ne güzel yazmışsın kız vallahi.. buarada güzel almış valla yarasın çok çok büyüsün aras!!ek gıdaya geçeli bizim 2 hafta oldu birinci hafta meyveler işte sebze çorbasına geçeli 4 gün oldu 2 gün sebze 2 gün tarhana verdim 9 gün içinde 270 gr almış az dimi yada iymiki yaramışmı acaba ek gıdalar....
bizim doktor bebe bisküisi vermiycen sen evde pekmezle yapacan dedi one kinasıl yapçam dedim internette tarifi vardei ay bayılacam kadın bana bisküi yaptırcak tabi ebn yapmıycam o ayrı
kesinlikle açık günlük sütle yoğurt yapçan şişe süt paket süt yok onlarda sütün dnası bozuluyo dedi mikroplar ölüyo ama sütün vitaminide olmuyo dedi açık sütü iyce kaynatıp mayalayacan dedi bende ii dedim..zaten sütçüden alıyom sütü bi kere günlük şişe sütle yapmıştım...1 ay sonra çorbalarına yağpsız dana kıyma katıcan terbiyeli yoğurt çorbası yapacan dedi kahvaltıyada geçebilirsin dedi...
gunaydınnnngünaydınnnnnnnnnnnnn
sibelcim günaydın....
günaydınnnnnnnnnnnnn
sibelcim günaydın....
iyim saol sibel oda ii dün aşı olduk 4 tane biraz halsiz gibi yemek yemiyo habire uyuyo...
senin paşalar nasıl
fato nasılsın canım ecrin hanım nasıllar...
selam kızlar pc bozuktu kkaç gündür giremedim
ecrinde bende hastayız antibiyotik içiyoruz ikimizde
grip olduk bende ona geçti bi öksürüğü içim gidiyo
sizden ne var ne yok bakimm
seçilcim[/COLOR] aykızcım saolun teyzeleri biri bizi de fark etti şükür...
hacer maşallah melise güzel almış bence takma kafana sağlıklı olsun zayıf olsun...
esra(escos) sağol canım benim...
çok geçmis olsun canim çabucak geçer insallahselam kızlar pc bozuktu kkaç gündür giremedim
ah yavrum sicaklardan mi emmiyo acaba sibelevet canım dün okudum geçmiş olsun..ben yazdım sanıyodum kusura bakma sende alınmışsın...inan bi bakıyorum hemen yazıp gidiyorum alıntı yapmıştım yazmamışım...burakta emmiyo 2gündür bugün hiç emmedi diyebilirm..çok moralim bozuk...dün sabah şeftali verdm..bnm çocukların ağzına başka bi tat deyince bırakıyolar memeyi...sinir oldum ya..bişey vermicem..emsin bırakır diye korkuyorumklava:
¨Selam kizlar nasilsiniz....
Biz iyiyiz ama havalar çok sicak kavruluyo heryer
Sabah babamlari tatile yolculadik cumada biz çikicaz kismetse
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok geçmis olsun canim çabucak geçer insallah
ah yavrum sicaklardan mi emmiyo acaba sibel
Yok canim bu yaz Fransanin güneyine gittiler Tr ye dedemi haca yolladiklarinda gelicekler insallahslm canm...hayırlısıyla gelsinler sizde tabi...tr ye geliyolar değilmi...evet burada çok sıcak...
bilmiyorum inş sıcaklardan dolayıdır ve geçicidir...ya utku 2ay emdi bunda hep emziricem diyodum...bırakırsa çok üzülürüm...
alınmıştım valla kimse farketmedi olsun ama saol canım aynen benimki meme yemiyo ama ek gıdada zorluyo beni napçam bilmiyorum çok karışığım.....sıcaktan yemiyodur valla...evet canım dün okudum geçmiş olsun..ben yazdım sanıyodum kusura bakma sende alınmışsın...inan bi bakıyorum hemen yazıp gidiyorum alıntı yapmıştım yazmamışım...burakta emmiyo 2gündür bugün hiç emmedi diyebilirm..çok moralim bozuk...dün sabah şeftali verdm..bnm çocukların ağzına başka bi tat deyince bırakıyolar memeyi...sinir oldum ya..bişey vermicem..emsin bırakır diye korkuyorumklava:
çok geçmiş olsun canım....selam kızlar pc bozuktu kkaç gündür giremedim
iylikle gidip gelsinler tabbi sizde canım benim..ars yemiyo ya canımona sıkkın....şükür ateş olmadı....¨Selam kizlar nasilsiniz....
Biz iyiyiz ama havalar çok sicak kavruluyo heryer
Sabah babamlari tatile yolculadik cumada biz çikicaz kismetse
inşallah bırakmaz canım ...bilmiyorum inş sıcaklardan dolayıdır ve geçicidir...ya utku 2ay emdi bunda hep emziricem diyodum...bırakırsa çok üzülürüm...
geçmiş olsun canım...havalar çok sıcak sabaha karşıda soğuyo üşütüyoruz....bizde iyiyiz canım....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok geçmis olsun canim çabucak geçer insallah
ah yavrum sicaklardan mi emmiyo acaba sibel
alınmıştım valla kimse farketmedi olsun ama saol canım aynen benimki meme yemiyo ama ek gıdada zorluyo beni napçam bilmiyorum çok karışığım.....sıcaktan yemiyodur valla...
çok geçmiş olsun canım....
iylikle gidip gelsinler tabbi sizde canım benim..ars yemiyo ya canımona sıkkın....şükür ateş olmadı....
inşallah bırakmaz canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?