2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım bayıltmıyolar.sadece organın yanına iğne yaptılar...plastik takıyolar..güzel bişey aslında risk yok...kız daha ne yapacan çocuklu halinle neler yapmışsın...
ay iyi bari onlarda böyle desin..:) oh..

ben de sünneti düşünüyorum bi araştırayım eşimide ikna edersem tam olucak..alsanaalsanasmile

çok geçmiş olsun canım, inş.ameliyatıda iyi geçer ablanın , bebekler genelde uyurlar arabada olunca, bencede git zaten gitmezsen aklın hep onda kalacak,kötü şeyler düşünme canım iyi düşün iyi olsun inş..

canım çok geçmiş olsun..

zeynepcim umarım olaylar sizi fazla etkilemeden tatlıya bağlanır.. sıkma canını..

atladıklarım varsa kusura bakmayın kardeşim bizde fala giremiyorum..
öpüyorum hepinizi...

merhaba kızlar hasta bebıslere cok gecmıs olsun cok kotu bebıslerın hasta olması allah acıl sıfalar versın mınıklere ozge cok mız mız oldu ya durmadan bagırıp duruyo ıstedıgı hıc olmuyo dıs cıkarıyo dıye cok huysuzlastı cadı sey ya gece damakları agrıyo sanırım kapalı gozle aglar gıbı oluyo yıne susuyo alısmak lazım artık su ayle ıcı problemlerden bıktımmm kaynanadan beraber olmaktan bunaldımm kızlar ya :çok üzgünüm: su bez konusu gordum gecmıs canbebe bı defa denedım para verılmıcek bısı molfıx okudum ve duydum yerlerde yuzde 70 bebeyı pısık yapıyomus vala prıma ya kotu dıyolar ama ondan ıyısıde yok hages ve prıma super cok memnunum prıma kulanıyorum dogdugundan berı ozge ve hages bır daha pısık olmadı hıc ınsallah olmazda allah hepımıze sabırlar gucler versın kızlar cok zor vala bebeklerle ugrasmak

Iyi geceler kizlar isleri anca bitirdim valla çok yoruldum
simdi gidip bi 3 saat yatcam yarin yogun ve kosusturmali bi gün bizi bekliyo
bi iki gün giremezsem merak etmeyin canlar malum pek vakit bulamam herhalde

Geçmise debakamadin kusura bakmayin
Hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan

iyi yolculluklar cnm. şuanda uçaktasınızdır herhalde. ne heyecanlısınızdır siz şimdi..! iyi tatiller.

günaydın.. hayırlı cumalar herkese,

günaydınlar hayırlı cumalar....

günaydınlar, hayırlı cumalar

merhaba teyzeler
ne olmuş buraya yahu :)) bende telaşlanıyodum 2 gündür giremedim neler birikmiştir neler konuşmuşlardır nasıl okurum diye heheheee neyseki bıraktığım yerdesiniz hala teşekkürler beni beklediğiniz içinnnn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…