slm kızlarr bayadır giremiyorum
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
gerçekten sıcak bir gün bebişleri nasıl giydireceğiz şaşıyorum valla
benim oğlumda hemen hasta oluyor her hafta hasta doktorumu bi sürü test istedi özelde çok tutuyor die çocuk hastanesine götürdüm kan testi yaptılar 3 tüp kan aldılar hemşirede beceriksiz yavrum nekadar çok ağladı bağırdı korktu iki saat alamadı kanı bide çocuk hemşiresi neyse o testlerde kanında bişiy düşük çıktı oda bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş ondan sürekli hasta oluyormuş immün yetmezlik varmış.ordan fakülte araştırma hastanesine immünoloji servisine sevk verdi ordada 4 tüp kan aldılar yavrumdan ama hemşire çok iyiydi dakikada aldı kokutmadı hiç neyse bu kan test sonuçları iyi çıktı ama immün testi varmış onu çarşamba günü alıcaz doktorda ona göre tedevi vericek sanırım inş. iyi çıkar üzülüyorum çok. kızlar işte neydeyse 15 20 gündür giremedim aşılarınıda oldu oğlum çok şükür atlattık
benim oğlumda 2600 doğdu senin gibi herşeye dikkat ettim dikkat etmeyenlerin daha iyi oluyomu neddir
hadi git çabuk işline bak ben bugün iş yapmıcam bıktım artık be topla topla aynı yeteee
Kızlar Edirne ye giderken Esra ya meyve suyu verdiğim geniş delikli biberonu evde unutmuşum. Burda da Dr. Browns a göre geniş delikli başlık bulamadım. Annem de biberon yerine alıştırma bardağı al. Nasılsa altı aydan sonra alacaksın dedi. Ben de öyle yaptım. Ayy çok sevdi. Bir içti ki meyve suyunu görmelisiniz. Suyu da öyle
ayy maaşallah ya ben de deneyeyim bak..herşeyi kaşıkla yediriyorum cok zor oluyor biberon almadıgına balki bunu alır?:)zemuszemusopuyorumnanaktanKızlar Edirne ye giderken Esra ya meyve suyu verdiğim geniş delikli biberonu evde unutmuşum. Burda da Dr. Browns a göre geniş delikli başlık bulamadım. Annem de biberon yerine alıştırma bardağı al. Nasılsa altı aydan sonra alacaksın dedi. Ben de öyle yaptım. Ayy çok sevdi. Bir içti ki meyve suyunu görmelisiniz. Suyu da öyle
Kızlar Edirne ye giderken Esra ya meyve suyu verdiğim geniş delikli biberonu evde unutmuşum. Burda da Dr. Browns a göre geniş delikli başlık bulamadım. Annem de biberon yerine alıştırma bardağı al. Nasılsa altı aydan sonra alacaksın dedi. Ben de öyle yaptım. Ayy çok sevdi. Bir içti ki meyve suyunu görmelisiniz. Suyu da öyle
Fato Esma çok geçmis olsun kizlar kuzucuklara kiyamam ya
üfffff ipek gene fena durmuyor bakamıorum dogru duzgun.
pusette dogrulmus oturuyodu az once şok oldum pat dıye dusmedı allahtan one dogru. artık onuda kemersız kullanmamak lazım
esma canım cok gecmıs olsun ya ınsallah toparlar bı an once...
herkese merhaba,
hasta bebişlere çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda düzelir yavrucaklar...
havvacım babana geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum..
kızlar burası acayip sıcak... melisi nasıl giydireceğimi şaşırdım. çıtçıtlı badiyle bile çocuk su içinde kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?