kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
ben geldimm.evdeyim.ohhhh çok şükür ev gibisi yok yaaa..15 gün hem iyi geçti eş dost gördüm.hemde yorucu oldu.iki cocukla ilk defa çıkınca zor oldu ikisiyle jgraşmak zordu..defnecik biraz hava degişimi yaramadı ilk 10 gün nerdeyse kusup durdu.yedginin yarısını kustu.bizde dayanamayayıp doktoru aradık.olur böyle şey dedi.ateşi yoksa korkmayın dedi.bizdede olmadı ateş şükür .ama genel olarak hep usluydu şükür..zeynep ayy oynamaktan helak olarak günü geçti.doya doya oynadı eglendi.şimdi..eve bile yalnız gelmedik.eşimin abisi yengesi ve çocuklarıyla hep berabar geldik.onlarda tatil yapacalarmış.gedçi bu yorgunlugun üzerine zor oluyo ama olsan bakalım.yani daha tam olarak size katlamam büyük itimak hafta sonu dönecekler.
ayyyy ben sizi çoook özledimm.,offf çok sıkıcı internetsiz hayatalsanaalsanasmile
bi ara sizlere cepten katılaım dedim.bi beceremedem.anca birkaç yazanızı okudum okadarkaydirigubbakcemile3
eeeee benide gördünüzmü bacılarrboshayallersmile ayy çok güzelim degilmiiizemuszemussempatiksalakcinni
bendede çok resim var bügun yarın koyacagımmm.
adana buluşmasından çok memnum kaldım ama evet çok kısaydı.biraz miray hasta olarak geldi.onu daha zorlmamak istemidim ben.bide biz gülşahla eşlerle geldik.yani sohbeti koyulaştıramadık.inşallah bi dahaki sefereeeeee..büyük bi istekle bekliyorum seneyiiii..resimleri yarın yada bugün koyarımmm..
eee anlatın yaaaaa..geçmişi okumamam mümkün degillll.herşey yolundamı bacılarrr..iyimisiniz....
şuan çay içiliyoo bende hemen gireyim hasret gideriyim dedim.belki giremeyebilirim hafta sonuna kadar.hepinizi kocaaaaman öpüyorum..cannnlarımmmm...
kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
bende yoktum bu senin tatil olayını bilmiyordum hadi gözün aydın kız nasıl dayandın onlarsız:)) sen niye gitmedin tek kaldın öle aaaaa:))daha doğrusu nasıl gönderdin kocişini öle sensiz sensiz:)) ben göndermem heral benimkini öle yalnız bensiz ne olur ne olmaz anacım kaparlar filan :))
Ayşegül canım hoş geldin...
Elifçim gözünüz aydın.Dişiniz çıkmış. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına
Selmacım Hadi az kalmış kavuşuyosun kuzularına
Burçin hoş geldin aramıza. Güle güle büyüt ikizlerini. Maşallah
kızlar burda kalmak hepinizle tek tek konuşmak istiyorum uzun süredir giremediğimden özlemişim wala sizleri.. ama gidip yatmam gerek gencer uyuyorken sabah erken kalkıcam kardeşim sabah 8:30 da ameliyata girecek bize dua edin nolur biraz riskli bir ameliyat çünkü (tükürük bezi tümörü var o alınacak)((( inşallah herşey yolunda gider ve iyi huylu çıkar alınan parça (((
hoşbulduk canım teşekkür ederim..Ayşegül canım hoş geldin...
