2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 1 haftadır ıpegın ıdrarı kokuyor... keskın acımsı bı koku war. ve rengı koyulastı.
bı fıkrı olan warmı bu neden olabılır???

ahaaa sen istanbullara mi geliyorsun.

eğer süt sıcakken mayalıyor isen oda ekşimsi yapar ben yine bayb mix ile mayalamaya başladım hem tatlımsı oluyor hemde kaymak gibi kayıyor ağızda.

tam istediğin bölgenin Anadolu yakası adı Çamlıca tarafları canım.

Hem köprüye hem metrobüse yakın hem hastaneler yakın hem kayalık bölge.boşver alışkanlıklarından kopmak zaman alır ama iş nerdeyse aş orda sağlık olsunda sonunda.

kızlar 1 haftadır ıpegın ıdrarı kokuyor... keskın acımsı bı koku war. ve rengı koyulastı.

Duru'dada var o koku ama sürekli değil.bende sebebini bulamadım.

netten baktım...
sıvı kaybı olabılır dıyo.
rengı koyulasıp koku degısıyosa yuksek ıhtımal sıvı kaybıymıs.
e olucagı bu. bu aralar dogru duzgun emmıyor kı.
rıca mınnet zor emzırıyorum.
su da cok ıcmıyo ne yapsam ne ıcırsem kı???

Burcucum süt sıcakken mayalamıyorum ama , Hülyanın dediği gibi meyveli vereyim bakalım sevecekmi Zeynep hanım, olmadı baby mix'lede mayalarım, hangisini severse öyle yapıp veririm bende...

Zeynep, benim kız biberon almıyor bende kaşıkla veriyorum suyu, birkaç kaşıkda olsa içiyor bizim cadı, kaşıkla denesen sende...

kızlar, Miray'ı doktora götürecez. 2 defadır 4-5 güne bir fitille kaka yaptı. kontrol zamanı da gelmişti zaten. bikaç gün erken olacak o kadar. inş önemli bişey çıkmaz. ek gıdaya geçtiğimizden olmuştur diye düşünüyorum: bakalım doktorumuz ne diyecek.???

görüşürüz.

selmacım kasıklada dısarı puskurtuyor suyu...
sımdı 20 cc uzum suyu verdım.
uzumu sıktım verdım ıctı hepsını ama sonra kustu ne anladım ben bu işten...
bı dr arıyım zırt pırt arıyorum ama napım yaw...

hulyacım hadı bakalım ıns ıyı haberlerle gelırsınız...

geçmiş olsun...bencede ekgıdadandır...inş bişey çıkmaz...görüşürüz....

ek gıdadan olmuştur bencede, hülyacım inş.önemli bişey yoktur iyi haberlerle dönün canım...

dr ıle gorustum dogru duzgun emmedıgınden dolayı sıvı kaybından olabılır dedı cısındekı koyuluk ve koku.
ıcırebıldıgın kadar su,ıhlamur,meyve suyu falan ıcır ve kayısı puresı yedır dedı.
yınede bı ıdrar tahlılı yaptırıcaz aklımızda kalmasın dıye.

selmacım nasıl gidiyor..çocuklar olmadan alışıtınmı...

Sibel ev öyle sessizki valla, keşke burda olsalarda yine beni çıldırtsalar, allah kimseyi evladından ayırmasın, ayrı kalmak çok zormuş,,,çocuklar eğleniyorlar,babalarıyla birlikteler,
sayılı gün çabuk geçer diye avutuyorum kendimi ama zor geçiyor valla, allahtan annem geldi bende kalıyor kaç gündür yanlız değilim...

sende bol sıvı vermeye çalış bakalım inş.içer İpek, idrar tahlilide temiz çıkar inş.

geliyorum valla canım halen şoktayım inanamıyorum evi topluyorum ama sanki taşınacak olan ben değilim... çamlıcayı söylicem eşime o taraflara da baksın çok saol
var canım ipekte de var, ama bazen oluyor gün içinde bir kere falan bezini açtığım zaman çişini daha bir sarı yapmış görüyordum. ama her çişte böyle olmuyordu. doktoru bekletmişse çişini bir süre, yaptığı zaman sarı çıkartabilir dedi. eğer enfeksiyon olsaydı ateş yapmasa bile bebekte huzursuzluk vs şeyler belli ederdi dedi. koku da oluyor benim içim gene de rahat değil test isticem haftaya.. o da o kadar zor ki kızlarda......

su içir sen mümkün olduğunca içi yanar çünkü, terliyorlar da zaten..

Resimler çok güzel çıkmış Hülya eline sağlık. Görüşelim görüşelim bişey anlamadım ben. Miray da iyidir inşallah. Eflal de 3 gündür kaka yapmıyor. Bugün doktora gittik gidince söyledim doktora. Lakin muayene edeyim kiloya bakayım ek gıdayı konuşalım derken doktor da unuttu ben de unuttum. Bir haftalık kilo alımı iyi dedi doktor sevindim. Ama 3 günlük kaka yapmamayı hesaplamadı sanırım:)

sagolun kızlar ıns temız cıkar tahlıller...
berrın ıpekte huysuzluk huzursuzluk war,kusuyo,emmıyo dogru duzgun uykularıda duzensız ama ben dişe baglıyorum. umarım oyledır baska bısey kaynaklı degıldır...

inşallah canım çocuk zor büyüyormuş ya Allah beterinden korusun. tahlili iyi çıkar inş. benimki de demir damlasından sonra yarım saat çığlık çığlığa ağladı şimdi kucağımda sızdı. başka bişi isticem dr dan değiştirsin şunu..

yawrummm kıyamam nasıl acı geldı tadı demek...
ay bebegım benım ya...
soyle ımkanı warsa degıstırsın yazık kuzucuga ya agzı war dılı yok anca aglayarak anlatıyolar meramlarını...

selam kızlar.

anam adana resimlerini gördüm. ayy dünürüm nasıl güzelmiş, nasıl..maşallahh

adaşım ya miray'ın o kitabından ben de istiyorum,ikidir takılıyor gözüme. bizde arabalı var ama büyük,masal anlatıyo içinde, burak'ın şimdi bakabileceği bişey değil.baktım ama öyle bulamadım, hep sindili falan karışık resimli..nerden aldın acaba ben de buralarda bulabilir miiyim ki?

zeynep'cim burak'ın da son 2 gündür bezi koyu sarı gibi. ben de bez uzun süre kaldığı için oluyor diye düşünüyorum..inş önemli bişey değildir, geçmiş olsun.

berrin'cım istanbul'a taşınıyormuşşunuz hayırlı olsun canım. yeni başlangıç,yeni bir hayat, yeni umutlar..

son sayfada bunları görebildim anca :)) kaçırdığım bişey olmamıştır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…