selam kızlar ne habersiniz valla kızlar kaç gündür giremiyorum kayınvalidem hastanede yazmıştım ya daha önce amelyiat oldu bide babanemde felç geçirdi üstüne 2 hastane arası mekik dookuyorum bide uzaklarki birbirlerine valla evi otel gibi kullanıyoruz bugün temizlik yaptım biraz bende
kızlar ben hala hastalanmadım yaaa patlıycak gibiyim resmen ödemlerim hala inmedi benim çok sıkıntı yapıyooo
Aynı hastanede Özlem Keleşer'e canım. Ahmet beye götüreecektim. O ara izindeydi. Özlem hn a devam ediyoruz şimdi
Ben doğduğundan beri Neşe Hn a gidiyordum canım. Ama memnun değildim tatmin etmiyodu. Onun izinde olduğu bi gün. hırıltı şikayetiyle Ahmet beyden randevu alayım dedim tatilde dediler. Ben de Özlem hn dan rabdevu aldım. Çok tatlı bi bayan. Neşe Hn Multi tabs uı 10, Ferro Sanol ü 5 damla verdi. İştahsızlığı için de Özlem Hn. B vitamini kompleksi olan bi şurup verdi. Bizde daha diş yok
Tamam canım, inş.Özlem hanım iyi gelir Esra kuşuma, hayırlısıyla bir çıkartsalar şu dişlerinide bi rahatlasak çok sıkınıtı yaptı Zeynepe artık çok az uyuyor huysuzlaştı iyice ne bulursa ağzına götürüyor, kulaklarınıda yolmaya başladı bakalım ne zaman çıkacak dişler....
ben geldimm.evdeyim.ohhhh çok şükür ev gibisi yok yaaa..15 gün hem iyi geçti eş dost gördüm.hemde yorucu oldu.iki cocukla ilk defa çıkınca zor oldu ikisiyle jgraşmak zordu..defnecik biraz hava degişimi yaramadı ilk 10 gün nerdeyse kusup durdu.yedginin yarısını kustu.bizde dayanamayayıp doktoru aradık.olur böyle şey dedi.ateşi yoksa korkmayın dedi.bizdede olmadı ateş şükür .ama genel olarak hep usluydu şükür..zeynep ayy oynamaktan helak olarak günü geçti.doya doya oynadı eglendi.şimdi..eve bile yalnız gelmedik.eşimin abisi yengesi ve çocuklarıyla hep berabar geldik.onlarda tatil yapacalarmış.gedçi bu yorgunlugun üzerine zor oluyo ama olsan bakalım.yani daha tam olarak size katlamam büyük itimak hafta sonu dönecekler.
ayyyy ben sizi çoook özledimm.,offf çok sıkıcı internetsiz hayatalsanaalsanasmile
bi ara sizlere cepten katılaım dedim.bi beceremedem.anca birkaç yazanızı okudum okadarkaydirigubbakcemile3
eeeee benide gördünüzmü bacılarrboshayallersmile ayy çok güzelim degilmiiizemuszemussempatiksalakcinni
bendede çok resim var bügun yarın koyacagımmm.
adana buluşmasından çok memnum kaldım ama evet çok kısaydı.biraz miray hasta olarak geldi.onu daha zorlmamak istemidim ben.bide biz gülşahla eşlerle geldik.yani sohbeti koyulaştıramadık.inşallah bi dahaki sefereeeeee..büyük bi istekle bekliyorum seneyiiii..resimleri yarın yada bugün koyarımmm..
eee anlatın yaaaaa..geçmişi okumamam mümkün degillll.herşey yolundamı bacılarrr..iyimisiniz....
şuan çay içiliyoo bende hemen gireyim hasret gideriyim dedim.belki giremeyebilirim hafta sonuna kadar.hepinizi kocaaaaman öpüyorum..cannnlarımmmm...
kızlar meraba..benim kızım ve oğlum da 15 Şubat 2010 doğumlu..yani ben de 2010 şubat annesiyim ama anca gelebildim aranıza..bu arada ne güzel kaynaşmışsınız..acaba bana da yer var mı aranızda?
Götür havacım ya bu bebeklerin yememesi ebni çok üzüyo hava dünde rarasa yediremedim çorrbasını tam bi saat uğraştım evi görsen her yer çorba ek gıdaya zor alışacak kaşık istemiyo yemeyince üzülüyom bende ya...
selam kızlar ne habersiniz valla kızlar kaç gündür giremiyorum kayınvalidem hastanede yazmıştım ya daha önce amelyiat oldu bide babanemde felç geçirdi üstüne 2 hastane arası mekik dookuyorum bide uzaklarki birbirlerine valla evi otel gibi kullanıyoruz bugün temizlik yaptım biraz bende
kızlar ben hala hastalanmadım yaaa patlıycak gibiyim resmen ödemlerim hala inmedi benim çok sıkıntı yapıyooo
kızlar merhabaa
herkes iyi demi?
azcık okudum sorun yok galiba.
bizde iyiyiz. ama naza kaşıkla mama verirken zorlanıyorum. meyve suyunu içiyo ama arada tahıllı kaşık maması vereyim diyorum onu yemiyo meyve suyunu içiyo. hatta çok gülceksiniz ama tatlı kaşığının yarısına mamadan,yarısına da şeftali suyu koyuyorum şeftaliyi içiyo, mama ağzına gelince püfkürttürüyo.
