2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben senin teyzelerine mesaj atan parmaklarını cimcime seniopuyorumnanaktan
benim oğlumda bilg. meraklısı e daha doğmadan anne karnında tanıştılar analarına çekmişler
çok sağol canım onlar hasta olmasın hiç kıyamıyorum kuzulara :sinifsinif: ağlata ağlata yaptım yoksa kendiliğinden geçmeyecek
evet canım hep sıcaktan dikkat etmek lazım hasta etmesek bari çocuklarımızı

heh aynı benim sıpa ya ayakta duracak ya oturacak yada birisi ayaktaysa kucaklayacak yoksa yaygara kopuyor bizdedekaydirigubbakcemile3
bende yanıma almak zorunda kaldım canım beşiğini taşıdık yatak odamıza çünkü benim çocuğumunda uyku sorunu var sürekli uyanıyor odalar uzak hiç istemiyorum ama oda bizim odamıza geldi:sinifsinif:

Ben kaçıyom yavaştan kızlar. Oğluşum beni bekler yedi buçuğu geçirdim mi durmuyor artık. Beni gördü mü başlıyor mızıklanmaya sütçü geldi biliyor.

İyi akşamlar öptüm hepinizi de bebişlerinizi de..

maşallah maşallah ay ne tatlıdır o şimdi
ben bazen dayanamıyorum ısırıyorum miniğimi :1shok: o da ağlıyor kaydirigubbakcemile3

akpak aldım adaşımın selamını aferin ona şimdiden teknoloji meraklısı olacak belli
evet klavyede yazı yazarken bir dikkatli bakıyor ki tık tık ses çıkıyor ya

yatağında yatıyor yatak odamızdaki parkyatakta sabah kalktığımda tüm çarşafın toplandığını görüyorum nasıl o hale getiriyorsa CADIARZU

kızlar bugün ne oldu bakın
hani size demiştim ya canbebe pişik yaptı diye. çok sinirlenmiştim şikayetvar,com a şikayet yazdım.
bugün yayınladılar. ve hemen ardından canbebe istanbuldan aradılar. bazı bilgiler sordular bebekle ilgili ve pişikle ilgili. ardından burdaki canbebe temsilcisi aradı ve bendeki yarım paketi alıp yeni paket verdi. bende sordum bendeki paket bozuk da sizin verdiğiniz mi sağlam falan dedim. işte canbebe almanyada dermoklinikte test ettiriyormuş canbebenin pişik yapma riski yokmuş. benden alınan ürünler de o dermokliniğe gönderiliyormuş. çok şikayet varmı dedim. pek şikayet olmuyor dedi. adamın 2 bebeği varmış bende kullanıyorum pişik olmuyor dedi. bir de pişik kremi hediye ettiler
ne yalan söyleyim bu ilgi memnun etti beni. galiba canbebenin pişik yapmayacağı konusunda da ikna olmuşum CADIARZU allahallah nasıl ikna oldum ben ya sempatiksalakcinni
ha şey dediler, başka bezden geçişlerde pişik olabiliyor bir de sıcaklar pişiğe sebep oluyormuş
neyse bi şekilde ikna olmuşum işte -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae kullanacam bakalım
şikayetimin linki ŞikayetVar
siz de pişik yapan ürünü şikayet edin hakkınızı arayın bence

ay kızlar kaçıncı sayfadaydık.ben bi türlü giremedim.etraf torarlamaktan.neyse yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
benim defnecikte.tükürükleri agzında toplayıp pırr diye tükürükleri baloncuk yapıyo.yani aslında anlatamıyorum.bi hal ediyo o salyaları. onlarla şarkı söylüyo gibi.cene hiç durmuyo.bir çıglık atıyo valla ben öyle çıglık atsam bogazlarım acır.ama keyifliyken haa..öyle bi emekleme çabası varki.popoyu sürüklüyo resmen kaldırıyo popoyu.ama elleri kullanamadıgı için gidemiyo.ayyy.valla bu cadılardan korkulur.
ben daha önce yazmıştım amam geçmişe dönünce silindi.bizde kilo kontrolü için gittik doktora bugün.kızım 200 gr almış.neyse bunada şükür.ne edelim( doktor şimdilik kan vermenize gerek yok dedi.tama 6 aylık olsunda 10 gün sonra yine kilosu almısı grektigi gibi olursa kana gerek yok dedi.ama bakalım.20 gündede 2 cm uzamış 69 cm olmuş boyu..yani bi 10 gün daha bekleyecegiz.neyse ben çıkayım.benim koca bana bakıp duruyo aceba yemek ne zaman hazır olacak diye::))
hadi hepinizi öpüyorum.by..

şu an Eymen kucağımda bilg'a atlıyor ve ben zorla yazıyorum :)

kayısı suyu ve yoğurda başladık. yoğurdu da kendim mayalıyorum ama küçük cam kaplara ve bebe yoğurdu almıştım sütaştan,onunla mayaladım ilkini, devamı içinde mayalık bırakıyorum kabın sonunda. yani kendimce güya git gide katkısız ama bebe yoğurdu olan bişe yakalamaya çalışıyorum. bu arada dün oğlum, aylar sonra ilk defa kakasını kendiliğinden yaptı. şu salya olayını napcaz ya :) sürekli köpük çıkarıyor. ve saçlarımızdan çekip yanağımızı burnumuzu yemeye çalışıyor.

yatak olayına gelince, bizimki aşırı deli yatıyor ve üzerindeki battaniyeyi bnazen kucaklayıp suratının üzerinde topluyor. o yüzden beşiği bizim odada hemen yanımda. kolay oluyor alıvermesi. hemde üzerine bişe toplasa nefesi kesilse falan hemen farkediyorum. içim rahat.

