merhaba teyzeler
ne olmuş buraya yahu :)) bende telaşlanıyodum 2 gündür giremedim neler birikmiştir neler konuşmuşlardır nasıl okurum diye heheheee neyseki bıraktığım yerdesiniz hala teşekkürler beni beklediğiniz içinnnn kaydirigubbakcemile3
Elifçim çok şey konuşuldu da silinmiş
Ayşegül boy kilo takipleri de eklemiştin onlar da gitmiş:sinifsinif: Tekrar yazalım barii..
Bak Elifçim sen üzülme diye sildirdik 3 günüolumunekankayizsmile
ya kızlar ben az önce ocak annelerine girdim bi slm dedim ne zamandan beri girip bende 31 ocak annesiyim diyememiştim. ama kendimide bi kötü hissettim yaw niye bilmiyorum sanki ihanet ediyomuşum gibi geldi bu topiğe ne alakaysa dimi ??
merhaba teyzeler
ne olmuş buraya yahu :)) bende telaşlanıyodum 2 gündür giremedim neler birikmiştir neler konuşmuşlardır nasıl okurum diye heheheee neyseki bıraktığım yerdesiniz hala teşekkürler beni beklediğiniz içinnnn kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben az önce ocak annelerine girdim bi slm dedim ne zamandan beri girip bende 31 ocak annesiyim diyememiştim. ama kendimide bi kötü hissettim yaw niye bilmiyorum sanki ihanet ediyomuşum gibi geldi bu topiğe ne alakaysa dimi ??
Ayşegül boy kilo takipleri de eklemiştin onlar da gitmiş:sinifsinif: Tekrar yazalım barii..
Bak Elifçim sen üzülme diye sildirdik 3 günüolumunekankayizsmile
ağrım war hasta olucam gene heralde offffffffffffff
selamlar ohh ii bişi kaçırmamışım kaydirigubbakcemile3
Ben de hastalanmak istiyorum yaa belki şu şişkinlik hissi gider.. 14 aydır adet olmadımbilmiyorumkismile
hoşgeldin canım hiiç bişey kaçırmadın merak etmekaydirigubbakcemile3
Ben de adet olmak istiyorum. Sadece şişkinlik hissi olsa neyse delleniyom ben psikolojikmansempatiksalakcinni
aaaaa kız ben zaten kendimi tuhaf hissettim bide sende böyle dersen ooyyy sizi şubat topiğimizi hiç bırakırmıyım bennnn ben bıraksam siz beni bırakmazsınız zaten:)))bu ihanetini hiç affetmeyeceğiz:umursamaz:
ağrım war hasta olucam gene heralde offffffffffffff
Ben de hastalanmak istiyorum yaa belki şu şişkinlik hissi gider.. 14 aydır adet olmadımbilmiyorumkismile
hoşgeldin canım hiiç bişey kaçırmadın merak etmekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?