hadi gözün aydın..ohh içsin yarasın...:teytey:
yahu benim sıpa neden herşeyi kemiriyor allahımmmm
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 ohh yarasın İpeğime... Kan can olsun...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok gecmıs olsun canım...selam kızlar. hava o kadar sıcak ki anlatamam.. Adana cayır cayır. akannehir
Miray'ın da hasta olmasının en büyük nedeni de bu zaten: çok terliyor. her gün duş alıyor ama yetmiyor demek ki.
neyse gititk doktora: çok şükür korktuğum gibi çıkmadı. boğazında tahriş var. öksürük için şurup verdi. terlediğnde üstü değişecek, her gün duş alacak ve tek çıtçıtlı bady giyecek (zate bunların hepsi yapıllıyor) burnu da akmaya başlamıştı bugün. daha nce olduğunda sprey vermişti onu kullandım, geriledi çok şükür. şu öksürük e hapşuruktan da kurtulursak iyi olacak. her öksürüğe de bi pırt eşlik ediyor. :kedi: takılıp ağlatmasın da pırtlatsın çocuğum.
bi geçmişe bakıp geleyim. (kimse de kalmamış ya neyse)
kolay mı ozlemıssındır kız tabı Şenizİyi akşamlar herkese,hasta olan bebişlere geçmiş olsun, inş.hemencik iyileşirler,diş çıkaran bebişlerinde incileri hayırlı olsun, bende bugün geldim evime, yarın sabahta eşim ve çocuklarım gelecekler inş.çabucak sabah olsa keşke çok özledim kuzularımı.....
ecrin 6 ayını bitiriyo canım diş çıkarma olasılığı yüksek...slm kızlar
dr gitmedik bi hafta dolsun dedik bugün biraz daha iyiydi ecrin aslında belirtiler dişi
gösteriyo acaba dişmi çıkarıcak bı kız anlamadım neyse bekleyelim 2gün daha düzelmezse gideriz
çok sıcak burası normalde çok eser ama perde oynamıyo Allah yardım etsin herkese
hadi bacım tanıştığıma memnun oldum kaydirigubbakcemile3ben geldimm.evdeyim.ohhhh çok şükür ev gibisi yok yaaa..15 gün hem iyi geçti eş dost gördüm.hemde yorucu oldu.iki cocukla ilk defa çıkınca zor oldu ikisiyle jgraşmak zordu..defnecik biraz hava degişimi yaramadı ilk 10 gün nerdeyse kusup durdu.yedginin yarısını kustu.bizde dayanamayayıp doktoru aradık.olur böyle şey dedi.ateşi yoksa korkmayın dedi.bizdede olmadı ateş şükür .ama genel olarak hep usluydu şükür..zeynep ayy oynamaktan helak olarak günü geçti.doya doya oynadı eglendi.şimdi..eve bile yalnız gelmedik.eşimin abisi yengesi ve çocuklarıyla hep berabar geldik.onlarda tatil yapacalarmış.gedçi bu yorgunlugun üzerine zor oluyo ama olsan bakalım.yani daha tam olarak size katlamam büyük itimak hafta sonu dönecekler.
ayyyy ben sizi çoook özledimm.,offf çok sıkıcı internetsiz hayatalsanaalsanasmile
bi ara sizlere cepten katılaım dedim.bi beceremedem.anca birkaç yazanızı okudum okadarkaydirigubbakcemile3
eeeee benide gördünüzmü bacılarrboshayallersmile ayy çok güzelim degilmiiizemuszemussempatiksalakcinni
bendede çok resim var bügun yarın koyacagımmm.
adana buluşmasından çok memnum kaldım ama evet çok kısaydı.biraz miray hasta olarak geldi.onu daha zorlmamak istemidim ben.bide biz gülşahla eşlerle geldik.yani sohbeti koyulaştıramadık.inşallah bi dahaki sefereeeeee..büyük bi istekle bekliyorum seneyiiii..resimleri yarın yada bugün koyarımmm..
eee anlatın yaaaaa..geçmişi okumamam mümkün degillll.herşey yolundamı bacılarrr..iyimisiniz....
