2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşegül boy kilo takipleri de eklemiştin onlar da gitmiş:sinifsinif: Tekrar yazalım barii..

Bak Elifçim sen üzülme diye sildirdik 3 günüolumunekankayizsmile

ya kızlar ben az önce ocak annelerine girdim bi slm dedim ne zamandan beri girip bende 31 ocak annesiyim diyememiştim. ama kendimide bi kötü hissettim yaw niye bilmiyorum sanki ihanet ediyomuşum gibi geldi bu topiğe ne alakaysa dimi ??

aynen ben de
aaa dedim ne güzel haftasonu kimse girmemiş geçmiş bıraktığım yerde

bu ihanetini hiç affetmeyeceğiz:umursamaz:

Ayşegül boy kilo takipleri de eklemiştin onlar da gitmiş:sinifsinif: Tekrar yazalım barii..

Bak Elifçim sen üzülme diye sildirdik 3 günüolumunekankayizsmile

bi güncük bekleyelim.belki düzelir.olmadı zaten herkes kayıtlı eklerim..

bu ihanetini hiç affetmeyeceğiz:umursamaz:
aaaaa kız ben zaten kendimi tuhaf hissettim bide sende böyle dersen ooyyy sizi şubat topiğimizi hiç bırakırmıyım bennnn ben bıraksam siz beni bırakmazsınız zaten:)))
ağrım war hasta olucam gene heralde offffffffffffff

canım şimdiden geçmiş olsun ama olması daha iyi şişkinlik ağrısı daha kötü geçen ay bende çok ağrılı olmuştum üşüttüm sanırım dikkat et canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış

Ben de hastalanmak istiyorum yaa belki şu şişkinlik hissi gider.. 14 aydır adet olmadımbilmiyorumkismile

hoşgeldin canım hiiç bişey kaçırmadın merak etmekaydirigubbakcemile3

hoşbuldum cnm
kesinlikle gider cnm şişkinlik hissi insan rahatlıyo bide gelince ama sıcaktada hiç çekilmiyo doğrusu benimki maşallah 3 aydır geliyo ama düzensiz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…