yerim ben senin teyzelerine mesaj atan parmaklarını cimcime seniopuyorumnanaktanburdayımmmm :sm_cool: bakayım kim özleyecek beni diye test yaptım :roflol:
elifim de iyi
farklı şeyler öğreniyor
kızlar sizde yazınsana bebişler ne yepıyor?!
mesela benim kız son günletde konuşur gibi ağzını kımıldatıyo ama ses yok :roflol: çook komik
bi de klavyeyi kullW22222ANMA çabasında şu an yazdıklarımdan da belliWN OLUYODUR
MPUIŞ0ÖL Ö ĞIJ K KJK JK2
KIZIMIN size mesajı teyzeleri ::)
çok sağol canım onlar hasta olmasın hiç kıyamıyorum kuzulara :sinifsinif: ağlata ağlata yaptım yoksa kendiliğinden geçmeyecek:))))))))
ah kuşum benim ya havalar çok sıcakkkkkk terleyip birde soğuk aldıysa belki ondan burnu tıkalıdır kıyamam ona ben istemesede damlasını yapmaya çalış canım çook geçmiş olsun mertkan paşaya
evet canım hep sıcaktan dikkat etmek lazım hasta etmesek bari çocuklarımızıSıcaktan oluyor bunlar hep. Bizimki hep açık yatıyor ama emerken falan çok terliyor klima açıyorum biraz serinleyelim diye üşütmez umarım. ama emmiyo sıkıntı basıyo çocuğa sırılsıklam oluyor klimayla yapmıyor öyle bari..
heh aynı benim sıpa ya ayakta duracak ya oturacak yada birisi ayaktaysa kucaklayacak yoksa yaygara kopuyor bizdedekaydirigubbakcemile3bi de benim oğlan hep oturmak ve ayakta durmak istiyor ya hiç yatmıyor uyanıkken.. Ana kucağında arabada falan kalkıyor çok sıkışıksa kalkamazsa da ağlıyokaydirigubbakcemile3. Ellerini tuttuğun anda kendini çekip ayağa kalkıyor. Ödüm kopuyo 5 sn yalnız bırakamıyorum yaaakannehir
bende yanıma almak zorunda kaldım canım beşiğini taşıdık yatak odamıza çünkü benim çocuğumunda uyku sorunu var sürekli uyanıyor odalar uzak hiç istemiyorum ama oda bizim odamıza geldi:sinifsinif:cnm onada cesaret edemiyorum heryerini yastıkla çevreliyorum zaten ona rağmen geçen gün yastığı bilem aşmış nerdeyse odadan çıkcakmış uyandığımda ohaoldumsmile nasıl bi uyku şekliyse bu inşallah değişir uyku şekli ama düşünüyorum yavaş yavaş ayırmayı
ne güselmiş benimkine yapsam basar yaygarayı sıkıntıya hiç gelemiyo zilli kızım benim
maşallah maşallah ay ne tatlıdır o şimdiSıcaktan oluyor bunlar hep. Bizimki hep açık yatıyor ama emerken falan çok terliyor klima açıyorum biraz serinleyelim diye üşütmez umarım. ama emmiyo sıkıntı basıyo çocuğa sırılsıklam oluyor klimayla yapmıyor öyle bari..
Oy kuzum mesajını aldıkşakkıdı
Bizimki baya anlatıyo artık kafam şişiyor hattakaydirigubbakcemile3 Telefonda konuşuyoruz gündüzleri ben soruyom o da kendi dilinde anlatıyo sürekli.. Ses de ne kadar gürleşti çığlık atıyo kahkaha atıyo mahalle dinliyokaydirigubbakcemile3
Herşeye uzanıyor ne görürse almaya çalışıyor. Ce e lere kaçtı kaçtılara bayılıyo.. Dönmek çok hoşuna gidiyo döndürüyorum havada katılıyo gülmekten.. Ayakta olana ve istediklerine kollarını açı uzatıyo beni alın diye..
