üfffff ipek gene fena durmuyor bakamıorum dogru duzgun.
pusette dogrulmus oturuyodu az once şok oldum pat dıye dusmedı allahtan one dogru. artık onuda kemersız kullanmamak lazım
esma canım cok gecmıs olsun ya ınsallah toparlar bı an once...
kızlar hasta bebeklere cook gecmiş olsıun.. bn de gece yatakta emzireyimderken kolum aıcık kafasın carptı uyku sersemi çok ağladı oğlum...çok uzuldum esim de kalktı aniden ne yaptınn cocugaaa dedi uyku sersemi.. sanki ben düşmanım ya cok bozuldum!!kaza işte ama bi kerede 3 bucuk aylıkken ben lavobodayken ömer düşmüştü mutfakta kendni atmılstı oto koltugundan ya, ondan , dikkat etmiyorsun falan dedi gece gece uykum kaçtı..kötü anneym die...ohaoldumsmilebenim oğlumda 2600 doğdu senin gibi herşeye dikkat ettim dikkat etmeyenlerin daha iyi oluyomu neddir
kotu annelık olur mu kız olur mu oyle sey...kızlar hasta bebeklere cook gecmiş olsıun.. bn de gece yatakta emzireyimderken kolum aıcık kafasın carptı uyku sersemi çok ağladı oğlum...çok uzuldum esim de kalktı aniden ne yaptınn cocugaaa dedi uyku sersemi.. sanki ben düşmanım ya cok bozuldum!!kaza işte ama bi kerede 3 bucuk aylıkken ben lavobodayken ömer düşmüştü mutfakta kendni atmılstı oto koltugundan ya, ondan , dikkat etmiyorsun falan dedi gece gece uykum kaçtı..kötü anneym die...ohaoldumsmile
eserikliler guzelım bı anları bı anlarını tutmuyor kaydirigubbakcemile3sağolun kızlar
alıştırma bardaklarından bende aldım ama ecrin hanım içmiyo ondanda suyu kaşıkla veriyorum hala
bide 2 ay biberondan emdi neden istemiyo bu kız anlamadım gitti
benimki de biberon alırdı emzik almazdı iki gün önce dışardaydık emzik verdim tuttu uyudu dün gene fırlatıyordu.. kaşığı ilk aylardan beri alıyor ben de ağzına kaşıkla herşeyi veriyorum onu da bırakmasa bari...sağolun kızlar
alıştırma bardaklarından bende aldım ama ecrin hanım içmiyo ondanda suyu kaşıkla veriyorum hala
kotu annelık olur mu kız olur mu oyle sey...
gorunmez kaza işte.
oluyo bazen...
eserikliler guzelım bı anları bı anlarını tutmuyor kaydirigubbakcemile3
kızlar hasta bebeklere cook gecmiş olsıun.. bn de gece yatakta emzireyimderken kolum aıcık kafasın carptı uyku sersemi çok ağladı oğlum...çok uzuldum esim de kalktı aniden ne yaptınn cocugaaa dedi uyku sersemi.. sanki ben düşmanım ya cok bozuldum!!kaza işte ama bi kerede 3 bucuk aylıkken ben lavobodayken ömer düşmüştü mutfakta kendni atmılstı oto koltugundan ya, ondan , dikkat etmiyorsun falan dedi gece gece uykum kaçtı..kötü anneym die...ohaoldumsmile
sağolun kızlar
aynen yahu bi günü bi günlerine tutmuyokotu annelık olur mu kız olur mu oyle sey...
gorunmez kaza işte.
oluyo bazen...
eserikliler guzelım bı anları bı anlarını tutmuyor kaydirigubbakcemile3
ay valla memeye zor alıştırdım biberonu unutmuş tamamenbenimki de biberon alırdı emzik almazdı iki gün önce dışardaydık emzik verdim tuttu uyudu dün gene fırlatıyordu.. kaşığı ilk aylardan beri alıyor ben de ağzına kaşıkla herşeyi veriyorum onu da bırakmasa bari...
de bakıcı suyukaşıkla verirmi ugrasırmı onu bilemiyorum ben de..ama iznimi aldım zaten aralık sonuna kadar işe dönmicem..nerdeyse 1 yaşına gelcek..sonrada beni işten atarlar heraldekaydirigubbakcemile31 sene izin aldım die
kaydirigubbakcemile
sağol cnm ya.. ama insanın içi acıyor işte..
sağol canım olur böyle vakalar sayfalar hızlı işerliyo ne kusura bakıcamAyy olur mu öyle şey canım benim. Ne demek kötü anne. Çocuk bunlar. Düşe kalka büyüyecekelr. Saniyelik anlarda başlarına kaza geliyo. Kocişin de senden iyi bakacaksa alsın kendisi baksın. Kolaymıymış geceleri saatlerce uykusuz kalmak. Valla işe gitmek daha kolay.