Elifçim gözünüz aydın.Dişiniz çıkmış. Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına
Selmacım Hadi az kalmış kavuşuyosun kuzularına
Burçin hoş geldin aramıza. Güle güle büyüt ikizlerini. Maşallah
çok teşekkür ederim canım ne sıcak bir mesaj ne güzel bir karşılama bu..valla benden duyacağınız şeyler hakkaten çoookkk ve şaşırtıcı..çok keyifli herşey ama inanılmaz zor..merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz..bir ara uzun uzuuuunn öykümü anlatırım size..bende hikaye çoookk..burcin hoşgeldin aramıza çoook belli oluyorki ikiz annesisin sen (süper) allah analı babalı büyütsün bebişlerini nazarlardan korusun rabbim..burda herkese yer var hiç şüphen olmasın tam bir ANAÇ bizim topiğimiz:)) şahsım adına söylüyorum seninle burda konuşmak beni çok mutlu eder hep ikiz annelerinin halini düşünüp dertlenmişimdir senden duyacağımız çok şey var benceopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım..çok teşekkür ederim..Hoşgeldin canım güle güle büyüt ikizlerini....
ben sık sık gelmeye gayret ederim bolca sohbet ederiz inşallah..çok güzel şeyler yaşıyorum ama inanılmaz zor..sizin yaptığınız herşeyi ikişer kez yapıyorum mesela :)ayşeğülcüm hoşgeldin canım
ohh ne güzel geçmiş tatilin ama neden kusuyo okadar ardaşımın bizle aynı bebeği var şubat bebeği oda oda yediğini kusuyomuş neden acaba ya kız helek oldu
burçin hoşgeldin aramıza çok tatlı ikizlerin maşallah ikiz yoktu topiğimizde vardı aslında ama pek girmiyolar iyi oldu geldiğin nasıl zor mu yahu
ben geldimm.evdeyim.ohhhh çok şükür ev gibisi yok yaaa..15 gün hem iyi geçti eş dost gördüm.hemde yorucu oldu.iki cocukla ilk defa çıkınca zor oldu ikisiyle jgraşmak zordu..defnecik biraz hava degişimi yaramadı ilk 10 gün nerdeyse kusup durdu.yedginin yarısını kustu.bizde dayanamayayıp doktoru aradık.olur böyle şey dedi.ateşi yoksa korkmayın dedi.bizdede olmadı ateş şükür .ama genel olarak hep usluydu şükür..zeynep ayy oynamaktan helak olarak günü geçti.doya doya oynadı eglendi.şimdi..eve bile yalnız gelmedik.eşimin abisi yengesi ve çocuklarıyla hep berabar geldik.onlarda tatil yapacalarmış.gedçi bu yorgunlugun üzerine zor oluyo ama olsan bakalım.yani daha tam olarak size katlamam büyük itimak hafta sonu dönecekler.
ayyyy ben sizi çoook özledimm.,offf çok sıkıcı internetsiz hayatalsanaalsanasmile
bi ara sizlere cepten katılaım dedim.bi beceremedem.anca birkaç yazanızı okudum okadarkaydirigubbakcemile3
eeeee benide gördünüzmü bacılarrboshayallersmile ayy çok güzelim degilmiiizemuszemussempatiksalakcinni
bendede çok resim var bügun yarın koyacagımmm.
adana buluşmasından çok memnum kaldım ama evet çok kısaydı.biraz miray hasta olarak geldi.onu daha zorlmamak istemidim ben.bide biz gülşahla eşlerle geldik.yani sohbeti koyulaştıramadık.inşallah bi dahaki sefereeeeee..büyük bi istekle bekliyorum seneyiiii..resimleri yarın yada bugün koyarımmm..
eee anlatın yaaaaa..geçmişi okumamam mümkün degillll.herşey yolundamı bacılarrr..iyimisiniz....
şuan çay içiliyoo bende hemen gireyim hasret gideriyim dedim.belki giremeyebilirim hafta sonuna kadar.hepinizi kocaaaaman öpüyorum..cannnlarımmmm...
burçin bende çok isterdim ikiz bebek
ama kızdan sonra vazcaydım hehe
biri kız biri erkek ne güzel ya maşallah onlara
sen ayrıcaklı oldun şimdi topikte hehe
duygu o slayt oldu canım msn den yoladı sende yokmu
sen neden ban yedin anlat hele:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?