umarım çözülebilecek bir sorundur canım işte eşinin akrabalarıyla yakın oturmanın olumsuz yanlarıda oluyor eşin huzursuz olunca ister istemez senide etkiler söylemesi kolay biliyorumda sen canını sıkma hiç sen üzülmeki ipek böcüğünde hissedip oda etkilenmesin olumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun tatlım mirayın daha iyi oılmasına sevindim dün alıntıda sanada yazmıştım site yüzünden silinmiş :sinifsinif:
oy kıyamam kuzucuğa umarım çabucak geçer deneye deneye öğrenicez tabikide ama olan bebişlerimize oluyor canlarının yandığıyla kalıyor :çok üzgünüm:
bende pat diye daldım herkese selammmmmmmmmmmma.s.opuyorumnanaktan
canlarim teker teker alinti yapamiycam! Akpakcim canim elinde fisleri varsa ve 15 günü gecmemsise iade edebilirsin. hülencim bebsinin iyi olduguna sevindim canim. simdi nasil? zeynepb cok gecmis olsun insallah bu kötü günleri atlatirsiniz canim. kendini cok üzme bacim valla sütün kesilir! ya kizlar bu arada dün hic giremedim forumda düzenlemeler varmis yani böyle bi uyari verdi bana. sizdede oldumu?
selam kızlar
hasta bebeişlere geçmiş olsun
özlemcim incisini yerim paşamın
zeynep sorun her neyse inş. düzelir
primadan şaşamayın valla pişk maf ediyo bebeleri
bizde dün gezmelere gittik parka götürdük ecrini çok mutlu oldu sallandı hehe
ordan alışveriş yapık ciciler aldık
ordanda dr.a götürdük daha balgamını atamamış 3gün daha antibiyotik kullanıcaz 5gün de çayıını içicekmiş inş. düzelir hemen güzel kızım
hulencim mirayın ii olmasına çok sevindim...
tüm hasta bebişlere eçmiş olsun.. kızlar site eski haline dönmüş çok süper olmuş..Ben de dün alıntılarla uzun uzun yazmıştım sistemi kitlediler kaldı.. bi daha da üşeniyorum yazmaya..sonunda eski haline dönmüş sitemizsositososito dün bir sürü alıntı yapıp mesaj yazmıştım herkese site hata verdi sonrada hiç giremedim düzeltme varmış ama yazdıklarım hep uçtu yaaaaaaa:dilcikar:
gunaydın kızlar gecmıse baktım hersey yolunda...
dun gıremedım...
esımın aılesıyle problemler war. aıle ıcı sorunlar. esımle alakalı degıl ama hersey gozumuzun onunde olup bıttıgınden ıster ıstemez dahıl oluyoruz.
dun gorumcem bızdeydı.
anlatmak ısterdım ama anlatamam buraya yazamam oyle seyler oldu kı...
sonun başlangıcı gıbı Allah bu noktadan sonra bızım yardımcımız olsun...
zaman zaman gıremeyebılırım merak etmeyın.
bebısler nasıl ıyılermı?
Günaydın kızlar site yine eski haline dönmüş güzel olmuştu aslında neden değiştirildiki bir daha...
Teyzeleri oğlumun incisi çıktı altta sağda çok güzellll
günaydın arkadaşlar...
artık türkiyedeyim...
ne mutlu bana....
selam kızlar
hasta bebeişlere geçmiş olsun
özlemcim incisini yerim paşamın
zeynep sorun her neyse inş. düzelir
primadan şaşamayın valla pişk maf ediyo bebeleri
bizde dün gezmelere gittik parka götürdük ecrini çok mutlu oldu sallandı hehe
ordan alışveriş yapık ciciler aldık
ordanda dr.a götürdük daha balgamını atamamış 3gün daha antibiyotik kullanıcaz 5gün de çayıını içicekmiş inş. düzelir hemen güzel kızım
kızlar herkese merhaba
canım çok sıkkın... ablamın kalın bağırsağında yara varmış. ameliyat olması gerekiyormuş. dr.lar vakit kaybetmeden ameliyat olacaksın diyorlar... birazda riskli bir ameliyat sanırım. nolur dua edin kızlar... inşallah iyi geçer ameliyatı ve iyi huylu çıkarda ameliyattan sonra başka bir yere sıçramaz....
uzakta olmak ne kadar zor yaa.. hemen yarın sabah ameliyat olabilir şimdi belli oldu. ben nasıl gidicem ya... melis hasta huysuz otobüsle gitmeye korkuyorum 5-6 saat dayanabilir mi acaba? eşim yeni işe başladığı için izin alamıyor... içim içimi yiyor valla....
tüm hasta bebişlere eçmiş olsun.. kızlar site eski haline dönmüş çok süper olmuş..Ben de dün alıntılarla uzun uzun yazmıştım sistemi kitlediler kaldı.. bi daha da üşeniyorum yazmaya..