Canım geçmiş olsun bu arada az önce atlamışım kusura bakma
Reyhancım ben de tereddüt ettim baştan içemezse büyüyünce nasılsa içer diye düşündüm. Ama bizim kız götürdü valla. Yalnız meyve suyunu tülbentten geçirmek gerekiyo delikleri tıkıyo yoksa
kızlar hasta bebeklere cook gecmiş olsıun.. bn de gece yatakta emzireyimderken kolum aıcık kafasın carptı uyku sersemi çok ağladı oğlum...çok uzuldum esim de kalktı aniden ne yaptınn cocugaaa dedi uyku sersemi.. sanki ben düşmanım ya cok bozuldum!!kaza işte ama bi kerede 3 bucuk aylıkken ben lavobodayken ömer düşmüştü mutfakta kendni atmılstı oto koltugundan ya, ondan , dikkat etmiyorsun falan dedi gece gece uykum kaçtı..kötü anneym die...ohaoldumsmile
ay valla ya..neden öyleler anlamıyorum..:)maşallah cnm bende deniycem
oğlum kaşıkla çok güzel yiyodu mama felan hazırladığımda
geçen hastalandı şurup felan içirdim zorla şimdi kaşıkla ağzına bişiy verince açmıyo ağzını
cnm olurmu öle adamlara bakarsan çocuk bi ağlasın naptın derler bi kerede bakmaz lar koca gün ve gece bakıyoruz arada kazalar olucak tabi
kaşığa devam:) ama migrosa gdcem biraz bakayım alıştırma bardağı varmı?aynen yahu bi günü bi günlerine tutmuyo
yaramazların
ay valla memeye zor alıştırdım biberonu unutmuş tamamen
olsun beni emsinde gerisi boş varsın kaşıkla içsin
bakıcıyı bilemem ama alışır ozaman kadar inş.
sağol canım olur böyle vakalar sayfalar hızlı işerliyo ne kusura bakıcam
sağol cnm ya ancak biz birbirimizi anlıyoruz burda...işe gitseydim onun gibi şimdi kolaydı...Ayy olur mu öyle şey canım benim. Ne demek kötü anne. Çocuk bunlar. Düşe kalka büyüyecekelr. Saniyelik anlarda başlarına kaza geliyo. Kocişin de senden iyi bakacaksa alsın kendisi baksın. Kolaymıymış geceleri saatlerce uykusuz kalmak. Valla işe gitmek daha kolay.
Canım geçmiş olsun bu arada az önce atlamışım kusura bakma
Kızlar Edirne ye giderken Esra ya meyve suyu verdiğim geniş delikli biberonu evde unutmuşum. Burda da Dr. Browns a göre geniş delikli başlık bulamadım. Annem de biberon yerine alıştırma bardağı al. Nasılsa altı aydan sonra alacaksın dedi. Ben de öyle yaptım. Ayy çok sevdi. Bir içti ki meyve suyunu görmelisiniz. Suyu da öyle
sağolun kızlar
havva az once ıpekle dolasmaya cıktık bende aldım alısırma bardagı eve geldık denedım hemen meyve suyu koydum şapır şupur içti :)
hay aklınla bin yaşa :)
havva az once ıpekle dolasmaya cıktık bende aldım alısırma bardagı eve geldık denedım hemen meyve suyu koydum şapır şupur içti :)
yahu benim sıpa neden herşeyi kemiriyor allahımmmm
selam kızlar. hava o kadar sıcak ki anlatamam.. Adana cayır cayır. akannehir
Miray'ın da hasta olmasının en büyük nedeni de bu zaten: çok terliyor. her gün duş alıyor ama yetmiyor demek ki.
neyse gititk doktora: çok şükür korktuğum gibi çıkmadı. boğazında tahriş var. öksürük için şurup verdi. terlediğnde üstü değişecek, her gün duş alacak ve tek çıtçıtlı bady giyecek (zate bunların hepsi yapıllıyor) burnu da akmaya başlamıştı bugün. daha nce olduğunda sprey vermişti onu kullandım, geriledi çok şükür. şu öksürük e hapşuruktan da kurtulursak iyi olacak. her öksürüğe de bi pırt eşlik ediyor. :kedi: takılıp ağlatmasın da pırtlatsın çocuğum.
bi geçmişe bakıp geleyim. (kimse de kalmamış ya neyse)
herkese iyi akşamlar
ben geldim epey aradan sonra:)) pc formata die bi gitti maşallah 10 günde geldi yahu kötü yanı halaaaa bozuk nasıl iş yapıolar bilmiyorum bu hafta tekrar gidecek bakalım nolucak(
geçmiş okuyamadım malum 10 günde 100 sayfa döktürmüştür bizim topikçiler hehe:)) umarım hekes iyidir bütün bebişler sağlıklıdır hülyacım miray sanırım hastaymış onu okudum şimdi çok geçmiş olsuın canım malum havalar seninde söylediğin gibi hepimize allah hastalıksız sağlıklı yaz geçirmeyi nasip etsin
iyi akşamlar hoşgeldin canım...gencer incilenmiş maşallah tosuna....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?