2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım ya..yazık bebişe kan alıyolar ama çocuğun canını çıkarıyolar...kıyamam ya...

benim oğlumda 2600 doğdu senin gibi herşeye dikkat ettim dikkat etmeyenlerin daha iyi oluyomu neddir

yok yok siz yinede dikkat edin bakmayın onlara...
iyisini siz yapıyoyosunuz günah bebişlere onların vebaline giriyo onlar..
kıyamam yazık değilmi hamileyken sigaramı içilir ya..

kovun beni ya bi dünya işim var offffffffff...burak uyudu işimi bitireyim...uyanır yarım saate(

hadi git çabuk işline bak ben bugün iş yapmıcam bıktım artık be topla topla aynı yeteee

aynen öyle canım doğru diyosun...ev işi nankör oluyor..dünde pazardı malum heryer heryerdeydi..bugünde yapmazsam bayaaa başını alır gider...

üfffff ipek gene fena durmuyor bakamıorum dogru duzgun.
pusette dogrulmus oturuyodu az once şok oldum pat dıye dusmedı allahtan one dogru. artık onuda kemersız kullanmamak lazım
esma canım cok gecmıs olsun ya ınsallah toparlar bı an once...

Zeynepçim Esra da öyle yapıyo. Aman diyeyim. Az önce alıntıdan okudum İpek düşmüş galiba. Çok geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi. Bi şeyciği yoktur inşallah.

evet canım gecen crs dustu...
cok sukur bıseyı yok cok korkuttu bızı ama saglıgı yerınde sukurler olsun...
bazen tutuyo boyle yaramazlıgı. bazende kuzucuk oluyo.anlamadım gıttı

herkese merhaba,
hasta bebişlere çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda düzelir yavrucaklar...
havvacım babana geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum..
kızlar burası acayip sıcak... melisi nasıl giydireceğimi şaşırdım. çıtçıtlı badiyle bile çocuk su içinde kalıyor...

Kızlar Edirne ye giderken Esra ya meyve suyu verdiğim geniş delikli biberonu evde unutmuşum. Burda da Dr. Browns a göre geniş delikli başlık bulamadım. Annem de biberon yerine alıştırma bardağı al. Nasılsa altı aydan sonra alacaksın dedi. Ben de öyle yaptım. Ayy çok sevdi. Bir içti ki meyve suyunu görmelisiniz. Suyu da öyle

Aaa ne güzel bende düsünüyorum almayi onlardan ama içermi diyodum
bakiyim bi

Reyhancım ben de tereddüt ettim baştan içemezse büyüyünce nasılsa içer diye düşündüm. Ama bizim kız götürdü valla. Yalnız meyve suyunu tülbentten geçirmek gerekiyo delikleri tıkıyo yoksa

ayy maaşallah ya ben de deneyeyim bak..herşeyi kaşıkla yediriyorum cok zor oluyor biberon almadıgına balki bunu alır?:)zemuszemusopuyorumnanaktan

hadı gozun aydınnnn su da içmiş bak kaydirigubbakcemile2

Fato Esma çok geçmis olsun kizlar kuzucuklara kiyamam ya

sağolun kızlar

valla acaip sıcak bursa da öle
oğlanın altını açtım altına serdim bişiy rahat rahat yatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…