yok kızz aşk olsun sen hep cevap yazıyosun bana, sırtımdan bahsettiğim mesajımı dedim. aha bi baktım kimse yok. ben girmeyince şansa kadere doluyo taşıyo burası, azcık vakit bulunca bi bakıyom millet dağılmış.
yakalamaya çalışıyorum girdikçe.
bizde bugün öğleden sonra kaplıcalar var termal otel, piknik yeri gibi. oraya gtçez. nazı gezdireyim mis gibi kekik kokuları içinde. iyice oksijen alsın da gece mıkırdanmadan iyi uyusun.
her akşam 3 kere kalkıyoruz. artık rutin oldu. ne zaman akşam yatıp sabah kalkçak acab bilmiyorum. o kadarda mama yiyo. doyurucu şeyden de koyuyorum.yok anam. hep mıkırdıyo. mama istiyo. çok içmiyo ya en fazla 100. sanırım ondan kalkıyor. üsteliyorum ama genede içmiyor.ittiriyo diliyle.
doktora sordum, şaşırtıcı bi cevap verdi. dediki onu böyle sen alıştırmışsın. hani epey küçükken çok uyuyodular ya, şekeri düşmesin diye 3 saatte bir uyandırıp mama veriyodum. ondan alışmış dedi. şimdi rutin 3 saatte uyanıyor. kurmalı saat gibi.
olabılır canım...yok kızz aşk olsun sen hep cevap yazıyosun bana, sırtımdan bahsettiğim mesajımı dedim. aha bi baktım kimse yok. ben girmeyince şansa kadere doluyo taşıyo burası, azcık vakit bulunca bi bakıyom millet dağılmış.
bizde bugün öğleden sonra kaplıcalar var termal otel, piknik yeri gibi. oraya gtçez. nazı gezdireyim mis gibi kekik kokuları içinde. iyice oksijen alsın da gece mıkırdanmadan iyi uyusun.
her akşam 3 kere kalkıyoruz. artık rutin oldu. ne zaman akşam yatıp sabah kalkçak acab bilmiyorum. o kadarda mama yiyo. doyurucu şeyden de koyuyorum.yok anam. hep mıkırdıyo. mama istiyo. çok içmiyo ya en fazla 100. sanırım ondan kalkıyor. üsteliyorum ama genede içmiyor.ittiriyo diliyle.
doktora sordum, şaşırtıcı bi cevap verdi. dediki onu böyle sen alıştırmışsın. hani epey küçükken çok uyuyodular ya, şekeri düşmesin diye 3 saatte bir uyandırıp mama veriyodum. ondan alışmış dedi. şimdi rutin 3 saatte uyanıyor. kurmalı saat gibi.
ıyıyız canım sen nasılsın?slm larr
bayadır giremedim modemde problem vardı
ne var ne yok herkes iyimi bilmiyorum geçmişede bakamadım çok özledim sohbetinizi
selam, geçmişe tam bakamadım ama Havvacım baban rahatsızlanmış. çok çok geçmiş olsun.
kızlar Miray hastalandı: 2 gündür öksürüyor, hapşuruyor, sürekli gaz çıkarıyor ve ağlıyor. salyası fena akıyor. annemlerdeydim bende: dün akşam döndük. olmazsa ptesi yine dr yolu görünüyor bize :sinifsinif:
umarım herkes iyidir.
evet canım öyle alıştırınca o şekilde gidiyo..dr lar hiç kaldırmayın düzenini kursun diyolar....yok kızz aşk olsun sen hep cevap yazıyosun bana, sırtımdan bahsettiğim mesajımı dedim. aha bi baktım kimse yok. ben girmeyince şansa kadere doluyo taşıyo burası, azcık vakit bulunca bi bakıyom millet dağılmış.
geçmiş olsun canım..havalar fena bi sıcak bi soğuk...çocuklara ne giydireceğimizi bilmiyoruz...sonrada ya üşütüyolar yada sıcaklıyolar...selam, geçmişe tam bakamadım ama Havvacım baban rahatsızlanmış. çok çok geçmiş olsun.
kızlar Miray hastalandı: 2 gündür öksürüyor, hapşuruyor, sürekli gaz çıkarıyor ve ağlıyor. salyası fena akıyor. annemlerdeydim bende: dün akşam döndük. olmazsa ptesi yine dr yolu görünüyor bize :sinifsinif:
umarım herkes iyidir.
