerede 3 zilli 3 de güzel anaları iyi vakit geçirmişsiniz belli.
kızlar dun gece su ıcmek ıcın bı kalktım bızım kız yuzustu yatıyor.
hayatta yapıcagı sey degıldır hıc sevmez yuzustu yatmayı ama saatlerce uyumus oyle zilli kaydirigubbakcemile3
ve bugun mutfaga gıttım bı geldım yuvarlanmıs... baya bı yuvarlanmıs... yanı bu demek kı once yuzustu donmus (kı bunu zaten yapıyodu) sonrada yuzustunden sırtustune donmus demek kı yuvarlanabılmıs kaydirigubbakcemile3
veee yıne dun ılk kez ayaklarımız agza gıttı... aksamdan berı ayaklarını yıyor kaydirigubbakcemile3
ay bu cok guzel ya... her gun yenı bıseyle cıkıyor karsıma. yenı seyler ogrenıyor bunu ızlemek harıka opuyorumnanaktan
günaydın...hülya resimler çok güzel...böcükler harikaaa....ayşegülüde görmüş olduk sayende...nasıl izin verdi kız....
maşallah paşaya kilo alımı gayet iyi.bizimkide arada dönüyor ama kolunu çıkartamıyr altından basıyor çığlığı.
sizin kan ilacını sağlık ocağımı verdi dr mu ?ya bize sabah aç karna 4 damla dediler akşam falan yok.
kızlar dun gece su ıcmek ıcın bı kalktım bızım kız yuzustu yatıyor.
hayatta yapıcagı sey degıldır hıc sevmez yuzustu yatmayı ama saatlerce uyumus oyle zilli kaydirigubbakcemile3
ve bugun mutfaga gıttım bı geldım yuvarlanmıs... baya bı yuvarlanmıs... yanı bu demek kı once yuzustu donmus (kı bunu zaten yapıyodu) sonrada yuzustunden sırtustune donmus demek kı yuvarlanabılmıs kaydirigubbakcemile3
veee yıne dun ılk kez ayaklarımız agza gıttı... aksamdan berı ayaklarını yıyor kaydirigubbakcemile3
ay bu cok guzel ya... her gun yenı bıseyle cıkıyor karsıma. yenı seyler ogrenıyor bunu ızlemek harıka opuyorumnanaktan
burakta dün uyuyodu geldim baktım..aynen yüzüstü yatmış elinide başının altına koymuş onunda yaptığı iş değildi bende şaşırdım babasını çağrdım geldi baktık şaşırdık...zaten bizim paşa ilkleri hep pzar günü babası evdeyken yapıyo...nedense(ilk yüzüstü döndüğündede pazardı (sonra baktım yana dönmüş bacakları açmış büyük adam gibi yatıyo çok hoş ya....
merhaba kızlar naıslsınız zeynepcım ya sorma bende onu yazıcaktım aksam adet oldum 3 bende aglıcaktım gece agrılardan bugun esım bı doktora gıt dedı adamda korktu bune ya adet sancıları deyısmedı hata colastı bende kıvranıp duruyom cocugu bıle zor kucagıma alıyorm veeee bızde dun ayagımızı yemeye basladık dun ayaklarını agzına goturup kendıde cıklık atıyodu yapıyorum dıye kaydirigubbakcemile3 kızlar doktor dedıkı dutasın cocuk yogurtu varya ondan da vere bılırsın oda cok guzel ev yapımı gıbı ıcınde bı dunya sey var yararlı dıye kahvaltıda yarısını yedı ozge aksam aldık gunde 2 defa sutas bebek yogurtu ve 2 defa pure meyvelı ve sebzelı obur ogunlerımız hep aptamılll
Bende adet sancisindan çok çektim kivrim kivrim oldugumu bilirim evlen geçer dediler nerde simdi daha olmadim doghumdan sonra ama yinede oluyomus gibi agrisini çekiyomburcu bu 3.adetım dogumdan sonra canım mayısta oldum ılkını...
kurtulamadım şu adet agrısından walla kız 2. yı mı dogursak yok evlen gecer dedıler yok dogur gecer dedıler hala agrım war hala war...
Oy masallah Ipegime kocaman oldu annesikızlar dun gece su ıcmek ıcın bı kalktım bızım kız yuzustu yatıyor.
Ne güzel ya hergün yeni bi sey ögreniyolar büyüyolarburakta dün uyuyodu geldim baktım..aynen yüzüstü yatmış elinide başının altına koymuş onunda yaptığı iş değildi bende şaşırdım babasını çağrdım geldi baktık şaşırdık...zaten bizim paşa ilkleri hep pzar günü babası evdeyken yapıyo...nedense(ilk yüzüstü döndüğündede pazardı (sonra baktım yana dönmüş bacakları açmış büyük adam gibi yatıyo çok hoş ya....
Bende dün aksam yogurt mayaladim gerçi biz daha ek gidaya geçmedik ama tutturabilirmiyim diye bi denedim ve çok güzel tuttu :lepi:alkisalkisalkismelek walla benımde agrım cok war cocugu zor alıyorum kucagıma. dogumdan sonra gecer dıyen halt etmiş...
demek ıpekte ozgede dun ayaklarını yemeye basladılar :)
ama o sutas yogurtları verme bence. ben kendım mayalıyorum ewde yogurdu 1-2 ogun yıcegı kadar ıcıne kayısı,seftalı,muz falan katıp meyvelı yogurt yapıyorum dogal danone :) ne kadar dogal olursa olsun onların ıcınde katkı maddesı wardır... sonucta raf ömrü war hepsının. raf omru olan herseyın ıcınde de katkı maddesı war.
Günaydın şekerim. Aynısını ben de yaptım dün. Kutu süt ve hazır yoğurtla yaptım denemek için kendim yicemcokacimcoookBende dün aksam yogurt mayaladim gerçi biz daha ek gidaya geçmedik ama tutturabilirmiyim diye bi denedim ve çok güzel tuttu :lepi:alkisalkisalkis
Günaydın şekerim. Aynısını ben de yaptım dün. Kutu süt ve hazır yoğurtla yaptım denemek için kendim yicemcokacimcoook
Maşallah paşama. Doktorun iyi dediyse daha ne olsun .
ay canimmm yaaaa benim bebisimde cok kusuyor. hic degilse günde 10-15 önlük degistiriyoruz :) anam bu almanlara lafta anlatamiyosun ilac felanda vermiyorlar! görseniz üstümüz basimiz hep kusmuk offfff..... :gitme:
kızlar kan damlası kilosuna göre verilicek demişsiniz 4 5 damladan bahsetmişsiniz hangi marka damla kullanıyosunuz doktor bana 7 damla damlatıcaksın dedi ya.. 6700 dü ipek son kontrolünde..
maşallah .dr iyi dediyse iyidir kusması azalınca kilosuda artar canım.
.
oh oh hamarat kızlar sızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?