bende kendı yatagında yatırıyorum dogdugundan berı.
40 ı cıkana kadar ben yattım yanında sımdı kendı yatagında kendı odasında uyuyor...
yanıma almadım.
cesaret te edemem uyku sersemı sagdan sola donerken mazallah ustune cıkarım cocugun...

kız derya senden korkulur ha :))))

bu arada kızlar konu bezden açılmışken...
babam hf sonu ıpegı gormeye geldı gelıken bez almıs. prıma premium care almış şu tv de reklamı donenlerden. ınanılmaz guzel bı bez ya. pamuk gıbı. tam oturuyo ve bezın varlıgını bıle hıssetmıyo cocuk.
prıma kullanmıyodum babam 2 paket almıs getırmıs bende mecbur actım kullandım ama cok guzel bı bez. pısık sorunu cekenler bı de onu denesınler...

günaydınlarrrr.... ne güzel bir günnnn... beter güzel bi gün geçirin inş hepiniz. opuyorumnanaktan

vay bee, günün erkencisi ben oldum..! Miray, uyanıkken rahat vermiyor, hazır uyumuşken bi kolaçan edeyim ortalığı dedim. sempatiksalakcinni

"Miray cadısı yüzünden geç yazıyorum ama " : Adana dediğin gibi cehennem gibi yanıyor tuğbacım, klimaya mahkumuz. çocuk evde durmak istemiyor yoksa, balkondan içeri girmiyor. iyi geldi tatil onada: zaten herşey onun için artık. Mertkan'ım nasıl?

hayırlısı canım yaa. kocişi 2 günlüğüne bırak oğluşunla git anacım. özlesin kociş sizi sempatiksalakcinni valla 2 gün ama süper değişiklik olur. hem güneş, deniz Gencer'e çok iyi gelir. kışın daha az hastalanır.

allah kolaylıklar versin. şu taşınma işi de ne gıcık bi durum. allah tüm isteyenleri kısa zamanda ev sahibi yapsın inş :Saruboceq:

doğduğundan beri yatağında yatıyor bizimki. çok çok hareketli gece ama öğrenmesi gerek, tek başına geceyi geçirmeyi. bazen olu altında kalıyor, çıkaramıyor: basıyor çığlığı. sadece o zamanlar müdahale ediyoruz. hasta olduğunda beraber yatıyoruz sadece.

acayip bi yöntem mi???

Ben de çok hareketlendiğinde kollarını pijamasının içine sokuyorum uyuyo rahatla

şurup içirirken de işe yarıyor bu yöntem :lepi:

maşallah defne'me. kız sen manken mi olacan nedir???? boy uzun, kilo kontrollü. zarif hatun senii yerimseniben

vaaay dedeye bak: devamını da bekleriz deseydin Zeynep delikafadulden süper olur heee.
güle güle kirletsin, ohh rahat rahat.

günaydın herkese güzel bir gün olsun

hülyacım günaydın...

günaydın fatoşcum, naber cnm. aras paşam nasıl?

Aaa nasıl olur sabah sabah ne işiniz var sizin burda Zeynep uyuyakaldın galiba kalk kız topiği bizden önce açmışlardelikafadulden

Günaydın tabi hepinize şekerler. Sabah sabah birilerini görünce burda şaşırdım da :)))

Zeynep sağolsun baban gelsin bezler :)) Bizimkiler de alıyo bizim oğlan bezleri yiyo resmen:)
Ya çok kaka yapıyo en az 5-6 kez falan yapıyor günde.. Gece emmeye kalkıyo emerken bi yandan da dolduruyo sonra kucağımda uyuyo ben temizliyom hiiiç duymuyo:)) Bu sabah ta uyandı emdi emerken uyudu yatırdım, tam ben yatmaya gidiyordum bir gürültü başladı telsizden duyuyorum ıkınıyor garip sesler çıkarıyo pırtlar gırlakaydirigubbakcemile3 Sabah sabah bi dünya gürültü yaptı gittim temizledim sonra uyumadı ama velet beş buçuktan beri ayaktayız:bbo:

günaydın cnm günaydın. ayda yılda bir de olsun o kadar.

yerimseniben "işin ne anne, temizle" diyordur kesin. hehehe

gunaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
kız serap kaydirigubbakcemile3
ıpek uyumadı daha salıncagında oyanalıyor sabahtan camasır bulasık yıkadım ondan geç girdim bacım kaydirigubbakcemile3
ne hamarat karıyım dımı bızım kız gene 6.30 da kalktı bende sabahın kör pokunda camasır bulasıga giriştim kaydirigubbakcemile3

he walla kızlar gelsin bezler :ecrin_bebek:
her gelen soruyo ne alıyım dıye babamlar halamlar falan... bısey almayın dıyorum. yok dıyolar nasılsa bısey getırcez ne getırelım. bende bez,ıslak mendıl falan dıyorum ne bıtmısse ne kotuyum ama kaydirigubbakcemile3

Sağol canım Miray nasıl, iyimi deniz kızı kaydirigubbakcemile3

ay ben dun cok guzel uyudum yaw...
ipoş klasik akşam 9.10 gıbı yattı gece 12.30 da kalktı emdi geri yattı sabah 6:30 a kadar uyudu bende dun aksam 9.30 da yattım baya baya dınlendım yanı ohhhhhhhhhhhhhh
ınsan uykusunu alınca da bi gözel oluyor ki sormayın sırnaşık şey

çok fena bu kız ya nasıl baş etcez bilmiyorum :)
salıncagında sallıyorum azcık uyusun diye
ben sallamiyim diye demirine yapışmış sıkı sıkı tutuyo
sallamayı bırakıyorum demiri bırakıyo
başlıyorum gene tutuyo
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…