2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün dr.a gittik.. kızım 600 gr almış. 2 cm uzamış... dr. iyi almış dedi ama hala 6 kilo olamadık. 5850 gr. :gitme: boyumuz 64 cm.
ayrıca rota aşısının 2.sinide olduk.. birde idrar tahlili aldı dr. ama sondayla... çünkü 1 aydır idrarımız kötü kokuyordu torbayla tahlil yapılmıştı ama temiz çıkmıştı, dr.umuzda bu seferde böyle alalım daha garanti sonuç olur dedi. ama kızım ağladı. sondayı takarken bende bağırmışım. sonuç salı günü çıkacakmış. soracağım herşeyi unuttum o ağlayınca zaten aşı olurkende ağladı yaavrum...
bizim dr.umuz çorba vermememi söyledi. bünyesi kaldıramaz dedi. sadece meyve, yoğurt ve pirinçli kaşık mamaları verecekmişim. öyle kahvaltı içinde 1 ay bekle dedi. sanırım bizimkinin kilosu az olduğu için bekletiyor..
birde kızlar ne kadar su verirsen o kadar kabız olur unutma dedi. anlamadım bu işi...ben su veriyordum sıcaklarda içsin diye... sadece mamalardan sonra birkaç kaşıık ver o kadar dedi. su yerine meyve suyu ve devam maması verecekmişim. ayrıca ne kadar su verirsen o kadar az yemek yer dedi.

ne güzel yazmışsın kız vallahi.. buarada güzel almış valla yarasın çok çok büyüsün aras!!

günaydınnnnnnnnnn....................niye kimse yok yine ya.......bende kaçar......

seçilcim[/COLOR] aykızcım saolun teyzeleri biri bizi de fark etti şükür...
hacer maşallah melise güzel almış bence takma kafana sağlıklı olsun zayıf olsun...
esra(escos) sağol canım benim...

iyim saol sibel oda ii dün aşı olduk 4 tane biraz halsiz gibi yemek yemiyo habire uyuyo...
senin paşalar nasıl

fato nasılsın canım ecrin hanım nasıllar...

selam kızlar pc bozuktu kkaç gündür giremedim
ecrinde bende hastayız antibiyotik içiyoruz ikimizde
grip olduk bende ona geçti bi öksürüğü içim gidiyo
sizden ne var ne yok bakimm

iyim saol sibel oda ii dün aşı olduk 4 tane biraz halsiz gibi yemek yemiyo habire uyuyo...
senin paşalar nasıl

fato nasılsın canım ecrin hanım nasıllar...

evet canım dün okudum geçmiş olsun..ben yazdım sanıyodum kusura bakma sende alınmışsın...inan bi bakıyorum hemen yazıp gidiyorum alıntı yapmıştım yazmamışım...burakta emmiyo 2gündür bugün hiç emmedi diyebilirm..çok moralim bozuk...dün sabah şeftali verdm..bnm çocukların ağzına başka bi tat deyince bırakıyolar memeyi...sinir oldum ya..bişey vermicem..emsin bırakır diye korkuyorumklava:

geçmiş olsun canım...havalar çok sıcak sabaha karşıda soğuyo üşütüyoruz....bizde iyiyiz canım....

¨Selam kizlar nasilsiniz....

Biz iyiyiz ama havalar çok sicak kavruluyo heryer
Sabah babamlari tatile yolculadik cumada biz çikicaz kismetse

seçilcim[/COLOR] aykızcım saolun teyzeleri biri bizi de fark etti şükür...
hacer maşallah melise güzel almış bence takma kafana sağlıklı olsun zayıf olsun...
esra(escos) sağol canım benim...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok geçmis olsun canim çabucak geçer insallah
ah yavrum sicaklardan mi emmiyo acaba sibel

slm canm...hayırlısıyla gelsinler sizde tabi...tr ye geliyolar değilmi...evet burada çok sıcak...

bilmiyorum inş sıcaklardan dolayıdır ve geçicidir...ya utku 2ay emdi bunda hep emziricem diyodum...bırakırsa çok üzülürüm...

slm canm...hayırlısıyla gelsinler sizde tabi...tr ye geliyolar değilmi...evet burada çok sıcak...
Yok canim bu yaz Fransanin güneyine gittiler Tr ye dedemi haca yolladiklarinda gelicekler insallah
Bizimde az kaldi gelmeye

bilmiyorum inş sıcaklardan dolayıdır ve geçicidir...ya utku 2ay emdi bunda hep emziricem diyodum...bırakırsa çok üzülürüm...

