2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burak ın eee eee si gelmş....uykusu gelince öyle yapıyo...biz eee yapalım gelelim....:ecrin_bebek:

zeynep resmen içim ezildi çok kötü oldum sanki yaşadım o anaı çok geçmiş olsun canım kıyamama ya...oyt oy totosunu yesinler maşallah bak gözün aydın canım
evet tavsiye etmiyolar ama şimdi değil biraz geçsin kuvetlensiniyce ben koycam
allah iyi günlerde oturmayı nasipğ etsin inşallah canım
oy maşallah afiyet olsun inşallah rahaty atlatır diş çıkarmayı

kıyamama ya çok geçmiş olsun canım ya zor geçecek sizin diş çıkarmanız napçaz ya allah yardımcımız olsun....

teyzeleri bugün sabah gittik idrarımızın sonucunu aldık hani şu sondfalı olan çok şükür üreme yok ve temiz çıktı....
6 ay aşılarımızı olduk 2 bacağa 1 kola bide ağızdan 2 damla toplam 4 tane yarasın oğluşuma....bide 1 yaşında allah nasip ederse...şimdi yatıyo
inşallah diğerleri gibi ateşlenmez....ama bu gün yemek yemedi yav..
zeynep yarasın canım çorbanız sen nasıl yaptın bakım çorbayı....

arkadaşlar ben bu beslenme işinin altından kalakamıyorum ya yemek yemesi gereken saatte uyuyo...kaldırsam yemiyo....öğün atlıyo öteki öğün geliyo
ek gıdaya geçenler siz napıyonuz bi günlük beslenme nizi yazarmısınız saat klaçta ne veriyonuz mesela saolsun burcucum vermişti ama benim sıpa o saattlerde hep uyuyo....

ek gıdaya geçeli bizim 2 hafta oldu birinci hafta meyveler işte sebze çorbasına geçeli 4 gün oldu 2 gün sebze 2 gün tarhana verdim 9 gün içinde 270 gr almış az dimi yada iymiki yaramışmı acaba ek gıdalar....
bizim doktor bebe bisküisi vermiycen sen evde pekmezle yapacan dedi one kinasıl yapçam dedim internette tarifi vardei ay bayılacam kadın bana bisküi yaptırcak tabi ebn yapmıycam o ayrı
kesinlikle açık günlük sütle yoğurt yapçan şişe süt paket süt yok onlarda sütün dnası bozuluyo dedi mikroplar ölüyo ama sütün vitaminide olmuyo dedi açık sütü iyce kaynatıp mayalayacan dedi bende ii dedim..zaten sütçüden alıyom sütü bi kere günlük şişe sütle yapmıştım...1 ay sonra çorbalarına yağpsız dana kıyma katıcan terbiyeli yoğurt çorbası yapacan dedi kahvaltıyada geçebilirsin dedi...

evet öyle diyorlar anlamadım ki mama satma polikikasımı.doğal süt yok pastorizeler mi iyi değil ????? soru işareti çok.

evet ilk dişler zormuş allah Özge'ye de sana da kolaylık versin inşallah biran önce patladırda rahatlar kuzum.

Ecenaz acayip su içiyo yaa alamıyorum elinden...

bırak içsin ohh ne güzel bende kaşıkla içirmeye çalışıyorum zilli onu bile 2 kaşıktan sonra ağzını kitliyor.

gözün aydın fatoş.

evde bebe bıskuvısı mı???
fatos sızın doktor aşmış kendını :)
guzel kılo almıs tabı kız bız 1 ayda 400 gr aldık...
9 gunde 270 gr super masallah arasa...

kız sen yazınca baktım nete hemen buldum bi tarif kolay valla olmazsa evde yapalım nolcak daha taze ve katkısız....
Bebekler İçin Ev Yapımı Bisküvi Tarifi

saol burcucum evet zeynepçim kadın kafayı yedirtçek bana yapmıycam kız alacam eti cici bebe tamamdır...
evet teyzesi demekki ek dıdalar yaramış oğluşuma bakalım hayırlısı kilo alımı ilke göre durmuş biraz toparlaması lazım yesinde büyüsün sıpa...

ayy sinir oldum ya resmen gözünden uyku akıyo...ne emiyo ne uyuyo bayılacam vallahi......

evet ya aynen öyle ..koyucam inş canım en kısa zamanda
nurcum geçmiş olsun bizim çok oldu koltuk faciası 3 e tamamaladık hele 2 kere resmen anlık gözümün önünde oldu korkmuştur kıyamama..nasıl gidiyo tatil annenler nerde senin...
ay sanada geçmişolsun ya..valla kolu eli kırıllsaydı bide.çok korktum

ah bi de benimki içse yarabbimm

yarasın aras paşama..
fatoşcum ben da ha geçmedim ek gıdalara o yüzden birşey diyemiyorum canım..

zeynepcim sen anlattın benim yüreğim hop hop etti..
allah korusun bebişleri....

Aman içsin ne güzel bu sicaklarda iyi gelir

Hadi gözünaydin canim hersey yolundaymis ne güzel
Asilarida yarasin pasama insallah atessiz atlatir

Masallah Fatos 9 günde 270 gr çok iyi valla bizim Ecem bir ayda 500 gr aldi
yaramis yaramis ek gidalar oh afiyet olsun

ayy sinir oldum ya resmen gözünden uyku akıyo...ne emiyo ne uyuyo bayılacam vallahi......

Sibel bizim cadida uyumuyodu bi dusa soktum rahatladi uyudu hemen çok sicak valla napsin kuzucuklar

bizim 2. dişimizde çıktııııııııııııııııııııııı
ama hala dönmüyoruz. oğlum tembel olacak sanırım

burcu, reyhan, zeynep, gülşah, fatoş kızlar güzel dilekleriniz için saolun... allah isteyen ve evi olmayan herkese nasip etsin inşallah... burcucum haklısın hem bakıcı hem kredi hem masraflar zor olacak ama napalım birkaç sene dişimizi sıkacağız. yoksa hiçbir şekilde ev sahibi olunmuyor artık. ne yaparsak yapalım hiçbirşekilde para birikmiyor gelen gidiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…