2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

napım bacım bızım kız 6.30 en gec 7 de ayakta kaydirigubbakcemile3
bu saatlerde gerı yatıyo ama bu seferde benım uykum kacmıs oluyo bı daha uyuyamıyorum...
su an ıpek uyuyo mesela bende pıneklıyorum. yok uyku kactı bı kez kalktım yataktan daha dalamam kı uykuya yatsamda.

canım hadı bakalım ınsallah gonlunuzce bı ew bulursunuz.
tasınmak zor... yardımcın warmı ısın bı ucundan tutabılcek bırı?

Günaydın ,

Az önce diğer paylaşımdaki resimlere bakıyordum isim vermek yasak diye yazamıyorum f.... .... a ecem in resmi var ve ben Zeynep'in ıpeği sandım ne alaka ıpek resmi altında ecem yazıyor diyorum bu bebeklerin hepsi birbirine mi benziyor ne burda yazışa yazışa bebekleride birbirine benzettik.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol:

Günaydin kizlar

bugün babamiz evde oldugu için pek giremiycem ben

öpüyorum bebisleri ve hepinizi

Bir sorum var denize-havuza nasıl girdiniz ben katiyen bu sene bu halimle bikini falan giymem hele hele bu basenlerle katiyen .şortmu alsam aslında en iyisi beni kamufle etsin diye haşema ama rahat edememki.

Bir sorum var denize-havuza nasıl girdiniz ben katiyen bu sene bu halimle bikini falan giymem hele hele bu basenlerle katiyen .şortmu alsam aslında en iyisi beni kamufle etsin diye haşema ama rahat edememki.

Ay Burcu sabah sabah güldürdün beni yahu. Bebeklerin hepsi kendi bebeğimiz gibi oldu ondan herhalde karıştırdınkaydirigubbakcemile3
Hiç aklıma gelmemişti haşema olayıkaydirigubbakcemile3 Denize gitmesek bu sene daha iyi bi çözüm ben gitmek istemiyorum şahsen ama eğer gitmem gerekirse mayo alcam bi tane. Benim de karnımdaki çatlaklar fena:sinifsinif:

slm kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir. geçmişi okuyamadım henüz.

dün götürdük Miray'ı doktora. tahmin ettiğim gibi ek gıda ile alakalı bi durummuş kaka yapamaması ama yine zorladığı için popoda hasar var :sinifsinif: neyse allah beterinden saklasın ne yapalım. bi şurup ve poposu için merhem verdi. sabah akşam da bi leğene sıcak su koyup bi süre oturtucam. inş en kısa sürede normale döner.
çok şükür boy ve kiloda sıkıntı yok. boyu: 65,5 kilosu ise 8040 gr.

rica ederim canım: ne demek. beğendiğine sevindim.
açikcası laf aramızda: kociş gelmez diye hiç söylememiştim bile: sizin kocişlerin geldiğini duyunca ben de gelirdim falan dedi. bende haberim yoktu dedim. kaydirigubbakcemile3 keşke söyleseymişim ama böyle daha iyi oldu. eğer ctesi buluşma ayarlansaydı hiç gelemezdim. Tarsus'a gitmek zorunda kaldık: kardeşimin arkadaşı intihar sonucu vefat etti. neyse ayarlayalım da kocişler eşliğinde buluşalım yine. benim de tadı damağımda kaldı.

Eflal'in iyi olduğuna da sevindim. kaka yapamaması büyük sıkıntı oldu Miray'ın. inş Eflal yapar kolayca. ek gıdaya başlıyorsan, kayısıya alıştır yavaştan. elma, şeftali kabızlık yaparmış: ben bilmiyordum önceden. ( topiğe de giremiyoruz ki eskisi gibi: öğrenelim ( ) kayısı bulamazsan kurusunu al suda haşla ve blenderdan geçir, öyle ver dedi dr. aklında bulunsun.

bence de diş. salyası da varsa garanti hatta. kolaylıkla çıkarır inş.

