2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hulen selam canım sıcaktan yatmamıştır canım ya ....işler varya o yüzden halin yoktur bana öle oluyo evi toplamadan çaput gibi olurum ev temizse çivi gibi...

selam cnm,
kaydirigubbakcemile3 haklısın canım. evi düzensiz görünce hasta oluyorm ben yaa. ütü var hala: yaa hiç bitmiyor bee.
sıcaktan yatmadı evet: klimayı açtık sonunda öyle uyudu zaten. çocuk ne yapsin.

aras emekleme yolunda ilerliyormuş: gözün aydın. kuzum benim: paytak paytak yürüdüğü günleri de hayal ediyorum. çok hoş yaaa. yerimseniben

Ebrucum iki kişi yazmıştı topiğe kim olduklarını hatırlamıyorum. Bİri Zeynepb ydi galiba. Dr a sormuşlar yürüteci. Zararlı demiş dr. Ben daha sormadım

kardeş mii??? daha erken değil mi yawwww eyvahedigeldismile
zaten adet olmadım: feci korkuyorum.
neyse bu korku eşliğinde bi temizlki yaparım ben.

Valla akşam benim de aklımdaydı kardeş konusu topikte ilk kim kardeşlenecek diye geçti aklımdan.
Beni de kovun da temizlik yapayım Esoş uyurkana

temzilkiçiler hadi naş naş kolları sıvayın bakim sırnaşık şey

ya fatoş bu zatüre aşısı 3doz mu ya nasıl aras huysuzlanmışmıydı aşıdan sonra ödüm kopuyo geçen sefer ki gibi olucak diye

Valla akşam benim de aklımdaydı kardeş konusu topikte ilk kim kardeşlenecek diye geçti aklımdan.

bende işleri bitirmeden bilgisayarı açmamaya çalışıyom bi takılırsam kalkması zor oluyo valla...şu kardeş konusuda korkutuyo valla beni milllet nasıl3-4 çocuk doğurup bkıyo şaşırıyom bizmi çok abartıyoz çocuk bakım konusunu acaba yani ben kendimde öyle bi güç hissetmiyorum yaa bu arada bende hala adet olmadım...

seçil geçmiş olsun canım...
tuğbacım maşallah canım mertkan'a..
aras paşa sanada maşallah yerim o parmaklarını ben yakışıklım...
zeynepcim güzel bir gece geçirmişsiniz nice senelere inş......
havvacım yatın boşver zaten sıkıcı bir hava var kahve içtim ama hala kendime gelemedim bende...
hülyacım sıcaktan bunalıyordur canım adana çok sıcak oluyormuş, ben hiç gitmedim ama benim kaynanam adanalı o söyler hep çokk sıcak olduğunu....
ebrucum dün milupadan paket geldi bize milupanın sütlü bisküvili mamasını yaptım beğenmedi bizim cadı,ama hero babynin mamasını severek yiyor,

ay selmacım galiba senin kızla benimkinin damak tadları benziyo gibi geliyo bana

selamm.
bugün biraz yogunum.kardeşim hemeroid ameliyatı olurya öyle ameliyat oldu yırtık varmış.eh olmak zorunda kaldı.bende dinlenecek.odasını hazırladım.yani defnenin odası orda bi kanepe var.artık bizimle bi kaçgün defnecik uuyacak:))gelmelerini bekliyorum .birkaç saat sonra çıkacaklar.
ee paketmi gelmiş milupadan.kız o kadar yere üye oldumk kimse bişey göndermedi bana.ben bi yanlışmı yaptım acep:umursamaz:yada beni sevmedilerlmaz:.sadece milupadan şu buzdolabına yapışan şeyler varya aylara göre beslenme yazıyo anca o geldi başkadam bişey yok(

Milupa tekrar paket mi gönderdi Selmacım ne var içinde

aptamilin sütlü pirinçli kaşık maması,gece maması sütlü bisküvili,nivea şampuan,pişik kremi,ıslak mendil,indirim kuponları,bebeğim kitapçığı,beslenme tablosu,aşı broşürleri (pnömokok,rota virüs,grip,rahim ağzı kanserine karşı yapılan aşı )vardı canım...

geçmiş olsun canım, ne mutlu kardeşine ne güzel kızkardeşi bakacak ona, benim kızkardeşim yok malesef, ama olsun çok şükür kızım var o bana arkadaş olacak inş.
sibel söylemişti hero babye üye olmuştum ordanda geldi bana paket,seni evdemi bulamıyorlar acaba ayşegülüm....

çok tembelim çokk ,dün evi süpürdüm toz aldım ama yerleri silmedim hala daha burdayım benide kovun...sempatiksalakcinni

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım. Ayy inşallah atlatır çabucak. bol bol kayısı yesin. kendimden biliyorum.
Selmacım baya şey varmış içinde. Bakalım bana da gelecekmi

ay kıyamam eee abi o yapacak tabiiiopuyorumnanaktan

benim oğlum da uslu kız elinden tuttun mu da oturmuyor artıkm direk ayağa kalkıyorakannehir huyları hareketleri de benziyor haaaklinialirimsmile

kardeş mii??? daha erken değil mi yawwww eyvahedigeldismile
zaten adet olmadım: feci korkuyorum.
neyse bu korku eşliğinde bi temizlki yaparım ben.

hem midem bulanıyor da diyon bak eyvahedigeldismile
Bu gazla sen mahalleyi temizlersin bacım hadi bakemkaydirigubbakcemile3

Ya benim oğlan ben ne zaman işe niyetlensem uyumuyor yaa uyuyorsa da kalkıyoohaoldumsmile

sanırın 6.ayını dodurunca gönderiyorlar,çünkü ilk kaşığa merhaba diye yazıyor gönderdikleri pakette canım. bizim 6.ayımız yarın doluyor....

Hero baby hemen üye olunca geldi ama milupa herhalde ayına göre gönderiyo

fatocum olmadı valla canım huysuzluğu ateşde olmadı şükür ben hiç ateşdüşürücü ilaç fitil filanda kullanmadım...inşallah ecrinişnde olmaz hiç bi bebeişimizin...
ayşegül geçmiş olsun canımkarfdeşine ey gidi hey varmı kardeş gibisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…