Zeynep sağolsun baban gelsin bezler :)) Bizimkiler de alıyo bizim oğlan bezleri yiyo resmen:)
Ya çok kaka yapıyo en az 5-6 kez falan yapıyor günde.. Gece emmeye kalkıyo emerken bi yandan da dolduruyo sonra kucağımda uyuyo ben temizliyom hiiiç duymuyo:)) Bu sabah ta uyandı emdi emerken uyudu yatırdım, tam ben yatmaya gidiyordum bir gürültü başladı telsizden duyuyorum ıkınıyor garip sesler çıkarıyo pırtlar gırlakaydirigubbakcemile3 Sabah sabah bi dünya gürültü yaptı gittim temizledim sonra uyumadı ama velet beş buçuktan beri ayaktayız:bbo:
ay ben dun cok guzel uyudum yaw...
ipoş klasik akşam 9.10 gıbı yattı gece 12.30 da kalktı emdi geri yattı sabah 6:30 a kadar uyudu bende dun aksam 9.30 da yattım baya baya dınlendım yanı ohhhhhhhhhhhhhh
ınsan uykusunu alınca da bi gözel oluyor ki sormayın sırnaşık şey
çok fena bu kız ya nasıl baş etcez bilmiyorum :)
salıncagında sallıyorum azcık uyusun diye
ben sallamiyim diye demirine yapışmış sıkı sıkı tutuyo
sallamayı bırakıyorum demiri bırakıyo
başlıyorum gene tutuyo
:)
aaa günaydın güzelim. opuyorumnanaktan
dizi mi o da ne sempatiksalakcinniBen genelde her akşam o saatlerde bayılıyorum valla eğer çok çay içmediysem tabi, erkenden uykum geldiği için hiçbir diziyi sonuna kadar izleyemiyorum...
bı kac gunluk gecmıs sılınmıs canım ya sıtede sorun war heralde...DEJA VU
ben sanki bu anı yaşamıştım site cuma ya mı gitmiş bi gariplik var galiba ohaoldumsmile
cok fenalar ya...maşallah çok akıllı bıdık bunlar ya,ana kucağına yatırdım salonda abileriyle oynuyor ama sıkıldı artık hafiften çığlık atmaya başladı, beni gördüğü an kollar bacaklar başlıyor oynamaya al beni kucağına diye, kelebek gibi ucuşa geçecek sankim.....
ay canım ya bazen ıpekte oyle delirtiyo beni. gecen gun bende dayanamadım yeter be dıye bı bagırdım basladı aglamaya babası geldı hemen aldı uzaklastırdı benden. onlar bızım herseyımız ama ınsan bazen sabrının tukendıgını hıssedıyor. bı kac gece ıpekte cok kalktı dun gece uyudu ama. sanırım sıcaktan burcu. dun aksam hafıf esıyodu camı da actım cok guzel uyudu. ondan oncekı geceler yaprak kımıldamıyo du sık sık uyandı... bız bıle daralıyoruz onlar napsınlar ya...çok eskilere gidemiyorum kızlar ofiste işler yoğun.
Zeynep ben dün sabah 06.30 da uyandım ve halen uyumadım Duru'da deliksiz 6-7 saat yatardı ama 2 gündür kıza bi haller oldu dün gece kabustu hiç uyumadı gözlerim şiş resmen batıyor.sürekli ağlıyor ağlamadığı süredede mızırdıyor hiçbirşey yemiyor.bi ara çıldırıyorum galiba dedim artık dayanamadım uyu be çoçuk diye bağırdım eşim aldı salona götürdü sen yat diye ama uyuyabilirmiyim.Duru ben babası sabaha kadar evde gezindik.dişi mi çıkacak sıcaktan mı bilmiyorum ne oluyor yaaa tamn düzen kurdum dedik tepetaklak olduk.
sabah saat 6 falandı fitil aldığım aklıma geldi koydum fitili ateşi yok ama huzursuz diye saat 7.30 falandı uyudu bende işe geldim bugün bitermi bilmem.
gunaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
kız serap kaydirigubbakcemile3
ıpek uyumadı daha salıncagında oyanalıyor sabahtan camasır bulasık yıkadım ondan geç girdim bacım kaydirigubbakcemile3
ne hamarat karıyım dımı bızım kız gene 6.30 da kalktı bende sabahın kör pokunda camasır bulasıga giriştim kaydirigubbakcemile3
he walla kızlar gelsin bezler :ecrin_bebek:
her gelen soruyo ne alıyım dıye babamlar halamlar falan... bısey almayın dıyorum. yok dıyolar nasılsa bısey getırcez ne getırelım. bende bez,ıslak mendıl falan dıyorum ne bıtmısse ne kotuyum ama kaydirigubbakcemile3
Sağol canım Miray nasıl, iyimi deniz kızı kaydirigubbakcemile3
ay ben dun cok guzel uyudum yaw...
ipoş klasik akşam 9.10 gıbı yattı gece 12.30 da kalktı emdi geri yattı sabah 6:30 a kadar uyudu bende dun aksam 9.30 da yattım baya baya dınlendım yanı ohhhhhhhhhhhhhh
ınsan uykusunu alınca da bi gözel oluyor ki sormayın sırnaşık şey
bugun enercikim ya çenem düştü siper alın kızlar kafanızı şişircem bütün gün belli delikafadulden
ayy sanki zeynep e sitem edermiş gibi yazmışım .
maşallah canım İpek böcüğüne uyusunda büyüsün zilli.parmaklarında oynatıyorlar valla ben bazen buyük adam zekası var bunlarda diye şüpheleniyorum bebek diyip geçmeyin.
çok eskilere gidemiyorum kızlar ofiste işler yoğun.
Zeynep ben dün sabah 06.30 da uyandım ve halen uyumadım Duru'da deliksiz 6-7 saat yatardı ama 2 gündür kıza bi haller oldu dün gece kabustu hiç uyumadı gözlerim şiş resmen batıyor.sürekli ağlıyor ağlamadığı süredede mızırdıyor hiçbirşey yemiyor.bi ara çıldırıyorum galiba dedim artık dayanamadım uyu be çoçuk diye bağırdım eşim aldı salona götürdü sen yat diye ama uyuyabilirmiyim.Duru ben babası sabaha kadar evde gezindik.dişi mi çıkacak sıcaktan mı bilmiyorum ne oluyor yaaa tamn düzen kurdum dedik tepetaklak olduk.
sabah saat 6 falandı fitil aldığım aklıma geldi koydum fitili ateşi yok ama huzursuz diye saat 7.30 falandı uyudu bende işe geldim bugün bitermi bilmem.
çok eskilere gidemiyorum kızlar ofiste işler yoğun.
Kızlar Pervinle ortak bir tanıdığımız çıktı, face sayesinde öğrenmiş olduk, benim apartmandan komşum Pervinin liseden arkadaşıymış dünya ne kadar küçükmüş demi....
günaydın kızlar.
son 2 gün değil son 10 gündür acayip fenalardayım. ne gece uykusu ne gündüz uykusu..cocuğun düzeni alt üst oldu.bizim de tabii.. bigün pilim bitecek sanırım, hatta belki o gün bugündür..
1 hafta tatilden sonra burak'a şimdi babaanne bakıyo. onceden 2 defa görmüştü sadece..tüm düzen gitti yani..annem gelsin de hayırlısı ile..bir gece ona bırakıp, sabaha kadar deliksiz uyumayı hayal ediyorum şu anda :)) tabi odada burak yokken uyuyabilir miyim bilmiyorum..CADIARZU olsa bi dert olmasa bi dert anamm..canları sağolsun tüm sıpaların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?