2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bızımkı gene uyudu...
bugun uyku gunumuz anlasıldı ıpekten beklenmıcek sekılde sabah 1.5 saat uyudu sımdıde uyuyo gene :)

benim kız da çok uyudu bugün ya dün toplamda sadece 2 saatçik uyumuştu.. bakıyorum ama bu çiş mevzusu herkeste var gibi büyüdükleri için mi oluyor acaba.. herkeste birden problem olamaz sonuçta ilginç.. ya da ek gıda yüzünden bir şekilde..

hülyacım saol canım benim hayırlısı olsun diyeyim zor bir alışma süreci olucak.. aaa nerde burak beyin fotosu hıı kızıcam sana :) giydirdiniz mi kıyafetlerini nasıl oldu?

ee meyve suyu ve kayısı suyda susatır ama.rezene-ıhlamurdaki su daha iyi en azından meyve şekeri yok.aayy ben b,ile susadım yaz günü susuz olmaz nasıl alışacak bunlar suya .
hem ne hemen tahlile götürüyorsun bak çoğumuzda var bekle 1 hafta 10 gün birşeyi yoktur alıp alıp gitme hastanelere kızı sapasağlam çoçuğu zorla hasta edeceksin klava:

sen tadına baktın mı hiç ya o kadar acı değil senin zilli abartıyor yada gerçekten pis bi tadı var Duru'da ıhh mıhh yapıyor ama yutması ile olay bitiyor ben tadına baktım çokta iğrenç değil.seninki bizimkilerden farklı sağlık ocagına git ordan al sende yada eczaneden vegaferro al.sağlık ocagı onu veriyor sanırım çoğumuzda bunu kullanıyoruz.

yav kokusu çok kötü ama hiç tadına bakmak aklıma gelmemişti... öğğ çok fena :) bariz demir tadı var . hem de bir damla aldım ağzıma ipek bundan 7 damla alıyor yazık çocuuma ya... ben dediğin gibi yapıyım en iyisi Burcucum

he walla burcu bakıyım cmt kontrolumuz war o zamana gecmezse yaptırırım wazgectım sımdılık tahlılden...

he walla burcu bakıyım cmt kontrolumuz war o zamana gecmezse yaptırırım wazgectım sımdılık tahlılden...

ee yuh zeynep hem cumartesi kontrölü var hemde bu arada mı götürecektin tahlil için valla şimdiye kadar 2 kere götürdüm kalanı sağlık ocağına gittim.aklıma birşey takılıncada arıyarak soruyorum sağlam olsun idye götür getir hasta olacak yoksa .

aa tatlım hem hediye, hem resim topiğine koydum. herkes gördü sen görmemişin bii.. :)) çok severek giydiriyorum, çok da yakışıyor..

kızlar ya ehliyet kursuna kaydoldum iyimi ettim bilemiyorum....baya prosedürü var...yok sağlık raporu yok sabıka kaydı...hiç sevmem böyle şeylerle uğraşmayı...ama almam lazım...ehliyet için çok geç kaldım aslında hep benm üşengeçliğim....neyse alcaz artık napalım....

öffff kızlar çok kötü bişey oldu ya..görümcem geliyomuş bize...ne kadar arsızlık ya gitmiyorum gelmiyorum...yinede geliyo..off konuşmuyoruz zaten...eşim aradı şimdi sinir oldum haaa..geliyo napıym diyo..hiç çekilmez şimdi...

kalmaya mı geliyor?

Al al ben de kaydoldum geçen ay bitirdim. Cumartesi günü de sınava girdim. Sıra direksiyon sınavında kaydirigubbakcemile2

Niye geliyor öyle pat diye madem konuşmuyorsunuzbilmiyorumkismile

e konusmuyosunuz madem nıye gelıyo??? te allahım...
ıyı etmıssın ıyı. ehlıyet lazım artık.yolların tozunu attırırsın kaydirigubbakcemile2

burcu bızım dr hastane dr.u degıl.
ozel muayenehane doktoru.
o yuzden tahlıllerı ben gıdıp hastanede yaptırıp ona goturuyorum.
yanı ona goturmem tahlılı yapıcak zaten anlamına gelmez benım yaptırıp oyle goturmem lazım canım...

bugunluk benden bu kadar canlar yarın gorusuruz...

Slm canlarımmm
sızı Çok Özledımmmm..
Of ya bızım pc bozuk hala valla.
Ama bnn bılımbakalım nerden yazıyomm.
................................
..........................................
Eveeeeeeeeeeet doĞru tahmın annecıme geldııııııııııııııııım
Çok ÖzlemıŞız bıtrbırımızıı.
OĞluŞ kucaktan ınmıyoo..
Neyse vakıt buldukÇa gırerımherŞey yolunda deĞılmı
bebı,Şlerın saĞlıĞı yerındemııı***

gunaydın kızlar...

nur hadı gozun aydın hasret gıder anacıgınla bol bol oglusta o kucak senın bu kucak benım gezsın oh degmeyın keyfıne :)

Günaydın kızlar. Güzel günler olsun hepimize.
Zeynep maşallah erkencisin bacım her gün işe gidiyo gibi topiği açıyonkaydirigubbakcemile3
Nur gözünaydın bacım . Anacığınla bol bol hasret giderin ne güzel. Paşanın da keyfi gıcır ooh.

herkese günaydınnn... bi kaç gündür giremiyorum.. malum ev arıyoruz eve geldiğimizdede o kadar yorgun oluyoruz ki... nolur dua edin kızlar da biran önce güzel bir ev bulalım.... ne kadar zormuş ev aramak bulmakk.... umarım hepiniz iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…