2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bide zeynep in oğlu doruk ve meleğin kızı özgede incilendi...aklıma başkası gelmiyo şimdilik...

İyi akşamlar herkese,hasta olan bebişlere geçmiş olsun, inş.hemencik iyileşirler,diş çıkaran bebişlerinde incileri hayırlı olsun, bende bugün geldim evime, yarın sabahta eşim ve çocuklarım gelecekler inş.çabucak sabah olsa keşke çok özledim kuzularımı.....

hülyacım çok geçmiş olsun canım ya inşallah çabucak geçer bizide haberdar et.

canım sızede cok gecmıs olsun...
bocugum ıyı cok sukur.
evet hepsı ıyı olsunlar ya kıyamıyor ınsan mınıcık bedenlerı acı cekmesın hasta olmasın mafoldumben

çok sağolun kızlarr.

selam kızlar
ecrin hala öksürüyo ya geçmedi burnu akıyo hırıltıda var
dr.a götürücem gene ohh içim parçalanıyo

size de geçmşi olsun cnm.

iyiki eve net aldın haa: görünmüyorsun ortalarda. geçmiş olsun size de. şu çocuklardan kanı doğru dürüst alabilen bi hemşire görülmedi herhalde halaa.

amiin canım amin. allah dermensız dert vermesin.

Sağol Seçilcim.
Hülyacım canım geçmiş olsun inşallah önemli bi şey değildşr

Ay sevindim Hülyacım gözünüz aydın

sağol havvacım. umarım senin baban da toparlamıştır. allah acil şifalar versin.

evet canım hasta. çok sağol. umarım sizde herşey yolundadır.

Hülyacim hadi gözün aydin korkulucak bisey degilmis insallah öksürükte geçerde rahatlar fistik

Ya bide kizlar Aysegülün tel numarasi varmi birinizde hediyesi için adresini alayim

ay evet yaa. rahatladım valla. huzursuz bayağı ama en azından nesi olduğunu tam anlamıyla biliyoruz artık. şurupları da fayda ederse deymeyin keyfimize.

geçmiş olsun canım..evet adana sıcak oluyo....gerçi burasıda öyle alev alev resmen...pırtlatsın miray değmeyin kuzuya.....kaydirigubbakcemile3

sağol sibelcim.

hoşgeldin canım. ben kaçrımışım da: sen nerdeydin, kuzuların nerdeydi?????????

ahh evet sibelcim teşekkürler :sm_cool:2si birarada :)) bugün iyice elimi acıttı nerdeyse süper bişiy darısı bütün minişlerimeeee ateşsiz günler versin rabbim:Saruboceq:
Ay ne güzel ya gözünüz aydin Elifcim bende sabirsizlikla bekliyorum incilerimizi

Selmacim artik sabah olmak bilmez sana nasil özlemissindir ogluslarini
Allah hepsine saglikli uzun ömürler versin

elifcim, incileriniz çıkmış maşallah, gözünüz aydın. darısı ateşsız, sancısız gerisine inş.
reyhancım, özelden ayşegülün numarasını gönderdim cnm.
meltemsahin, nasılsın canım, bebişin ne alemde???
esma, oğluşun ne kadar olmuş?

benm oğluşlar yattı ama sıcaktan gıvış gıvış ediyolar yatamıyolar....yattıkları odanın camlarınıda açamıyorum...eşimde yok geç gelcek işi var..bende ehliyet için sorulara baktım biraz sıkıldım yatcam valla çok yoruldum bugün...kadın olmak ne zor yaa...bütün yük bizde valla....