şuan çay içiliyoo bende hemen gireyim hasret gideriyim dedim.belki giremeyebilirim hafta sonuna kadar.hepinizi kocaaaaman öpüyorum..cannnlarımmmm...
aaa bi ikiz annesi katıldı aramıza...kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
canımmm cok gecmıs olsun ınsallah temız cıkar biyopsi sonuçu...kızlar burda kalmak hepinizle tek tek konuşmak istiyorum uzun süredir giremediğimden özlemişim wala sizleri.. ama gidip yatmam gerek gencer uyuyorken sabah erken kalkıcam kardeşim sabah 8:30 da ameliyata girecek bize dua edin nolur biraz riskli bir ameliyat çünkü (tükürük bezi tümörü var o alınacak)((( inşallah herşey yolunda gider ve iyi huylu çıkar alınan parça (((
Günaydın şekerler,
Ayşegül hoşgeldin bacım biz de seni özledik valla.
Elifnerdesin kardeş ya incilenmişsiniz maşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun inş. birşey yoktur.
Burçin hoşgeldin canım tabi ki yer var aramızda. Bi kızın bi oğlun var ne mutlu sanaHikayeni de anlat bize meraklı topiğiz bizzemuszemus
Zeynep bi sen bi ben sabahları bu topiktedelikafadulden
he bacım napım bızım kız erkencı bugun gene sabah 6.30 da kalktı...
az once yıne uyudu bende sıze bakım dedım daha karnım acıkmadı sempatiksalakcinni
canımmmmmmmmmmm hoş geldin bacım özledik anacım oh oh iyiyi güzel geçmiş tatilin sevindim canım kuzum hava değişiminden olmuştur oh maşallah zeynebe iyi deşarj oldu desene...ay senide gördüm ölmeden gam yemem maşallah bacım güzel kadınsın ha ama ben seni hep daha farklı hayal ediyodum kız değişik çıktı tutmadı ama çok güzelsin tamm anasın ha devlet gibi hatun derler ya... misafirde varmış gel arada onlada tanışırız biz öptüm....ben geldimm.evdeyim.ohhhh çok şükür ev gibisi yok yaaa..15 gün hem iyi geçti eş dost gördüm.hemde yorucu oldu.iki cocukla ilk defa çıkınca zor oldu ikisiyle jgraşmak zordu..defnecik biraz hava degişimi yaramadı ilk 10 gün nerdeyse kusup durdu.yedginin yarısını kustu.bizde dayanamayayıp doktoru aradık.olur böyle şey dedi.ateşi yoksa korkmayın dedi.bizdede olmadı ateş şükür .ama genel olarak hep usluydu şükür..zeynep ayy oynamaktan helak olarak günü geçti.doya doya oynadı eglendi.şimdi..eve bile yalnız gelmedik.eşimin abisi yengesi ve çocuklarıyla hep berabar geldik.onlarda tatil yapacalarmış.gedçi bu yorgunlugun üzerine zor oluyo ama olsan bakalım.yani daha tam olarak size katlamam büyük itimak hafta sonu dönecekler.
ayyyy ben sizi çoook özledimm.,offf çok sıkıcı internetsiz hayatalsanaalsanasmile
bi ara sizlere cepten katılaım dedim.bi beceremedem.anca birkaç yazanızı okudum okadarkaydirigubbakcemile3
eeeee benide gördünüzmü bacılarrboshayallersmile ayy çok güzelim degilmiiizemuszemussempatiksalakcinni
bendede çok resim var bügun yarın koyacagımmm.
adana buluşmasından çok memnum kaldım ama evet çok kısaydı.biraz miray hasta olarak geldi.onu daha zorlmamak istemidim ben.bide biz gülşahla eşlerle geldik.yani sohbeti koyulaştıramadık.inşallah bi dahaki sefereeeeee..büyük bi istekle bekliyorum seneyiiii..resimleri yarın yada bugün koyarımmm..
eee anlatın yaaaaa..geçmişi okumamam mümkün degillll.herşey yolundamı bacılarrr..iyimisiniz....
