bende oğluşta iyi çok şükür ama yarım saattir uğraştırıyor sıpa zaten hava sıcak onunla uğraşmaktan sırtımdan ter aktı valla :sinifsinif:
benim ev çatı katı inanılmaz sıcak oluyor tüm gün camlar kapılar açık yatarken metkanı sadece çıtçıtlı bodyle yatırıyorum ayağına çorap falan giydirmiyorum sadece ayaklarına ince bir örtü atıyorum onuda tepiyor zaten sonuç tısıl tısıl öten tıkallı bir burun sabahtan beri emmiyor nefessiz kalıyor zavallım galiba burun damlasınıda hiç sevmiyor elimde görünce başlıyor ağlamaya daha burnuna değmeden az öncede burnuna damla yapana kadar ağladı yordu beni yaramaz offfffffff:mymeka:
bende yaaaaaa karnım şişiyor her ay adet günlerinde sanki yeniden hamileyim birde sinir yapıyor insanda ama olmamasıda ağrıdan kurtarıyor hangisi daha iyi bilemedim valla bilmiyorumkismile
burdayımmmm :sm_cool: bakayım kim özleyecek beni diye test yaptım :roflol:
elifim de iyi
farklı şeyler öğreniyor
kızlar sizde yazınsana bebişler ne yepıyor?!
mesela benim kız son günletde konuşur gibi ağzını kımıldatıyo ama ses yok :roflol: çook komik
bi de klavyeyi kullW22222ANMA çabasında şu an yazdıklarımdan da belliWN OLUYODUR
MPUIŞ0ÖL Ö ĞIJ K KJK JK2
KIZIMIN size mesajı teyzeleri ::)
burdayımmmm :sm_cool: bakayım kim özleyecek beni diye test yaptım :roflol:
elifim de iyi
farklı şeyler öğreniyor
kızlar sizde yazınsana bebişler ne yepıyor?!
mesela benim kız son günletde konuşur gibi ağzını kımıldatıyo ama ses yok :roflol: çook komik
bi de klavyeyi kullW22222ANMA çabasında şu an yazdıklarımdan da belliWN OLUYODUR
MPUIŞ0ÖL Ö ĞIJ K KJK JK2
KIZIMIN size mesajı teyzeleri ::)
arkadaşlar merhaba bayadır yazmıyorum işalla herkes iyidir tek derdimiz sıcaklar olsun yanıyoruz of
izmitte annemlerdeyiz bugün ist a gidip ev baktık 1 den asagı oturulacak kapasitede ev yok ya en azından bizim aradıgımız yerlerde.. hakkımızda hayırlısı olsun ev ev üstüne olmuyo annenin evi bile olsa.. ipek 2 3 günde zor alıştı gittiği yeri yadırgıyor. eve gittiğimizde evi de yadırgıcak tasınma işi çok gözümde büyüyor bi de ben takıntılı titizim bilmiyorum napcam. annemle bile takışıyorz bu yüzden. öptük sizi opuyorumnanaktan
Aaa aynı Esra Serapçım
Bizimkler iki hareketli ne ederler bilmiyom vallakaydirigubbakcemile3. O ayaklar bir saniye durmuyor eller hep birşeylerin peşinde ay hiç te yorulmuyoakannehir Kociş diyo süte ne katıyon senkaydirigubbakcemile3
kıslar siz bebişleri nerde yatırıyosunuz beşiğindemi yanınızdamı.biz yerde beraber yatıyoruz benim kısçe gece hep yüzüstü yatıyo ve çok dönüyo geceleri geziyo resmen o yüzden yatağında yatıramıyorum sizde nasıl durumlar
Asıl yatağında yatması daha iyi değil mi en azından daha güvenli. Benim oğlan geceleri hiç dönmüyor hep sırtüstü yatıyor.
Hem bence artık birlikte yatmasanız daha iyi değil mi sonra ayıramazsın yatmaz tek başına..
Candy canım Esra iki aylıktan itibaren odasında yatağında yatıyo. Esra da çok dönüyo. Sadece sol tarafından döndüğü için sol tarafını yatağa dayayıp öyle uyutuyorum.
canım bende istiyorum yatağında yatsın ama dediğim gibi durmuyoki gece durduğu yerde benimki sadece dönmüyo baya yuvarlanıyo hareket edemediğindede uyanıyo mızmızlanıyo döne döne yatmak istiyo hal böle oluncada beşiğe sığmıyo hanımefendi
ne ek gıdayı istiyo ne yatağında yatıyo ne edicem ben bu cimcimeyle bilmemakannehir
canım ben 1 haftaya kadar hep kendi yatağında yatırıyodum ama sıcaklardan sanırım yarım saate bir uyanıyo benim için yataktan kalkıp gidip almak iyice zor oluyod oğlumada bizim odada yatağın yanına bir yer yatağı yaptım orda yatırıyorum hem odasının penceresini açamıyoruz komple çünkü 6.kat ve baraj yanı olduğu için çok fazla esiyo .yatak odasınınkini eşim acayip bi yöntemle yarı açık tutmamızı sağlıyo ( amma detaylı yazdım haaa )
canım bende istiyorum yatağında yatsın ama dediğim gibi durmuyoki gece durduğu yerde benimki sadece dönmüyo baya yuvarlanıyo hareket edemediğindede uyanıyo mızmızlanıyo döne döne yatmak istiyo hal böle oluncada beşiğe sığmıyo hanımefendi
ne ek gıdayı istiyo ne yatağında yatıyo ne edicem ben bu cimcimeyle bilmemakannehir
:))) allah kolaylık versin canım tabi sığamıyosa yatağına ondandır yanına değilde ona ayrı bi yer yatağı yapabilrsin en azından senin kokun olmadan uyumaya alışır
Benimki de önceki gece sıcaktan uyuyamadı aldım sonunda odasındaki diğer tek kişlik yatağa yatırdım orda hiç kalkmadı. Berkin de 2 aylıkken yatağında yatmaya başladı. Ama yanıma almam. dün gece keyifsizzdi 5-6 kez uyandı 6 saat içinde ona rağmen odasına gittim geldim bugün ölüyorumkafamçokkarıştı
Allah yardımcın olsun..
Ben çok hareket etmek istediğinde sadece kollarını sıkıyorum tülbentle. Alıştı da artık uyku pozisyonu olduğunu biliyor hiç itiraz etmiyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?