2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

a.s canım ilahi allah göstermesin delüüüüüüüüüü

gözükün canım ya iyce kötülemeden sen neysede(şaka) ecrine kıyamama ya biz gibi oldunuz....15 gün önce aynıydık hala benimki geçmiş değil valla...

ayy dün bizde öyleydik.. nerdeyse hiç birşey yemedi.. tarhana çorbası yaptım bir kaç kere içmişti dün içiremedim. azcık zorlayınca da kustu... dün içim gitti resmen bebek aç kaldı diye... sanki ek gıda almayınca da aç kalmış gibi hissediyorum........

ne kısıyosun canım ya kısma lütfem geçen ben sana yazdın ama teşekkür ettim
ya valla ben neysede ecrin öksürüyo iyileşmedi içim gidiyo valla

oo nasıl söz kız?? allah korusun....

ay ne bilim ben hayatımda ilk kez böyle oldum
anlamadım gitti ya mafoldumben

Aynen valla ayni havayi almak bile yetiyo canim
Aman nazar degmesin hep böyle yesin pasam
Valla hazirliklar devam ediyo canim nolsun yarindan itibaren kocis evde olcak Ecemle ilgilencek bende güzelce evin altindan girip üstünden çikicam insallah gitmeden güzelce bi temizlik yapayim
Reyhancım şu yeni salayt varsa sende bana maillle atarmısın canım ya eski var ama yeni yok bende canbahara da msj attım ama dönmedi bana...
Valla canim bende de yok yeni hali Canbahari bekliyom bende

bide kızlar dün fark ettim belimde hamilelikte leke çıkmıştı
büyümüş
biraz aşağısındada çıkmış lekeden bu ne şimdi
sizdede oldumu lekelenme

geçmiş olsun canım

fatoşcum ömür iyi canım sağol oyalanıyo öyle kendi kendine

selam kızlar ne habersiniz valla kızlar kaç gündür giremiyorum kayınvalidem hastanede yazmıştım ya daha önce amelyiat oldu bide babanemde felç geçirdi üstüne 2 hastane arası mekik dookuyorum bide uzaklarki birbirlerine valla evi otel gibi kullanıyoruz bugün temizlik yaptım biraz bende
kızlar ben hala hastalanmadım yaaa patlıycak gibiyim resmen ödemlerim hala inmedi benim çok sıkıntı yapıyooo

canim hadi sen kac anacimmmm kizini doyur! burcincimmm neyse öyle yada böyle sagliklar ya massallah sen ona bak annesi! opuyorumnanaktan
çok şükür canım iyiler ben de iyiyim şükür..
hoşbulduk canım teşekkür ederim..
çok şükür canım teşekkür ederim..
ek gıdaya geçiş süreci biraz sıkıntılı oluyor evet canım..ben de meyveye ve yoğurda ilk başladığımda deli olmuştum ama artık alıştılar maşallah..en azından ortalık batmadan halledebiliyoruz çok şükür..birazcık sabır inan alışıcak kuzucuğun..
canım çok geçmiş olsun..hemşehriyiz galiba..nerdesin bursada?
ben bebekler 3 aylıkken söktürücü kullanıp adet oldum rahatladım valla..ama benim rahatsızlıklarım var biraz da mecbur kaldım..çok çok dertliysen ödemler çok sıkıntı veriyorsa bi danış istersen doktoruna..

canım çok geçmiş olsun...
sülalecek nazara geldiniz valla

valla sormayın kızlar sülalecek nazara geldik teşekkürler hepinize
ben bursada yeşilde oturuyorum sen nerdesin bursa buluşması olucak yakında gelirsiniz kızlarr senin bebişler ikiz sanırımmm çok tatlılarr

kızlar merhabaa
herkes iyi demi?
azcık okudum sorun yok galiba.
bizde iyiyiz. ama naza kaşıkla mama verirken zorlanıyorum. meyve suyunu içiyo ama arada tahıllı kaşık maması vereyim diyorum onu yemiyo meyve suyunu içiyo. hatta çok gülceksiniz ama tatlı kaşığının yarısına mamadan,yarısına da şeftali suyu koyuyorum şeftaliyi içiyo, mama ağzına gelince püfkürttürüyo.
nası anlıyo tadını, kandıramıyorum cadıyı.
dün bi çorba yaptım onu içti. ama çok içmedi, bende zorlamadım. nasıl yaptım biliyomusunuz, hem lezzetli oluyo, kötü olmuyor,
çeyrek parça domates, az bişey kabak, bir minik patates. bunları incecik rendeledim. büyük cezveye koydum. içine 1dolu çay kaşığı zeytinyağı akıttım. lökür lökür kaynattım kısık ateşte. iyice piştiler yumuşadılar. ama kaynamaya başlayınca içine bi tutam tel şehriye saldım. bi püske tuz attım. iyicepiştiler ya, kaseye süzgeçtem geçirdim. süzgeçte kalanları iyice ezdim aşağıya geçirttim. çok güzel kıvamı iyi bi çorba oldu. severek içti ama çok içmedi. eh dedim buna da şükür.
deneyin derim. içinde herşey var vitamin,karbonhidrat, zeytinyağı vs. bi tek protein yok. oda inşallah az büyüsünler, kemik suyuna yapçaz ya o zaman inşallah.

serapçım geçmiş olsun canım ya allah yardımcıları olsun...
burçin sende bursadamısın bursa benim ikinci vatanım ordan gelin geldim izmire 22 yıl yaşadım bursada ailem bütün akrabalarım orda yıldırımda sen neresindensin?
ayşegül sınavın nasıl geçti bacım sormayı unuttum..
Reyhan iyi ya canım temizliğini yap yap mis gibi için rahat gidersin canım...
hilal çorba güzele benziyo hiç su yokmu canım bide 1 çaybardağoı zeytin yağı çok değilmi sadece zeytin yağıyla pişirdin dimi bende yapım bari sever belki...bide yoğurt çorbası yapmak istiyom ama tarif yok bizimki gibi olmaz ki... Afiyet olsun nazoya bak cimcimeye nasıl ayırt ediyo ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…