selam kızlar
ecrin hanım sabah 7.30 da bi uyandı şimdi uyudu senağlama
hala ikimizde iyileşmedik ya onun kontrolü yarın bende yarın gene gidiyim bi dr.a
domuz gribimi oldum be bune böle mümüklünün teki olduk çıktık mafoldumben
Götür havacım ya bu bebeklerin yememesi ebni çok üzüyo hava dünde rarasa yediremedim çorrbasını tam bi saat uğraştım evi görsen her yer çorba ek gıdaya zor alışacak kaşık istemiyo yemeyince üzülüyom bende ya...
selam kızlar
hala ikimizde iyileşmedik ya onun kontrolü yarın bende yarın gene gidiyim bi dr.a
ne kısıyosun canım ya kısma lütfem geçen ben sana yazdın ama teşekkür ettima.s canım ilahi allah göstermesin delüüüüüüüüüü
gözükün canım ya iyce kötülemeden sen neysede(şaka) ecrine kıyamama ya biz gibi oldunuz....15 gün önce aynıydık hala benimki geçmiş değil valla...
oo nasıl söz kız?? allah korusun....
Fatocum bünyen zayıflamıştır da ondan. Vitamin kullanıyon mu
Aynen valla ayni havayi almak bile yetiyo canimiyi tatlımmmmmmmm şükür canım bugün öğlen sorunsuz atlattık yedi valla maşallah....sen nasılsın canım nasıl gidiyo hazırlıklar sanki buraya bana gelecekmişin gibi seviniyorum ha türkiyreyey geliyon diye ee tabi aynı gökyüzünün altında olacaz ama dimi....
Valla canim bende de yok yeni hali Canbahari bekliyom bendeReyhancım şu yeni salayt varsa sende bana maillle atarmısın canım ya eski var ama yeni yok bende canbahara da msj attım ama dönmedi bana...
selam kızlar
çok şükür canım iyiler ben de iyiyim şükür..canim hadi sen kac anacimmmm kizini doyur! burcincimmm neyse öyle yada böyle sagliklar ya massallah sen ona bak annesi! opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım teşekkür ederim..Geldim bile kaydirigubbakcemile2
Aysegül hosgeldin canim yorucu olsada güzel bi tatil geçirmissin ne güzel hepinize iyi gelmistir en çokta zeynoya galiba:)) Bu arada tanistigima memnun oldum çok güzelsin canim benim
Elifcim kardesine çok geçmis olsun insallah iyi huyludur
canim
Burçincim Hosgeldin canim aramiza Allah anali babali büyütsün ikizlerini
Selmacim hadi gözün aydin canim kavustun kuzucuklarina zeynepte sevinmezmi özlemistir babasini abilerini
[/COLOR]
çok şükür canım teşekkür ederim..srpp güzel dileğin için saol canım. allahım inşallah sizede nasip eder.
ayşegülcüm hoşgeldin canım özledik valla.... gördük gördük senide çok güzel gacısın haa...
hoşgeldin aramıza burcinn sonunda bi ikiz annemizde var artık topiğimizde... ne güzel hem kızın hem oğlun var.. bir taşla iki kuş kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun elifçim. inşallah yolunda gider herşey ve tamamen iyileşir kardeşin dualarımız seninle canım...
hoşgeldin ebrucum. ohhh tatilide yaptın geldin ne güzel....
ayy canım yaa okurken duygulandım nasılda tanıyor di mi babasını kardeşlerini......
ek gıdaya geçiş süreci biraz sıkıntılı oluyor evet canım..ben de meyveye ve yoğurda ilk başladığımda deli olmuştum ama artık alıştılar maşallah..en azından ortalık batmadan halledebiliyoruz çok şükür..birazcık sabır inan alışıcak kuzucuğun..Götür havacım ya bu bebeklerin yememesi ebni çok üzüyo hava dünde rarasa yediremedim çorrbasını tam bi saat uğraştım evi görsen her yer çorba ek gıdaya zor alışacak kaşık istemiyo yemeyince üzülüyom bende ya...
canım çok geçmiş olsun..hemşehriyiz galiba..nerdesin bursada?selam kızlar ne habersiniz valla kızlar kaç gündür giremiyorum kayınvalidem hastanede yazmıştım ya daha önce amelyiat oldu bide babanemde felç geçirdi üstüne 2 hastane arası mekik dookuyorum bide uzaklarki birbirlerine valla evi otel gibi kullanıyoruz bugün temizlik yaptım biraz bende
kızlar ben hala hastalanmadım yaaa patlıycak gibiyim resmen ödemlerim hala inmedi benim çok sıkıntı yapıyooo
selam kızlar ne habersiniz valla kızlar kaç gündür giremiyorum kayınvalidem hastanede yazmıştım ya daha önce amelyiat oldu bide babanemde felç geçirdi üstüne 2 hastane arası mekik dookuyorum bide uzaklarki birbirlerine valla evi otel gibi kullanıyoruz bugün temizlik yaptım biraz bende
kızlar ben hala hastalanmadım yaaa patlıycak gibiyim resmen ödemlerim hala inmedi benim çok sıkıntı yapıyooo
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?