ay iyi bari onlarda böyle desin..:) oh..yok canım bayıltmıyolar.sadece organın yanına iğne yaptılar...plastik takıyolar..güzel bişey aslında risk yok...kız daha ne yapacan çocuklu halinle neler yapmışsın...
kızlar herkese merhaba
canım çok sıkkın... ablamın kalın bağırsağında yara varmış. ameliyat olması gerekiyormuş. dr.lar vakit kaybetmeden ameliyat olacaksın diyorlar... birazda riskli bir ameliyat sanırım. nolur dua edin kızlar... inşallah iyi geçer ameliyatı ve iyi huylu çıkarda ameliyattan sonra başka bir yere sıçramaz....
uzakta olmak ne kadar zor yaa.. hemen yarın sabah ameliyat olabilir şimdi belli oldu. ben nasıl gidicem ya... melis hasta huysuz otobüsle gitmeye korkuyorum 5-6 saat dayanabilir mi acaba? eşim yeni işe başladığı için izin alamıyor... içim içimi yiyor valla....
kızlar herkese merhaba
canım çok sıkkın... ablamın kalın bağırsağında yara varmış. ameliyat olması gerekiyormuş. dr.lar vakit kaybetmeden ameliyat olacaksın diyorlar... birazda riskli bir ameliyat sanırım. nolur dua edin kızlar... inşallah iyi geçer ameliyatı ve iyi huylu çıkarda ameliyattan sonra başka bir yere sıçramaz....
uzakta olmak ne kadar zor yaa.. hemen yarın sabah ameliyat olabilir şimdi belli oldu. ben nasıl gidicem ya... melis hasta huysuz otobüsle gitmeye korkuyorum 5-6 saat dayanabilir mi acaba? eşim yeni işe başladığı için izin alamıyor... içim içimi yiyor valla....
Iyi geceler kizlar isleri anca bitirdim valla çok yoruldum
simdi gidip bi 3 saat yatcam yarin yogun ve kosusturmali bi gün bizi bekliyo
bi iki gün giremezsem merak etmeyin canlar malum pek vakit bulamam herhalde
Geçmise debakamadin kusura bakmayin
Hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
günaydın.. hayırlı cumalar herkese,
günaydınlar hayırlı cumalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?