herkese günaydınnn... bi kaç gündür giremiyorum.. malum ev arıyoruz eve geldiğimizdede o kadar yorgun oluyoruz ki... nolur dua edin kızlar da biran önce güzel bir ev bulalım.... ne kadar zormuş ev aramak bulmakk.... umarım hepiniz iyisinizdir...
Günaydın ,
Az önce diğer paylaşımdaki resimlere bakıyordum isim vermek yasak diye yazamıyorum f.... .... a ecem in resmi var ve ben Zeynep'in İpeği sandım ne alaka İpek resmi altında ecem yazıyor diyorum bu bebeklerin hepsi birbirine mi benziyor ne burda yazışa yazışa bebekleride birbirine benzettik.
Bir sorum var denize-havuza nasıl girdiniz ben katiyen bu sene bu halimle bikini falan giymem hele hele bu basenlerle katiyen .şortmu alsam aslında en iyisi beni kamufle etsin diye haşema ama rahat edememki.
Resimler çok güzel çıkmış Hülya eline sağlık. Görüşelim görüşelim bişey anlamadım ben. Miray da iyidir inşallah. Eflal de 3 gündür kaka yapmıyor. Bugün doktora gittik gidince söyledim doktora. Lakin muayene edeyim kiloya bakayım ek gıdayı konuşalım derken doktor da unuttu ben de unuttum. Bir haftalık kilo alımı iyi dedi doktor sevindim. Ama 3 günlük kaka yapmamayı hesaplamadı sanırım:)
sagolun kızlar ıns temız cıkar tahlıller...
berrın ıpekte huysuzluk huzursuzluk war,kusuyo,emmıyo dogru duzgun uykularıda duzensız ama ben dişe baglıyorum. umarım oyledır baska bısey kaynaklı degıldır...
selam kızlar.
anam adana resimlerini gördüm. ayy dünürüm nasıl güzelmiş, nasıl..maşallahh
adaşım ya miray'ın o kitabından ben de istiyorum,ikidir takılıyor gözüme. bizde arabalı var ama büyük,masal anlatıyo içinde, burak'ın şimdi bakabileceği bişey değil.baktım ama öyle bulamadım, hep sindili falan karışık resimli..nerden aldın acaba ben de buralarda bulabilir miiyim ki?
zeynep'cim burak'ın da son 2 gündür bezi koyu sarı gibi. ben de bez uzun süre kaldığı için oluyor diye düşünüyorum..inş önemli bişey değildir, geçmiş olsun.
berrin'cım istanbul'a taşınıyormuşşunuz hayırlı olsun canım. yeni başlangıç,yeni bir hayat, yeni umutlar..
son sayfada bunları görebildim anca :)) kaçırdığım bişey olmamıştır inş.
öffff kızlar çok kötü bişey oldu ya..görümcem geliyomuş bize...ne kadar arsızlık ya gitmiyorum gelmiyorum...yinede geliyo..off konuşmuyoruz zaten...eşim aradı şimdi sinir oldum haaa..geliyo napıym diyo..hiç çekilmez şimdi...
Slm canlarımmm
sİzİ Çok Özledİmmmm..
Of ya bİzİm pc bozuk hala valla.
Ama bnn bİlİmbakalım nerden yazıyomm.
................................
..........................................
Eveeeeeeeeeeet doĞru tahmİn annecİme geldİİİİİİİİİİİİİİİİİm
Çok ÖzlemİŞİz bİtrbİrİmİzİİ.
OĞluŞ kucaktan İnmİyoo..
Neyse vakİt buldukÇa gİrerİmherŞey yolunda deĞİlmİ
bebİ,Şlerİn saĞlıĞı yerİndemİİİ***
herkese günaydınnn... bi kaç gündür giremiyorum.. malum ev arıyoruz eve geldiğimizdede o kadar yorgun oluyoruz ki... nolur dua edin kızlar da biran önce güzel bir ev bulalım.... ne kadar zormuş ev aramak bulmakk.... umarım hepiniz iyisinizdir...