tatlım o hediye geldi bize. (her yaş için kitap) üzerinde fevzi kitabevi yazıyor ama bilmiyorum nerden alındı. allah izin verirde bi çarşıya çıkabilirsem (ki Meleksen'in kargosunu gönderemedim daha. ) bi bakarım. bulursam alırım.

ehliyet işini ihmal etme cnm, lazım olur bigün.
senin örümcekte yanii alemmiş hee. konuşulmayan eve gidilir mii?? allah sabır versin bacım.

kuzum nerdesin sen yaww. nur, şu kocana söyle halletsin net işini yaaa. olmuyor böylee lmaz:

inş en kısa sürede içinize sinen bi ev bulursunuz canım yaaa. allah kolaylık versin, bu sıcaklarda zor iş valla.

elbise gibi mayolar var anacım onlardan alsana. baseni falan kapatır o.

http://images.gittigidiyor.com/1668/KOM-FLORET-ETEKLI-MAYO-MOR-40-BEDEN-KARGOSUZ__16686553_0.jpg

herkesin derdi başka demekki çatlak yok ama toto-göbek almış başını gidiyor.

aman sebebi ek gıdadan olsun sizin oralarda neden kayısı yokki sıcak yer birde meyvelerin çabuk olgunlaşması lazım biz istanbullarda bulabiliyorsak sizin hayli hayli bulmanız lazım çok ilginç.
kilonuza boyunuza maşallah canım.kakasıda döner normale ama vucut alışma döneminde zorluyor işte bebişleri

ayy bunların etekleri suyua girince havada kalıyor denizden çıkıncada toplanıyor hersey ortada yine.
Hepsiburada.com : Nelson Bayan Deniz Şortu 0074 | 8218 | Giyim / Aksesuar

bunun gibi birşey alıcam üstünede siyah bikini üstü tamam göbektense popoyu daha çok sorun ediyorum.

haftasonu bitttiii heee... nerdesiiz yaaaaa. bilmiyorumkismile

evetttttttt nerdesiniz doğurdunuz bebekleri herkes kaçtı kaydirigubbakcemile3 amma kıymetli bebeişleriniz var alsanaalsanasmile

tabii bu sortu bu fiyata almam inşallah sene yaza kadar kilolar gideceği için pazardan alırım salı pazarında bir sürü var 10-15 tl ye almayanı dövüyorlar.

tabii bu sortu bu fiyata almam inşallah sene yaza kadar kilolar gideceği için pazardan alırım salı pazarında bir sürü var 10-15 tl ye almayanı dövüyorlar.

kaydirigubbakcemile3 alemsin yaaa.

canım bu kayısı işini ben de anlamadım. ortalık şekerpare kaynıyor ama kayısı hak getiree. yok yok. dün zorla buldum bi markette. bulamazsam kurusunu alıcam mecbur.

gerisi Ayşegül'de. ben onun makinesindeki resimlerde varım. beni bekleyin anacım bayanssulusmile

bu sefer kesin, iyi geceler...
ay çok tatlısınız hepiniz anneler ve bebişleri kısada olsa ne güzel vakit geçirmişsinizdir ama seni göremedik senide görebilseydik yerimseniben
maşallah kuzuma resimlerine baktımda bayıldım bizim oğlan ne yüzüstü dönüyor ne sırtüstü daha ayaklarını da keşfedemedi tembel tavuk kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah her geçen gün dahada büyüyorlar yeni yeni huyları ortaya çıkıyor:asigim:

geçmiş olsun canım umarım ilaçları iyi gelir çabucak iyileşir

kimsecikler yok herkes nerde ya bende kaç gündür girmek için can atıyorum ama birgün misafirler geldi birde biz kaç gündür gezmelerdeyiz fırsat bulamadık

