2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin...
Aynen senin gibiyim bende, hala hastalanmadım, benimde çok sıkıntım oluyor doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım, göbek duruyor hala 4-5 aylık hamiliyem sanki akannehir

Havva canım nasılsın Esra nasıl, sana bişey soracaktım Esranın doktorunu değiştirdiğini yazmıştın galiba kime götürüyorsun şimdi...

Ben geldim yine...
Serapçım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Selmacım gözün aydın. Kavuştun yavrularına.
Fatoşçum bir çay kaşığı yazıyo tarifte
Hilalcim en kısa zamanda ben de deneyeceğim.

slm kızlar naber..bugün giremedim merak ettim nasılsınz..inş bebişler ve anneleri iyidir...kuzenimdeyim gireyim dedim hemen:))

Aynı hastanede Özlem Keleşer'e canım. Ahmet beye götüreecektim. O ara izindeydi. Özlem hn a devam ediyoruz şimdi

Evet Ahmet bey izindeydi, aslında haziran sonundaydı kontrolü ama geçen çarşamba gittik bizde canım, devit3'ü kesti yerine D-flor diye bir diş hapı verdi günde bir tane, birde santafer (demir eksikliği için) damla verdi günde 7 damla, multitabs vitaminine de devam et dedi, bizim kızın diş çıkarmasıda yakınmış öyle söyledi birde yürütece koyma dedi,ek gıdalarada başlattı artık,ben çok memnunum canım eğer istersen Ahmet beyede git bakalım memnun kalırsan devam edersiniz....

Ben doğduğundan beri Neşe Hn a gidiyordum canım. Ama memnun değildim tatmin etmiyodu. Onun izinde olduğu bi gün. hırıltı şikayetiyle Ahmet beyden randevu alayım dedim tatilde dediler. Ben de Özlem hn dan rabdevu aldım. Çok tatlı bi bayan. Neşe Hn Multi tabs uı 10, Ferro Sanol ü 5 damla verdi. İştahsızlığı için de Özlem Hn. B vitamini kompleksi olan bi şurup verdi. Bizde daha diş yok

Tamam canım, inş.Özlem hanım iyi gelir Esra kuşuma, hayırlısıyla bir çıkartsalar şu dişlerinide bi rahatlasak çok sıkınıtı yaptı Zeynepe artık çok az uyuyor huysuzlaştı iyice ne bulursa ağzına götürüyor, kulaklarınıda yolmaya başladı bakalım ne zaman çıkacak dişler....

Amin canım Allah hepsinin yardımcısı olsun. İşleri zor valla

selma kızlar.
uykusuz gecelerde, kulağımda ağlama sesiyle dopdoluyum. o kadar yorgunum ki anlatamam. öenmli birşeyi yok diye sevindik ama öksürükten, burun tıkanıklığından sabah sabah olldu Miray ve bana. ıhlamur ve burun spreyi ile nöbetteydim valla.

evine ve topiğe hoşgeldin canım. Adana'ya da en kısa zamnada tekrar bekleriz: bu olmadı olumunekankayizsmile

kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?

hoşgeldin güzelim. ayy işin zor valla. biz birine zor yetiyoruz: allah yardımcın olsun. ama zevklidir yine de.

evet bebişlerin yememesi zor ama sakın zorlamayın. ilerde yemenin zevkinden yoksun bi birey oluyorlar. bırakın acıkınca yerler nasıl olsa. aklıllı bıdık onlar, işlerini bilirler. yerimseniben

çok çok geçmiş olsun tatlım yaa. bi kurşun döktürün siz sülalece.

tuz muuuu??? o yasak değil mi?????

Ben de daha adet olamadım. Çok sıkıntı yapıyo

ben de, ben de :bbo:

gözün aydın canım. kuzucuklarına kavuşmuşsun.
ya bu damla benim kafamı karıştırıyor. hiç vermek istemiyorum açıkcası. zaten çoğu zaman da unutuyorum. bilmiyorumkismile

1 çay kaşığı canım. çokk az yani.
susuz olurmu çorba kız göz kararı koycan tabi ama koyu çorba daha iyi. çok sıvı olunca akıtıyo benimki üstümüz başımız çorba oluyo.o yüzden koyu yapmakta fayda var. hem daha iyi tok tutar.

yok canım, tuz koyuyorum ama tadına baktığımda gene tuzsuz gibi oluyor. şimdi yaz, çok terliyorlar ve sıvı kaybediyorlar. haliyle tuz kaybediyorlar. o kadarcık tuza bünyelerinin ihtiyacı var. lezzet için değil, gereksinim için. serçe parmak tırnağının yarısı kadar bişi.

herkese iyi akşamlar,

kızıma akşam yoğurt çorbası yaptım. önce pek sevmedi ama sonra tadına alışınca içti...fatoşcum sende sormuşsun nasıl yapılıyor diye... bak anlatayım.. bir küçük cezveye 3-4 kaşık yoğurt koydum onu suyla iyice ayran kıvamına getirdim. yarım tatlı kaşığı un koydum. bir tatlı kaşığıda yumurta ( bir yumurtayı bir kasede iyice çırptım bir tatlı kaşığı aldım) koydum. kaynayana kadar karıştırdım kaynayıncada bir çay kaşığı gibi nane kattım..
ama şimdi yazarken farkettim hiç yağ koymamışım. belki 1 çay kaşığı da zeytinyağı konulabilir....

kızlar selam. son resimlerimizide koydum buluşma topigine. biz bir haftalıgına altınoluga gidiyoruz. orada fazla giremem sanırım. bol bol kitap okumak istiyorum inşallah... artık giremessem dönünce görüşürüz. merak etmeyin beni :gitme:

Bu arada becerebilirsem oğluma örgüden oyuncaklar örmek istiyorum. İlk hedefim bir köpek ve top... bakalım becerebilcemmi eyvahedigeldismile

bende beğendim bu çorbayı. denicem. hem tadı da güzel olur. ay kızlar bişey dicem, bebekler duymasın şutarafagitti sebze çorbalarının tadı da Allah günah yazmasın çokkkk kötü beyaaaaa akannehir delikafadulden

ayyyyyyyy canan tan-piraye yada canan tan-yüreğim seni çok sevdi yi oku. bi solukta okudum.. müthiişşşşşşşşşş...:lepi:

Valla kafam karisti haaa
site bi mavi oluyo bi pembe bugün giremedikte zaten
insallah bidaha degismez

Kizlar yarin pek giremeyebilirim artik Trden konusuruz opuyorumnanaktan
Ordakilere surpriz yapicaktik 20sinde geliyoz dedik ama yarin aksam söyliycez sok olmasinlar sonrakaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar gecmıse baktım hersey yolunda...
dun gıremedım...
esımın aılesıyle problemler war. aıle ıcı sorunlar. esımle alakalı degıl ama hersey gozumuzun onunde olup bıttıgınden ıster ıstemez dahıl oluyoruz.
dun gorumcem bızdeydı.
anlatmak ısterdım ama anlatamam buraya yazamam oyle seyler oldu kı...
sonun başlangıcı gıbı Allah bu noktadan sonra bızım yardımcımız olsun...
zaman zaman gıremeyebılırım merak etmeyın.
bebısler nasıl ıyılermı?

Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...

Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…