2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ipek böcüğüne yinede güzel kilo almış canım ek gıdaya geçmişsin sanırım umarım dahada toparlar totosununda düzelmesine çok sevindim düşmesinede çok üzüldüm bizimde geçen gün başımıza geldi bende senin gibi çok korkmuştum neyseki kötü bişey olmamış çok geçmiş olsun

yeni evinizde sağlıkla huzurla mutlulukla oturursunuz canım inş. umarım bakıcı konusunda da gönlüne göre birini bulursun bu zamanda bakıcıya güvenmek çok zor ben babannesine bile bırakamadım ama ne yapacaksın çalışmayınca olmuyor Allah gönlüne göre versin dilediklerini:Saruboceq:

hadi gözün aydın canım sonuçlarınız temiz çıkmış sevindim gerçekten aşılarınızda yarasın bundan sonra rahatsınız artık birde biz atlatabilsek hayırlısıyla aşı günleri resmen kabus eyvahedigeldismile

gelelim bize resmen kabus gibi bir gece geçirdim hemde dün doğum günümdü ama hiç bu kadar kötü geçirmemiştim doğum günümü :çok üzgünüm:
benim oğluş perşembe gecesi baya bir eziyet etti gece uyumak bilmedi neyse bir şekilde uyudu dün gündüzde temizlik yapacaktım camlar kapılar silinecek perdeler yıkanacak ütülenecek dip köşe temizlik yapılcaktı vs vs annemi çağırdım tabi torununa baksın bende işlerimi yapayım diye kardeşimde gelmiş sağolsun o baya bir ilgilendi annemle bizde camlara giriştik teyzemiz işe gidince yanımıza aldık ama çocuk ne uyudu ne emdi ne durdu annemde ateşi var gibi yıkayalım dedi okadar işin arasında yıkadık biraz rahatlar gibi oldu emdi uyuya kaldı yarım saat geçti hemen uyandı kaynanam geldi o sırada aldı gitti aşağıya annemle biz kalan işlerimizi tamamladık o olmasa hayatta yapamazdım iyiki annem vardı akşam keyfi pek yoktu ama ağlamıyordu en azından ama ne olduysa gece oldu çok zor uyuyor diye gece maması almıştım ne onu içti ne uyudu ne sustu abartmıyorum sabah 8e kadar sürekli kalkttı her seferinde nasıl ağlıyor ateşine falan baktım yokta diş çıkaracak galiba diyorum başta kociş annem kaynanam herkese daha erken diyor annemde ishal olur diş çıkarırken dedi bu akşamda aynısını yaparsa alıp gitcem dra neymiş derdi annelik çok zormuş çok zor hala ayağımda sallıyorum sabahtan beri uyumadı dünde hiç uyumadı neyapacağımı bilemiyorum valla uykusuzluk stres endişe bittim başım çatlayacak sıkıntıdan mafoldumben

Kızlar benİm yazdıklarıma bakmıyomusunuz?
bakıyoruz kız aşkolsun bazen arada kaynıyo :sinifsinif:
aminn... hepimizinkini...
bizim 2. dişimizde çıktııııııııııııııııııııııı
ama hala dönmüyoruz. oğlum tembel olacak sanırım
ooo doruk paşam incilenmiş yine maşallahhh
maşallah melisime...
sende yawastan yogurt ve meyve puresı wer.
su kabız mı yapıyomus cok sasırdım yaaa kafamçokkarıştı
selam kızlar pc bozuktu kkaç gündür giremedim
ecrinde bende hastayız antibiyotik içiyoruz ikimizde
grip olduk bende ona geçti bi öksürüğü içim gidiyo
sizden ne var ne yok bakimm
cok gecmıs olsun canım analı kızlı...
¨Selam kizlar nasilsiniz....

Biz iyiyiz ama havalar çok sicak kavruluyo heryer
Sabah babamlari tatile yolculadik cumada biz çikicaz kismetse
burdada ha babam de babam yagmur...
yaz geldı gecıyo gunes goremedık dogru duzgun...
cok sagol canım...
eee yenı bı hayat sızlerı beklıyor...
alışır eşinde zamanla. şimdi siz yoksunuz diye yalnızlık koymuştur ona.
beraber olduktan sonra mekanın ne onemı war dımı ha ıstanbul ya baska yer yeterkı aılemız bır olsun opuyorumnanaktan
kızlar bizde ek gıdaya başlıcaz yavaştan
şimdilik meyve püresi ve yoğurt günlük veriyrum..çok seviyor
havaa çok sıcak kavruluyor adeta
rabbim tarlada inşaatta çalışanlara sabır versin
kızzz nerelerdesın sen bakımmm sırnaşık şey
sagol canım...
bencede diştir tugba ya.
sıcaktan da rahatsız oluyor olabılır aslında ama su donemde diş daha agır basan bı ıhtımal gıbı...

ay Allahımm nasıl zor uyuyo benimki anlatamam, salla salla sırtımın orta yerine kılıç sokuyolar sanki haa kaydirigubbakcemile3
sakız çiğniyodum bide ağzım burnum kaşındı bi ara, onu güldürmek için yapıyorum zannediyo, sırıtıp duruyo zilli. o gülünce bende dayanamayıp sesli gülüyorum, bu sefer gülüşümden korkuyo gözleri fincan gibi açılıyo. ben bu sefer daha da gülüyorum. ay komediyiz yeminle. ama sırtım feci tutuk.epiduralden sonra sırtım daha bi hassaslaştı. sizinde öylemi? nazı yatağın üzerinde giydirirken, onu kucağıma aldığımda zor doğruluyorum ay ay ay diyerek.

