Zeynepcim resimler harika güzel bi gün geçirmissiniz belli
kızlar bugün hava çok sıcak..yanıyo resmen..birazdan karşı komşumun eniştesi vefat etti oraya gidicem...taziyeye..gencecik adam kavgayı aralarken kalbine bıçak saplanmış oracıkta ölmüş....çok üzüldüm ya...3çocuğu var..karısı 4.ye hamileydi....
Ay yazik ya Allah ailesine yakinlarina sabir versinkızlar bugün hava çok sıcak..yanıyo resmen..birazdan karşı komşumun eniştesi vefat etti oraya gidicem...taziyeye..gencecik adam kavgayı aralarken kalbine bıçak saplanmış oracıkta ölmüş....çok üzüldüm ya...3çocuğu var..karısı 4.ye hamileydi....
Resimleri Zeynep face de eklemis canim nasilsin tombik pasan nasilResimler nerde Reyhancımbilmiyorumkismile
Ay Allah' ım sen koru gencecik adam. Allah kazadan beladan korusun hepimizi:sinifsinif:
Resimleri Zeynep face de eklemis canim nasilsin tombik pasan nasil
Hmm tamam ordan bakim o zaman..
İyiyim canım sağolasın ne olsun Pazartesi işte:sinifsinif: Paşam da çok iyi teyzesi. 3 gün oğluma alışıyorum Pzrts zor geliyor. Bi de dün deniz kıyısına pikniğe gittik çok yorulmuşumkafamçokkarıştı Bi de amele yanığı olmuşum ki sormayınsempatiksalakcinni
Haberlerde sizin oraların sıcaktan kavrulduğunu gösteriyordu. Aklıma Ecem geldi hemenkaydirigubbakcemile3 Kuzucuk perişan olmuştur sıcaktan. Siz geliyorsunuz diye buralar da kavrulmaya başladıkaydirigubbakcemile3
olabılır canım...
belkıde tamamen alıskanlıktır akannehir
ıyıyız canım sen nasılsın?
cok gecmıs olsun canım... ınsallah cıddı bısey degıldır...
kızlar bız dun bulustukkk cok guzel bı gundu...
basta guler yuzlu ev sahıplıgı ıcın esra ve ceren bebege sonra katılan burcu ve zeynepe cok tesekkur ederımmm opuyorumnanaktan
bebıslerın hepsı cok seker olmuslar hele dorugun dıslerıne bayıldım ay cok guzel ya 2 tane mınık ıncı :lepi:
günaydınlar
havacım çok geçmiş olsun....ii olmasına sevindim canım babanın...
fotoraflar süper bi gün olduğunu kanıtlıyo zeynepçim hepside çok tatlı....
divena maşallah kuzuna inşallah hep yer ek gıdalarını
esmacım bizde seni özledik canım oğluşun nasıl....
hilal çok fena bunlar çok bende onu uyutmaya çalışırken hep gülücüklere boğuluyorum...
Günaydın kızlar.
Zeynep çok geçmiş olsun bir şey olmamış çok şükür ki. Bir şey olmaz dememek lazım arkamızda da gözümüz olmalı valla.
Hacer eviniz hayırlı olsun canım. Allah bize de evi olmayan herkese de nasip etsin:Saruboceq:
Fatoş maşallah Aras' a iyi çıkmış sonuçlarınız. Maşallah hemi de güzel kilo almış Paşa.
Havva çok geçmiş olsun inş. çabucak toparlar baban.
Hülya geçmiş olsun çabucak iyileşir inş Miraycık.
slm kızlarr bayadır giremiyorum
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
gerçekten sıcak bir gün bebişleri nasıl giydireceğiz şaşıyorum valla
benim oğlumda hemen hasta oluyor her hafta hasta doktorumu bi sürü test istedi özelde çok tutuyor die çocuk hastanesine götürdüm kan testi yaptılar 3 tüp kan aldılar hemşirede beceriksiz yavrum nekadar çok ağladı bağırdı korktu iki saat alamadı kanı bide çocuk hemşiresi neyse o testlerde kanında bişiy düşük çıktı oda bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş ondan sürekli hasta oluyormuş immün yetmezlik varmış.ordan fakülte araştırma hastanesine immünoloji servisine sevk verdi ordada 4 tüp kan aldılar yavrumdan ama hemşire çok iyiydi dakikada aldı kokutmadı hiç neyse bu kan test sonuçları iyi çıktı ama immün testi varmış onu çarşamba günü alıcaz doktorda ona göre tedevi vericek sanırım inş. iyi çıkar üzülüyorum çok. kızlar işte neydeyse 15 20 gündür giremedim aşılarınıda oldu oğlum çok şükür atlattık
benim oğlumda hemen hasta oluyor her hafta hasta doktorumu bi sürü test istedi özelde çok tutuyor die çocuk hastanesine götürdüm kan testi yaptılar 3 tüp kan aldılar hemşirede beceriksiz yavrum nekadar çok ağladı bağırdı korktu iki saat alamadı kanı bide çocuk hemşiresi neyse o testlerde kanında bişiy düşük çıktı oda bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş ondan sürekli hasta oluyormuş immün yetmezlik varmış.ordan fakülte araştırma hastanesine immünoloji servisine sevk verdi ordada 4 tüp kan aldılar yavrumdan ama hemşire çok iyiydi dakikada aldı kokutmadı hiç neyse bu kan test sonuçları iyi çıktı ama immün testi varmış onu çarşamba günü alıcaz doktorda ona göre tedevi vericek sanırım inş. iyi çıkar üzülüyorum çok. kızlar işte neydeyse 15 20 gündür giremedim aşılarınıda oldu oğlum çok şükür atlattık
Esmacım ben katılamadım ne yazık ki buluşmaya. Tatlım keşke yiyip içtiklerimizle ilgisi olsa sadece. Allah ın ilahi hikmeti işte. Olacağı varmış suçlama kendini
selam kızlar. yine doktora gidicez bugün. Miray dün çok kötüydü. öksürdükçe ağladı, boğazı mı tahriş oldu anlamadım yaa. hapşuruyor bi de. üfff çok zor yaaa: derdini anlatamaması, ağrıyan yerini söyleyememesi :sinifsinif:
zeynep geçmiş olsun: böcüğün düşmüş. inş herşey yolundadır.
ve tüm bebişler iyidir inş. hep iyi olsunlar yaaa. ben hasta olurum, bebişler iyi olsun, kıyamam.
kızlar bugün hava çok sıcak..yanıyo resmen..birazdan karşı komşumun eniştesi vefat etti oraya gidicem...taziyeye..gencecik adam kavgayı aralarken kalbine bıçak saplanmış oracıkta ölmüş....çok üzüldüm ya...3çocuğu var..karısı 4.ye hamileydi....
selam kızlar
ecrin hala öksürüyo ya geçmedi burnu akıyo hırıltıda var
dr.a götürücem gene ohh içim parçalanıyo
fato bende immün ne bilmezdim çıkınca böle öğreniliyo işte bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş off off hamileyken okadan beslendim yedim içtim gerekli şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?