2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün hava çok sıcak..yanıyo resmen..birazdan karşı komşumun eniştesi vefat etti oraya gidicem...taziyeye..gencecik adam kavgayı aralarken kalbine bıçak saplanmış oracıkta ölmüş....çok üzüldüm ya...3çocuğu var..karısı 4.ye hamileydi....

Günaydın kızlar.
Zeynep çok geçmiş olsun bir şey olmamış çok şükür ki. Bir şey olmaz dememek lazım arkamızda da gözümüz olmalı valla.
Hacer eviniz hayırlı olsun canım. Allah bize de evi olmayan herkese de nasip etsin:Saruboceq:
Fatoş maşallah Aras' a iyi çıkmış sonuçlarınız. Maşallah hemi de güzel kilo almış Paşa.
Havva çok geçmiş olsun inş. çabucak toparlar baban.
Hülya geçmiş olsun çabucak iyileşir inş Miraycık.

Zeynepcim resimler harika güzel bi gün geçirmissiniz belli

Resimler nerde Reyhancımbilmiyorumkismile

Ay Allah' ım sen koru gencecik adam. Allah kazadan beladan korusun hepimizi:sinifsinif:

Ay yazik ya Allah ailesine yakinlarina sabir versin
Resimler nerde Reyhancımbilmiyorumkismile
Ay Allah' ım sen koru gencecik adam. Allah kazadan beladan korusun hepimizi:sinifsinif:
Resimleri Zeynep face de eklemis canim nasilsin tombik pasan nasil

Resimleri Zeynep face de eklemis canim nasilsin tombik pasan nasil

Hmm tamam ordan bakim o zaman..
İyiyim canım sağolasın ne olsun Pazartesi işte:sinifsinif: Paşam da çok iyi teyzesi. 3 gün oğluma alışıyorum Pzrts zor geliyor. Bi de dün deniz kıyısına pikniğe gittik çok yorulmuşumkafamçokkarıştı Bi de amele yanığı olmuşum ki sormayınsempatiksalakcinni
Haberlerde sizin oraların sıcaktan kavrulduğunu gösteriyordu. Aklıma Ecem geldi hemenkaydirigubbakcemile3 Kuzucuk perişan olmuştur sıcaktan. Siz geliyorsunuz diye buralar da kavrulmaya başladıkaydirigubbakcemile3

Gûzel bi hafta sonu geçirmissiniz o zaman oglusunla( Onun o tombik yanaklarindan öpüver benim için) hafta basi hep zor oluyo zaten bakalim ben ise baslayinca nasil dayancam :1no2:

Evet canim valla kavrulduk resmen iki dk günese çikiyom hemen migrenim tutuyo o kadar sicak ki gece evin tüm camlari açik yatiyoz yine sicak yine sicak
Ecemde bunaldi valla gündüzleri zor yatiyo fazla yemiyo ama bol bol su içiyo kuzum napsin Ama çok sükür sabahtan beri biraz yagmur yagiyoda azcik serinledik
Ne zamandir bandirmada havalar serindi ne güzel diyodum gidince çok sicak olmaz ama sicaklar orayada gelmiskaydirigubbakcemile3 sansimiza napalim

selam kızlar
ecrin hala öksürüyo ya geçmedi burnu akıyo hırıltıda var
dr.a götürücem gene ohh içim parçalanıyo

slm kızlarr bayadır giremiyorum
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
gerçekten sıcak bir gün bebişleri nasıl giydireceğiz şaşıyorum valla
benim oğlumda hemen hasta oluyor her hafta hasta doktorumu bi sürü test istedi özelde çok tutuyor die çocuk hastanesine götürdüm kan testi yaptılar 3 tüp kan aldılar hemşirede beceriksiz yavrum nekadar çok ağladı bağırdı korktu iki saat alamadı kanı bide çocuk hemşiresi neyse o testlerde kanında bişiy düşük çıktı oda bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş ondan sürekli hasta oluyormuş immün yetmezlik varmış.ordan fakülte araştırma hastanesine immünoloji servisine sevk verdi ordada 4 tüp kan aldılar yavrumdan ama hemşire çok iyiydi dakikada aldı kokutmadı hiç neyse bu kan test sonuçları iyi çıktı ama immün testi varmış onu çarşamba günü alıcaz doktorda ona göre tedevi vericek sanırım inş. iyi çıkar üzülüyorum çok. kızlar işte neydeyse 15 20 gündür giremedim aşılarınıda oldu oğlum çok şükür atlattık

Herkese Selamm

Ayy gördüm fotoları facede Zeynepçim. Öpüyorum hepinizi.

Teşekkürler kızlar sağolun. Şimdi daha iyi babam. Şeker normale dönmek üzere. Ama çok stres yaptığı için düşmüyo. Ama buna da çok şükür. Çok korktuk ya...

Ahh kıyamma ben sana. Çok geçmiş olsun canım.İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

oyy kıyamam ya geçmiş olsun canım
inmün ne dir ya ilk kez duydum
kahroluyo insan bişey oldumu onlara off

fato bende immün ne bilmezdim çıkınca böle öğreniliyo işte bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş off off hamileyken okadan beslendim yedim içtim gerekli şeyleri

kızlar birazdan oğlumu sağlık ocağına götürücem kilosunu öğrenmek için bugün 5 ay bitti 6 ya girdik

Esmacım ben katılamadım ne yazık ki buluşmaya. Tatlım keşke yiyip içtiklerimizle ilgisi olsa sadece. Allah ın ilahi hikmeti işte. Olacağı varmış suçlama kendini

Esmacım ben katılamadım ne yazık ki buluşmaya. Tatlım keşke yiyip içtiklerimizle ilgisi olsa sadece. Allah ın ilahi hikmeti işte. Olacağı varmış suçlama kendini

doğru cnm çoğu kadın adam gibi beslenmiyo ama bebeği sağlıklı oluyo Rabbim başka dert vermesin yavrularımıza

herkese merhaba nasılsınız hanımlar??

ah canım benim çok geçmiş olsun.. benim ömrüm 1 haftadır iğne oluyor teyzesi bende tutturdum doktora bana yapın benden ona geçer diye ))))) ama öyle olmuyor malesef böyle böyle büyüyecekler işte ne yapalım.. allah dermansız dert vermesin..

allah yakınlarına sabır versin ne kadar zor bir durum..

selam kızlar
ecrin hala öksürüyo ya geçmedi burnu akıyo hırıltıda var
dr.a götürücem gene ohh içim parçalanıyo

salgın mıdır nedir yahu herkeste aynı sorun öksürük burun akıntısı.. geçmiş olsun canım..

çocuklar oldu neler neler öğrendik dimi esmacım.. yok immün yok bilmem ne..
ah bu hemşireler bi tanesi elimde kalacak bigün..

havvacığımın da babası rahatsızmış sanırım.. geçmiş olsun canım..

fato bende immün ne bilmezdim çıkınca böle öğreniliyo işte bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş off off hamileyken okadan beslendim yedim içtim gerekli şeyleri

))))
benm görümcem hamileyken paket paket sigara içti şimdi yine hamile hala içiyor çocuğu 3.450 gr doğdu...
ben sigarayı zaten içmiyorum da katkı maddes var diye meyve suyu bile içmedim.. kola içmedim...
hafta hafta program yaptım tavuğundan balığından et süt vs herşeyi yedim benim sıpa 2.720 doğdu..
ah ne ağladım ne ağladım yarabbim.. bi dahakine bende sigaraya başlıyorum ))))) sempatiksalakcinni
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…