Bir sorum var denize-havuza nasıl girdiniz ben katiyen bu sene bu halimle bikini falan giymem hele hele bu basenlerle katiyen .şortmu alsam aslında en iyisi beni kamufle etsin diye haşema ama rahat edememki.
Ay Burcu sabah sabah güldürdün beni yahu. Bebeklerin hepsi kendi bebeğimiz gibi oldu ondan herhalde karıştırdınkaydirigubbakcemile3
Hiç aklıma gelmemişti haşema olayıkaydirigubbakcemile3 Denize gitmesek bu sene daha iyi bi çözüm ben gitmek istemiyorum şahsen ama eğer gitmem gerekirse mayo alcam bi tane. Benim de karnımdaki çatlaklar fena:sinifsinif:
slm kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir. geçmişi okuyamadım henüz.
dün götürdük Miray'ı doktora. tahmin ettiğim gibi ek gıda ile alakalı bi durummuş kaka yapamaması ama yine zorladığı için popoda hasar var :sinifsinif: neyse allah beterinden saklasın ne yapalım. bi şurup ve poposu için merhem verdi. sabah akşam da bi leğene sıcak su koyup bi süre oturtucam. inş en kısa sürede normale döner.
çok şükür boy ve kiloda sıkıntı yok. boyu: 65,5 kilosu ise 8040 gr.
rica ederim canım: ne demek. beğendiğine sevindim.
açikcası laf aramızda: kociş gelmez diye hiç söylememiştim bile: sizin kocişlerin geldiğini duyunca ben de gelirdim falan dedi. bende haberim yoktu dedim. kaydirigubbakcemile3 keşke söyleseymişim ama böyle daha iyi oldu. eğer ctesi buluşma ayarlansaydı hiç gelemezdim. Tarsus'a gitmek zorunda kaldık: kardeşimin arkadaşı intihar sonucu vefat etti. neyse ayarlayalım da kocişler eşliğinde buluşalım yine. benim de tadı damağımda kaldı.
elbise gibi mayolar var anacım onlardan alsana. baseni falan kapatır o.
http://images.gittigidiyor.com/1668/KOM-FLORET-ETEKLI-MAYO-MOR-40-BEDEN-KARGOSUZ__16686553_0.jpg
haftasonu bitttiii heee... nerdesiiz yaaaaa. bilmiyorumkismile
tabii bu sortu bu fiyata almam inşallah sene yaza kadar kilolar gideceği için pazardan alırım salı pazarında bir sürü var 10-15 tl ye almayanı dövüyorlar.
ay çok tatlısınız hepiniz anneler ve bebişlerigerisi Ayşegül'de. ben onun makinesindeki resimlerde varım. beni bekleyin anacım bayanssulusmile
bu sefer kesin, iyi geceler...
maşallah kuzuma resimlerine baktımda bayıldım bizim oğlan ne yüzüstü dönüyor ne sırtüstü daha ayaklarını da keşfedemedi tembel tavuk kaydirigubbakcemile3kızlar dun gece su ıcmek ıcın bı kalktım bızım kız yuzustu yatıyor.
hayatta yapıcagı sey degıldır hıc sevmez yuzustu yatmayı ama saatlerce uyumus oyle zilli kaydirigubbakcemile3
ve bugun mutfaga gıttım bı geldım yuvarlanmıs... baya bı yuvarlanmıs... yanı bu demek kı once yuzustu donmus (kı bunu zaten yapıyodu) sonrada yuzustunden sırtustune donmus demek kı yuvarlanabılmıs kaydirigubbakcemile3
veee yıne dun ılk kez ayaklarımız agza gıttı... aksamdan berı ayaklarını yıyor kaydirigubbakcemile3
ay bu cok guzel ya... her gun yenı bıseyle cıkıyor karsıma. yenı seyler ogrenıyor bunu ızlemek harıka opuyorumnanaktan
maşallah maşallah her geçen gün dahada büyüyorlar yeni yeni huyları ortaya çıkıyor:asigim:burakta dün uyuyodu geldim baktım..aynen yüzüstü yatmış elinide başının altına koymuş onunda yaptığı iş değildi bende şaşırdım babasını çağrdım geldi baktık şaşırdık...zaten bizim paşa ilkleri hep pzar günü babası evdeyken yapıyo...nedense(ilk yüzüstü döndüğündede pazardı (sonra baktım yana dönmüş bacakları açmış büyük adam gibi yatıyo çok hoş ya....
