dr ıle gorustum dogru duzgun emmedıgınden dolayı sıvı kaybından olabılır dedı cısındekı koyuluk ve koku.
ıcırebıldıgın kadar su,ıhlamur,meyve suyu falan ıcır ve kayısı puresı yedır dedı.
yınede bı ıdrar tahlılı yaptırıcaz aklımızda kalmasın dıye.
inşallah canım çocuk zor büyüyormuş ya Allah beterinden korusun. tahlili iyi çıkar inş. benimki de demir damlasından sonra yarım saat çığlık çığlığa ağladı şimdi kucağımda sızdı. başka bişi isticem dr dan değiştirsin şunu..
ee meyve suyu ve kayısı suyda susatır ama.rezene-ıhlamurdaki su daha iyi en azından meyve şekeri yok.aayy ben b,ile susadım yaz günü susuz olmaz nasıl alışacak bunlar suya .
hem ne hemen tahlile götürüyorsun bak çoğumuzda var bekle 1 hafta 10 gün birşeyi yoktur alıp alıp gitme hastanelere kızı sapasağlam çoçuğu zorla hasta edeceksinklava:
sen tadına baktın mı hiç ya o kadar acı değil senin zilli abartıyor yada gerçekten pis bi tadı var Duru'da ıhh mıhh yapıyor ama yutması ile olay bitiyor ben tadına baktım çokta iğrenç değil.seninki bizimkilerden farklı sağlık ocagına git ordan al sende yada eczaneden vegaferro al.sağlık ocagı onu veriyor sanırım çoğumuzda bunu kullanıyoruz.
he walla burcu bakıyım cmt kontrolumuz war o zamana gecmezse yaptırırım wazgectım sımdılık tahlılden...
benim kız da çok uyudu bugün ya dün toplamda sadece 2 saatçik uyumuştu.. bakıyorum ama bu çiş mevzusu herkeste var gibi büyüdükleri için mi oluyor acaba.. herkeste birden problem olamaz sonuçta ilginç.. ya da ek gıda yüzünden bir şekilde..
hülyacım saol canım benim hayırlısı olsun diyeyim zor bir alışma süreci olucak.. aaa nerde burak beyin fotosu hıı kızıcam sana :) giydirdiniz mi kıyafetlerini nasıl oldu?
öffff kızlar çok kötü bişey oldu ya..görümcem geliyomuş bize...ne kadar arsızlık ya gitmiyorum gelmiyorum...yinede geliyo..off konuşmuyoruz zaten...eşim aradı şimdi sinir oldum haaa..geliyo napıym diyo..hiç çekilmez şimdi...
aa tatlım hem hediye, hem resim topiğine koydum. herkes gördü sen görmemişin bii.. :)) çok severek giydiriyorum, çok da yakışıyor..
kalmaya mı geliyor?
kızlar ya ehliyet kursuna kaydoldum iyimi ettim bilemiyorum....baya prosedürü var...yok sağlık raporu yok sabıka kaydı...hiç sevmem böyle şeylerle uğraşmayı...ama almam lazım...ehliyet için çok geç kaldım aslında hep benm üşengeçliğim....neyse alcaz artık napalım....
öffff kızlar çok kötü bişey oldu ya..görümcem geliyomuş bize...ne kadar arsızlık ya gitmiyorum gelmiyorum...yinede geliyo..off konuşmuyoruz zaten...eşim aradı şimdi sinir oldum haaa..geliyo napıym diyo..hiç çekilmez şimdi...
e konusmuyosunuz madem nıye gelıyo??? te allahım...öffff kızlar çok kötü bişey oldu ya..görümcem geliyomuş bize...ne kadar arsızlık ya gitmiyorum gelmiyorum...yinede geliyo..off konuşmuyoruz zaten...eşim aradı şimdi sinir oldum haaa..geliyo napıym diyo..hiç çekilmez şimdi...
ıyı etmıssın ıyı. ehlıyet lazım artık.yolların tozunu attırırsın kaydirigubbakcemile2kızlar ya ehliyet kursuna kaydoldum iyimi ettim bilemiyorum....baya prosedürü var...yok sağlık raporu yok sabıka kaydı...hiç sevmem böyle şeylerle uğraşmayı...ama almam lazım...ehliyet için çok geç kaldım aslında hep benm üşengeçliğim....neyse alcaz artık napalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?