2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Annesinin işi ne temizlesin tabi, yaramaz Berkin yerim o tombiş yanaklarını onun....
neden bu kadar erken kalkıyorlar anlamıyorum bizim kızda sabah 6-6,30 gibi kalkıyor, abileride 7 gibi kalkıyor sonrada yatamıyorum zaten, o yüzden akşam saat 9 da daha gözlerim kapanıyor valla tavuklar gibi erkenden uyuyorum....

Ben genelde her akşam o saatlerde bayılıyorum valla eğer çok çay içmediysem tabi, erkenden uykum geldiği için hiçbir diziyi sonuna kadar izleyemiyorum...

maşallah çok akıllı bıdık bunlar ya,ana kucağına yatırdım salonda abileriyle oynuyor ama sıkıldı artık hafiften çığlık atmaya başladı, beni gördüğü an kollar bacaklar başlıyor oynamaya al beni kucağına diye, kelebek gibi ucuşa geçecek sankim.....

çok eskilere gidemiyorum kızlar ofiste işler yoğun.

Zeynep ben dün sabah 06.30 da uyandım ve halen uyumadım Duru'da deliksiz 6-7 saat yatardı ama 2 gündür kıza bi haller oldu dün gece kabustu hiç uyumadı gözlerim şiş resmen batıyor.sürekli ağlıyor ağlamadığı süredede mızırdıyor hiçbirşey yemiyor.bi ara çıldırıyorum galiba dedim artık dayanamadım uyu be çoçuk diye bağırdım eşim aldı salona götürdü sen yat diye ama uyuyabilirmiyim.Duru ben babası sabaha kadar evde gezindik.dişi mi çıkacak sıcaktan mı bilmiyorum ne oluyor yaaa tamn düzen kurdum dedik tepetaklak olduk.
sabah saat 6 falandı fitil aldığım aklıma geldi koydum fitili ateşi yok ama huzursuz diye saat 7.30 falandı uyudu bende işe geldim bugün bitermi bilmem.

ayy sanki zeynep e sitem edermiş gibi yazmışım .

maşallah canım İpek böcüğüne uyusunda büyüsün zilli.parmaklarında oynatıyorlar valla ben bazen buyük adam zekası var bunlarda diye şüpheleniyorum bebek diyip geçmeyin.

Ben genelde her akşam o saatlerde bayılıyorum valla eğer çok çay içmediysem tabi, erkenden uykum geldiği için hiçbir diziyi sonuna kadar izleyemiyorum...
dizi mi o da ne sempatiksalakcinni
DEJA VU

ben sanki bu anı yaşamıştım site cuma ya mı gitmiş bi gariplik var galiba ohaoldumsmile
bı kac gunluk gecmıs sılınmıs canım ya sıtede sorun war heralde...
cok fenalar ya...
herseyın farkındalar aslında zilliler CADIARZU
ay canım ya bazen ıpekte oyle delirtiyo beni. gecen gun bende dayanamadım yeter be dıye bı bagırdım basladı aglamaya babası geldı hemen aldı uzaklastırdı benden. onlar bızım herseyımız ama ınsan bazen sabrının tukendıgını hıssedıyor. bı kac gece ıpekte cok kalktı dun gece uyudu ama. sanırım sıcaktan burcu. dun aksam hafıf esıyodu camı da actım cok guzel uyudu. ondan oncekı geceler yaprak kımıldamıyo du sık sık uyandı... bız bıle daralıyoruz onlar napsınlar ya...
belkide diştir ama o ıhtımal de yüksek :uhm:

bugun bızım 2.evlılık yıldonumumuz kocısten aksam bı gözellik bekliyorum sempatiksalakcinni

ipek bas bas bagırıyo cıglık atıyo az once sesı cıkmadı kısıldı bi an durdu aglamaya basladı sesi çıkmadı diye kaydirigubbakcemile3

sositososito ama iyi oluyor bu bez alma işi. bizimkilerde alıyor sürekli.

