olabılır canım...
belkıde tamamen alıskanlıktır akannehir
ıyıyız canım sen nasılsın?
cok gecmıs olsun canım... ınsallah cıddı bısey degıldır...
kızlar bız dun bulustukkk cok guzel bı gundu...
basta guler yuzlu ev sahıplıgı ıcın esra ve ceren bebege sonra katılan burcu ve zeynepe cok tesekkur ederımmm opuyorumnanaktan
bebıslerın hepsı cok seker olmuslar hele dorugun dıslerıne bayıldım ay cok guzel ya 2 tane mınık ıncı :lepi:
hülyacım çok geçmiş olsun canım ya inşallah çabucak geçer bizide haberdar et.
evet canım öyle alıştırınca o şekilde gidiyo..dr lar hiç kaldırmayın düzenini kursun diyolar....
geçmiş olsun canım..havalar fena bi sıcak bi soğuk...çocuklara ne giydireceğimizi bilmiyoruz...sonrada ya üşütüyolar yada sıcaklıyolar...
fotoları gördüm çok süpersiniz...bebişler harika...4bebiş yanyana çok tatlılar...
biberonla yemeye alışmış lıkır lıkır geliyo...biberonla verme çorbayı...kaşıkla vermeye çalış...bi süre sonra kaşığada alışır ...merak etme...
canım sızede cok gecmıs olsun...
bocugum ıyı cok sukur.
evet hepsı ıyı olsunlar ya kıyamıyor ınsan mınıcık bedenlerı acı cekmesın hasta olmasın mafoldumben
çok geçmis olsun canim insallah çabuk geçer insan dayanamiyo valla bebislerin hasta olmasina
Günaydin sibelcimzemuszemus
insallal alisir Fatoscum valla bunlar rahati bulmuslar biberonla çok biliyolar çok
günaydin canim
Günaydın kızlar.
Zeynep çok geçmiş olsun bir şey olmamış çok şükür ki. Bir şey olmaz dememek lazım arkamızda da gözümüz olmalı valla.
Hacer eviniz hayırlı olsun canım. Allah bize de evi olmayan herkese de nasip etsin:Saruboceq:
Fatoş maşallah Aras' a iyi çıkmış sonuçlarınız. Maşallah hemi de güzel kilo almış Paşa.
Havva çok geçmiş olsun inş. çabucak toparlar baban.
Hülya geçmiş olsun çabucak iyileşir inş Miraycık.
selam kızlar
ecrin hala öksürüyo ya geçmedi burnu akıyo hırıltıda var
dr.a götürücem gene ohh içim parçalanıyo
slm kızlarr bayadır giremiyorum
hasta olan bebişlere geçmiş olsun
gerçekten sıcak bir gün bebişleri nasıl giydireceğiz şaşıyorum valla
benim oğlumda hemen hasta oluyor her hafta hasta doktorumu bi sürü test istedi özelde çok tutuyor die çocuk hastanesine götürdüm kan testi yaptılar 3 tüp kan aldılar hemşirede beceriksiz yavrum nekadar çok ağladı bağırdı korktu iki saat alamadı kanı bide çocuk hemşiresi neyse o testlerde kanında bişiy düşük çıktı oda bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş ondan sürekli hasta oluyormuş immün yetmezlik varmış.ordan fakülte araştırma hastanesine immünoloji servisine sevk verdi ordada 4 tüp kan aldılar yavrumdan ama hemşire çok iyiydi dakikada aldı kokutmadı hiç neyse bu kan test sonuçları iyi çıktı ama immün testi varmış onu çarşamba günü alıcaz doktorda ona göre tedevi vericek sanırım inş. iyi çıkar üzülüyorum çok. kızlar işte neydeyse 15 20 gündür giremedim aşılarınıda oldu oğlum çok şükür atlattık
herkese merhaba nasılsınız hanımlar??
ah canım benim çok geçmiş olsun.. benim ömrüm 1 haftadır iğne oluyor teyzesi bende tutturdum doktora bana yapın benden ona geçer diye))))) ama öyle olmuyor malesef böyle böyle büyüyecekler işte ne yapalım.. allah dermansız dert vermesin..
allah yakınlarına sabır versin ne kadar zor bir durum..
salgın mıdır nedir yahu herkeste aynı sorun öksürük burun akıntısı.. geçmiş olsun canım..
