Geldim bile kaydirigubbakcemile2
Aysegül hosgeldin canim yorucu olsada güzel bi tatil geçirmissin ne güzel hepinize iyi gelmistir en çokta zeynoya galiba:)) Bu arada tanistigima memnun oldum çok güzelsin canim benim
Elifcim kardesine çok geçmis olsun insallah iyi huyludur
canim
Burçincim Hosgeldin canim aramiza Allah anali babali büyütsün ikizlerini
Selmacim hadi gözün aydin canim kavustun kuzucuklarina zeynepte sevinmezmi özlemistir babasini abilerini
[/COLOR]
Herkese selam kızlar.. Esra kök söktürdü uyumamak için ama sonunda uyudu.Herkes iyi ne güzel
kizz aykizzzzz sen daha buralarda ciritmi atiyonklava: kalk doyur bebisiniii :icecream:
10 dk oldu uyuyalı yine uyandı hem de enerji dolu olarak. Ne oluyo ya bu kız uykuyu sevedi
uyur yine annesi...
bu arada baban nasıl oldu havvacım..
havacim canim benimkizimda öyle en fazla15 dk anacimmmm:gitme:
iyi tatlımmmmmmmm şükür canım bugün öğlen sorunsuz atlattık yedi valla maşallah....sen nasılsın canım nasıl gidiyo hazırlıklar sanki buraya bana gelecekmişin gibi seviniyorum ha türkiyreyey geliyon diye ee tabi aynı gökyüzünün altında olacaz ama dimi....fatossssss naber datlum ordamisin
aras nasil mamalarini yiyomu güzel güzel
uyusunda büyüsün esracık kuzum nasılsın havacım baban da iymiş sevindim canımherkese selam kızlar.. Esra kök söktürdü uyumamak için ama sonunda uyudu.herkes iyi ne güzel
a.s canım nasılsın ömür paşa nasılslm canlarımmmm
kizlar ben kaciyorum anacim! Benim cadinin yanina gideyim! Bi bakayim ne yaramazlilar yapiyoYa varya bi altini degistireyim diyene kadar hasatim cikiyo! Dönüp duruyor bacaksiz yaaa bi sirt üstü koymaya gelmiyor, bakiyorumki hemen yüz üstü dönmüs! Yatagindada öyle sempatiksalakcinni ay korkuyorum valaaa! Kasla göz aarasinda dönüvermis cadi:sinifsinif:
kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
kızlar burda kalmak hepinizle tek tek konuşmak istiyorum uzun süredir giremediğimden özlemişim wala sizleri.. ama gidip yatmam gerek gencer uyuyorken sabah erken kalkıcam kardeşim sabah 8:30 da ameliyata girecek bize dua edin nolur biraz riskli bir ameliyat çünkü (tükürük bezi tümörü var o alınacak)((( inşallah herşey yolunda gider ve iyi huylu çıkar alınan parça (((
Herkeze günaydın bizde döndük 1 aydır yoktum tatil güzeldi ama kızımın huyları çok değişti çok huysuz acaba dişdenmi geçmişi okumak istiyom çok merak ediyom sizleri çok alışmışım valla buraya...
bu sabah çocuklarım geldi zeynepte çok özlemiş abilerini, babasını çok heyecanlandı onları görünce ne yapacağını şaşırdı valla kollar bacaklar oynuyor uçacak sanki bide ağzı kulaklarında sürekli gülüyor en çokta babasına nazlandı cadıkaydirigubbakcemile2
Hacer nasılsın canım melis nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?