nası anlıyo tadını, kandıramıyorum cadıyı.
dün bi çorba yaptım onu içti. ama çok içmedi, bende zorlamadım. nasıl yaptım biliyomusunuz, hem lezzetli oluyo, kötü olmuyor,
çeyrek parça domates, az bişey kabak, bir minik patates. bunları incecik rendeledim. büyük cezveye koydum. içine 1dolu çay kaşığı zeytinyağı akıttım. lökür lökür kaynattım kısık ateşte. iyice piştiler yumuşadılar. ama kaynamaya başlayınca içine bi tutam tel şehriye saldım. bi püske tuz attım. iyicepiştiler ya, kaseye süzgeçtem geçirdim. süzgeçte kalanları iyice ezdim aşağıya geçirttim. çok güzel kıvamı iyi bi çorba oldu. severek içti ama çok içmedi. eh dedim buna da şükür.
deneyin derim. içinde herşey var vitamin,karbonhidrat, zeytinyağı vs. bi tek protein yok. oda inşallah az büyüsünler, kemik suyuna yapçaz ya o zaman inşallah.
Ben de daha adet olamadım. Çok sıkıntı yapıyo
Evet Ahmet bey izindeydi, aslında haziran sonundaydı kontrolü ama geçen çarşamba gittik bizde canım, devit3'ü kesti yerine D-flor diye bir diş hapı verdi günde bir tane, birde santafer (demir eksikliği için) damla verdi günde 7 damla, multitabs vitaminine de devam et dedi, bizim kızın diş çıkarmasıda yakınmış öyle söyledi birde yürütece koyma dedi,ek gıdalarada başlattı artık,ben çok memnunum canım eğer istersen Ahmet beyede git bakalım memnun kalırsan devam edersiniz....
serapçım geçmiş olsun canım ya allah yardımcıları olsun...
burçin sende bursadamısın bursa benim ikinci vatanım ordan gelin geldim izmire 22 yıl yaşadım bursada ailem bütün akrabalarım orda yıldırımda sen neresindensin?
ayşegül sınavın nasıl geçti bacım sormayı unuttum..
Reyhan iyi ya canım temizliğini yap yap mis gibi için rahat gidersin canım...
hilal çorba güzele benziyo hiç su yokmu canım bide 1 çaybardağoı zeytin yağı çok değilmi sadece zeytin yağıyla pişirdin dimi bende yapım bari sever belki...bide yoğurt çorbası yapmak istiyom ama tarif yok bizimki gibi olmaz ki... Afiyet olsun nazoya bak cimcimeye nasıl ayırt ediyo ya...
selma kızlar.
uykusuz gecelerde, kulağımda ağlama sesiyle dopdoluyum. o kadar yorgunum ki anlatamam. öenmli birşeyi yok diye sevindik ama öksürükten, burun tıkanıklığından sabah sabah olldu Miray ve bana. ıhlamur ve burun spreyi ile nöbetteydim valla.
evine ve topiğe hoşgeldin canım. Adana'ya da en kısa zamnada tekrar bekleriz: bu olmadı olumunekankayizsmile
hoşgeldin güzelim. ayy işin zor valla. biz birine zor yetiyoruz: allah yardımcın olsun. ama zevklidir yine de.
evet bebişlerin yememesi zor ama sakın zorlamayın. ilerde yemenin zevkinden yoksun bi birey oluyorlar. bırakın acıkınca yerler nasıl olsa. aklıllı bıdık onlar, işlerini bilirler. yerimseniben
çok çok geçmiş olsun tatlım yaa. bi kurşun döktürün siz sülalece.
tuz muuuu??? o yasak değil mi?????
ben de, ben de :bbo:
gözün aydın canım. kuzucuklarına kavuşmuşsun.
ya bu damla benim kafamı karıştırıyor. hiç vermek istemiyorum açıkcası. zaten çoğu zaman da unutuyorum. bilmiyorumkismile
herkese iyi akşamlar,
kızıma akşam yoğurt çorbası yaptım. önce pek sevmedi ama sonra tadına alışınca içti...fatoşcum sende sormuşsun nasıl yapılıyor diye... bak anlatayım.. bir küçük cezveye 3-4 kaşık yoğurt koydum onu suyla iyice ayran kıvamına getirdim. yarım tatlı kaşığı un koydum. bir tatlı kaşığıda yumurta ( bir yumurtayı bir kasede iyice çırptım bir tatlı kaşığı aldım) koydum. kaynayana kadar karıştırdım kaynayıncada bir çay kaşığı gibi nane kattım..
ama şimdi yazarken farkettim hiç yağ koymamışım. belki 1 çay kaşığı da zeytinyağı konulabilir....
kızlar selam. son resimlerimizide koydum buluşma topigine. biz bir haftalıgına altınoluga gidiyoruz. orada fazla giremem sanırım. bol bol kitap okumak istiyorum inşallah... artık giremessem dönünce görüşürüz. merak etmeyin beni :gitme:
Bu arada becerebilirsem oğluma örgüden oyuncaklar örmek istiyorum. İlk hedefim bir köpek ve top... bakalım becerebilcemmi eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?