Bak özledim şimdi paşamıboshayallersmile
evet klavyede yazı yazarken bir dikkatli bakıyor ki tık tık ses çıkıyor yaakpak aldım adaşımın selamını aferin ona şimdiden teknoloji meraklısı olacak belli
kıslar siz bebişleri nerde yatırıyosunuz beşiğindemi yanınızdamı.biz yerde beraber yatıyoruz benim kısçe gece hep yüzüstü yatıyo ve çok dönüyo geceleri geziyo resmen o yüzden yatağında yatıramıyorum sizde nasıl durumlar
hoşgeldin canım kısada olsa tatil herzaman iyi gelir mirayada çok iyi gelmiştir eminim adana çok sıcaktır hepiniz ferahlamışsınızdır oh sefanız olsun sositososito
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
bende oğluşta iyi çok şükür ama yarım saattir uğraştırıyor sıpa zaten hava sıcak onunla uğraşmaktan sırtımdan ter aktı valla :sinifsinif:
benim ev çatı katı inanılmaz sıcak oluyor tüm gün camlar kapılar açık yatarken metkanı sadece çıtçıtlı bodyle yatırıyorum ayağına çorap falan giydirmiyorum sadece ayaklarına ince bir örtü atıyorum onuda tepiyor zaten sonuç tısıl tısıl öten tıkallı bir burun sabahtan beri emmiyor nefessiz kalıyor zavallım galiba burun damlasınıda hiç sevmiyor elimde görünce başlıyor ağlamaya daha burnuna değmeden az öncede burnuna damla yapana kadar ağladı yordu beni yaramaz offfffffff:mymeka:
bende yaaaaaa karnım şişiyor her ay adet günlerinde sanki yeniden hamileyim birde sinir yapıyor insanda ama olmamasıda ağrıdan kurtarıyor hangisi daha iyi bilemedim valla bilmiyorumkismile
:))))))))
ohh ne güzel olmuş her ay ister artık senin kız bunu :)))bizim bu yıl çok zor aslında ablam bodruma taşındı denizede çok yakınmış evi gelin diyo sürekli ama kociş çok çalışıyo haftasonlarıda saha çok kalabalık oluyo( bu pazar en azından havuza gidelim çocuk su yüzü görsün istiyorumda havuz ne derece sağlıklı neye göre ayrılıyor onu bilmiyorum
ah kuşum benim ya havalar çok sıcakkkkkk terleyip birde soğuk aldıysa belki ondan burnu tıkalıdır kıyamam ona ben istemesede damlasını yapmaya çalış canım çook geçmiş olsun mertkan paşaya
arkadaşlar merhaba bayadır yazmıyorum işalla herkes iyidir tek derdimiz sıcaklar olsun yanıyoruz of
izmitte annemlerdeyiz bugün ist a gidip ev baktık 1 den asagı oturulacak kapasitede ev yok ya en azından bizim aradıgımız yerlerde.. hakkımızda hayırlısı olsun ev ev üstüne olmuyo annenin evi bile olsa.. ipek 2 3 günde zor alıştı gittiği yeri yadırgıyor. eve gittiğimizde evi de yadırgıcak tasınma işi çok gözümde büyüyor bi de ben takıntılı titizim bilmiyorum napcam. annemle bile takışıyorz bu yüzden. öptük sizi opuyorumnanaktan
kıslar siz bebişleri nerde yatırıyosunuz beşiğindemi yanınızdamı.biz yerde beraber yatıyoruz benim kısçe gece hep yüzüstü yatıyo ve çok dönüyo geceleri geziyo resmen o yüzden yatağında yatıramıyorum sizde nasıl durumlar
canım ben 1 haftaya kadar hep kendi yatağında yatırıyodum ama sıcaklardan sanırım yarım saate bir uyanıyo benim için yataktan kalkıp gidip almak iyice zor oluyod oğlumada bizim odada yatağın yanına bir yer yatağı yaptım orda yatırıyorum hem odasının penceresini açamıyoruz komple çünkü 6.kat ve baraj yanı olduğu için çok fazla esiyo .yatak odasınınkini eşim acayip bi yöntemle yarı açık tutmamızı sağlıyo ( amma detaylı yazdım haaa )
Ben de çok hareketlendiğinde kollarını pijamasının içine sokuyorum uyuyo rahatla
ay kızlar kaçıncı sayfadaydık.ben bi türlü giremedim.etraf torarlamaktan.neyse yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
benim defnecikte.tükürükleri agzında toplayıp pırr diye tükürükleri baloncuk yapıyo.yani aslında anlatamıyorum.bi hal ediyo o salyaları. onlarla şarkı söylüyo gibi.cene hiç durmuyo.bir çıglık atıyo valla ben öyle çıglık atsam bogazlarım acır.ama keyifliyken haa..öyle bi emekleme çabası varki.popoyu sürüklüyo resmen kaldırıyo popoyu.ama elleri kullanamadıgı için gidemiyo.ayyy.valla bu cadılardan korkulur.
