Ben de adet olmak istiyorum. Sadece şişkinlik hissi olsa neyse delleniyom ben psikolojikmansempatiksalakcinni
sen git başka topiklerde gezin gezinmekle kalma bi de yazalsanaalsanasmile sonra biz seni unutmayalım yok yaasengözlerimebaksanab
sırnaşık şey
Evet Elifçim doğumdan beri hiç adet olmadım
hoşgeldin hülya deniz yaramıştır inşallah miray a keşke bizde gidebilsekselam kızlar, yazlıktan döndük biz.
orda da net varmış: girmeye çalıştım ama bu sitenin bitmez bakımı yüzünden bi türlü olmadı. 2 günde olsa güzel geçti tatilimiz. ramazan girmeden tekrarlamak istiyoruz ya bakalım. miray da girdi denize. görseniz çok eğlendi. dalgalar geldikçe heyecalandı: güldü. çok zevkliydi onu seyretmek.
ee sizde ne var ne yok: umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
selam tatlışlar nasılsınız bebişler iyi mi birkaç günlük geçmiş silindiğine göre geçmişe bakmanında anlamı yokumarım hepiniz çok ama çok iyisinizdiropuyorumnanaktan
Hülya Tubiş hoşgeldiniza.s.
Hülyacım hoş geldiniz canım..
Serapçım düzeldi maşallah. Tatil iyi geldi sıpaya
Maşallah gelinimepıtpıt yağ löp löp et olsun sütler (tabii büyüyünce zayıflamak şartıylakaydirigubbakcemile3)
oyy biyandan süper bi olay bi yandanda dediğin gibi şişkinlik varsa o zordur heralde yazıda atlatta ondan sonra ol bariki daha az pişersin :))
hoşgeldin hülya deniz yaramıştır inşallah miray a keşke bizde gidebilsek(
slm tuğbacım geçmiş yok bugün rahatız:)) biz iyiyiz sen ve paşan nasılsınız
hoşgeldin canım kısada olsa tatil herzaman iyi gelir mirayada çok iyi gelmiştir eminim adana çok sıcaktır hepiniz ferahlamışsınızdır oh sefanız olsun sositosositoselam kızlar, yazlıktan döndük biz.
orda da net varmış: girmeye çalıştım ama bu sitenin bitmez bakımı yüzünden bi türlü olmadı. 2 günde olsa güzel geçti tatilimiz. ramazan girmeden tekrarlamak istiyoruz ya bakalım. miray da girdi denize. görseniz çok eğlendi. dalgalar geldikçe heyecalandı: güldü. çok zevkliydi onu seyretmek.
ee sizde ne var ne yok: umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
hoşbulduk canım opuyorumnanaktanHülya Tubiş hoşgeldiniza.s.
bende oğluşta iyi çok şükür ama yarım saattir uğraştırıyor sıpa zaten hava sıcak onunla uğraşmaktan sırtımdan ter aktı valla :sinifsinif:hoşgeldin hülya deniz yaramıştır inşallah miray a keşke bizde gidebilsek(
slm tuğbacım geçmiş yok bugün rahatız:)) biz iyiyiz sen ve paşan nasılsınız
hoşbulduk kızlar. bende geçmişew bakayım dedim ama yokmuş zaten kaydirigubbakcemile3 şu bakım ne zaman bitecekse.klava:
ben de adet olmak istiyoruuum. :kedi:
Kız Rüvüş nerelerdesin sen anacım
Elif Erva nasıl
:))))))))Evettt... Zaten kilo tutamaz benim kız öyle hareketli ki. Annem sen boşuna diş bekleme. bu hareketlilikle zor diş çıkarır diyo kaydirigubbakcemile3
Evet ben de öyle istiyom Elifçim ama bakalım.Varlığı bir dert yokluğu yara valla şu muayyen günlerin
ohh ne güzel olmuş her ay ister artık senin kız bunu :)))bizim bu yıl çok zor aslında ablam bodruma taşındı denizede çok yakınmış evi gelin diyo sürekli ama kociş çok çalışıyo haftasonlarıda saha çok kalabalık oluyoevet cnm yaa: burnu akıyordu. anında söktü. bayağı rahatladı. bol bol güneşlendi. sizde, gidersiniz inş cnm
hoşgeldin canım kısada olsa tatil herzaman iyi gelir mirayada çok iyi gelmiştir eminim adana çok sıcaktır hepiniz ferahlamışsınızdır oh sefanız olsun sositososito
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
bende oğluşta iyi çok şükür ama yarım saattir uğraştırıyor sıpa zaten hava sıcak onunla uğraşmaktan sırtımdan ter aktı valla :sinifsinif:
benim ev çatı katı inanılmaz sıcak oluyor tüm gün camlar kapılar açık yatarken metkanı sadece çıtçıtlı bodyle yatırıyorum ayağına çorap falan giydirmiyorum sadece ayaklarına ince bir örtü atıyorum onuda tepiyor zaten sonuç tısıl tısıl öten tıkallı bir burun sabahtan beri emmiyor nefessiz kalıyor zavallım galiba burun damlasınıda hiç sevmiyor elimde görünce başlıyor ağlamaya daha burnuna değmeden az öncede burnuna damla yapana kadar ağladı yordu beni yaramaz offfffffff:mymeka:
bende yaaaaaa karnım şişiyor her ay adet günlerinde sanki yeniden hamileyim birde sinir yapıyor insanda ama olmamasıda ağrıdan kurtarıyor hangisi daha iyi bilemedim valla bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?