Kızlar bir sünnet işini soracağım size yaptırıyormusunuz? 6 aya kadar ve 6 yaşından sonra uygunmuş ya bebeklere için yaptıran oldumu?? ben kaçırmış olabilrim de..
Bir de bu park yatakların üst katına kaç yaşına yada kiloya kadar yatırabiliyoruz yada oturana kadar mıydı neydi hatırlamıyorum ve sonrasında alt katına mı yatırabiliyoruz yoksa yeni yatak mı almak lazım??
Ne zamandır size soracaktım unutmuşum bunlArı.. Bu arada haftasonu kalabalıkçana edirneden yaşlılar gençler bana geliyor her gün bir yemek yapıyorum inşallah iyi ağırlayabilrim.....
tüm hasta bebişlere eçmiş olsun.. kızlar site eski haline dönmüş çok süper olmuş..Ben de dün alıntılarla uzun uzun yazmıştım sistemi kitlediler kaldı.. bi daha da üşeniyorum yazmaya..
Kızlar bir sünnet işini soracağım size yaptırıyormusunuz? 6 aya kadar ve 6 yaşından sonra uygunmuş ya bebeklere için yaptıran oldumu?? ben kaçırmış olabilrim de..
Bir de bu park yatakların üst katına kaç yaşına yada kiloya kadar yatırabiliyoruz yada oturana kadar mıydı neydi hatırlamıyorum ve sonrasında alt katına mı yatırabiliyoruz yoksa yeni yatak mı almak lazım??
Ne zamandır size soracaktım unutmuşum bunlArı.. Bu arada haftasonu kalabalıkçana edirneden yaşlılar gençler bana geliyor her gün bir yemek yapıyorum inşallah iyi ağırlayabilrim.....
kızlar herkese merhaba
canım çok sıkkın... ablamın kalın bağırsağında yara varmış. ameliyat olması gerekiyormuş. dr.lar vakit kaybetmeden ameliyat olacaksın diyorlar... birazda riskli bir ameliyat sanırım. nolur dua edin kızlar... inşallah iyi geçer ameliyatı ve iyi huylu çıkarda ameliyattan sonra başka bir yere sıçramaz....
uzakta olmak ne kadar zor yaa.. hemen yarın sabah ameliyat olabilir şimdi belli oldu. ben nasıl gidicem ya... melis hasta huysuz otobüsle gitmeye korkuyorum 5-6 saat dayanabilir mi acaba? eşim yeni işe başladığı için izin alamıyor... içim içimi yiyor valla....
yok canım ya öyle deme ben memnunum türk mallarından jenny&willly evybaby babystar molfix bunlar çok güzel pişik yapan canbebe sadecevalla sanmıyorum.
zaten türk malı kullanıcaz diye çocukları pişik ettik oturduk.
çok isterdim Türk malı bebek bezi kullanmayı ama bebeğimin sağlığı daha önemli. Türk Malı kullanacam diye de çocuğu sağlığından edemem. :çok üzgünüm:
geçti canım ya bepanten sağolsun :) bir de pişiği görünce hemen özel bakıma alıyorum kızımı kaydirigubbakcemile3 kısa sürede geçiyor ama bezi kullanmayı da bıraktım bezi kullanmayı bırakana kadar geçiremedim geçen de tekrar başladı. birçok kişi canbebenin pişik yaptığından şikayetçiçok geçmiş olsun canım bende ıslak mendilini alıp kullanmıştım pek memnun kalmadım ellerim yapış yapış oluyordu, kıyamam ben inş.düzelir hemen totosu kızımızın...
marketi aradım açılmış paket almıyorlarmış :dilcikar: netcem ben şimdi bu bezleri :uhm:sanmıyorum canım alacaklarını....
kızlar herkese merhaba
sağolcanım vallahi kıyılmıyo onlaraay canim benimm gecmiss olsunnnnnn... ya kiyamam ben o kuzucuklaraaaa eyvahedigeldismile ay onlarinnn agrilari BABANNELERINE gecsinnnnn kaydirigubbakcemile3
götür canım dün biz götürdük hatta face de resim koydum heheteşekkür ederiz cnm. huysuz bugün yaa. balkona çıkınca susuyor, içeri girince ağlıyor. anlamadım gitti. akşamüstü parka indiririm. alışkanluk mı oldu ne?
en kısa sürede atlatır inş canım. güle güle giysin cicilerini de.