Sağol canım Miray nasıl, iyimi deniz kızı kaydirigubbakcemile3

çok şükür iyi canım. kucağımda klavyeye pür dikkat bakıyor, ben yazarken. bi yandan da kolumu yalamaya çalışıyor. zeynep nasıl?

dün akşamüstü parka indirdim ben de Miray'ı. çocukları seyretmekten yoruluyor mu ne: eve gelince karnını doyurdum. saat 8 de uyudu. geri uyanır diye bekledim ama uyanmadı. 4:20 de bi kalktım çocukta tık yok. misssler gibi uyuyor. :sm_cool: temiz hava mı çarptı dicem : alışık. sürekli dışarda.
neyse kıyamadım o uyanmadan emzirdim. sabah 7 ye kadar uyudu cadım. babasıyla oyun oynadıktan sonra 1 saat kadar daha uyudu. şimdi yaramazlık peşinde.

bugun enercikim ya çenem düştü siper alın kızlar kafanızı şişircem bütün gün belli delikafadulden

akannehir

ne sitemi kız aşk olsun opuyorumnanaktan

ne bebeği be herşeyin farkındalar walla...
parmagında cevırıyolar aklinialirimsmile

bi yeri ağrıyordu herhalde fitil rahatlatmış demekki uyuyabilmiş, kıyamam ben ona dişten olabilir,belkide kulağı yada karnı falanmı ağrıyordu ki acaba..

ayy canımm kıyamamm. vardır canım bi sıkıntısı yaa. oluyor bazen ama sabır taşı çatlıyor bazen: haklısın. bu ara biçok bebişte oluyor bu huzursuzluk.
sana da allah kolaylık versin: ıhlamur yada papatya çayı iç sen de: iyi gelir.

Hülyacım sağol canım Zeynep'te iyi, komşumun kızı geldi sevmek için onunla oynuyorlar şimdi,bende etrafı topluyorum....

kızlar dun aksam esım ıpegı aldı 1 saat dolasmaya cıktı.
bı dus aldım oturdum mısır patlagımı ıcıcegımı aldım onume 1 bolum sevdıgım bı dızı war onu ızledım. azcık ayaklarımı uzattım oyle ıyı geldı kı. pamuk gıbı oldum...
eşlerimizden isteyin 1 saat alsın cocugu size zaman tanısın. biz akşamları yapıyoruz bunu. hafta sonu cogunlukla o ılgılenıyor zaten.
başka türlü çıldırcak gibi oluyorum.
normalde cok sabırlı bırı degılımdır cok cabuk sınırlenırım bazen ıpege sabır gosterıcem diye dişlerimi sıkıyorum çenemin ağrıdıgını farkedıyorum.
eşimde sagolsun cogunlukla alıp dısarı cıkıyo bıraz kafa dınlıyım dıye
zamanla mı ogrenıcez sabırlı olmayı? yoksa hep boyle bı anne mı olucam dıye endıselenıyorum bazen...
sabırlı annelere hayranım. nasıl becerıyolar kı???

Kızlar Pervinle ortak bir tanıdığımız çıktı, face sayesinde öğrenmiş olduk, benim apartmandan komşum Pervinin liseden arkadaşıymış dünya ne kadar küçükmüş demi....

günaydın kızlar.

son 2 gün değil son 10 gündür acayip fenalardayım. ne gece uykusu ne gündüz uykusu..cocuğun düzeni alt üst oldu.bizim de tabii.. bigün pilim bitecek sanırım, hatta belki o gün bugündür..

1 hafta tatilden sonra burak'a şimdi babaanne bakıyo. onceden 2 defa görmüştü sadece..tüm düzen gitti yani..annem gelsin de hayırlısı ile..bir gece ona bırakıp, sabaha kadar deliksiz uyumayı hayal ediyorum şu anda :)) tabi odada burak yokken uyuyabilir miyim bilmiyorum..CADIARZU olsa bi dert olmasa bi dert anamm..canları sağolsun tüm sıpaların..

delıksız uyumak hayal...
ben gece ıpek uyanmasa bıle zırt pırt kalkıyorum.
alısmısız ya sureklı uyanmaya vücut kendını programlamıs gıbı ha bıre gozum acılıyor...

:uhm: :uhm: :uhm:

ferro sanol kullananlar.. sağlık ocağından ilk aldığım ferro sanol'un rengi tendürdiyot rengi gibiydi, hatta tişörte falan dökülürse kesinlikle çıkmıyodu lekesi..o ferro sanol'un bi kısmını yeğenim üstüne ve halıya döktü,kalan kısmı da kapağı çatlamış, yolda dökülmüş.
neyse yeni bir ferro sanol aldık sağlık ocağından. ama bu ferro sanol'un rengi yok,şeffaf..su gibi..

kafam çok karıştı,sizin ferro sanol'ler renkli mi şeffaf mı??? acaba ikisinden biri bozuk falanmıydı ki? tarihleri de 2013 falan ama..

:uhm: :uhm: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…