2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kız önüne geçilmezi mi var bal gibi geçilir aaa Allah korusun daha çok küçük bebelerimizakannehir (Dermişim ilk hamile haberini de ben verirmişim:roflol::roflol:)

Al işte bi hamarat gacı daha Bu Şubat anneleri pek bi hamarat canım..
Ben yemek yapmıcam canım annem ne pişirirse yicem artıksempatiksalakcinni

ay bacım ben hepiciğine yetişemiyom zati işten atarlar beni yoksasempatiksalakcinni

ya canım biz önlemimizi alırız genede kalırsak yapıcak bişey yok
onu diyorum zaten ya valla acaba bizden 2. ye kim hamiş kalcak onu merak ettim bende
yetişe bildiğin kadar canem sıkma kendini Şeniz

ö................""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""0h bvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgn yhıouuuuuuuuuu o k b

şekerler ben geldimmmmmmmmmmmm kuzucuğum bu ayda rahat çok şükür ama öbür ay 3 tane yapılacakmış aşı hemşiresi ağrısı ateşi olabilir gelmeden yarım fitil at dedi eyvahedigeldismileağustosun 23ünde olacak tamda sıcaklarda ama ne yapalım sağlık için
ben sağlık ocağına pek güvenmiyorum ama yinede ölçüyorlar işte onların hesabına göre 1 ayda 400 gr almışız 2 cm falanda uzamışız ben yinede drumuzda ölçtürme taraftarıyım çocuğu bunlar elbiseleriyle tartıyorlar boyunu falan düzgünce ölçemiyor:umursamaz: ha birde bıngıldağına baktı aynı geçen ayki gibi güneşe çıkarmıyormusun dedi pek fazla değil dedim sabahları saat 9la 11 arası çıkar kolları bacakları gneş görsün yumuşaklık daha çabuk geçer dedi ne alakaysa anlamadım ama yaparız ne zararı olacakkibilmiyorumkismile

Araaaas senin o mesaj yazan parmaklarını çıtır çıtır yirim bak ona göreŞeniz

Bence de doktorunun tartısına güven derim. Benim evde tartım var ölçüyorum ama hep aynı koşulları yaratmaya çalışıyorum bir body temiz bez karnı yeni doymuş gibi.. aç tok dolu bez kıyafet farkediyo..
Çok ilginçmiş hiç öyle bişey duymamıştımbilmiyorumkismile ama bizimki baya sertleşti ya..
Güneşin zararı yol tabi erken kalk ta oğlunu gezdir bacım:roflol:

Herkese selammm güzel annişler.
topiğin tembelli geldi
Bu sabah Esra da uyumuş o uyudukça ben de uyumuşum. Gece 3 te kalktı 150 cc süt içti.
Sabah 8 de 120 cc bir de 11 30 da kalktı 90 cc.
Oh o uyumuş ben uyumuşum.
Şimdi iş zamanı biraz toparlayayım gözüm de burda...

Tubacım maşpallah Mertkan a
Seçilcim geçmiş olsun canım.
Zeynep ne güzel bir gece geçirmişsiniz. İpek soslu... Allah bozmasın.
Kardeş konussunda bakalım kim kardeşlenecek önce

selam kızlar...
hanımın bir buçuk saattir uykusu var daha yeni uyuyabildi. tüm işlerim duruyor daha. tüp bitti bi de: onu bekliyorum. hiç halim yok bugün nedense: midem de bi tuhaf. ve Adana yine cayır cayır akannehir

kız gelinimi de tembel yapacaksın hatun kalk
bak benim oğlum altı buçuğu geçirmiyor hee ona göre :icecream:

aynen bi meraklı klavyeyeki sormayın üstüne atlıyo
teyzeleri oğlum artık karada kendini kurtarıyo dönüyo tekrar sırt üstü dönüyo elinden tutuyom bi kalkışı var maşallah çivi gibi elde durmuyoz resmen kucakta yürüyoz bıraktığım yerde durmuyo az önce salonun ortasına koydum bende kapıda çiçekleri suluyom 2 dakika olmadan ağlamaya başladı girdim koyduğum yerde yok ebn şok anam benim oğlan sehpanın altına girmiş kafayı kaldıramıyo cırım cırım bağırıyo geri geri emekliyo yakındır tam emeklemesi....çok tatlı bu sıpalar ya

tubacım maşallah mertkanıma aşılar ateş yapmıyo endişelenmeyin çok şükür aras 6.ay aşılarınıda ayın 9. da oldu tam 4 tane ne fitil ne ateş düşürücü hiç vermedim ateşsiz atlattık bütün aşılarımızı....

hulen selam canım sıcaktan yatmamıştır canım ya ....işler varya o yüzden halin yoktur bana öle oluyo evi toplamadan çaput gibi olurum ev temizse çivi gibi...

ay canım bizimkide aynı daha tam emeklemiyo ama dönüp duruyo ben salındaki sehbayı kaldırdım bile geçen kafasını çarptı bile..kızlar siz yürüteç alcakmısınız?

kız gelinimi de tembel yapacaksın hatun kalk
bak benim oğlum altı buçuğu geçirmiyor hee ona göre :icecream:

Ay ne yapayım kız kırk yılda bir işte... mirmirmirmir

Hem benim kızım topiğin uslularındandır. Bakma geç kaldığımıza

Oyyy maşallah. Esra da öyle bi koyduğpum yyerde durmuyo. Babası utanmasa yürüyecek diyokaydirigubbakcemile3
Artık sehpa falan tutmamk lazım geçen annemlerde orta sehbaya vuruyodu başını Esra. Son anda farkettik. Sırt üstü yatıkken sırtını attıra attıra gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…