2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepçim sağol canım.

Canım sen bana şu gece kalkmalarını ve neler yaptığınızı saat vererek ayrıntısıyla anlatsna belki yardımcı olabilirim. Mucize çözümler kitabına bakayım

nasılsın havvacım...baban nasıl şimdi iyimi...tez zmanda sağlığına kavuşur inş...esra nasıl?

slm larr
bayadır giremedim modemde problem vardı
ne var ne yok herkes iyimi bilmiyorum geçmişede bakamadım çok özledim sohbetinizi

selam, geçmişe tam bakamadım ama Havvacım baban rahatsızlanmış. çok çok geçmiş olsun.

kızlar Miray hastalandı: 2 gündür öksürüyor, hapşuruyor, sürekli gaz çıkarıyor ve ağlıyor. salyası fena akıyor. annemlerdeydim bende: dün akşam döndük. olmazsa ptesi yine dr yolu görünüyor bize :sinifsinif:

umarım herkes iyidir.

olabılır canım...
belkıde tamamen alıskanlıktır akannehir
slm larr
bayadır giremedim modemde problem vardı
ne var ne yok herkes iyimi bilmiyorum geçmişede bakamadım çok özledim sohbetinizi
ıyıyız canım sen nasılsın?

cok gecmıs olsun canım... ınsallah cıddı bısey degıldır...

kızlar bız dun bulustukkk cok guzel bı gundu...
basta guler yuzlu ev sahıplıgı ıcın esra ve ceren bebege sonra katılan burcu ve zeynepe cok tesekkur ederımmm opuyorumnanaktan
bebıslerın hepsı cok seker olmuslar hele dorugun dıslerıne bayıldım ay cok guzel ya 2 tane mınık ıncı :lepi:

günaydınlar

havacım çok geçmiş olsun....ii olmasına sevindim canım babanın...
fotoraflar süper bi gün olduğunu kanıtlıyo zeynepçim hepside çok tatlı....
divena maşallah kuzuna inşallah hep yer ek gıdalarını
esmacım bizde seni özledik canım oğluşun nasıl....
hilal çok fena bunlar çok bende onu uyutmaya çalışırken hep gülücüklere boğuluyorum...

kızlar çok sıkıntıdayım benim oğlan ek gıdayı kaşıkla yemiyo resmen mühürlüyo dudaklarını insanın iştahı hiöçmi anasına çekmez...şaka bi yana çok zorlanıyorum meyve yemiyo kaşığa yapıyo galiba çünkü tarhanayı biberonla lıkır lıkır içti... napçam kaşığa alıştırıcam of of...

evet canım öyle alıştırınca o şekilde gidiyo..dr lar hiç kaldırmayın düzenini kursun diyolar....
geçmiş olsun canım..havalar fena bi sıcak bi soğuk...çocuklara ne giydireceğimizi bilmiyoruz...sonrada ya üşütüyolar yada sıcaklıyolar...
fotoları gördüm çok süpersiniz...bebişler harika...4bebiş yanyana çok tatlılar...

biberonla yemeye alışmış lıkır lıkır geliyo...biberonla verme çorbayı...kaşıkla vermeye çalış...bi süre sonra kaşığada alışır ...merak etme...

Günaydın herkese,
evet bende güzel ve değişik bir gün geçirdim. ama Doruk eve gelir gelmez emdi ve uyudu. Baya yorulmuş yani... iyiki biraz erken kalkmışız.
Esraya teşekkür ediyoruz bizde Ceren gibi bitirim bir kızla bizi agırladığı için.... Hepinizlede tanıştığıma memnun oldum..
Bu arada ben buluşma topigine resimleri koymuştum. bugün baktım yok olmuşlar bugün bir ara tekrar koymaya çalışacağım.

canım corbayı neden bıberonla verıyosun.
azcık zorla kasıkla ver.
er yada gec alısıcaktır...
yorulmustur kıyamam ya...
bende topıge koyucam bırazdan resımlerı.

dün akşam bi sorun vardı canım sitede yazdıklarımızın hepsi silinmiş...düzeltme yapılıyomuş....

picassa ya baglanamıyorum sorun var sanırım hata verıyo.
ınternet duzelınce koyarım resımlerı artıkın...

selam kızlar. yine doktora gidicez bugün. Miray dün çok kötüydü. öksürdükçe ağladı, boğazı mı tahriş oldu anlamadım yaa. hapşuruyor bi de. üfff çok zor yaaa: derdini anlatamaması, ağrıyan yerini söyleyememesi :sinifsinif:
zeynep geçmiş olsun: böcüğün düşmüş. inş herşey yolundadır.
ve tüm bebişler iyidir inş. hep iyi olsunlar yaaa. ben hasta olurum, bebişler iyi olsun, kıyamam.

canım sızede cok gecmıs olsun...
bocugum ıyı cok sukur.
evet hepsı ıyı olsunlar ya kıyamıyor ınsan mınıcık bedenlerı acı cekmesın hasta olmasın mafoldumben

çok geçmis olsun canim insallah çabuk geçer insan dayanamiyo valla bebislerin hasta olmasina

günaydın...........a.s.
Günaydin sibelcimzemuszemus

insallal alisir Fatoscum valla bunlar rahati bulmuslar biberonla çok biliyolar çok

günaydın kıslar
günaydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…