slm kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir. geçmişi okuyamadım henüz.
dün götürdük Miray'ı doktora. tahmin ettiğim gibi ek gıda ile alakalı bi durummuş kaka yapamaması ama yine zorladığı için popoda hasar var :sinifsinif: neyse allah beterinden saklasın ne yapalım. bi şurup ve poposu için merhem verdi. sabah akşam da bi leğene sıcak su koyup bi süre oturtucam. inş en kısa sürede normale döner.
ay çok tatlısınız hepiniz anneler ve bebişlerikısada olsa ne güzel vakit geçirmişsinizdir ama seni göremedik senide görebilseydik yerimseniben
bende dün mertkanı dra götürdüm hem kontrol hemde rota virüs aşımızın 2.si yapılacaktı
benim sıpa 1.5 ayda 2cm uzamış ancak 800 gr alabilmiş canım çok sıkıldı :sinifsinif:ama buna hazırdım doğru düzgün emmiyor hiç iştahı yok bu aralar dru ek gıdaya geçelim mi dedi bende siz bilirsiniz dedim bana sorarsan sütün varsa anne sütü ver alabildiği kadar alsın ek gıda için erken dedi anne sütü vereceksen sakın meyvelerden yemek sularından tattırayım deme çok sakıncalı ilerde yiyeceklere alerjisi olan çocuklar bu sebepten oluyor dedi:1shok: ben yediriyorum diyemedim aman herkeste ilerde yemez tatır alışssın diyor kime inanacağıma şaşırdım:bbo: sonuçta dr yinede annesi sensin en iyisini sen bilirsin benim sütüm yetmiyor doymuyor dersen gelirsin ek gıda için liste yaparım dedi ama benimde sütüm var çok şükür en azından 6 aylık olana kadar süte devam etmek istiyorum
birde sağlık ocağından sana ferro sanol vermişlerdir onun kokusu tadı berbattır ağızda kıyafetlerde leke bırakıyor kullanma onu dedi ferrum diye bir demir ilacı yazdı onu kullanacakmışım kilosu kadar yani 6 aylık oluncada kanına bakacakmış kansızlık varsa duruma göre değerlendirme yapıcam dedi şuan anne sütü aldığı için kansızlık olmazmış bunuda yeni öğrendim netice olarak çok sağlıklı bir bebek neşeli dedi hemşiremizde oğluma aşık oldu akşam beni istemeye gelin diyor kaydirigubbakcemile3
amma çenem düştü biri beni durdursun yahu anlattımda anlattım :roflol::roflol:delikafadulden
hazır çenem açılmışken ne anlatacağım size çok korkttum çok mafoldumbencuma günü misafirlerim gelecekti perşembe günü koşuşturup duruyordum babasıda odadaydı oğlana biraz göz kulak ol birazdan yatırcam dedim koltuğa yatırdım arkamı dönmemle saniyede pat diye bir ses anladım tabi bir feryatla döndüm oğlum yerde hemde yüzüstü şekilde koltuktan düşmüş nasıl yerden kaldırdım ellerim zangır zangır titredi babasıda çok korkttu tabi bizim oğlan ağlamaktan çatlayacak nasıl içim acıdı ikimizde yanındayız anlık saniyelik bir olay çok şükür kötü bişey olmadı yüzüstü düştüğü için sağ yanağı baya kızardı soğuk suyla yüzünü yıkadım su içirdim bir babası bir ben kucakladık zor sakinleştirdik herhangi bir yeri şişmedi de kızarıklıktanda sabaha eser kalmadı kuzucuğumda unuttu hemen gülücükler atmaya bizimle konuşmaya başladı ama gelin bize sorun içimiz gitti kendimize kızdık tabi yapılacak bişey yok çok dikkat etmek lazım bu kadarla atlattık o geceden sonra çok ama çok dikkatliyim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3Günaydın ,
Az önce diğer paylaşımdaki resimlere bakıyordum isim vermek yasak diye yazamıyorum f.... .... a ecem in resmi var ve ben Zeynep'in İpeği sandım ne alaka İpek resmi altında ecem yazıyor diyorum bu bebeklerin hepsi birbirine mi benziyor ne burda yazışa yazışa bebekleride birbirine benzettik.