fotoları gördüm çok süpersiniz...bebişler harika...4bebiş yanyana çok tatlılar...olabılır canım...
belkıde tamamen alıskanlıktır akannehir
ıyıyız canım sen nasılsın?
cok gecmıs olsun canım... ınsallah cıddı bısey degıldır...
kızlar bız dun bulustukkk cok guzel bı gundu...
basta guler yuzlu ev sahıplıgı ıcın esra ve ceren bebege sonra katılan burcu ve zeynepe cok tesekkur ederımmm opuyorumnanaktan
bebıslerın hepsı cok seker olmuslar hele dorugun dıslerıne bayıldım ay cok guzel ya 2 tane mınık ıncı :lepi:
kızlar çok sıkıntıdayım benim oğlan ek gıdayı kaşıkla yemiyo resmen mühürlüyo dudaklarını insanın iştahı hiöçmi anasına çekmez...şaka bi yana çok zorlanıyorum meyve yemiyo kaşığa yapıyo galiba çünkü tarhanayı biberonla lıkır lıkır içti... napçam kaşığa alıştırıcam of of...
canım corbayı neden bıberonla verıyosun.kızlar çok sıkıntıdayım benim oğlan ek gıdayı kaşıkla yemiyo resmen mühürlüyo dudaklarını insanın iştahı hiöçmi anasına çekmez...şaka bi yana çok zorlanıyorum meyve yemiyo kaşığa yapıyo galiba çünkü tarhanayı biberonla lıkır lıkır içti... napçam kaşığa alıştırıcam of of...
yorulmustur kıyamam ya...Günaydın herkese,
evet bende güzel ve değişik bir gün geçirdim. ama Doruk eve gelir gelmez emdi ve uyudu. Baya yorulmuş yani... iyiki biraz erken kalkmışız.
Esraya teşekkür ediyoruz bizde Ceren gibi bitirim bir kızla bizi agırladığı için.... Hepinizlede tanıştığıma memnun oldum..
Bu arada ben buluşma topigine resimleri koymuştum. bugün baktım yok olmuşlarbugün bir ara tekrar koymaya çalışacağım.
Günaydın herkese,
evet bende güzel ve değişik bir gün geçirdim. ama Doruk eve gelir gelmez emdi ve uyudu. Baya yorulmuş yani... iyiki biraz erken kalkmışız.
Esraya teşekkür ediyoruz bizde Ceren gibi bitirim bir kızla bizi agırladığı için.... Hepinizlede tanıştığıma memnun oldum..
Bu arada ben buluşma topigine resimleri koymuştum. bugün baktım yok olmuşlarbugün bir ara tekrar koymaya çalışacağım.
selam kızlar. yine doktora gidicez bugün. Miray dün çok kötüydü. öksürdükçe ağladı, boğazı mı tahriş oldu anlamadım yaa. hapşuruyor bi de. üfff çok zor yaaa: derdini anlatamaması, ağrıyan yerini söyleyememesi :sinifsinif:
zeynep geçmiş olsun: böcüğün düşmüş. inş herşey yolundadır.
ve tüm bebişler iyidir inş. hep iyi olsunlar yaaa. ben hasta olurum, bebişler iyi olsun, kıyamam.
çok geçmis olsun canim insallah çabuk geçer insan dayanamiyo valla bebislerin hasta olmasinaselam, geçmişe tam bakamadım ama Havvacım baban rahatsızlanmış. çok çok geçmiş olsun.
umarım herkes iyidir.
Günaydin sibelcimzemuszemusgünaydın...........a.s.
insallal alisir Fatoscum valla bunlar rahati bulmuslar biberonla çok biliyolar çokkızlar çok sıkıntıdayım benim oğlan ek gıdayı kaşıkla yemiyo resmen mühürlüyo dudaklarını insanın iştahı hiöçmi anasına çekmez...şaka bi yana çok zorlanıyorum meyve yemiyo kaşığa yapıyo galiba çünkü tarhanayı biberonla lıkır lıkır içti... napçam kaşığa alıştırıcam of of...
günaydin canimgünaydın kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?