ahaaa sen istanbullara mi geliyorsun.biz de artık ist.lu oluyoruz ağustos gibi taşınıcaz büyük ihtimalle... kendi evimde 1.5 sene oturmak nasip oldu serde gene kiraya çıkmak varmış çok üzgünüm ama yapıcak bişi yok kısmet değilmiş... yabancı bir yer yabancı bir şehir.. gene arkadaş edinmeye çalış, etrafa alışmaya çalış, doktor ara hastane ara ipek de çok küçük çok zor olucak bizim için.. anadolu yakasında oturan arkadaşlar hangi hastanelere götürüyorsunuz bebişlerinizi bana bi yazıverin bi zahmet, gitmeden bişileri belirliyim kafamda daha rahat olur..
Sibelcim bende kutu sütle mayalıyorum,biraz sulu bir kıvamda oluyor ama tadı güzel,tamda Zeynebin yiyebileciği gibi, birkaç gündür veriyorum bende ama bizim kız pek sevmiyor yoğurdu yüzünü ekşitiyor yerken, doktor ek gıdaya başla demedi ama ben ufaktan başladım bakalım çarşamba günü kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek....
tam istediğin bölgenin Anadolu yakası adı Çamlıca tarafları canım.sağol zeynepcim ist çok büyük bir şehir ya henüz şu semtte tutarız diye bişi diyemiyoruz ama anadolu yakasında olucak o kesin. biraz da kıyıdan uzak içerde bir yerler olsun istiyorum 19 agustosta izmit körfezde yasıyorduk o zamanlar, depremi yaşadığım için çok korkuyorum. biraz güvenli olsun istiyorum ama iş evle veya bölgeyle bitmiyor tabii heryerde yakalayabilir Allah korusun yine de her açıdan uygun bir yer bakıcaz buluruz işalla.. bir de karşıya ulaşım açısından da kolay bir yer olmalı bakalım ismail arıcak artık... yerleştikten sonra görüşürüz tabii çok memnun olurum zaten kimim var orda sizlerden başka :sinifsinif:
aa onu iyi aklıma getirdin ben forumu tararım bi ara cok saol.. evet iş yüzünden gidiyoruz serapcım eşimin çalıştığı departman genel merkeze tasınıyor o yüzden gidiyoruz bi z de...
kızlar 1 haftadır ıpegın ıdrarı kokuyor... keskın acımsı bı koku war. ve rengı koyulastı.
bı fıkrı olan warmı bu neden olabılır???
netten baktım...
sıvı kaybı olabılır dıyo.
rengı koyulasıp koku degısıyosa yuksek ıhtımal sıvı kaybıymıs.
e olucagı bu. bu aralar dogru duzgun emmıyor kı.
rıca mınnet zor emzırıyorum.
su da cok ıcmıyo ne yapsam ne ıcırsem kı???
kızlar, Miray'ı doktora götürecez. 2 defadır 4-5 güne bir fitille kaka yaptı. kontrol zamanı da gelmişti zaten. bikaç gün erken olacak o kadar. inş önemli bişey çıkmaz. ek gıdaya geçtiğimizden olmuştur diye düşünüyorum: bakalım doktorumuz ne diyecek.???
görüşürüz.
kızlar, Miray'ı doktora götürecez. 2 defadır 4-5 güne bir fitille kaka yaptı. kontrol zamanı da gelmişti zaten. bikaç gün erken olacak o kadar. inş önemli bişey çıkmaz. ek gıdaya geçtiğimizden olmuştur diye düşünüyorum: bakalım doktorumuz ne diyecek.???
görüşürüz.
selmacım nasıl gidiyor..çocuklar olmadan alışıtınmı...
dr ıle gorustum dogru duzgun emmedıgınden dolayı sıvı kaybından olabılır dedı cısındekı koyuluk ve koku.
ıcırebıldıgın kadar su,ıhlamur,meyve suyu falan ıcır ve kayısı puresı yedır dedı.
yınede bı ıdrar tahlılı yaptırıcaz aklımızda kalmasın dıye.
geliyorum valla canım halen şoktayım inanamıyorum evi topluyorum ama sanki taşınacak olan ben değilim... çamlıcayı söylicem eşime o taraflara da baksın çok saolahaaa sen istanbullara mi geliyorsun.
tam istediğin bölgenin Anadolu yakası adı Çamlıca tarafları canım.
Hem köprüye hem metrobüse yakın hem hastaneler yakın hem kayalık bölge.boşver alışkanlıklarından kopmak zaman alır ama iş nerdeyse aş orda sağlık olsunda sonunda.
Duru'dada var o koku ama sürekli değil.bende sebebini bulamadım.
var canım ipekte de var, ama bazen oluyor gün içinde bir kere falan bezini açtığım zaman çişini daha bir sarı yapmış görüyordum. ama her çişte böyle olmuyordu. doktoru bekletmişse çişini bir süre, yaptığı zaman sarı çıkartabilir dedi. eğer enfeksiyon olsaydı ateş yapmasa bile bebekte huzursuzluk vs şeyler belli ederdi dedi. koku da oluyor benim içim gene de rahat değil test isticem haftaya.. o da o kadar zor ki kızlarda......kızlar 1 haftadır ıpegın ıdrarı kokuyor... keskın acımsı bı koku war. ve rengı koyulastı.
bı fıkrı olan warmı bu neden olabılır???
anacım bizim buluşma topiğimiz falan olmadığından fotoğrafları nereye ekleyeceğimi bilemedim. direk buraya dalıyorum valla. kaydirigubbakcemile3
Gülşah (bülbül) ve kuzusu Eflal
veeeeeee Ayşegül de, deşifre olduuuuuu kaydirigubbakcemile2 tabi baş rollerde Defne.
Eflal'in beslenme zamanııı
sinirli böcük Miray
Defne'nin çıngırağı da nasibini aldı.
Tecrübeli ve becerikli annenin hali başka oluyor:)) 2 cadıyı taşıdı valla ohaoldumsmile
sagolun kızlar ıns temız cıkar tahlıller...
berrın ıpekte huysuzluk huzursuzluk war,kusuyo,emmıyo dogru duzgun uykularıda duzensız ama ben dişe baglıyorum. umarım oyledır baska bısey kaynaklı degıldır...
inşallah canım çocuk zor büyüyormuş ya Allah beterinden korusun. tahlili iyi çıkar inş. benimki de demir damlasından sonra yarım saat çığlık çığlığa ağladı şimdi kucağımda sızdı. başka bişi isticem dr dan değiştirsin şunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?