2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın şekerler,

Ayşegül hoşgeldin bacım biz de seni özledik valla.
Elifnerdesin kardeş ya incilenmişsiniz maşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun inş. birşey yoktur.
Burçin hoşgeldin canım tabi ki yer var aramızda. Bi kızın bi oğlun var ne mutlu sana Hikayeni de anlat bize meraklı topiğiz bizzemuszemus

Zeynep bi sen bi ben sabahları bu topiktedelikafadulden

hadi gene ben açayım topiği sempatiksalakcinni
günaydın kızlarrrrrrrr :ecrin_bebek:

hadi gözün aydın..ohh içsin yarasın...:teytey:

yahu benim sıpa neden herşeyi kemiriyor allahımmmm

kaydirigubbakcemile5 ohh yarasın İpeğime... Kan can olsun...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
sağolun canlarım
seçilcim alışır zamanla dişleri kaşınıyodur ondan kemiriyodur belki
cok gecmıs olsun canım...
yazık ya kuzulara sıcaktan telef oluyolar baksana :sinifsinif:
kolay mı ozlemıssındır kız tabı Şeniz
ecrin 6 ayını bitiriyo canım diş çıkarma olasılığı yüksek...

hadi bacım tanıştığıma memnun oldum kaydirigubbakcemile3
çok açma kız arayı özledik wallahiii aklinialirimsmile
kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
aaa bi ikiz annesi katıldı aramıza...
hoşgeldin sefalar getirdin Allah bagıslasın bebıslerını...
eeee anlat bakalım nasıl ikiz büyütmek? tek mı bakıyosun zor oluyo mu???

canımmm cok gecmıs olsun ınsallah temız cıkar biyopsi sonuçu...
dualarımız sizinle...

he bacım napım bızım kız erkencı bugun gene sabah 6.30 da kalktı...
az once yıne uyudu bende sıze bakım dedım daha karnım acıkmadı sempatiksalakcinni

günaydınlarr hepinizi öpüyorum şekerler

ayşegül hoşgeldin cnm bende daha dün geldim 15 20 gündür yoktum nette sorun vardı giremedim

aaramıza yeni katılan şubat anası sende hoşgeldin

az once yıne uyudu bende sıze bakım dedım daha karnım acıkmadı sempatiksalakcinni

Ya benim oğluş ta 6 da kalktı bugün yatmadı. Normalde emip yatar. Ben 7 de kalkıyorum işe gelmek için o 7 de yattı ben yatamadım tabi sempatiksalakcinni Zaten gece 3 kere kalktı. Bugün akşam olmaz vallahi:1no2:

Herkeze günaydın bizde döndük 1 aydır yoktum tatil güzeldi ama kızımın huyları çok değişti çok huysuz acaba dişdenmi geçmişi okumak istiyom çok merak ediyom sizleri çok alışmışım valla buraya...

canımmmmmmmmmmm hoş geldin bacım özledik anacım oh oh iyiyi güzel geçmiş tatilin sevindim canım kuzum hava değişiminden olmuştur oh maşallah zeynebe iyi deşarj oldu desene...ay senide gördüm ölmeden gam yemem maşallah bacım güzel kadınsın ha ama ben seni hep daha farklı hayal ediyodum kız değişik çıktı tutmadı ama çok güzelsin tamm anasın ha devlet gibi hatun derler ya... misafirde varmış gel arada onlada tanışırız biz öptüm....
Reyhancım gerçektende çok özledim paşalarımı,sağol canım amin.inş.
Hülyacım çocuklarım babalarıyla tatile gittiler, evde sıkılmıştık bizde kızımla anneanneye gittik:1rolleyes:
ay canım muhtemelen kuzularına kavuşmusundur gözün aydın diyeyim...
kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
oy oy oy topiğimize ikiz annesi gelmiş hoş geldin canımmmmm...allah analı babalı büyütdsün bebeişlerini maşallah onlara....bizim herkeze yerimiz var burçincim hoş geldin sefa geldin....
canım allah şifasını versin inşallah sonuçlarıda ii çıkar allah yardım etsin...
günaydın canım senin kız çalışkan olacak ...arsta kalkıyo ama klafasına göre bazende kalkmıyo...

