2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol tatlım.

canlaeim ben kaciyorum... benim cadi uyandi yine maksimiun 15 dk zaten kociste isten gelecek yemek yapayimm anacimmmm... offff ne zor yawww yemek secen bi kocanin olmasiiiii.... simdi düsünn dur ne yapayim diyeeeCADIARZU kafamçokkarıştı

teşekkür ederiz cnm. huysuz bugün yaa. balkona çıkınca susuyor, içeri girince ağlıyor. anlamadım gitti. akşamüstü parka indiririm. alışkanluk mı oldu ne?

en kısa sürede atlatır inş canım. güle güle giysin cicilerini de.

tüm hasta bebişlere eçmiş olsun.. kızlar site eski haline dönmüş çok süper olmuş..Ben de dün alıntılarla uzun uzun yazmıştım sistemi kitlediler kaldı.. bi daha da üşeniyorum yazmaya..

Kızlar bir sünnet işini soracağım size yaptırıyormusunuz? 6 aya kadar ve 6 yaşından sonra uygunmuş ya bebeklere için yaptıran oldumu?? ben kaçırmış olabilrim de..

Bir de bu park yatakların üst katına kaç yaşına yada kiloya kadar yatırabiliyoruz yada oturana kadar mıydı neydi hatırlamıyorum ve sonrasında alt katına mı yatırabiliyoruz yoksa yeni yatak mı almak lazım??

Ne zamandır size soracaktım unutmuşum bunlArı.. Bu arada haftasonu kalabalıkçana edirneden yaşlılar gençler bana geliyor her gün bir yemek yapıyorum inşallah iyi ağırlayabilrim.....

kızlar herkese merhaba
canım çok sıkkın... ablamın kalın bağırsağında yara varmış. ameliyat olması gerekiyormuş. dr.lar vakit kaybetmeden ameliyat olacaksın diyorlar... birazda riskli bir ameliyat sanırım. nolur dua edin kızlar... inşallah iyi geçer ameliyatı ve iyi huylu çıkarda ameliyattan sonra başka bir yere sıçramaz....
uzakta olmak ne kadar zor yaa.. hemen yarın sabah ameliyat olabilir şimdi belli oldu. ben nasıl gidicem ya... melis hasta huysuz otobüsle gitmeye korkuyorum 5-6 saat dayanabilir mi acaba? eşim yeni işe başladığı için izin alamıyor... içim içimi yiyor valla....

zeynepcim sen üzülme tatlım inşallah atlatırsınız bu zor zamanları...

Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...

Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll

oyy sevsinler onun incisini... maşallah özlemcim hayırlı olsun bebişin incisi... darısı kızlarımıza...

günaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....

hoşgeldin vatanımıza canım.. temelli mi döndün tatil için mi?

ohhh iyi yapmışsınız gezmeler yarasın kuzuma... merak etme inşallah hemen düzelir tatlım...

geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin. dermensızından korusun..! inş bi ameliyatla kavuşur eski sağlığına. :Saruboceq:

valla benim oğlum olmadığı için sünnet işimiz yok delikafadulden ama dediğin doğru: hem küçükken yapılırsa daha çabuk iyileşiyor ve çocuğu psikolojik olarak etkilemiyor bence.

bizde park yatak kullanıyoruz ama hiç üst katını kullanmadım hep alt katını kullandım ben. dönmeye başladılar artık, sende yavaş yavaş alt kata geç bence. park yataklar 4-5 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum ben.

bu sıcakta misafir ağırlamakta zor olur. çok çok kolay gelsin sana.

slm canım..biz burak ı 4aylıkken yaptırdık sünnet valla çok iyi oldu...büyümeden yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum...klamp yöntemi ile oldu...dikişsiz kanamasız...

geçmiş olsun canım..inş ameliyatı iyi geçer üzülme...valla senin yerinde olsam ben kesin giderdim..yanında olurdum....bebekler genelde yolda uyurlar...meliste uyur bence...aklın orda kalacak şimdi senin en iyisi gitmek...

hacer cok gecmıs olsun canım benım... ınsallah kotu cıkmaz. ablan nerde yaşıyor?
senınle bırlıkte gelebılecek cocugunla ılgılenebılecek sana destek olabılecek kımse yok mu pekı canım???

sagolun kızlar destegınız ıcın...
esım ve benle alakalı degıl durum. bızım aramızda bı sorun yok yanı. onun aılesıyle annesıyle babasıyla ve gorumcemle alakalı. cok fazla gıtmıyorum bu aralar uzak durmaya calısıyorum. arayıp cagırıyolar bahane uyduruyorum. çok yüz göz olmak istemiyorum...
hilalcim canım inan buraya yazılcak türden bişey değil. yoksa sizinle paylaşmicam da kiminle paylaşıcam. en ufacık şeyi bile cogu zaman ılk sıze soyluyorum :) ama bu konusulcak bısey degıl kı...
şu kadarını soylıyım ağır şiddet içeren kötü bi durum. diyorum ya Allah yardımcımız olsun...

hasta bebişlere geçmiş olsun
çok duramayacağım kısa kısa yazacağım kusura bakmayın elif durmuyo

yok canım ya öyle deme ben memnunum türk mallarından jenny&willly evybaby babystar molfix bunlar çok güzel pişik yapan canbebe sadece
senin kız da faranjit olmuşgeçmiş olsun tatlım Allah şifa versin