çocuklar oldu neler neler öğrendik dimi esmacım.. yok immün yok bilmem ne..
ah bu hemşireler bi tanesi elimde kalacak bigün..
havvacığımın da babası rahatsızmış sanırım.. geçmiş olsun canım..
Sağol Seçilcim.
Hülyacım canım geçmiş olsun inşallah önemli bi şey değildşr
Ay sevindim Hülyacım gözünüz aydın
herkese iyi akşamlar
ben geldim epey aradan sonra:)) pc formata die bi gitti maşallah 10 günde geldi yahu kötü yanı halaaaa bozuk nasıl iş yapıolar bilmiyorum bu hafta tekrar gidecek bakalım nolucak(
geçmiş okuyamadım malum 10 günde 100 sayfa döktürmüştür bizim topikçiler hehe:)) umarım hekes iyidir bütün bebişler sağlıklıdır hülyacım miray sanırım hastaymış onu okudum şimdi çok geçmiş olsuın canım malum havalar seninde söylediğin gibi hepimize allah hastalıksız sağlıklı yaz geçirmeyi nasip etsin
Hülyacim hadi gözün aydin korkulucak bisey degilmis insallah öksürükte geçerde rahatlar fistik
Ya bide kizlar Aysegülün tel numarasi varmi birinizde hediyesi için adresini alayim
geçmiş olsun canım..evet adana sıcak oluyo....gerçi burasıda öyle alev alev resmen...pırtlatsın miray değmeyin kuzuya.....kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar herkese,hasta olan bebişlere geçmiş olsun, inş.hemencik iyileşirler,diş çıkaran bebişlerinde incileri hayırlı olsun, bende bugün geldim evime, yarın sabahta eşim ve çocuklarım gelecekler inş.çabucak sabah olsa keşke çok özledim kuzularımı.....
Ay ne güzel ya gözünüz aydin Elifcim bende sabirsizlikla bekliyorum incilerimiziahh evet sibelcim teşekkürler :sm_cool:2si birarada :)) bugün iyice elimi acıttı nerdeyse süper bişiy darısı bütün minişlerimeeee ateşsiz günler versin rabbim:Saruboceq:
Selmacim artik sabah olmak bilmez sana nasil özlemissindir ogluslariniİyi akşamlar herkese,hasta olan bebişlere geçmiş olsun, inş.hemencik iyileşirler,diş çıkaran bebişlerinde incileri hayırlı olsun, bende bugün geldim evime, yarın sabahta eşim ve çocuklarım gelecekler inş.çabucak sabah olsa keşke çok özledim kuzularımı.....
elifcim, incileriniz çıkmış maşallah, gözünüz aydın. darısı ateşsız, sancısız gerisine inş.
reyhancım, özelden ayşegülün numarasını gönderdim cnm.
meltemsahin, nasılsın canım, bebişin ne alemde???
esma, oğluşun ne kadar olmuş?
benm oğluşlar yattı ama sıcaktan gıvış gıvış ediyolar yatamıyolar....yattıkları odanın camlarınıda açamıyorum...eşimde yok geç gelcek işi var..bende ehliyet için sorulara baktım biraz sıkıldım yatcam valla çok yoruldum bugün...kadın olmak ne zor yaa...bütün yük bizde valla....
ya bu ist buluşmasının fotoğrafları nerde: ben göremedim de ?????????????????????
Ay ne güzel ya gözünüz aydin Elifcim bende sabirsizlikla bekliyorum incilerimizi
en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle opuyorumnanaktan
Selmacim artik sabah olmak bilmez sana nasil özlemissindir ogluslarini
Allah hepsine saglikli uzun ömürler versin
elifcim, incileriniz çıkmış maşallah, gözünüz aydın. darısı ateşsız, sancısız gerisine inş.
reyhancım, özelden ayşegülün numarasını gönderdim cnm.
meltemsahin, nasılsın canım, bebişin ne alemde???
esma, oğluşun ne kadar olmuş?
Reyhancım gerçektende çok özledim paşalarımı,sağol canım amin.inş.
Hülyacım çocuklarım babalarıyla tatile gittiler, evde sıkılmıştık bizde kızımla anneanneye gittik:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?