Valla kafam karisti haaa
site bi mavi oluyo bi pembe bugün giremedikte zaten
insallah bidaha degismez
Kizlar yarin pek giremeyebilirim artik Trden konusuruz opuyorumnanaktan
Ordakilere surpriz yapicaktik 20sinde geliyoz dedik ama yarin aksam söyliycez sok olmasinlar sonrakaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar gecmıse baktım hersey yolunda...
dun gıremedım...
esımın aılesıyle problemler war. aıle ıcı sorunlar. esımle alakalı degıl ama hersey gozumuzun onunde olup bıttıgınden ıster ıstemez dahıl oluyoruz.
dun gorumcem bızdeydı.
anlatmak ısterdım ama anlatamam buraya yazamam oyle seyler oldu kı...
sonun başlangıcı gıbı Allah bu noktadan sonra bızım yardımcımız olsun...
zaman zaman gıremeyebılırım merak etmeyın.
bebısler nasıl ıyılermı?
Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...
Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll
günaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....
ınsallah canım...Zeynepcim günaydın canım sorun herneyse inşallah düzelir hayatım stres yapma sakın kendine inşallah bir an önce çözülür problem neyse...
esım huzursuz dolayısıyla bende huzursuz oluyorum...Hadi bakalım iyi yolculuklar canım. Fatoş un dediği gibi sanki bize geliyrsunuz gibi geliyorkaydirigubbakcemile3
Ay Zeynepçim anlaşılan sizi de bir şekilde huzursuz etmiş olaylar. İnş. düzelebilecek şeylerdir de tatsızlık olmaz. Dün gece rüyama girdin valla hayır olsun malum olmuş bana da. Zeynep bugün girmedi diyorum bişey mi oldu acaba arıyorum seni sürekli ulaşamıyorumbilmiyorumkismile
Ay yerim onun o minicik incisiniiii kıyamam kuzumaa
hosgeldın anavatana sempatiksalakcinnigünaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....
gunaydın kızlar gecmıse baktım hersey yolunda...
dun gıremedım...
esımın aılesıyle problemler war. aıle ıcı sorunlar. esımle alakalı degıl ama hersey gozumuzun onunde olup bıttıgınden ıster ıstemez dahıl oluyoruz.
dun gorumcem bızdeydı.
anlatmak ısterdım ama anlatamam buraya yazamam oyle seyler oldu kı...
sonun başlangıcı gıbı Allah bu noktadan sonra bızım yardımcımız olsun...
zaman zaman gıremeyebılırım merak etmeyın.
bebısler nasıl ıyılermı?
Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...
Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll
günaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....
Günaydın şekerler
Bugün haftanın son günü sayılır bana yarın tatil çok enerji doluyumkaydirigubbakcemile2 Yarın da doktor kontrolümüz var tabi 5. ayımız bitti artık:asigim:
İnşallah Güzel haberlerle gelirsin Serapcım benimda yarın son iş günüm izine çıkıyorum 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum Paşamla...
Denizkızıl Hoşgeldin canım...
İnşallah Güzel haberlerle gelirsin Serapcım benimda yarın son iş günüm izine çıkıyorum 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum Paşamla...
oh ne güzel serapcım,hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım öpüyorum tosun paşayı...
Hayırlı olsun incileriniz, gerçektende bizim topiğin oğlanları önce çıkardı dişlerini, kızlarımızda çok nazlı canım....
günadın canım...
günaydın canım...gidin bakalım berkin paşa nasılmş...Günaydın şekerler
Bugün haftanın son günü sayılır bana yarın tatil çok enerji doluyumkaydirigubbakcemile2 Yarın da doktor kontrolümüz var tabi 5. ayımız bitti artık:asigim:
ohh ohh bol bol vakit geçirin oğluşunla...İnşallah Güzel haberlerle gelirsin Serapcım benimda yarın son iş günüm izine çıkıyorum 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum Paşamla...
nasılsın canım senin yakışıklılar dönmş..oy kıyamam yol fotoğrafları çok güzeldi...uyku hallerine bayıldım...zeynep sevindi ha sevinmezmi cadı....alıştı seslerine yoklukları zor geliyodur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?