2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepcim üzülme canım bişey olsaydı çıkardı zaten ilk çekilen kalça usgsinde,bu doktorlarda insanı paniklendirmeye bayılıyorlar, kendi doktoru farketmezmiydi öyle bişey olsaydı, kaç aylık oldu ıpek her ay kontrole götürüyorsun, sen sıkma canını bişeyi yoktur ıpeğin inş.

Geçmiş olsun Hülyacım,Maşallah boyuda kilosuda iyimiş Mirayın inş.kısa sürede düzene girer kabızlığıda canım....

Bende bugün evimi temizledim, bütün ütümü bitirdim, annem sağolsun Zeyneple ilgilendide anca yaptım hepsini yoksa nerdee...Ben birkaç günlüğüne annemlere gidiyorum biraz değişiklik olsun diye, hafta sonu gelirim büyük ihtimalle, kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz öptüm hepinizi......

haklısın selma...
nıtekım sımdı ıpegın kendı dr ıle gorustum.
olanları anlattım.
bız ıpegın kalca fılmını cektırdık tertemız cıktı olsaydı cıkardı ıcını ferah tut hıcbısey oldugunu dusunmuyorum ben yınede cmt geldıgınde bı ordopetıst arkadasım war yakında onada bı gosterırız ıstersen ıcın rahat eder dedı.

gorusuruz canım zeynebı op yerıme ıyı gezmeler size opuyorumnanaktan

Sen içini ferah tut Zeynep bişey çıkmayacak inş.görürsün bak...
Öperim canım sende İpeği öp benim yerime .....

Ben şort alıcam canım karar verdim üstünede bikini üstü mayo sevmiyorki zaten mayo bence göebeği daha bi dikkat cekici yapıyor hemde kurumuyor sevmiyorum ben.

Aman sen akşamdan mı kaldın deseydin dr a ee ben işte dr aa dizinde şişlikmi var diye götürmediğim dr kalmadı nerdeyse.çoçuğumdada çok şükür hiçbirşey yok.sen burda 100 tane bebekle zaten beğinin gelişimini takip edebiliyorsun o zaman hepimizin bebeği 6 aylık gelişimi çoook hızlı.sen duru'nun alini kolunu ayakların hareketini görsen seni boşver o kadın görse demekki bu çoçuk 1 yaş der bıraksam yürümeyi geçti koşacak kız.
muayene etmeden tahlil vermiyorlar evet genelde öyle.aman takılma zeynep kadının hastası yoktu canı sıkılmış pekle vakit geçirmek için söylemiş işte birşeyler.

Sen içini ferah tut Zeynep bişey çıkmayacak inş.görürsün bak...
Öperim canım sende İpeği öp benim yerime .....

güle güle Selma evde ne yapacaksın tek başına ohh git annenlere ana-kız -anneanne keyif yapın.

walla burcu pek onemsemedım ama işte midem bulandı bi kere...
neyse cmt semra hanıma gıdıcem o rahatlatır benı...

nıye kımsecıkler gırmıyo artık topıge ya...
gıderek azalıyor sayımız...
anacım cocuk bakmaksa hepımız bakıyoruz ama burdan da kopmuyoruz bebısler dogdu ugranmaz oldu buralara alsanaalsanasmile
kusucem bende gırmıcem boykot edıcem goruceksınız o zaman kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişi sorucam ne zamandır aklımda.. ipeğin kollarında bacaklarında selülite benzer oluşumlar var sizinkilerde de var mı henüz dr a sormaya fırsatım olmadı selülit var sanki benimkinde..

ya kızlar bişi sorucam ne zamandır aklımda.. ipeğin kollarında bacaklarında selülite benzer oluşumlar var sizinkilerde de var mı henüz dr a sormaya fırsatım olmadı selülit var sanki benimkinde..

valla bebeklerde olanda selülütmi bilmeme ama baçaklarında hafif portakal kabuğu gibi var canım.

bızdede war kaydirigubbakcemile3
hatta gecen dalga gectık esımle bu kızın selulıtlerı war dıye