ayşegül hoşgeldin cnm bende daha dün geldim 15 20 gündür yoktum nette sorun vardı giremedim

canım günaydın emir rahatsızmış geçmiş olsun tahlil yapılcak demişin hayırlı sonuçlar olur inşallah haber ver bize tamam mı...bide çok ihmal ediyon ha ne modem miş nübarek kopartı seni bizden.....eve net aldı diye sevinirken....
Ya benim oğluş ta 6 da kalktı bugün yatmadı. Normalde emip yatar. Ben 7 de kalkıyorum işe gelmek için o 7 de yattı ben yatamadım tabi sempatiksalakcinni Zaten gece 3 kere kalktı. Bugün akşam olmaz vallahi:1no2:
canım huy değişiyolar arada ondandır dur daha ne düzenler kuracaklar.....sana zor olur tabi kolay gelsin çabucak akşam olsun...

hoşgeldin ebrucum...oh oh tatiller yapılmış diştir büyük ihtimallae canım tüm bebişlerimiz aynı çünkü...

bu sabah çocuklarım geldi zeynepte çok özlemiş abilerini, babasını çok heyecanlandı onları görünce ne yapacağını şaşırdı valla kollar bacaklar oynuyor uçacak sanki bide ağzı kulaklarında sürekli gülüyor en çokta babasına nazlandı cadıkaydirigubbakcemile2

oooo burcincimmm hosgeldinnn canimm! inan bu topikte ne ararsan var bacimmm...bizler beraber üzülürüz beraber seviniriz! vallaaa yok yokk bizdeeee delikafadulden :dance: takil bize bacimm hayatini yasa :1hug:
canım hoşbulduk..
evet uzaktan bakınca ben de çok istiyodum..halimden memnunum ama zombiye döndüm 5 ayda valla :))
hoşbulduk canım..anlatıcam çocuklar müsade ederse şimdi..
hoşbulduk canım..tek değilim canım hafta içi akşamüstü 5e kadar bi yardımcımız var..akşamüstü annemuğruyor kimi zaman..cts annem pazar kayınvalidem geliyor yardıma..böyle bi düzenimiz var..yalnız bakabilenler de var ama ben yapayalnız beceremiyorum çok bunalıyorum..

hoşbuldu canım..

hoşbulduk canım..valla çok tatlısınız..

Günaydin canlar

Bi selam verip kaçicam Ecem hanimin uykusu geldi onu emzirip yatirayim geliyorum hemen

benim hikayem çetrefilli biraz aslında..uzun uzun yazıp sizi meşgul etmek istemem ama kısaca anlatıyım..

07.07.2007de evlendik eşimle..4 ay sonra 8 Kasım'da HPV ile tanıştım..zorlu bir tedavi süreci geçiriyordum ki doktorum yakın gelecekte bir rahim ameliyatı gözüküyor ki bu durum doğurganlığını etkileyebilir bu sürece ara verelim sen bi çocuk yap dedi..11 ay korunmadık bebek gelmedi bi türlü..tekrar gittim doktora yumurtalarımı baskılayıcı bir iğne kullandım ve ikizlerime hamile kaldım o ay..zor bir hamilelik sürecinin ardından 19 Şubatta gelmesi planlanan bebeklerim 15 Şubatta gelmeye karar verdi ve 37+4 te miniklerim doğdu hakkaten miniminnacıklardı..kızım 2470gr oğlumsa 2300gr doğdu ama şükür şimdi 7500-8000gr civarındalar..bakalım göreceğiz yarın kontrolumuz var..

ilk 2 ay annem bana yerleşti..sonra gidip gelmeye başladı..şimdi de akşam 5-6ya kadar evde çalışan ablayla beraberim o giderken annem geliyor çocuklar zaten 9a kadar uyumuş oluyolar annem de 10 gibi gidiyor babam ve kardeşimle..böyle böyle 5 ayı geçirdik..inşallah sağlıkla büyüsün yavrularımız..

şimdi uyandı kızım..arkası yarın olcak biraz ama gelirim yine..
öptük hepinizi..

ayy canimm benimmm ya valla duygulandim! yazik kizzzz özlemezmi tabi mafoldumben benim cadida öyle babasina bi nazlar bi cilveler!

Geldim bile kaydirigubbakcemile2

Aysegül hosgeldin canim yorucu olsada güzel bi tatil geçirmissin ne güzel hepinize iyi gelmistir en çokta zeynoya galiba:)) Bu arada tanistigima memnun oldum çok güzelsin canim benim
Elifcim kardesine çok geçmis olsun insallah iyi huyludur
canim
Burçincim Hosgeldin canim aramiza Allah anali babali büyütsün ikizlerini
Selmacim hadi gözün aydin canim kavustun kuzucuklarina zeynepte sevinmezmi özlemistir babasini abilerini

[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…