döndüler teyzesi, çok eğlenmişler en çok Zeynebi özlemişler beni özlemedinizmi diyorum özledik anne diyorlar ama Zeynebe koştular hemen,Zeynepte çok sevindi onları görünce cadı
selam kızlarrr. dün neydi o sitenin hali yaaa. bi ton alıntı yapıp cevap yazdım: hem de zorla. ama boşuna. olmadı valla. eskiye dönmüşüz geri: iyi olmuş.
Miray'ın öksürüğü azaldı çok şükür. biraz hırıltı vardı: dün ılık zeytinyağı ile masaj yaptım tüm vücuduna: küçükken bize de yaparlardı. iyi gelir.
fato: Mİray çok terlediği için hastalandı. gaz çıkarmak için çığlık çığlığa ağladığında da hem terliyor hem de boğazı tahriş oluyordu. sonuç: faranjit. çok şükür atlatıyoruz galiba: şuruplarımız işe yarıyor.
tüm hasta bebişlerimi<z bir an evvel iyileşir inş.
herkes iyi mi???
gunaydın kızlar gecmıse baktım hersey yolunda...
dun gıremedım...
esımın aılesıyle problemler war. aıle ıcı sorunlar. esımle alakalı degıl ama hersey gozumuzun onunde olup bıttıgınden ıster ıstemez dahıl oluyoruz.
dun gorumcem bızdeydı.
anlatmak ısterdım ama anlatamam buraya yazamam oyle seyler oldu kı...
sonun başlangıcı gıbı Allah bu noktadan sonra bızım yardımcımız olsun...
zaman zaman gıremeyebılırım merak etmeyın.
bebısler nasıl ıyılermı?
Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...
Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll
günaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....
Günaydın şekerler
Bugün haftanın son günü sayılır bana yarın tatil çok enerji doluyumkaydirigubbakcemile2 Yarın da doktor kontrolümüz var tabi 5. ayımız bitti artık:asigim:
Ay çok şükür inş hemen atlatsın kuzu. Onlar hasta oldu mu çok üzülüyorum valla..
gunaydın kızlar gecmıse baktım hersey yolunda...
dun gıremedım...
esımın aılesıyle problemler war. aıle ıcı sorunlar. esımle alakalı degıl ama hersey gozumuzun onunde olup bıttıgınden ıster ıstemez dahıl oluyoruz.
dun gorumcem bızdeydı.
bebısler nasıl ıyılermı?
bi de canbebeden elimde içinden yaklaşık 10-15 tane kullanılmış bir paket ve içinden hiç kullanmadığım paketini açtığım bir paket var
15 günü geçmedi ben alalı iade etsem marketler alır mı fişlerini atmadım galiba?
bilgisi olan varsa tşk ederim
selam kızlarrr. dün neydi o sitenin hali yaaa. bi ton alıntı yapıp cevap yazdım: hem de zorla. ama boşuna. olmadı valla. eskiye dönmüşüz geri: iyi olmuş.
Miray'ın öksürüğü azaldı çok şükür. biraz hırıltı vardı: dün ılık zeytinyağı ile masaj yaptım tüm vücuduna: küçükken bize de yaparlardı. iyi gelir.
fato: Mİray çok terlediği için hastalandı. gaz çıkarmak için çığlık çığlığa ağladığında da hem terliyor hem de boğazı tahriş oluyordu. sonuç: faranjit. çok şükür atlatıyoruz galiba: şuruplarımız işe yarıyor.
herkes iyi mi???
kızlar uzun süredir giremiyorum mesajıma cevap yazanlara teşekkür ederim birazını okudum ama cevap yazacak vaktim yok kususra bakmayın
size bunu bildirmeliyim uzun süredir çeşit çeşit türk malı bez kullanıyorum biliyorsunuz ki
hiçbir bezi aldığıma kullandığıma pişman olmadım taki canbebe alana kadar
çok fena pişik yapıyor asla tavsiye etmem bimin bezi bile çok çok daha güzeldi
prima dan daha fena pişik yapıyor böyle kabarık kabarık canım kızımın canı çok yandı
sağlıklı günler öptüm bebişleri
bi de canbebeden elimde içinden yaklaşık 10-15 tane kullanılmış bir paket ve içinden hiç kullanmadığım paketini açtığım bir paket var
15 günü geçmedi ben alalı iade etsem marketler alır mı fişlerini atmadım galiba?
bilgisi olan varsa tşk ederim
kızlar uzun süredir giremiyorum mesajıma cevap yazanlara teşekkür ederim birazını okudum ama cevap yazacak vaktim yok kususra bakmayın
size bunu bildirmeliyim uzun süredir çeşit çeşit türk malı bez kullanıyorum biliyorsunuz ki
prima dan daha fena pişik yapıyor böyle kabarık kabarık canım kızımın canı çok yandı
çok şükür Mirayın iyi olmasına sevindim Hülyacım, geçmiş olsun tekrar..
umarım çözülebilecek bir sorundur canım işte eşinin akrabalarıyla yakın oturmanın olumsuz yanlarıda oluyor eşin huzursuz olunca ister istemez senide etkiler söylemesi kolay biliyorumda sen canını sıkma hiç sen üzülmeki ipek böcüğünde hissedip oda etkilenmesin olumunekankayizsmilegunaydın kızlar gecmıse baktım hersey yolunda...
dun gıremedım...
dun gorumcem bızdeydı.
bebısler nasıl ıyılermı?
herkes iyi mi???
ay canim benimm gecmiss olsunnnnnn... ya kiyamam ben o kuzucuklaraaaa eyvahedigeldismile ay onlarinnn agrilari BABANNELERINE gecsinnnnn kaydirigubbakcemile3selam kızlar
hasta bebeişlere geçmiş olsun
özlemcim incisini yerim paşamın
zeynep sorun her neyse inş. düzelir
primadan şaşamayın valla pişk maf ediyo bebeleri
bizde dün gezmelere gittik parka götürdük ecrini çok mutlu oldu sallandı hehe
ordan alışveriş yapık ciciler aldık
ordanda dr.a götürdük daha balgamını atamamış 3gün daha antibiyotik kullanıcaz 5gün de çayıını içicekmiş inş. düzelir hemen güzel kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?