çok geçmiş olsun canım bende ıslak mendilini alıp kullanmıştım pek memnun kalmadım ellerim yapış yapış oluyordu, kıyamam ben inş.düzelir hemen totosu kızımızın...
geçti canım ya bepanten sağolsun :) bir de pişiği görünce hemen özel bakıma alıyorum kızımı kaydirigubbakcemile3 kısa sürede geçiyor ama bezi kullanmayı da bıraktım bezi kullanmayı bırakana kadar geçiremedim geçen de tekrar başladı. birçok kişi canbebenin pişik yaptığından şikayetçi

sanmıyorum canım alacaklarını....
marketi aradım açılmış paket almıyorlarmış :dilcikar: netcem ben şimdi bu bezleri :uhm:

geçmiş olsun canım üzülme lütfen bizim bir hoca da olmuştu bağırsaktan ameliyat onunki kanser olmasına rağmen alınınca geçti ablanınki yara imiş sadece üzülme nolur :teselli:
kızını da al hemen atla otobüse git için rahat etsin aman sütün azalmasın

ay canim benimm gecmiss olsunnnnnn... ya kiyamam ben o kuzucuklaraaaa eyvahedigeldismile ay onlarinnn agrilari BABANNELERINE gecsinnnnn kaydirigubbakcemile3
sağolcanım vallahi kıyılmıyo onlara
valla ağrılarını kime gideyosa gitsinde uzat olsun kızımdan hastalıklar
tabi bütün bebişlerden de

götür canım dün biz götürdük hatta face de resim koydum hehe
çocuk kaç gündür evde sıkılmıştı çok çığlıklar gülücükler saçtı herkese kurban olduğum
bu arada sağol inş. düzeliler en kısa zamanda

çok çok geçmiş olsun canım
inş. iyi huylu çıkar
evet yanına seninle gelebilecek biri varsa öyle git tek başına zor olur

ohhh iyi yapmışsınız gezmeler yarasın kuzuma... merak etme inşallah hemen düzelir tatlım...
inş. canım sağol

uyy hadi ya anladım sanki az buçuk hakkınızda hayırlısı olsun canım

akpakcım, molfix pişik yapmıştı Miray'a. geçirene kadar canım çıktı. feci bi görüntüydü: o yüzden cesaret edemiyorum ben. Huggies e geri döndüm.

yaa maşallah diyimde ben değiştiriyorum bezini sürekli pişik olmuyo....canbebe bende denedim pişik olmadı...demekki cildine uygun değilmiş elif in....hemen hemen hepsini kullandım hem deneme amaçlı hemde markete gidiyorum hangisinin fiyatı uygunsa onu alıyorum...bi prima almadım onuda kokusundan dolayı sevmediğm için bilerek hiç almıyorum ...

HERKESE MERHABA...BEN GELDİM.SiZİ ÇOK ÖZLEDİM...
Konya da kına istanbul da düğün derken ohh nihayet bitti ben de rahatladım..Ne yoğun ve yorucu bir 10 gün geçirdim.Umarım herkes iyidir,geçmişi okuyamayacağım malum çok dolmuşş..
Bizi merak edenler varsa biz iyiyiz Bahar'ımla.Evime dün gece geldim ve şu an Bahar uyuyor ancak girebildim.Sanırım kısa süreliğine çünkü kızım birazdan uyanır..

Bana özelden mesaj atmak isteyenler olmuş ama kutum doluymuş boşaltıyorum şimdi,bilginize..
Biraz resimlere ve buluşmalara bakayım neler olmuş...

ay canimmmm yaaaa nerelerdeydin sen! özlettin kendini kizim yaaaaa.... hadi seni bosverde baharimizi özledik anacimmm kaydirigubbakcemile3! at söylee bi foografinida cadinin bakalim! evet cano bosalt özel kutunu msn imi atayimda banada su slayti at bi gurrbannnn kaydirigubbakcemile2

ay canım demek öyle ben de ust katta yatırıyorum aşağısı cukur gibi olur mu acaba diye..bir de sıcak olur mu derin diye..4-5 yas cok iyiymiş ben d esadece oyun parkı oluyor hatırlıydum iyi oldu masraftan kurtuldukkk:) sünneti ben de düşünüyorum da eşim daha cok kucuk mucuk diyor.. 6 aya jadar diye biliyorum...ama bakımını nasıl yapıcaz??:kedi::umursamaz:ya bişii olursa..
slm canım..biz burak ı 4aylıkken yaptırdık sünnet valla çok iyi oldu...büyümeden yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum...klamp yöntemi ile oldu...dikişsiz kanamasız...
klamp yöntemi nasıl oluyor cocugumu bayıltıyorlarmı anestezi etkilermi ne biliyim nasıl bişii hangi doktora gidiliyor?uff yazık ya..eyvahedigeldismile

kızartmaları yaptım bi de türlü arada.. dolma da tamam.. et türünü artık pazar hallederim bi de cacık bitti yeter dimi bulgur da yaparım bi de salata kek börek..bayanssulusmile

yok canım bayıltmıyolar.sadece organın yanına iğne yaptılar...plastik takıyolar..güzel bişey aslında risk yok...kız daha ne yapacan çocuklu halinle neler yapmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…