slm kızlar, umarım herkes ve bebişleri iyidir. geçmişi okuyamadım henüz.
dün götürdük Miray'ı doktora. tahmin ettiğim gibi ek gıda ile alakalı bi durummuş kaka yapamaması ama yine zorladığı için popoda hasar var :sinifsinif: neyse allah beterinden saklasın ne yapalım. bi şurup ve poposu için merhem verdi. sabah akşam da bi leğene sıcak su koyup bi süre oturtucam. inş en kısa sürede normale döner.
çok şükür boy ve kiloda sıkıntı yok. boyu: 65,5 kilosu ise 8040 gr.
Bende bugün evimi temizledim, bütün ütümü bitirdim, annem sağolsun Zeyneple ilgilendide anca yaptım hepsini yoksa nerdee...Ben birkaç günlüğüne annemlere gidiyorum biraz değişiklik olsun diye, hafta sonu gelirim büyük ihtimalle, kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz öptüm hepinizi......
haklısın selma...
nıtekım sımdı ıpegın kendı dr ıle gorustum.
olanları anlattım.
bız ıpegın kalca fılmını cektırdık tertemız cıktı olsaydı cıkardı ıcını ferah tut hıcbısey oldugunu dusunmuyorum ben yınede cmt geldıgınde bı ordopetıst arkadasım war yakında onada bı gosterırız ıstersen ıcın rahat eder dedı.
kaydirigubbakcemile3
bu bebısler ınsanda kafa bırakmıyor kı
kız benımde derdım bu...
bıkını mınıkı gıyemem bu halımle basenler,gobek,toto ne ararsan var... adam yakında boşicak benı kendıme cekı duzen vermem lazım ama cok ıradesızım gırtlagıma hakım
kızlar sabah ıpegın dr ıle gorustum dogru duzgun emmedıgını cok kustugunu soyledım yakında bı hastane warsa bı dr dan ıdrar tahlılı ıste sonuclarını bana faxla dedı.
neyse burda hemen yakında bı hastane wardı gıttım bı cocuk dr una gırdım ıdrar tahlılı ıstedım. doktor ya,muayene edecek illa muayene etmeden tahlıl yazmıyor. neyse dedım etsın hadı tahlıl yazsında...
1 ayda 400 gr almıs ıpek 7.300 gr olmus boyu hıc uzamamıs ama hala 64.5 cm :sinifsinif:
ama bunlar farklı bı doktorun olcumlerı tabı bızım doktorumuzun dıyecegı onemlı onada cmt gıdıcez.
malum tartıdan tartıya farklılık olabılıyor.
kılosu farklı cıkabılır ama boyu hıc uzamamıs ona cok uzuldum. gercı emmıyor dogru duzgun hazırlıklıydım ama yınede uzuldum işte.
ek gıdaya ıstersen basla ıstersen baslama kılosu ıyı sana kalmıs dedı bı de lıste werdı ek gıda lıstesı. su an bısey dusunmuyorum kendı doktorumuzla gorusmem lazım. oylesıne gıttıgım bı kadına guvenıp baslayamam.
ve kadın benı dumura ugratan seyı sordu.
"kalca usg cektırdınız mı sonucları yanında mı ne cıktı?"
cektırdık dedım temız cıktı sonuclar yanımda degıl ewde dedım. bacak cızgılerınde asımetrı war bu tek basına hıc bısey ıfade etmez emınım bısey de cıkmaz ama yınede ortopedının gormesı lazım dedı bana. hareketlerı,gelısımı 5 aylık degıl 6 aylık bı cocuk gıbıymıs zeka ve bedensel gelısımı onden gıdıyor dedı. bacak hareketlerıne bakarsak hıcbısey varmıs gıbı durmuyo gayet saglılıklı ama yınede huzursuz oldum bı ortopedı gorsun dedı bana.
bende buraya ıdrar tahlılı ıstemek ıcın geldım kendı doktorumuzla gorusurum bu konuyu dedım aldım tahlıl ıstegını cıktım...
kafam karıstı ya. bı tahlıl kagıdı ıstemeye gıttım kadın muayene etmeden tahlıl ısteyemem dedı sonra bunu cıkardı basıma.
allak bullak oldum tahlılıde yaptırmadım yarın gıder yaptırırım. geldım ewe...
aksam uzerı semra hanım ararım tahlıller ıcın demıstı onada soylıcem bunu. cmt zaten kontrolumuz war. ama cok fena kafam karıstı kızlar ya...
