hulen selam canım sıcaktan yatmamıştır canım ya ....işler varya o yüzden halin yoktur bana öle oluyo evi toplamadan çaput gibi olurum ev temizse çivi gibi...
Valla akşam benim de aklımdaydı kardeş konusu topikte ilk kim kardeşlenecek diye geçti aklımdan.
Beni de kovun da temizlik yapayım Esoş uyurkana
seçil geçmiş olsun canım...
tuğbacım maşallah canım mertkan'a..
aras paşa sanada maşallah yerim o parmaklarını ben yakışıklım...
zeynepcim güzel bir gece geçirmişsiniz nice senelere inş......
havvacım yatın boşver zaten sıkıcı bir hava var kahve içtim ama hala kendime gelemedim bende...
hülyacım sıcaktan bunalıyordur canım adana çok sıcak oluyormuş, ben hiç gitmedim ama benim kaynanam adanalı o söyler hep çokk sıcak olduğunu....
ebrucum dün milupadan paket geldi bize milupanın sütlü bisküvili mamasını yaptım beğenmedi bizim cadı,ama hero babynin mamasını severek yiyor,
Milupa tekrar paket mi gönderdi Selmacım ne var içinde
ay selmacım galiba senin kızla benimkinin damak tadları benziyo gibi geliyo bana
evet sanırım ebrucum,kaydirigubbakcemile5
selamm.
bugün biraz yogunum.kardeşim hemeroid ameliyatı olurya öyle ameliyat oldu yırtık varmış.eh olmak zorunda kaldı.bende dinlenecek.odasını hazırladım.yani defnenin odası orda bi kanepe var.artık bizimle bi kaçgün defnecik uuyacak:))gelmelerini bekliyorum .birkaç saat sonra çıkacaklar.
ee paketmi gelmiş milupadan.kız o kadar yere üye oldumk kimse bişey göndermedi bana.ben bi yanlışmı yaptım acep:umursamaz:yada beni sevmedilerlmaz:.sadece milupadan şu buzdolabına yapışan şeyler varya aylara göre beslenme yazıyo anca o geldi başkadam bişey yok (
temzilkiçiler hadi naş naş kolları sıvayın bakim sırnaşık şey
ya fatoş bu zatüre aşısı 3doz mu ya nasıl aras huysuzlanmışmıydı aşıdan sonra ödüm kopuyo geçen sefer ki gibi olucak diye
Milupadan banada bişey gelmedi!!!!!
aynen bi meraklı klavyeyeki sormayın üstüne atlıyo
teyzeleri oğlum artık karada kendini kurtarıyo dönüyo tekrar sırt üstü dönüyo elinden tutuyom bi kalkışı var maşallah çivi gibi elde durmuyoz resmen kucakta yürüyoz bıraktığım yerde durmuyo az önce salonun ortasına koydum bende kapıda çiçekleri suluyom 2 dakika olmadan ağlamaya başladı girdim koyduğum yerde yok ebn şok anam benim oğlan sehpanın altına girmiş kafayı kaldıramıyo cırım cırım bağırıyo geri geri emekliyo yakındır tam emeklemesi....çok tatlı bu sıpalar ya
Ay ne yapayım kız kırk yılda bir işte... mirmirmirmir
Hem benim kızım topiğin uslularındandır. Bakma geç kaldığımıza
Oyyy maşallah. Esra da öyle bi koyduğpum yyerde durmuyo. Babası utanmasa yürüyecek diyokaydirigubbakcemile3
Artık sehpa falan tutmamk lazım geçen annemlerde orta sehbaya vuruyodu başını Esra. Son anda farkettik. Sırt üstü yatıkken sırtını attıra attıra gidiyo
kardeş mii??? daha erken değil mi yawwww eyvahedigeldismile
zaten adet olmadım: feci korkuyorum.
neyse bu korku eşliğinde bi temizlki yaparım ben.
Valla akşam benim de aklımdaydı kardeş konusu topikte ilk kim kardeşlenecek diye geçti aklımdan.
Beni de kovun da temizlik yapayım Esoş uyurkana
sanırın 6.ayını dodurunca gönderiyorlar,çünkü ilk kaşığa merhaba diye yazıyor gönderdikleri pakette canım. bizim 6.ayımız yarın doluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?