2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

biz de artık ist.lu oluyoruz ağustos gibi taşınıcaz büyük ihtimalle... kendi evimde 1.5 sene oturmak nasip oldu serde gene kiraya çıkmak varmış çok üzgünüm ama yapıcak bişi yok kısmet değilmiş... yabancı bir yer yabancı bir şehir.. gene arkadaş edinmeye çalış, etrafa alışmaya çalış, doktor ara hastane ara ipek de çok küçük çok zor olucak bizim için.. anadolu yakasında oturan arkadaşlar hangi hastanelere götürüyorsunuz bebişlerinizi bana bi yazıverin bi zahmet, gitmeden bişileri belirliyim kafamda daha rahat olur..

yaa kızlar şişe sütle mayalayalımda...biz ev merkeze uzak nerden bulcam ben şişe sütü...kutu sütle mayalıcam mecbur...offf yaaaaa...

Burcucum ferro sanol bizim damla.doktor hiç bana aç karnına ver de demedi. kafama göre bazen sabah bazen akşam damlatıyorum. sanki verdikten bir yarım saat sonra karnı ağrıyor gibi geliyor bana.. biraz ağlıyor alışınca bünyesi geçer inşallah.

Günaydın herkese,,
Hülyacım resimleriniz çok güzelmiş, anneleride, prenseslerde çok tatlı çıkmışlar maşallah, sayende Ayşegülüde gördük en sonunda ..:lepi:buarada Mirayın cicileride pek yakışmış kuzumazemuszemus,

2 sayfa önde kaldı canım.
neyyy?
canım hayırlı ugurlu olsun...
ıstanbula geldıgınde goruselım mutlaka. nereye tasıncaksınız bellı mı?

Yaaa bizim burda kan damlasi vermiyolar sadece D vitamini o kadar bilmiyorumkismile

aaaa nıyekı acaba...
acaba bız mı gereksız olan bısey werıyoruz yoksa sen mı gereklı bısey vermıyosun?
bu işte bi iş war ya neyse...

Aynen kutu süt ve hazir yogurtdan onuda ben yiycem oh afiyet seker süt olsun bizekaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar kan damlası kilosuna göre verilicek demişsiniz 4 5 damladan bahsetmişsiniz hangi marka damla kullanıyosunuz doktor bana 7 damla damlatıcaksın dedi ya.. 6700 dü ipek son kontrolünde..

Ferro Sanol verdi sağlık ocağı canım. Kilosundan dolayı öyle demişti bir dahaki ay gidip tartıldığınızda arttır dicektir. Bana kilosundan dolayı 9 damla verdi de neden hepsini bi kerede verdirmedi anlamadım. Sabah 5 akşam 4 damla ver dedi. Ben emmeden önce versem emse hem tadını almaz falan diye sordum olmaz emdikten 1 saat sonra ver dedi sütle beraber içmesin dedi.

Aaa hayırlısı olsun canım. İş dolayısıyla herhalde. KK' dan bir sürü İst.lu var onlar sana yardımcı olur doktor hast. konusunda hiç merak etme.

Yaaa bizim burda kan damlasi vermiyolar sadece D vitamini o kadar bilmiyorumkismile

Niye ki acepbilmiyorumkismile

yaa kızlar şişe sütle mayalayalımda...biz ev merkeze uzak nerden bulcam ben şişe sütü...kutu sütle mayalıcam mecbur...offf yaaaaa...

Sibelcim bende kutu sütle mayalıyorum,biraz sulu bir kıvamda oluyor ama tadı güzel,tamda Zeynebin yiyebileciği gibi, birkaç gündür veriyorum bende ama bizim kız pek sevmiyor yoğurdu yüzünü ekşitiyor yerken, doktor ek gıdaya başla demedi ama ben ufaktan başladım bakalım çarşamba günü kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek....

Ne bileyim zeynepcim hiç duymadim burda demin bi baktim google dan yok bisey çikmadi

sağol zeynepcim ist çok büyük bir şehir ya henüz şu semtte tutarız diye bişi diyemiyoruz ama anadolu yakasında olucak o kesin. biraz da kıyıdan uzak içerde bir yerler olsun istiyorum 19 agustosta izmit körfezde yasıyorduk o zamanlar, depremi yaşadığım için çok korkuyorum. biraz güvenli olsun istiyorum ama iş evle veya bölgeyle bitmiyor tabii heryerde yakalayabilir Allah korusun yine de her açıdan uygun bir yer bakıcaz buluruz işalla.. bir de karşıya ulaşım açısından da kolay bir yer olmalı bakalım ismail arıcak artık... yerleştikten sonra görüşürüz tabii çok memnun olurum zaten kimim var orda sizlerden başka :sinifsinif:

aa onu iyi aklıma getirdin ben forumu tararım bi ara cok saol.. evet iş yüzünden gidiyoruz serapcım eşimin çalıştığı departman genel merkeze tasınıyor o yüzden gidiyoruz bi z de...

çok sağol teyzesi... bence de çok yakıştıı :)))

yoğurdu sevmediyse içine meyve koy. eminim öyle sever.

Dur bakalim eczaneye gidicem bu hafta sorarim orda var mi yokmu

ben de merak ettim cnm yaa. zaten her verdiğimde yüzünü buruşturuyor: hatta bazen ağlıyor. hiç vermek istemiyorum o yüzden akannehir

bı sor bakıyım reyhan bızlerede haber et...

berrıncım bız senı yalnız koymayız buralarda merak etme her zaman burdayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…