kız benımde derdım bu...Bir sorum var denize-havuza nasıl girdiniz ben katiyen bu sene bu halimle bikini falan giymem hele hele bu basenlerle katiyen .şortmu alsam aslında en iyisi beni kamufle etsin diye haşema ama rahat edememki.
masallah miraya...slm kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir. geçmişi okuyamadım henüz.
cok gecmıs olsun sanıye gozunden ayıramıyo ınsan.hazır çenem açılmışken ne anlatacağım size çok korkttum çok mafoldumbencuma günü misafirlerim gelecekti perşembe günü koşuşturup duruyordum babasıda odadaydı oğlana biraz göz kulak ol birazdan yatırcam dedim koltuğa yatırdım arkamı dönmemle saniyede pat diye bir ses anladım tabi bir feryatla döndüm oğlum yerde hemde yüzüstü şekilde koltuktan düşmüş nasıl yerden kaldırdım ellerim zangır zangır titredi babasıda çok korkttu tabi bizim oğlan ağlamaktan çatlayacak nasıl içim acıdı ikimizde yanındayız anlık saniyelik bir olay çok şükür kötü bişey olmadı yüzüstü düştüğü için sağ yanağı baya kızardı soğuk suyla yüzünü yıkadım su içirdim bir babası bir ben kucakladık zor sakinleştirdik herhangi bir yeri şişmedi de kızarıklıktanda sabaha eser kalmadı kuzucuğumda unuttu hemen gülücükler atmaya bizimle konuşmaya başladı ama gelin bize sorun içimiz gitti kendimize kızdık tabi yapılacak bişey yok çok dikkat etmek lazım bu kadarla atlattık o geceden sonra çok ama çok dikkatliyim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum :sinifsinif:
hazır çenem açılmışken ne anlatacağım size çok korkttum çok mafoldumbencuma günü misafirlerim gelecekti perşembe günü koşuşturup duruyordum babasıda odadaydı oğlana biraz göz kulak ol birazdan yatırcam dedim koltuğa yatırdım arkamı dönmemle saniyede pat diye bir ses anladım tabi bir feryatla döndüm oğlum yerde hemde yüzüstü şekilde koltuktan düşmüş nasıl yerden kaldırdım ellerim zangır zangır titredi babasıda çok korkttu tabi bizim oğlan ağlamaktan çatlayacak nasıl içim acıdı ikimizde yanındayız anlık saniyelik bir olay çok şükür kötü bişey olmadı yüzüstü düştüğü için sağ yanağı baya kızardı soğuk suyla yüzünü yıkadım su içirdim bir babası bir ben kucakladık zor sakinleştirdik herhangi bir yeri şişmedi de kızarıklıktanda sabaha eser kalmadı kuzucuğumda unuttu hemen gülücükler atmaya bizimle konuşmaya başladı ama gelin bize sorun içimiz gitti kendimize kızdık tabi yapılacak bişey yok çok dikkat etmek lazım bu kadarla atlattık o geceden sonra çok ama çok dikkatliyim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?