bende dün mertkanı dra götürdüm hem kontrol hemde rota virüs aşımızın 2.si yapılacaktı
benim sıpa 1.5 ayda 2cm uzamış ancak 800 gr alabilmiş canım çok sıkıldı :sinifsinif:ama buna hazırdım doğru düzgün emmiyor hiç iştahı yok bu aralar dru ek gıdaya geçelim mi dedi bende siz bilirsiniz dedim bana sorarsan sütün varsa anne sütü ver alabildiği kadar alsın ek gıda için erken dedi anne sütü vereceksen sakın meyvelerden yemek sularından tattırayım deme çok sakıncalı ilerde yiyeceklere alerjisi olan çocuklar bu sebepten oluyor dedi:1shok: ben yediriyorum diyemedim aman herkeste ilerde yemez tatır alışssın diyor kime inanacağıma şaşırdım:bbo: sonuçta dr yinede annesi sensin en iyisini sen bilirsin benim sütüm yetmiyor doymuyor dersen gelirsin ek gıda için liste yaparım dedi ama benimde sütüm var çok şükür en azından 6 aylık olana kadar süte devam etmek istiyorum
birde sağlık ocağından sana ferro sanol vermişlerdir onun kokusu tadı berbattır ağızda kıyafetlerde leke bırakıyor kullanma onu dedi ferrum diye bir demir ilacı yazdı onu kullanacakmışım kilosu kadar yani 6 aylık oluncada kanına bakacakmış kansızlık varsa duruma göre değerlendirme yapıcam dedi şuan anne sütü aldığı için kansızlık olmazmış bunuda yeni öğrendim netice olarak çok sağlıklı bir bebek neşeli dedi hemşiremizde oğluma aşık oldu akşam beni istemeye gelin diyor kaydirigubbakcemile3
amma çenem düştü biri beni durdursun yahu anlattımda anlattım :roflol::roflol:delikafadulden

hazır çenem açılmışken ne anlatacağım size çok korkttum çok mafoldumbencuma günü misafirlerim gelecekti perşembe günü koşuşturup duruyordum babasıda odadaydı oğlana biraz göz kulak ol birazdan yatırcam dedim koltuğa yatırdım arkamı dönmemle saniyede pat diye bir ses anladım tabi bir feryatla döndüm oğlum yerde hemde yüzüstü şekilde koltuktan düşmüş nasıl yerden kaldırdım ellerim zangır zangır titredi babasıda çok korkttu tabi bizim oğlan ağlamaktan çatlayacak nasıl içim acıdı ikimizde yanındayız anlık saniyelik bir olay çok şükür kötü bişey olmadı yüzüstü düştüğü için sağ yanağı baya kızardı soğuk suyla yüzünü yıkadım su içirdim bir babası bir ben kucakladık zor sakinleştirdik herhangi bir yeri şişmedi de kızarıklıktanda sabaha eser kalmadı kuzucuğumda unuttu hemen gülücükler atmaya bizimle konuşmaya başladı ama gelin bize sorun içimiz gitti kendimize kızdık tabi yapılacak bişey yok çok dikkat etmek lazım bu kadarla atlattık o geceden sonra çok ama çok dikkatliyim tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum :sinifsinif:

Maşallah canım Mertkan 'a.tuğba anne sütü alıyor daha az alması normal keşke bende süt versemde ayda 300 gr a da razıyım ver verebildiğin kadar sütünü canım ayda 1 kilo almasınıda bekleme zaten son 1 ayı kaldı sonra ek besinle yemeğe başlıyacaklar :) .ama arada ek besin tattır diyo herkes ben bu işten birşey anlamadım sonradan yemezse ne olacak.hoş biz bayağı bayağı geçtik ek besinlere ama sizin için karışık olacak biraz.