şuan çay içiliyoo bende hemen gireyim hasret gideriyim dedim.belki giremeyebilirim hafta sonuna kadar.hepinizi kocaaaaman öpüyorum..cannnlarımmmm...
ay canım muhtemelen kuzularına kavuşmusundur gözün aydın diyeyim...Reyhancım gerçektende çok özledim paşalarımı,sağol canım amin.inş.
Hülyacım çocuklarım babalarıyla tatile gittiler, evde sıkılmıştık bizde kızımla anneanneye gittik:1rolleyes:
oy oy oy topiğimize ikiz annesi gelmiş hoş geldin canımmmmm...allah analı babalı büyütdsün bebeişlerini maşallah onlara....bizim herkeze yerimiz var burçincim hoş geldin sefa geldin....kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
canım allah şifasını versin inşallah sonuçlarıda ii çıkar allah yardım etsin...kızlar burda kalmak hepinizle tek tek konuşmak istiyorum uzun süredir giremediğimden özlemişim wala sizleri.. ama gidip yatmam gerek gencer uyuyorken sabah erken kalkıcam kardeşim sabah 8:30 da ameliyata girecek bize dua edin nolur biraz riskli bir ameliyat çünkü (tükürük bezi tümörü var o alınacak)((( inşallah herşey yolunda gider ve iyi huylu çıkar alınan parça (((
günaydın canım senin kız çalışkan olacak ...arsta kalkıyo ama klafasına göre bazende kalkmıyo...he bacım napım bızım kız erkencı bugun gene sabah 6.30 da kalktı...
az once yıne uyudu bende sıze bakım dedım daha karnım acıkmadı sempatiksalakcinni
canım günaydın emir rahatsızmış geçmiş olsun tahlil yapılcak demişin hayırlı sonuçlar olur inşallah haber ver bize tamam mı...bide çok ihmal ediyon ha ne modem miş nübarek kopartı seni bizden.....eve net aldı diye sevinirken....günaydınlarr hepinizi öpüyorum şekerler
ayşegül hoşgeldin cnm bende daha dün geldim 15 20 gündür yoktum nette sorun vardı giremedim
aaramıza yeni katılan şubat anası sende hoşgeldin
canım huy değişiyolar arada ondandır dur daha ne düzenler kuracaklar.....sana zor olur tabi kolay gelsin çabucak akşam olsun...Ya benim oğluş ta 6 da kalktı bugün yatmadı. Normalde emip yatar. Ben 7 de kalkıyorum işe gelmek için o 7 de yattı ben yatamadım tabi sempatiksalakcinni Zaten gece 3 kere kalktı. Bugün akşam olmaz vallahi:1no2:
Herkeze günaydın bizde döndük 1 aydır yoktum tatil güzeldi ama kızımın huyları çok değişti çok huysuz acaba dişdenmi geçmişi okumak istiyom çok merak ediyom sizleri çok alışmışım valla buraya...
canım hoşbulduk..oooo burcincimmm hosgeldinnn canimm! inan bu topikte ne ararsan var bacimmm...bizler beraber üzülürüz beraber seviniriz! vallaaa yok yokk bizdeeee delikafadulden :dance: takil bize bacimm hayatini yasa :1hug:
evet uzaktan bakınca ben de çok istiyodum..halimden memnunum ama zombiye döndüm 5 ayda valla :))burçin bende çok isterdim ikiz bebek
ama kızdan sonra vazcaydım hehe
biri kız biri erkek ne güzel ya maşallah onlara
sen ayrıcaklı oldun şimdi topikte hehe
duygu o slayt oldu canım msn den yoladı sende yokmu
sen neden ban yedin anlat hele:)
hoşbulduk canım..anlatıcam çocuklar müsade ederse şimdi..Günaydın şekerler,
Ayşegül hoşgeldin bacım biz de seni özledik valla.