Saol canim aldim opuyorumnanaktan

hiç sormaa. mafoldumben

neyse,iyi geceler. yığınla ütüm var. bi ucundan başlayayım. gerisi de yarın artık. :bbo:

slm kızlar
dr gitmedik bi hafta dolsun dedik bugün biraz daha iyiydi ecrin aslında belirtiler dişi
gösteriyo acaba dişmi çıkarıcak bı kız anlamadım neyse bekleyelim 2gün daha düzelmezse gideriz
çok sıcak burası normalde çok eser ama perde oynamıyo Allah yardım etsin herkese

ben geldimm.evdeyim.ohhhh çok şükür ev gibisi yok yaaa..15 gün hem iyi geçti eş dost gördüm.hemde yorucu oldu.iki cocukla ilk defa çıkınca zor oldu ikisiyle jgraşmak zordu..defnecik biraz hava degişimi yaramadı ilk 10 gün nerdeyse kusup durdu.yedginin yarısını kustu.bizde dayanamayayıp doktoru aradık.olur böyle şey dedi.ateşi yoksa korkmayın dedi.bizdede olmadı ateş şükür .ama genel olarak hep usluydu şükür..zeynep ayy oynamaktan helak olarak günü geçti.doya doya oynadı eglendi.şimdi..eve bile yalnız gelmedik.eşimin abisi yengesi ve çocuklarıyla hep berabar geldik.onlarda tatil yapacalarmış.gedçi bu yorgunlugun üzerine zor oluyo ama olsan bakalım.yani daha tam olarak size katlamam büyük itimak hafta sonu dönecekler.
ayyyy ben sizi çoook özledimm.,offf çok sıkıcı internetsiz hayatalsanaalsanasmile
bi ara sizlere cepten katılaım dedim.bi beceremedem.anca birkaç yazanızı okudum okadarkaydirigubbakcemile3
eeeee benide gördünüzmü bacılarrboshayallersmile ayy çok güzelim degilmiiizemuszemussempatiksalakcinni
bendede çok resim var bügun yarın koyacagımmm.
adana buluşmasından çok memnum kaldım ama evet çok kısaydı.biraz miray hasta olarak geldi.onu daha zorlmamak istemidim ben.bide biz gülşahla eşlerle geldik.yani sohbeti koyulaştıramadık.inşallah bi dahaki sefereeeeee..büyük bi istekle bekliyorum seneyiiii..resimleri yarın yada bugün koyarımmm..
eee anlatın yaaaaa..geçmişi okumamam mümkün degillll.herşey yolundamı bacılarrr..iyimisiniz....
şuan çay içiliyoo bende hemen gireyim hasret gideriyim dedim.belki giremeyebilirim hafta sonuna kadar.hepinizi kocaaaaman öpüyorum..cannnlarımmmm...

teşekkürler hulencim

Reyhancım gerçektende çok özledim paşalarımı,sağol canım amin.inş.
Hülyacım çocuklarım babalarıyla tatile gittiler, evde sıkılmıştık bizde kızımla anneanneye gittik:1rolleyes:

ayşegülcüm hoşgeldin bacım... sefan olsun ne güzel gezmiş eğlenmiş gelmişsin, kızçelerininde iyi olmasına sevindim darısı benim gibi olduğu yerden biyere gidemeyen, eve çakılıp kalanlaraaaaa:)))

kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?

Reyhancım gerçektende çok özledim paşalarımı,sağol canım amin.inş.
Hülyacım çocuklarım babalarıyla tatile gittiler, evde sıkılmıştık bizde kızımla anneanneye gittik:1rolleyes:

bende yoktum bu senin tatil olayını bilmiyordum hadi gözün aydın kız nasıl dayandın onlarsız:)) sen niye gitmedin tek kaldın öle aaaaa:))daha doğrusu nasıl gönderdin kocişini öle sensiz sensiz:)) ben göndermem heral benimkini öle yalnız bensiz ne olur ne olmaz anacım kaparlar filan :))

Ayşegül canım hoş geldin...
Elifçim gözünüz aydın.Dişiniz çıkmış. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına
Selmacım Hadi az kalmış kavuşuyosun kuzularına
Burçin hoş geldin aramıza. Güle güle büyüt ikizlerini. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…