Sen içini ferah tut Zeynep bişey çıkmayacak inş.görürsün bak...
Öperim canım sende İpeği öp benim yerime .....
ya kızlar bişi sorucam ne zamandır aklımda.. ipeğin kollarında bacaklarında selülite benzer oluşumlar var sizinkilerde de var mı henüz dr a sormaya fırsatım olmadı selülit var sanki benimkinde..
bızdede war kaydirigubbakcemile3ya kızlar bişi sorucam ne zamandır aklımda.. ipeğin kollarında bacaklarında selülite benzer oluşumlar var sizinkilerde de var mı henüz dr a sormaya fırsatım olmadı selülit var sanki benimkinde..
nıye kımsecıkler gırmıyo artık topıge ya...
gıderek azalıyor sayımız...
anacım cocuk bakmaksa hepımız bakıyoruz ama burdan da kopmuyoruz bebısler dogdu ugranmaz oldu buralara alsanaalsanasmile
kusucem bende gırmıcem boykot edıcem goruceksınız o zaman kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişi sorucam ne zamandır aklımda.. ipeğin kollarında bacaklarında selülite benzer oluşumlar var sizinkilerde de var mı henüz dr a sormaya fırsatım olmadı selülit var sanki benimkinde..
bende birşey paylaşayım sizinle bilgisi olan varsa belki anlatırda bende rahatlarım.
kızlarr eşime acil kilo aldırmalıyım sinirlerim bozuluyor adamın bünyesi ama ben biraz kilo alsın istiyorum gerçi kendiside istiyor ama alamıyor.yemediği kalmadı her akşam ballı sütler pekmezler dr da gitti ama oda bünyen böyle herkes böyle olmak ister dedi çok üstünde durmadı ama bu ara iyice sorun yapmaya başladı varmı fikri olan.akşam yatarken yemek kızartma-*hamur işi falan denedi ama alamıyor yaa ben vermeye çalışıyorm o almak için başımın etini yiyor her akşam hamur işi yaptım bi ara ama artık yapma alamıyorum diyo sabrıda yok beyefendinin şöyle birşey olsana 10 kilo birden alsa bende kurtulsam oda kilo vermekten daha zor kilo almak onun için.
bunu okuyunca aklıma şey geldi, bizim bi tandığımız da aynı şeyden doktora gitti, doktor demişki yiyebildiğin kadar haşlanmış patates ye tuzlayıp tuzlayıp demiş.
sırf karbonhidrat varya ondan herhalde.
pişir habire koy önüne yesin.
pek te tatlıdır. çok severim ben. cokacimcoook
naz bugün hiç uyumadı doğru düzgün.
günügününü tutmuyor.
deli olcam
salıncak sallamaktan sırtım tutuldu.
sıcaktanmı acaba?
bide bişey dicem kızlar, naz ne yerse yesin, karnı tok bile olsa illa mama içipöyle uyucak. tarhana yiyo mesela,ama mamasını içmeden,ağzında o mama tadı olmadan uyumuyor.
tahıllı kaşık maması da veriyorum mesela, uyumuyo. mama içiyo az bişey öyle uyuyo. nedir bu :) ??
slm kızlar..görümcem geldi dün bugünde akabinde saz arkadaşları kayınvalidem ve kaynım:))neyse azönce gittler...aramız biraz limoniydi..yüzleştik falan bana yakınlaşmak istiyo..ama ben ısınamıyorum zamanında bana ağır sözler söyledi...şimdi anladı doğruyu yanlışı...babası sinirin teki..onun sözüne uydu uymadım diyo ama uydu yaniiii...bilmiyorum ya..bende zaten kin tutamam bana hep öyle derler..yüzüne gülsünler herşeyi unutursun derler aynen öyleyim..napıym huyumumu değiştireyim...neyse bu ev aldı...bende gitmedimm.kendi 2defadır geliyo..napıym giiymmi....size sormak istedim.eşimde gdelim diye sıkıştırmıyo yani bana braktı...bu illa gelin diyo zorla çağırıyo yani...öfff.....ayyy gidersem millet ne der bana...gitmem gitmem diye dolaştım ortalarda.....gününü bile ayarladı gelin haaaa deyip duruyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?