çok çok geçmiş olsun canımkızlar herkese merhaba
inş. canım sağolohhh iyi yapmışsınız gezmeler yarasın kuzuma... merak etme inşallah hemen düzelir tatlım...
hacer cok gecmıs olsun canım benım... ınsallah kotu cıkmaz. ablan nerde yaşıyor?
senınle bırlıkte gelebılecek cocugunla ılgılenebılecek sana destek olabılecek kımse yok mu pekı canım???
sagolun kızlar destegınız ıcın...
esım ve benle alakalı degıl durum. bızım aramızda bı sorun yok yanı. onun aılesıyle annesıyle babasıyla ve gorumcemle alakalı. cok fazla gıtmıyorum bu aralar uzak durmaya calısıyorum. arayıp cagırıyolar bahane uyduruyorum. çok yüz göz olmak istemiyorum...
hilalcim canım inan buraya yazılcak türden bişey değil. yoksa sizinle paylaşmicam da kiminle paylaşıcam. en ufacık şeyi bile cogu zaman ılk sıze soyluyorum :) ama bu konusulcak bısey degıl kı...
şu kadarını soylıyım ağır şiddet içeren kötü bi durum. diyorum ya Allah yardımcımız olsun...
ay canimmmm yaaaa nerelerdeydin sen! özlettin kendini kizim yaaaaa.... hadi seni bosverde baharimizi özledik anacimmm kaydirigubbakcemile3! at söylee bi foografinida cadinin bakalim! evet cano bosalt özel kutunu msn imi atayimda banada su slayti at bi gurrbannnn kaydirigubbakcemile2HERKESE MERHABA...BEN GELDİM.SiZİ ÇOK ÖZLEDİM...
Konya da kına istanbul da düğün derken ohh nihayet bitti ben de rahatladım..Ne yoğun ve yorucu bir 10 gün geçirdim.Umarım herkes iyidir,geçmişi okuyamayacağım malum çok dolmuşş..
Bizi merak edenler varsa biz iyiyiz Bahar'ımla.Evime dün gece geldim ve şu an Bahar uyuyor ancak girebildim.Sanırım kısa süreliğine çünkü kızım birazdan uyanır..
Bana özelden mesaj atmak isteyenler olmuş ama kutum doluymuş boşaltıyorum şimdi,bilginize..
Biraz resimlere ve buluşmalara bakayım neler olmuş...
ay canım demek öyle ben de ust katta yatırıyorum aşağısı cukur gibi olur mu acaba diye..bir de sıcak olur mu derin diye..4-5 yas cok iyiymiş ben d esadece oyun parkı oluyor hatırlıydum iyi oldu masraftan kurtuldukkk:) sünneti ben de düşünüyorum da eşim daha cok kucuk mucuk diyor.. 6 aya jadar diye biliyorum...ama bakımını nasıl yapıcaz??:kedi::umursamaz:ya bişii olursa..geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin. dermensızından korusun..! inş bi ameliyatla kavuşur eski sağlığına. :Saruboceq:
valla benim oğlum olmadığı için sünnet işimiz yok delikafadulden ama dediğin doğru: hem küçükken yapılırsa daha çabuk iyileşiyor ve çocuğu psikolojik olarak etkilemiyor bence.
bizde park yatak kullanıyoruz ama hiç üst katını kullanmadım hep alt katını kullandım ben. dönmeye başladılar artık, sende yavaş yavaş alt kata geç bence. park yataklar 4-5 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum ben.
bu sıcakta misafir ağırlamakta zor olur. çok çok kolay gelsin sana.
klamp yöntemi nasıl oluyor cocugumu bayıltıyorlarmı anestezi etkilermi ne biliyim nasıl bişii hangi doktora gidiliyor?uff yazık ya..eyvahedigeldismileslm canım..biz burak ı 4aylıkken yaptırdık sünnet valla çok iyi oldu...büyümeden yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum...klamp yöntemi ile oldu...dikişsiz kanamasız...
ay canım demek öyle ben de ust katta yatırıyorum aşağısı cukur gibi olur mu acaba diye..bir de sıcak olur mu derin diye..4-5 yas cok iyiymiş ben d esadece oyun parkı oluyor hatırlıydum iyi oldu masraftan kurtuldukkk:) sünneti ben de düşünüyorum da eşim daha cok kucuk mucuk diyor.. 6 aya jadar diye biliyorum...ama bakımını nasıl yapıcaz??:kedi::umursamaz:ya bişii olursa..
klamp yöntemi nasıl oluyor cocugumu bayıltıyorlarmı anestezi etkilermi ne biliyim nasıl bişii hangi doktora gidiliyor?uff yazık ya..eyvahedigeldismile
kızartmaları yaptım bi de türlü arada.. dolma da tamam.. et türünü artık pazar hallederim bi de cacık bitti yeter dimi bulgur da yaparım bi de salata kek börek..bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?