6700 olduğu için 7 damla demiş demekki ben sağlık ocağı hiç öyle birşey demedi bende 7 -8 damlaya çıkartayım Duru 7400.ayy tam anlatmaya bile ağızları yoruluyor ya ben 1 aydır 4 damla veriyordum hoş bazen 6-7-8 aklıma eseni yapıyordum kiloya göre ise artık hep 8 damla zaten onun yarısınıda tuuuh yapıp atıyor dışarı.adını hatırlamıyorum canım ama Vegaferro olabilir sanki öyle okumuştum ama emin değilim.
neyyy?2 sayfa önde kaldı canım.
canım hayırlı ugurlu olsun...biz de artık ist.lu oluyoruz ağustos gibi taşınıcaz büyük ihtimalle... kendi evimde 1.5 sene oturmak nasip oldu serde gene kiraya çıkmak varmış çok üzgünüm ama yapıcak bişi yok kısmet değilmiş... yabancı bir yer yabancı bir şehir.. gene arkadaş edinmeye çalış, etrafa alışmaya çalış, doktor ara hastane ara ipek de çok küçük çok zor olucak bizim için.. anadolu yakasında oturan arkadaşlar hangi hastanelere götürüyorsunuz bebişlerinizi bana bi yazıverin bi zahmet, gitmeden bişileri belirliyim kafamda daha rahat olur..
Yaaa bizim burda kan damlasi vermiyolar sadece D vitamini o kadar bilmiyorumkismile
Haftaya cuma Türkiyedeyiz kismetsehihoyyyt
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Aynen kutu süt ve hazir yogurtdan onuda ben yiycem oh afiyet seker süt olsun bizekaydirigubbakcemile3
kızlar kan damlası kilosuna göre verilicek demişsiniz 4 5 damladan bahsetmişsiniz hangi marka damla kullanıyosunuz doktor bana 7 damla damlatıcaksın dedi ya.. 6700 dü ipek son kontrolünde..
biz de artık ist.lu oluyoruz ağustos gibi taşınıcaz büyük ihtimalle... kendi evimde 1.5 sene oturmak nasip oldu serde gene kiraya çıkmak varmış çok üzgünüm ama yapıcak bişi yok kısmet değilmiş... yabancı bir yer yabancı bir şehir.. gene arkadaş edinmeye çalış, etrafa alışmaya çalış, doktor ara hastane ara ipek de çok küçük çok zor olucak bizim için.. anadolu yakasında oturan arkadaşlar hangi hastanelere götürüyorsunuz bebişlerinizi bana bi yazıverin bi zahmet, gitmeden bişileri belirliyim kafamda daha rahat olur..
Yaaa bizim burda kan damlasi vermiyolar sadece D vitamini o kadar bilmiyorumkismile
yaa kızlar şişe sütle mayalayalımda...biz ev merkeze uzak nerden bulcam ben şişe sütü...kutu sütle mayalıcam mecbur...offf yaaaaa...
Ne bileyim zeynepcim hiç duymadim burda demin bi baktim google dan yok bisey çikmadineyyy?
canım hayırlı ugurlu olsun...
ıstanbula geldıgınde goruselım mutlaka. nereye tasıncaksınız bellı mı?
aaaa nıyekı acaba...
acaba bız mı gereksız olan bısey werıyoruz yoksa sen mı gereklı bısey vermıyosun?
bu işte bi iş war ya neyse...
Ne bileyim zeynepcim hiç duymadim burda demin bi baktim google dan yok bisey çikmadi
neyyy?
canım hayırlı ugurlu olsun...
ıstanbula geldıgınde goruselım mutlaka. nereye tasıncaksınız bellı mı?
aaaa nıyekı acaba...
acaba bız mı gereksız olan bısey werıyoruz yoksa sen mı gereklı bısey vermıyosun?
bu işte bi iş war ya neyse...
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ferro Sanol verdi sağlık ocağı canım. Kilosundan dolayı öyle demişti bir dahaki ay gidip tartıldığınızda arttır dicektir. Bana kilosundan dolayı 9 damla verdi de neden hepsini bi kerede verdirmedi anlamadım. Sabah 5 akşam 4 damla ver dedi. Ben emmeden önce versem emse hem tadını almaz falan diye sordum olmaz emdikten 1 saat sonra ver dedi sütle beraber içmesin dedi.
Aaa hayırlısı olsun canım. İş dolayısıyla herhalde. KK' dan bir sürü İst.lu var onlar sana yardımcı olur doktor hast. konusunda hiç merak etme.
Niye ki acepbilmiyorumkismile
hayde bakımmmm kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlısı...ecem ilk türkiye tatilini yapsın bakalım...
hadi hayırlı olsun reyhancım...
gereksız bı ılac mı werıyoruz acaba zaten sevmıyorum cocuga ılac vermeyı bak aklım karıstı sımdı...
Günaydın herkese,,
Hülyacım resimleriniz çok güzelmiş, anneleride, prenseslerde çok tatlı çıkmışlar maşallah, sayende Ayşegülüde gördük en sonunda ..:lepi:buarada Mirayın cicileride pek yakışmış kuzumazemuszemus,
Sibelcim bende kutu sütle mayalıyorum,biraz sulu bir kıvamda oluyor ama tadı güzel,tamda Zeynebin yiyebileciği gibi, birkaç gündür veriyorum bende ama bizim kız pek sevmiyor yoğurdu yüzünü ekşitiyor yerken, doktor ek gıdaya başla demedi ama ben ufaktan başladım bakalım çarşamba günü kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek....
Dur bakalim eczaneye gidicem bu hafta sorarim orda var mi yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?