2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kizz aykizzzzz sen daha buralarda ciritmi atiyon klava: kalk doyur bebisiniii :icecream:

kizlar ben kaciyorum anacim! benim cadinin yanina gideyim! bi bakayim ne yaramazlilar yapiyo ya varya bi altini degistireyim diyene kadar hasatim cikiyo! dönüp duruyor bacaksiz yaaa bi sirt üstü koymaya gelmiyor, bakiyorumki hemen yüz üstü dönmüs! yatagindada öyle sempatiksalakcinni ay korkuyorum valaaa! kasla göz aarasinda dönüvermis cadi:sinifsinif:

fatossssss naber datlum ordamisin
aras nasil mamalarini yiyomu güzel güzel
iyi tatlımmmmmmmm şükür canım bugün öğlen sorunsuz atlattık yedi valla maşallah....sen nasılsın canım nasıl gidiyo hazırlıklar sanki buraya bana gelecekmişin gibi seviniyorum ha türkiyreyey geliyon diye ee tabi aynı gökyüzünün altında olacaz ama dimi....
herkese selam kızlar.. Esra kök söktürdü uyumamak için ama sonunda uyudu.herkes iyi ne güzel
uyusunda büyüsün esracık kuzum nasılsın havacım baban da iymiş sevindim canım
slm canlarımmmm
a.s canım nasılsın ömür paşa nasıl

duygucum bunlar adamı suya götürüür susuz getirir hepsi beter böcek bunların.....

srpp güzel dileğin için saol canım. allahım inşallah sizede nasip eder.

ayşegülcüm hoşgeldin canım özledik valla.... gördük gördük senide çok güzel gacısın haa...

kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?

hoşgeldin aramıza burcinn sonunda bi ikiz annemizde var artık topiğimizde... ne güzel hem kızın hem oğlun var.. bir taşla iki kuş kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun elifçim. inşallah yolunda gider herşey ve tamamen iyileşir kardeşin dualarımız seninle canım...

hoşgeldin ebrucum. ohhh tatilide yaptın geldin ne güzel....

ayy canım yaa okurken duygulandım nasılda tanıyor di mi babasını kardeşlerini......

Reyhancım şu yeni salayt varsa sende bana maillle atarmısın canım ya eski var ama yeni yok bende canbahara da msj attım ama dönmedi bana...

Götür havacım ya bu bebeklerin yememesi ebni çok üzüyo hava dünde rarasa yediremedim çorrbasını tam bi saat uğraştım evi görsen her yer çorba ek gıdaya zor alışacak kaşık istemiyo yemeyince üzülüyom bende ya...

fato kızıyoom sana haberin olsun bak kaçtır yazıyom sonra yazmıyo deme nasılsın nasıl oldun ecrin nasıl oldu canım iymisiniz anakız geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştum ama görmedin sanırsam...

selam kızlar
ecrin hanım sabah 7.30 da bi uyandı şimdi uyudu senağlama
hala ikimizde iyileşmedik ya onun kontrolü yarın bende yarın gene gidiyim bi dr.a
domuz gribimi oldum be bune böle mümüklünün teki olduk çıktık mafoldumben

Evet hacercim kesinlikle sıcaktan şaşıyo düzenleri şükür canım iyiz bizde sıcaklarla boğussuyoz arasta hep kucak istiyo....allahtan evim serin benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…