Anladım esmacım iyiy şükür canım rabbim dermansız dert vermesin canım geçmiş olsun...
huhuuuu
evet canım çok duydum zaten %85 korumuyoş
fazla güvenmemek lazım ama olacağın önünede geçilmez
dün okudum topikte 8 aylık bebişi varmış hatunun 6 haftalık hamileymiş ondan baya etkilendim rüyalarıma girdi bilmiyorumkismile
kızlar herkeze merhaba bende sabah kalktım etrafı topladım ütü yaptım hemen bilgisayarın başına geçtim kaç gündür birileri geliyo açamıyom açtığımdada okuyup çıkıyom hemen kızlar ayakda sallamamk negüzel bişeymiş yaaaaa biraz sabrım taşıyo böyle uyutana kadar ama alışcak inşallah.bizimde aşı günümüz 1 ağustos şimdiden mideme ağrılar giriyo aman onuda atlatırsak 1 yaşına kadar yok aşı.benim kızımda kahvaltı maması var milupanın ballı tahıllı aldım çok severek yemedi ama ülkerin pkmezli peynirliyi seviyo pirinçli mamaları sevmedi birde bu pirinç ununu bu mamaların yerine mi veriyoruz kızlar? bugun ne yemek yapcaksınız evde bişeyde kalmamış ne yapmcam bilmiyom onu düşünüyom?
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...t-bebi351lerinin-cicileri-6.html#post14271374
kızlar böyle bi topikciğimiz varmış öksüz kalmış diğer topiklerde herkesler ekliyo resimleri
bende dün ekledim sizlerde ekleyin yahu
Kız önüne geçilmezi mi var bal gibi geçilir aaa Allah korusun daha çok küçük bebelerimizakannehir (Dermişim ilk hamile haberini de ben verirmişim:roflol::roflol:)
Al işte bi hamarat gacı dahaBu Şubat anneleri pek bi hamarat canım..
Ben yemek yapmıcam canım annem ne pişirirse yicem artıksempatiksalakcinni
ay bacım ben hepiciğine yetişemiyom zati işten atarlar beni yoksasempatiksalakcinni
şekerler ben geldimmmmmmmmmmmm kuzucuğum bu ayda rahat çok şükür ama öbür ay 3 tane yapılacakmış aşı hemşiresi ağrısı ateşi olabilir gelmeden yarım fitil at dedi eyvahedigeldismileağustosun 23ünde olacak tamda sıcaklarda ama ne yapalım sağlık için
ben sağlık ocağına pek güvenmiyorum ama yinede ölçüyorlar işte onların hesabına göre 1 ayda 400 gr almışız 2 cm falanda uzamışız ben yinede drumuzda ölçtürme taraftarıyım çocuğu bunlar elbiseleriyle tartıyorlar boyunu falan düzgünce ölçemiyor:umursamaz: ha birde bıngıldağına baktı aynı geçen ayki gibi güneşe çıkarmıyormusun dedi pek fazla değil dedim sabahları saat 9la 11 arası çıkar kolları bacakları gneş görsün yumuşaklık daha çabuk geçer dedi ne alakaysa anlamadım ama yaparız ne zararı olacakkibilmiyorumkismile
aynen bi meraklı klavyeyeki sormayın üstüne atlıyo
teyzeleri oğlum artık karada kendini kurtarıyo dönüyo tekrar sırt üstü dönüyo elinden tutuyom bi kalkışı var maşallah çivi gibi elde durmuyoz resmen kucakta yürüyoz bıraktığım yerde durmuyo az önce salonun ortasına koydum bende kapıda çiçekleri suluyom 2 dakika olmadan ağlamaya başladı girdim koyduğum yerde yok ebn şok anam benim oğlan sehpanın altına girmiş kafayı kaldıramıyo cırım cırım bağırıyo geri geri emekliyo yakındır tam emeklemesi....çok tatlı bu sıpalar ya
kız gelinimi de tembel yapacaksın hatun kalk
bak benim oğlum altı buçuğu geçirmiyor hee ona göre :icecream:
aynen bi meraklı klavyeyeki sormayın üstüne atlıyo
teyzeleri oğlum artık karada kendini kurtarıyo dönüyo tekrar sırt üstü dönüyo elinden tutuyom bi kalkışı var maşallah çivi gibi elde durmuyoz resmen kucakta yürüyoz bıraktığım yerde durmuyo az önce salonun ortasına koydum bende kapıda çiçekleri suluyom 2 dakika olmadan ağlamaya başladı girdim koyduğum yerde yok ebn şok anam benim oğlan sehpanın altına girmiş kafayı kaldıramıyo cırım cırım bağırıyo geri geri emekliyo yakındır tam emeklemesi....çok tatlı bu sıpalar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?