Küsme kız şahsen ben üzülürüm valla. Ben sık sık girip okuyorum ama işin durumu her zaman aynı olmuyo yazamıyorum çoğunlukla. Vakit bulduğum anda topluca girişiyorum cevaplamayakaydirigubbakcemile2

Benim oğlanda da var anacım onlar özellikle basen,göbek ve popo bölgesinde. Ama yağ birikiminden oluyorlar. Doktora soracak kadar önemsemedim açıkçası..

bende birşey paylaşayım sizinle bilgisi olan varsa belki anlatırda bende rahatlarım.
kızlarr eşime acil kilo aldırmalıyım sinirlerim bozuluyor adamın bünyesi ama ben biraz kilo alsın istiyorum gerçi kendiside istiyor ama alamıyor.yemediği kalmadı her akşam ballı sütler pekmezler dr da gitti ama oda bünyen böyle herkes böyle olmak ister dedi çok üstünde durmadı ama bu ara iyice sorun yapmaya başladı varmı fikri olan.akşam yatarken yemek kızartma-*hamur işi falan denedi ama alamıyor yaa ben vermeye çalışıyorm o almak için başımın etini yiyor her akşam hamur işi yaptım bi ara ama artık yapma alamıyorum diyo sabrıda yok beyefendinin şöyle birşey olsana 10 kilo birden alsa bende kurtulsam oda kilo vermekten daha zor kilo almak onun için.

meraba kızlar. ben yoğurdu günlük sütle mayalıyorum.bu günlük sütleri nekadar sürede tüketiyosynuz.hepsini bi defada mı mayalıyousunuz;?

bunu okuyunca aklıma şey geldi, bizim bi tandığımız da aynı şeyden doktora gitti, doktor demişki yiyebildiğin kadar haşlanmış patates ye tuzlayıp tuzlayıp demiş.
sırf karbonhidrat varya ondan herhalde.
pişir habire koy önüne yesin.
pek te tatlıdır. çok severim ben. cokacimcoook

naz bugün hiç uyumadı doğru düzgün.
günügününü tutmuyor.
deli olcam
salıncak sallamaktan sırtım tutuldu.
sıcaktanmı acaba?
bide bişey dicem kızlar, naz ne yerse yesin, karnı tok bile olsa illa mama içipöyle uyucak. tarhana yiyo mesela,ama mamasını içmeden,ağzında o mama tadı olmadan uyumuyor.
tahıllı kaşık maması da veriyorum mesela, uyumuyo. mama içiyo az bişey öyle uyuyo. nedir bu :) ??

slm kızlar..görümcem geldi dün bugünde akabinde saz arkadaşları kayınvalidem ve kaynım:))neyse azönce gittler...aramız biraz limoniydi..yüzleştik falan bana yakınlaşmak istiyo..ama ben ısınamıyorum zamanında bana ağır sözler söyledi...şimdi anladı doğruyu yanlışı...babası sinirin teki..onun sözüne uydu uymadım diyo ama uydu yaniiii...bilmiyorum ya..bende zaten kin tutamam bana hep öyle derler..yüzüne gülsünler herşeyi unutursun derler aynen öyleyim..napıym huyumumu değiştireyim...neyse bu ev aldı...bende gitmedimm.kendi 2defadır geliyo..napıym giiymmi....size sormak istedim.eşimde gdelim diye sıkıştırmıyo yani bana braktı...bu illa gelin diyo zorla çağırıyo yani...öfff.....ayyy gidersem millet ne der bana...gitmem gitmem diye dolaştım ortalarda.....gününü bile ayarladı gelin haaaa deyip duruyooo

pekte sever patatesi dur deniyim adam deneme tahtasına döndü zaten .hadi umarım işe yarar.

bizde mama yiyoruz ama duruda yok öyle bi huy karnı toksa gözünü ovuşturuyor 10-15 dk uğraşınca uyuyor.

gidersen ayağı alışacak zırt pırt gelecek senide çağıracak.

ben çok kinciyimdir kötükedihüso o yüzden pek adamı değilim sorunun açıkcası.yada git ama kocamın hatrı için geldim yaptıklarınızı unutmadım dşiyede lafını koy ayakları alışmasın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…