2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr. dün neydi o sitenin hali yaaa. bi ton alıntı yapıp cevap yazdım: hem de zorla. ama boşuna. olmadı valla. eskiye dönmüşüz geri: iyi olmuş.

Miray'ın öksürüğü azaldı çok şükür. biraz hırıltı vardı: dün ılık zeytinyağı ile masaj yaptım tüm vücuduna: küçükken bize de yaparlardı. iyi gelir.
fato: Mİray çok terlediği için hastalandı. gaz çıkarmak için çığlık çığlığa ağladığında da hem terliyor hem de boğazı tahriş oluyordu. sonuç: faranjit. çok şükür atlatıyoruz galiba: şuruplarımız işe yarıyor.

tüm hasta bebişlerimi<z bir an evvel iyileşir inş.

herkes iyi mi???

Ay çok şükür inş hemen atlatsın kuzu. Onlar hasta oldu mu çok üzülüyorum valla..

takma kafana canım yaa. düzelir inş bir an evvel.

Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...

Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll

oooo, gözünüz aydınn. doğumlarda olduğu gibi erkekler atakta valla. kızlar hadi ama, incilenin . ağırsınız heee.

günaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....

hoşgeldin canım...

Günaydın şekerler
Bugün haftanın son günü sayılır bana yarın tatil çok enerji doluyumkaydirigubbakcemile2 Yarın da doktor kontrolümüz var tabi 5. ayımız bitti artık:asigim:

maşallah kuzuma. sanki daha dün doğdular yaa: ne zaman 5 aylık oldular. hattad daha fazla...

Ay çok şükür inş hemen atlatsın kuzu. Onlar hasta oldu mu çok üzülüyorum valla..

öyle canım yaaa. sağolasın.

zeynep çok merak ettim. inşallah sizle alakalı çok önemli bişey değildir. üstü kapalı yazsana çokkk özel değilse. inşallah iyiolur herşey sizin için.
ayy yakın oturmak çok zor. en iyisi biz türkiyenin bi ucunda diğerleri bi ucunda oturcak. valla en iyisi. zorlukları var ama iyi yanlarıda çok. şahsen yaşıyorum ve biliyorum.

sıcaklardan naz pek uyumuyor uyutana kadar göbeğim çatlıyor. deli olcam. bağrıp duruyor uyumaya çalışırken.

kızlar uzun süredir giremiyorum mesajıma cevap yazanlara teşekkür ederim birazını okudum ama cevap yazacak vaktim yok kususra bakmayın

size bunu bildirmeliyim uzun süredir çeşit çeşit türk malı bez kullanıyorum biliyorsunuz ki
hiçbir bezi aldığıma kullandığıma pişman olmadım taki canbebe alana kadar
çok fena pişik yapıyor asla tavsiye etmem bimin bezi bile çok çok daha güzeldi
prima dan daha fena pişik yapıyor böyle kabarık kabarık canım kızımın canı çok yandı

sağlıklı günler öptüm bebişleri

bi de canbebeden elimde içinden yaklaşık 10-15 tane kullanılmış bir paket ve içinden hiç kullanmadığım paketini açtığım bir paket var
15 günü geçmedi ben alalı iade etsem marketler alır mı fişlerini atmadım galiba?
bilgisi olan varsa tşk ederim

valla sanmıyorum.
zaten türk malı kullanıcaz diye çocukları pişik ettik oturduk.
çok isterdim Türk malı bebek bezi kullanmayı ama bebeğimin sağlığı daha önemli. Türk Malı kullanacam diye de çocuğu sağlığından edemem. :çok üzgünüm:

çok şükür Mirayın iyi olmasına sevindim Hülyacım, geçmiş olsun tekrar..

çok geçmiş olsun canım bende ıslak mendilini alıp kullanmıştım pek memnun kalmadım ellerim yapış yapış oluyordu, kıyamam ben inş.düzelir hemen totosu kızımızın...

sanmıyorum canım alacaklarını....

sonunda eski haline dönmüş sitemizsositososito dün bir sürü alıntı yapıp mesaj yazmıştım herkese site hata verdi sonrada hiç giremedim düzeltme varmış ama yazdıklarım hep uçtu yaaaaaaa:dilcikar:

geçmiş olsun. inş kısa sürede atlatırsınız.

çok şükür Mirayın iyi olmasına sevindim Hülyacım, geçmiş olsun tekrar..

çok sağol canım. sizde ne var ne yok?

umarım çözülebilecek bir sorundur canım işte eşinin akrabalarıyla yakın oturmanın olumsuz yanlarıda oluyor eşin huzursuz olunca ister istemez senide etkiler söylemesi kolay biliyorumda sen canını sıkma hiç sen üzülmeki ipek böcüğünde hissedip oda etkilenmesin olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun tatlım mirayın daha iyi oılmasına sevindim dün alıntıda sanada yazmıştım site yüzünden silinmiş :sinifsinif:

oy kıyamam kuzucuğa umarım çabucak geçer deneye deneye öğrenicez tabikide ama olan bebişlerimize oluyor canlarının yandığıyla kalıyor :çok üzgünüm:

bende pat diye daldım herkese selammmmmmmmmmmma.s.opuyorumnanaktan

canlarim teker teker alinti yapamiycam! Akpakcim canim elinde fisleri varsa ve 15 günü gecmemsise iade edebilirsin. hülencim bebsinin iyi olduguna sevindim canim. simdi nasil? zeynepb cok gecmis olsun insallah bu kötü günleri atlatirsiniz canim. kendini cok üzme bacim valla sütün kesilir! ya kizlar bu arada dün hic giremedim forumda düzenlemeler varmis yani böyle bi uyari verdi bana. sizdede oldumu?

selam kızlar

hasta bebeişlere geçmiş olsun
özlemcim incisini yerim paşamın
zeynep sorun her neyse inş. düzelir
primadan şaşamayın valla pişk maf ediyo bebeleri

bizde dün gezmelere gittik parka götürdük ecrini çok mutlu oldu sallandı hehe
ordan alışveriş yapık ciciler aldık
ordanda dr.a götürdük daha balgamını atamamış 3gün daha antibiyotik kullanıcaz 5gün de çayıını içicekmiş inş. düzelir hemen güzel kızım

ay canim benimm gecmiss olsunnnnnn... ya kiyamam ben o kuzucuklaraaaa eyvahedigeldismile ay onlarinnn agrilari BABANNELERINE gecsinnnnn kaydirigubbakcemile3

herkesse günaydın dün hiç giremedim nasılsınız umarım iydir herkes....

zeynepçim yazın ilişti gözüme inşallah bier an önce çözülür canım sorunlarınız ve sizle ilgili değildir.....kendine ve ipeğe ii bak öpüyorum canım sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…