2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sıcaktan oluyor bunlar hep. Bizimki hep açık yatıyor ama emerken falan çok terliyor klima açıyorum biraz serinleyelim diye üşütmez umarım. ama emmiyo sıkıntı basıyo çocuğa sırılsıklam oluyor klimayla yapmıyor öyle bari..

Oy kuzum mesajını aldıkşakkıdı
Bizimki baya anlatıyo artık kafam şişiyor hattakaydirigubbakcemile3 Telefonda konuşuyoruz gündüzleri ben soruyom o da kendi dilinde anlatıyo sürekli.. Ses de ne kadar gürleşti çığlık atıyo kahkaha atıyo mahalle dinliyokaydirigubbakcemile3
Herşeye uzanıyor ne görürse almaya çalışıyor. Ce e lere kaçtı kaçtılara bayılıyo.. Dönmek çok hoşuna gidiyo döndürüyorum havada katılıyo gülmekten.. Ayakta olana ve istediklerine kollarını açı uzatıyo beni alın diye..
Bak özledim şimdi paşamıboshayallersmile

opuyorumnanaktan

Canyırlısı olsun. Yeni evinize de en kısa zamnada yerleşirsiniz umarım

bi de benim oğlan hep oturmak ve ayakta durmak istiyor ya hiç yatmıyor uyanıkken.. Ana kucağında arabada falan kalkıyor çok sıkışıksa kalkamazsa da ağlıyokaydirigubbakcemile3. Ellerini tuttuğun anda kendini çekip ayağa kalkıyor. Ödüm kopuyo 5 sn yalnız bırakamıyorum yaaakannehir

bizimki uyandı o uyurken tarhana çorbası yapmıştım ilk defa verdim maşallah kuzum nerdeyse yarım kase yedi sevdi kuşum tamam garantilediğimiz bir çorbamız daha oldu:)) siz veriyomusunuz tarhana

Küstüm tabi sana:1closedeyes: Şaka tabi arkadaşım niye küseyim iyi takıldım sana bugün aaa ama gitme bi daha başka topiklere he misempatiksalakcinni
Afiyet olsun Gencerime yarasın. Biz daha ek gıdaya geçmedik canım ama önce tarhanayla falan başlanmıyordur herhalde ya ağır gelmez mi. Patates havuç kabaktan çorba ile başlıcaz dedi doktor banabilmiyorumkismile

Aaa aynı Esra Serapçım

Bizimkler iki hareketli ne ederler bilmiyom vallakaydirigubbakcemile3. O ayaklar bir saniye durmuyor eller hep birşeylerin peşinde ay hiç te yorulmuyoakannehir Kociş diyo süte ne katıyon senkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bizimkler iki hareketli ne ederler bilmiyom vallakaydirigubbakcemile3. O ayaklar bir saniye durmuyor eller hep birşeylerin peşinde ay hiç te yorulmuyoakannehir Kociş diyo süte ne katıyon senkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunlar doğuştan dopingli anacım

kıslar siz bebişleri nerde yatırıyosunuz beşiğindemi yanınızdamı.biz yerde beraber yatıyoruz benim kısçe gece hep yüzüstü yatıyo ve çok dönüyo geceleri geziyo resmen o yüzden yatağında yatıramıyorum sizde nasıl durumlar

Asıl yatağında yatması daha iyi değil mi en azından daha güvenli. Benim oğlan geceleri hiç dönmüyor hep sırtüstü yatıyor.
Hem bence artık birlikte yatmasanız daha iyi değil mi sonra ayıramazsın yatmaz tek başına..

Candy canım Esra iki aylıktan itibaren odasında yatağında yatıyo. Esra da çok dönüyo. Sadece sol tarafından döndüğü için sol tarafını yatağa dayayıp öyle uyutuyorum.

canım ben 1 haftaya kadar hep kendi yatağında yatırıyodum ama sıcaklardan sanırım yarım saate bir uyanıyo benim için yataktan kalkıp gidip almak iyice zor oluyod oğlumada bizim odada yatağın yanına bir yer yatağı yaptım orda yatırıyorum hem odasının penceresini açamıyoruz komple çünkü 6.kat ve baraj yanı olduğu için çok fazla esiyo .yatak odasınınkini eşim acayip bi yöntemle yarı açık tutmamızı sağlıyo ( amma detaylı yazdım haaa )

Candy canım Esra iki aylıktan itibaren odasında yatağında yatıyo. Esra da çok dönüyo. Sadece sol tarafından döndüğü için sol tarafını yatağa dayayıp öyle uyutuyorum.

canım bende istiyorum yatağında yatsın ama dediğim gibi durmuyoki gece durduğu yerde benimki sadece dönmüyo baya yuvarlanıyo hareket edemediğindede uyanıyo mızmızlanıyo döne döne yatmak istiyo hal böle oluncada beşiğe sığmıyo hanımefendi
ne ek gıdayı istiyo ne yatağında yatıyo ne edicem ben bu cimcimeyle bilmemakannehir

:))) allah kolaylık versin canım tabi sığamıyosa yatağına ondandır yanına değilde ona ayrı bi yer yatağı yapabilrsin en azından senin kokun olmadan uyumaya alışır

Benimki de önceki gece sıcaktan uyuyamadı aldım sonunda odasındaki diğer tek kişlik yatağa yatırdım orda hiç kalkmadı. Berkin de 2 aylıkken yatağında yatmaya başladı. Ama yanıma almam. dün gece keyifsizzdi 5-6 kez uyandı 6 saat içinde ona rağmen odasına gittim geldim bugün ölüyorumkafamçokkarıştı

Allah yardımcın olsun..
Ben çok hareket etmek istediğinde sadece kollarını sıkıyorum tülbentle. Alıştı da artık uyku pozisyonu olduğunu biliyor hiç itiraz etmiyorkaydirigubbakcemile3

:))) allah kolaylık versin canım tabi sığamıyosa yatağına ondandır yanına değilde ona ayrı bi yer yatağı yapabilrsin en azından senin kokun olmadan uyumaya alışır

cnm onada cesaret edemiyorum heryerini yastıkla çevreliyorum zaten ona rağmen geçen gün yastığı bilem aşmış nerdeyse odadan çıkcakmış uyandığımda ohaoldumsmile nasıl bi uyku şekliyse bu inşallah değişir uyku şekli ama düşünüyorum yavaş yavaş ayırmayı

ne güselmiş benimkine yapsam basar yaygarayı sıkıntıya hiç gelemiyo zilli kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…