2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepcim günaydın canım sorun herneyse inşallah düzelir hayatım stres yapma sakın kendine inşallah bir an önce çözülür problem neyse...

Hadi bakalım iyi yolculuklar canım. Fatoş un dediği gibi sanki bize geliyrsunuz gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

Ay Zeynepçim anlaşılan sizi de bir şekilde huzursuz etmiş olaylar. İnş. düzelebilecek şeylerdir de tatsızlık olmaz. Dün gece rüyama girdin valla hayır olsun malum olmuş bana da. Zeynep bugün girmedi diyorum bişey mi oldu acaba arıyorum seni sürekli ulaşamıyorumbilmiyorumkismile

Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...

Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll

Ay yerim onun o minicik incisiniiii kıyamam kuzumaa

Günaydın şekerler
Bugün haftanın son günü sayılır bana yarın tatil çok enerji doluyumkaydirigubbakcemile2 Yarın da doktor kontrolümüz var tabi 5. ayımız bitti artık:asigim:

İnşallah Güzel haberlerle gelirsin Serapcım benimda yarın son iş günüm izine çıkıyorum 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum Paşamla...

Denizkızıl Hoşgeldin canım...

Zeynepcim günaydın canım sorun herneyse inşallah düzelir hayatım stres yapma sakın kendine inşallah bir an önce çözülür problem neyse...
ınsallah canım...
ıncılerınız hayırlı olsun maşallahhhhh
esım huzursuz dolayısıyla bende huzursuz oluyorum...
ınsallah duzelır dıcem ama duzelcek bısey degıl canım.dıyorum ya artık Allah yardımcımız olsun. bı an once ıse gırmek ıstıyorum ewde durmak ıstemıyorum artık burda.
günaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....
hosgeldın anavatana sempatiksalakcinni

Günaydın Zeynepcim üzülme sorun herneyse düzelir inş.canım...

Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...

Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll

Hayırlı olsun incileriniz, gerçektende bizim topiğin oğlanları önce çıkardı dişlerini, kızlarımızda çok nazlı canım....

Günaydın şekerler
Bugün haftanın son günü sayılır bana yarın tatil çok enerji doluyumkaydirigubbakcemile2 Yarın da doktor kontrolümüz var tabi 5. ayımız bitti artık:asigim:

oh ne güzel serapcım,hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım öpüyorum tosun paşayı...

İnşallah Güzel haberlerle gelirsin Serapcım benimda yarın son iş günüm izine çıkıyorum 1 haftayı dolu dolu geçirmek istiyorum Paşamla...

İnşallah canım. Ne güzel tatile çıkıyorsun demek. Bol bol koklaşın oynaşın ğaşanla ooh ne güzelzemuszemus

oh ne güzel serapcım,hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım öpüyorum tosun paşayı...

Sağol canım inşallah. Ben öperim senin yerine

Hayırlı olsun incileriniz, gerçektende bizim topiğin oğlanları önce çıkardı dişlerini, kızlarımızda çok nazlı canım....

Evet kızlarımız tembel oğlanlarımız hızlı. Bi Özge çıktı diş çıkaran..

zeynepcim sorunun her neyse inş düzelir....eşinle alakalı değilse boşver kafanı fazla yorma...

Günaydın şekerler
günaydın canım...gidin bakalım berkin paşa nasılmş...

ohh ohh bol bol vakit geçirin oğluşunla...

döndüler teyzesi, çok eğlenmişler en çok Zeynebi özlemişler beni özlemedinizmi diyorum özledik anne diyorlar ama Zeynebe koştular hemen,Zeynepte çok sevindi onları görünce cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…