Insallah birakmaz canim ya valla ben ecemi ne zamandir hiç kucakta emzirmiyorum evdeyken hep yatakta uzanip emziriyorum oynaya oynaya emiyo zaten hava sicak kucakta dahada terliyolar havalardandir merak etme bol bol su içirmeye çalis

alınmıştım valla kimse farketmedi olsun ama saol canım aynen benimki meme yemiyo ama ek gıdada zorluyo beni napçam bilmiyorum çok karışığım.....sıcaktan yemiyodur valla...
çok geçmiş olsun canım....

iylikle gidip gelsinler tabbi sizde canım benim..ars yemiyo ya canımona sıkkın....şükür ateş olmadı....
inşallah bırakmaz canım ...

merhaba kızlar.
sizler gibi çok fazla giremiyorum. annemdeyim ya az kaldı zaten gitmeme, 20 temmuzda uçak biletim var, kızımla uçuciizzz :) o yüzden vaktimi onlarla geçirmeye çalışıyorum bidaha ne zaman geleceğim anneme orası bi muamma. o yüzden anlarsınız.
nazla uğraşıyoruz. arada mızlıyo. uykuya zor geçiyo. bakalım dişimiz ne zaman gelcek. keşke burda çıksaydı da bizimkilerde görseydi incisini. ama artık fotoğrafını çeker yollarım.
sizlerle azcık dertleşeyim, eşimle konuşuyoruz da, çok canı sıkılıyo. istanbulun keşmekeşinden sonra orası ona çokk dingin ve bomboş geldi. daha lojmanlarda boşalmadığı için, öğretmenevinde kalıyor. bekar gibi.az kaldı sayılır yanına gidicem. ama çok özledim. uzaklık çok kötü bişey.nazıda çok özlemiş.hoparlöre alıyorum sesleniyo naaazzz, kızıııımm diye, nasıl bakınıyo bi sağa bi sola görceksiniz. tanıyor babasının sesini, ve oda özledi babasını eminim buna.. destek oluyorum moral veriyorum sürekli,gelicez 2 ay ellemicem nazı sen bakçaksın diyorum tamam diyo..20 temmuzda uçakla kayınvalideme gidiyorum,onlarlada konuştum özledim eşimi,çok kalmıcam gideriz hafta sonu dedim,tamam sen bilirsin dediler. gideyimde düzenimi kurayım.yerleşeyim,alışayım oralara.
benden böle. sizleri okuyorum ama çok cevap yazamıyorum.
sadece ipeğin düştüğü aklımda kaldı çok üzüldüm gecegece.gözlerim doldu.kıyamam ona.
çok geçmiş olsun zeynepçim inşallah tekrarlamaz bi daha.naz da çok dönüyor. ödüm patlıyor düşüpte kafadan darbe alıcak diye.Allah muhafaza bidaha ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalır. kafa darbesi çok önemli. diyarbakırda evimde de sürekli yere battaniye,ve battaniyenin üzerine pike sercem yerde yuvarlansın dursun koycam yanına 3-5 bebek. çok korkuyorum. aman dikkat edelim.
yazınca böle toptan yazıyorum. şimdi uyanır naz. kaşık maması yapçam bide kayısı suyu. o vitamin alınca sanki ben içiyorum gibi seviniyorum. bide yoğurt mayalayayım, dün vermedim hava serindi tutmaz diye.
arada girerim, yazarım. öptüm..

geçmiş olsun canım...havalar çok sıcak sabaha karşıda soğuyo üşütüyoruz....bizde iyiyiz canım....

çok sağolun kızlar
inş. düzeliriz hemencecik

kızlar bizde ek gıdaya başlıcaz yavaştan
şimdilik meyve püresi ve yoğurt günlük veriyrum..çok seviyor
havaa çok sıcak kavruluyor adeta
rabbim tarlada inşaatta çalışanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…