hoppaaa kimsecikler yok. bende dedim bana cevap yazan olmuştur hem buna, hemde bi önceki iletime.
neyse ben de yatayım baarii. sırtım tutuk.
iyigecelerr... :umursamaz:

iyi geceler kimse yok galiba bi kaç gündür arkadaşım vardı bende yeni gitti.ii geldi banada kızımada gezdik hep beraber.benim kuzu ek gıdayı pek istemiyo ya inş düzelir.pazartesi gidicez doktora bakalım ne kadar almış kuşum kilo.

herkese slm bizde 2 haftadır yoktuk kızlarımla gezdik inşallah herkes iyidir benim kuşumda bugün kontroldeydik yine kilo alamamış bizde ek gıdaya başladık bugün öğlen yarım şeftali verdim deli gibi yedi akşama çorba yaptım onuda yedi inşallah hep böyle olur ablasına benzemez bende araba kullanmaya başladım bide ufak bir kaza yaptım sinir oldum 1 ay içinde iyice öğrenmem lazım kızı bakıcıya getir götür yapıcam

Herkese iyi akşamlar kızlar... Bİr haftadan fazla oldu girmeyeli.
Geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir. Kuzucuklar da iyidir umarım.
Benim babm rahatsızlandı hafta başında. Acilen Edirne ye geldik. Bu gün çıktı hastaneden. Şekeri düşürülemiyodu. Ama şimdi iyi çok şükür. Evde takip edeceğiz. Normale dönecek yavaş yavaş inşallah.

bu ay kilo alına 6. ayda yapılacak olan kan ve idrar tahlillerimi yaptık hemişreler mahvetti kuzumu 3 sefer denediler alamadılar bende sinirlendim bebek yoğun bakım hemşiresi çağırın o alsın size aldırmamdedim gıcık oldular bana ama yoğun bakım hemşiresi geldi tek seferde aldıkanı aklınızda olsun kızlar sizde böyle yapın yazık kuzucuklarımıza

ay maşallah cnm benimki gibi reddetmemiş ek gıdayı

ii akşamlar cnm çok geçmiş olsun

kızlar bizde ek gıdaya başlıcaz yavaştan
şimdilik meyve püresi ve yoğurt günlük veriyrum..çok seviyor
havaa çok sıcak kavruluyor adeta
rabbim tarlada inşaatta çalışanlara sabır versin
AMIN....
Canim nasilsin ne zamandir pek yoksun
oh yarasin yogurtlar meyveler

Ah yavrum kiyamam disindendir Tugbacim baksana çogu bebiste hep ayni yemiyolar uyumuyolar agliyolar
Insallah çabucak agrizis atlatir hepsi bu dönemi

Canim kolay degildir tabi esin sizden ayri özlemistir ikinizide
sizde yanina gidince hayirlisiyla düzeninizi kurarsiniz yavas yavas alisirsiniz oralara

Valla canim benimde belim agriyo sanki ikiye kirilmis gibi bende bazen zor dogruluyorum

geçmis olsun canim
ek gidaya baslamissiniz insallah kilo almaya baslar

Havvacim çok geçmis olsun canim Allah sifalar versin

ay maşallah cnm benimki gibi reddetmemiş ek gıdayı

ii akşamlar cnm çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun HAVVA inşallah biran önce normale döner kekik suyu ve çörek otu çok fayda ediyor deneyin

geçmis olsun canim
ek gidaya baslamissiniz insallah kilo almaya baslar

Havvacim çok geçmis olsun canim Allah sifalar versin

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Dİneva canım ilaç aldığı için pek bi şey deneyemiyoruz zarar veririz diye. Hayırdır nesi var kzucuğumun

zeynepcim sağol şimdi okudum böcüğüm düşmüş kıyamam ona
üzüldüm çok valla şükür bişey olmamış

canım benım belımde bısey yok...
ama bacaklarım felaket.
sureklı egılıp kalkmaktan yakında ıflas edecekler...

hoppaaa kimsecikler yok. bende dedim bana cevap yazan olmuştur hem buna, hemde bi önceki iletime.
neyse ben de yatayım baarii. sırtım tutuk.
iyigecelerr... :umursamaz:
kız yazdık ya bızı adamdan saymıyomusun aşkolsun :sinifsinif:

zeynepcim sağol şimdi okudum böcüğüm düşmüş kıyamam ona
üzüldüm çok valla şükür bişey olmamış
sagol canım...

HAVVA canım tekrardan cok gecmıs olsun :sinifsinif:

yok kızz aşk olsun sen hep cevap yazıyosun bana, sırtımdan bahsettiğim mesajımı dedim. aha bi baktım kimse yok. ben girmeyince şansa kadere doluyo taşıyo burası, azcık vakit bulunca bi bakıyom millet dağılmış.
yakalamaya çalışıyorum girdikçe.

bizde bugün öğleden sonra kaplıcalar var termal otel, piknik yeri gibi. oraya gtçez. nazı gezdireyim mis gibi kekik kokuları içinde. iyice oksijen alsın da gece mıkırdanmadan iyi uyusun.
her akşam 3 kere kalkıyoruz. artık rutin oldu. ne zaman akşam yatıp sabah kalkçak acab bilmiyorum. o kadarda mama yiyo. doyurucu şeyden de koyuyorum.yok anam. hep mıkırdıyo. mama istiyo. çok içmiyo ya en fazla 100. sanırım ondan kalkıyor. üsteliyorum ama genede içmiyor.ittiriyo diliyle.
doktora sordum, şaşırtıcı bi cevap verdi. dediki onu böyle sen alıştırmışsın. hani epey küçükken çok uyuyodular ya, şekeri düşmesin diye 3 saatte bir uyandırıp mama veriyodum. ondan alışmış dedi. şimdi rutin 3 saatte uyanıyor. kurmalı saat gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…