çok geçmiş olsun Allahtan hafif atlatmışsınız.
saniye yanından ayrılmasanda salise de oluyor canım en güzeli halının üstüne yorgan atacaksın bebekte üzerine istediğin kadar kolla olacaksa oluyor o yüzden yer yatağı en iyisi bırak istediği kadar yuvarlansın.

kaydirigubbakcemile3
bu bebısler ınsanda kafa bırakmıyor kı
kız benımde derdım bu...
bıkını mınıkı gıyemem bu halımle basenler,gobek,toto ne ararsan var... adam yakında boşicak benı kendıme cekı duzen vermem lazım ama cok ıradesızım gırtlagıma hakım olamıyorum kı alsanaalsanasmile
masallah miraya...
sana tavsıyem bol bol kayısı yedır canım ben ıpegın kaka problemını oyle cozdum kı bılıyosun aylarca yapamadı cocuk.
popo ıcınde anestol krem war tavsıye ederım 3-4 ay kullandık kabız zamanlarımızda cok işe yarıyor hemde cok ucuz 2 mılyon falan.
cok gecmıs olsun sanıye gozunden ayıramıyo ınsan.
bende yere yer yaptım ona hep yerde tutuyorum napıyım artık koltuklar yatak cok tehlıkelı...
bu arada kıloya takılma tugba bızımkıde dogru duzgun emmıyor...

kızlar sabah ıpegın dr ıle gorustum dogru duzgun emmedıgını cok kustugunu soyledım yakında bı hastane warsa bı dr dan ıdrar tahlılı ıste sonuclarını bana faxla dedı.
neyse burda hemen yakında bı hastane wardı gıttım bı cocuk dr una gırdım ıdrar tahlılı ıstedım. doktor ya,muayene edecek illa muayene etmeden tahlıl yazmıyor. neyse dedım etsın hadı tahlıl yazsında...
1 ayda 400 gr almıs ıpek 7.300 gr olmus boyu hıc uzamamıs ama hala 64.5 cm :sinifsinif:
ama bunlar farklı bı doktorun olcumlerı tabı bızım doktorumuzun dıyecegı onemlı onada cmt gıdıcez.
malum tartıdan tartıya farklılık olabılıyor.
kılosu farklı cıkabılır ama boyu hıc uzamamıs ona cok uzuldum. gercı emmıyor dogru duzgun hazırlıklıydım ama yınede uzuldum işte.
ek gıdaya ıstersen basla ıstersen baslama kılosu ıyı sana kalmıs dedı bı de lıste werdı ek gıda lıstesı. su an bısey dusunmuyorum kendı doktorumuzla gorusmem lazım. oylesıne gıttıgım bı kadına guvenıp baslayamam.
ve kadın benı dumura ugratan seyı sordu.
"kalca usg cektırdınız mı sonucları yanında mı ne cıktı?"
cektırdık dedım temız cıktı sonuclar yanımda degıl ewde dedım. bacak cızgılerınde asımetrı war bu tek basına hıc bısey ıfade etmez emınım bısey de cıkmaz ama yınede ortopedının gormesı lazım dedı bana. hareketlerı,gelısımı 5 aylık degıl 6 aylık bı cocuk gıbıymıs zeka ve bedensel gelısımı onden gıdıyor dedı. bacak hareketlerıne bakarsak hıcbısey varmıs gıbı durmuyo gayet saglılıklı ama yınede huzursuz oldum bı ortopedı gorsun dedı bana.
bende buraya ıdrar tahlılı ıstemek ıcın geldım kendı doktorumuzla gorusurum bu konuyu dedım aldım tahlıl ıstegını cıktım...
kafam karıstı ya. bı tahlıl kagıdı ıstemeye gıttım kadın muayene etmeden tahlıl ısteyemem dedı sonra bunu cıkardı basıma.
allak bullak oldum tahlılıde yaptırmadım yarın gıder yaptırırım. geldım ewe...
aksam uzerı semra hanım ararım tahlıller ıcın demıstı onada soylıcem bunu. cmt zaten kontrolumuz war. ama cok fena kafam karıstı kızlar ya...

Çok geçmiş olsun Tuğbacım, valla çok dikkat etmek lazım artık, hareketlenmeye başladılar Burcunun dediği gibi yapıyorum bende yerde yatırıyorum Zeynebi işim varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…