Elifnerdesin kardeş ya incilenmişsiniz maşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun inş. birşey yoktur.
Burçin hoşgeldin canım tabi ki yer var aramızda. Bi kızın bi oğlun var ne mutlu sanaHikayeni de anlat bize meraklı topiğiz bizzemuszemus
Zeynep bi sen bi ben sabahları bu topiktedelikafadulden
hoşbulduk canım..tek değilim canım hafta içi akşamüstü 5e kadar bi yardımcımız var..akşamüstü annemuğruyor kimi zaman..cts annem pazar kayınvalidem geliyor yardıma..böyle bi düzenimiz var..yalnız bakabilenler de var ama ben yapayalnız beceremiyorum çok bunalıyorum..hadi gene ben açayım topiği sempatiksalakcinni
günaydın kızlarrrrrrrr :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan
sağolun canlarım
seçilcim alışır zamanla dişleri kaşınıyodur ondan kemiriyodur belki
cok gecmıs olsun canım...
yazık ya kuzulara sıcaktan telef oluyolar baksana :sinifsinif:
kolay mı ozlemıssındır kız tabı Şeniz
ecrin 6 ayını bitiriyo canım diş çıkarma olasılığı yüksek...
hadi bacım tanıştığıma memnun oldum kaydirigubbakcemile3
çok açma kız arayı özledik wallahiii aklinialirimsmile
aaa bi ikiz annesi katıldı aramıza...
hoşgeldin sefalar getirdin Allah bagıslasın bebıslerını...
eeee anlat bakalım nasıl ikiz büyütmek? tek mı bakıyosun zor oluyo mu???
canımmm cok gecmıs olsun ınsallah temız cıkar biyopsi sonuçu...
dualarımız sizinle...
hoşbuldu canım..günaydınlarr hepinizi öpüyorum şekerler
ayşegül hoşgeldin cnm bende daha dün geldim 15 20 gündür yoktum nette sorun vardı giremedim
aaramıza yeni katılan şubat anası sende hoşgeldin
canımmmmmmmmmmm hoş geldin bacım özledik anacım oh oh iyiyi güzel geçmiş tatilin sevindim canım kuzum hava değişiminden olmuştur oh maşallah zeynebe iyi deşarj oldu desene...ay senide gördüm ölmeden gam yemem maşallah bacım güzel kadınsın ha ama ben seni hep daha farklı hayal ediyodum kız değişik çıktı tutmadı ama çok güzelsin tamm anasın ha devlet gibi hatun derler ya... misafirde varmış gel arada onlada tanışırız biz öptüm....
ay canım muhtemelen kuzularına kavuşmusundur gözün aydın diyeyim...
oy oy oy topiğimize ikiz annesi gelmiş hoş geldin canımmmmm...allah analı babalı büyütdsün bebeişlerini maşallah onlara....bizim herkeze yerimiz var burçincim hoş geldin sefa geldin....
canım allah şifasını versin inşallah sonuçlarıda ii çıkar allah yardım etsin...
günaydın canım senin kız çalışkan olacak ...arsta kalkıyo ama klafasına göre bazende kalkmıyo...
canım günaydın emir rahatsızmış geçmiş olsun tahlil yapılcak demişin hayırlı sonuçlar olur inşallah haber ver bize tamam mı...bide çok ihmal ediyon ha ne modem miş nübarek kopartı seni bizden.....eve net aldı diye sevinirken....
canım huy değişiyolar arada ondandır dur daha ne düzenler kuracaklar.....sana zor olur tabi kolay gelsin çabucak akşam olsun...
hoşgeldin ebrucum...oh oh tatiller yapılmış diştir büyük ihtimallae canım tüm bebişlerimiz aynı çünkü...
bu sabah çocuklarım geldi zeynepte çok özlemiş abilerini, babasını çok heyecanlandı onları görünce ne yapacağını şaşırdı valla kollar bacaklar oynuyor uçacak sanki bide ağzı kulaklarında sürekli gülüyor en çokta babasına nazlandı cadıkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?