ben daha önce yazmıştım amam geçmişe dönünce silindi.bizde kilo kontrolü için gittik doktora bugün.kızım 200 gr almış.neyse bunada şükür.ne edelim( doktor şimdilik kan vermenize gerek yok dedi.tama 6 aylık olsunda 10 gün sonra yine kilosu almısı grektigi gibi olursa kana gerek yok dedi.ama bakalım.20 gündede 2 cm uzamış 69 cm olmuş boyu..yani bi 10 gün daha bekleyecegiz.neyse ben çıkayım.benim koca bana bakıp duruyo aceba yemek ne zaman hazır olacak diye::))
hadi hepinizi öpüyorum.by..
bende kendı yatagında yatırıyorum dogdugundan berı.
40 ı cıkana kadar ben yattım yanında sımdı kendı yatagında kendı odasında uyuyor...
yanıma almadım.
cesaret te edemem uyku sersemı sagdan sola donerken mazallah ustune cıkarım cocugun...
kız derya senden korkulur ha :))))
bu arada kızlar konu bezden açılmışken...
babam hf sonu ıpegı gormeye geldı gelıken bez almıs. prıma premium care almış şu tv de reklamı donenlerden. ınanılmaz guzel bı bez ya. pamuk gıbı. tam oturuyo ve bezın varlıgını bıle hıssetmıyo cocuk.
prıma kullanmıyodum babam 2 paket almıs getırmıs bende mecbur actım kullandım ama cok guzel bı bez. pısık sorunu cekenler bı de onu denesınler...
günaydın herkese güzel bir gün olsun
hülyacım günaydın...
Aaa nasıl olur sabah sabah ne işiniz var sizin burda Zeynep uyuyakaldın galiba kalk kız topiği bizden önce açmışlardelikafadulden
Günaydın tabi hepinize şekerler. Sabah sabah birilerini görünce burda şaşırdım da :)))
Zeynep sağolsun baban gelsin bezler :)) Bizimkiler de alıyo bizim oğlan bezleri yiyo resmen:)
Ya çok kaka yapıyo en az 5-6 kez falan yapıyor günde.. Gece emmeye kalkıyo emerken bi yandan da dolduruyo sonra kucağımda uyuyo ben temizliyom hiiiç duymuyo:)) Bu sabah ta uyandı emdi emerken uyudu yatırdım, tam ben yatmaya gidiyordum bir gürültü başladı telsizden duyuyorum ıkınıyor garip sesler çıkarıyo pırtlar gırlakaydirigubbakcemile3 Sabah sabah bi dünya gürültü yaptı gittim temizledim sonra uyumadı ama velet beş buçuktan beri ayaktayız:bbo:
Günaydın herkesea.s.
günaydınlarrrr.... ne güzel bir günnnn... beter güzel bi gün geçirin inş hepiniz. opuyorumnanaktan
vay bee, günün erkencisi ben oldum..! Miray, uyanıkken rahat vermiyor, hazır uyumuşken bi kolaçan edeyim ortalığı dedim. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?