2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben bizim kızı oturtmaya çalışıyorum oturuyor ama dik durmuyor ayaklarına doğru eğiliyor ve hemen kendini yana atıyor şişko sizinkiler nasıl oturuyormu...

kucakta benimkide oturuyor ama kendi başına oturtunca direk ayaklarına doğru eğiliyor ben zeynep diye çağırıyorum kafasını kaldırmaya çalışıyor gülüyor bir kaç sn.sonra hoopp yana atıyor kendisini biraz daha zamanı var demekki anam iki çocuk büyüttüm ama kaç sene geçti, unutuyorum bazı şeyleri, bide her çocuk aynı olmuyor yaw...

kablolu tv biz de de yok canım

bugun ilk defa dikkatimi çekti bi açım dedim ay öylebi bakıyoki normalde tv izletmeyin diyolar ya tv deki figürler hızlı hareket ettiğinden beyinlerinin hızlı çalışmasına sebep lurmuş bu da hiperaktif yapabilirmiş diye okummuştum biyerde ama bu çok yavaş ilerliyo öyle çizgi film gibide değil zararı olurmuki ?bütn gün değilde şöyle 15-20 dakka oyalasammı acaba?

ohh ne güzel. ipek varlığını hissettirmiiş. nice yıllara tekrar.

çok geçmiş olsun cnm.

aboww, zor bee. ennemde ben 9 sylıkken kardeşime hamile kalmış. sütlerim de heba oldu: mecbur bıraktırmışlar ohaoldumsmile

ay negüzel hava serinledi tam uyku havası ...

maşallah kuzuma.

evet cnm, adana çok sıcak. nem de olunca yapış yapış. günde en az 2 kez duş almazsak olmuyo: çocuk ne yapsın.

geçmiş olsun cnm. bi kız kardeşinin olması hoş bi duygu olsagerek. kolay gelsin sana da opuyorumnanaktan

miray izin verse ne işler yapacaktım da: uyandı 1 saat olmadan.

ya kızlar ben bizim kızı oturtmaya çalışıyorum oturuyor ama dik durmuyor ayaklarına doğru eğiliyor ve hemen kendini yana atıyor şişko sizinkiler nasıl oturuyormu...

aynen Miray da öyle. dün oturma minderine yerleştirdim. kayıyor, oturamıyor daha. hatta geriye doğru kaydırdı birden kendini doiiingg kafayı vurdu: bi de onun için ağladı: herşeye ağlıyo bu ara.

yerimseniben

desteksiz oturtunca benimki de ayaklarına doğru eğiliyor ama çok normal bence daha vücutlarını kontrol edemiyorlar
yirim ben o şişkoyukaydirigubbakcemile3

ama ben emzirme yastığının içine oturtuyorum çok rahat oluyor yüzüstü de rahat duruyor onda

ebru bence bütün gün izlemezse bi zararı olmaz ya bizler de izlemişiz hiperaktif miydik hepimiz çok ta inanmıyorum ben tv etkisine ki baby tv çok yavaş hareket ediyormuş bizde yok ta öyle diyolar

canım topige yazarsanız benim takip etmem daha iyi olur.bunu yazarım.

çok güzel cicileri.ya ben eklemiyorum.ne bilem .kim ugraşacak..

evet ya aşılar yaklaştı..

kız rüvüşş.allah iyiliygini versin.kız cevap yazarız neden yazmayalım..

iyi hadi bakalım allah kabul etsin mevlüdünüzü.

ayy.halile görmek eger hamilelek düşünmüyorsanız.istedigniz bişey gerçekleşecek derler.hadi inşallah.

ayy.pek güzel geçmiş anlaşılan:))bende merak ediyodum ipek ne olcek diye.maşallah alt üst etmiş zati:))

ayyy ben onu zeynep 1 yaşındayken .bende oldum ayak baş parmaktan..megr hamileligimde batkış agırlıktan artık kanıyordu.bende bilirim berbat bi ameliyettı.epidural yapıyorlar ama o igneler iki parmak arasına yapılarken yıktım ortalıgı.
çok geçmiş olsun.

benimki bi türlü alışamadı hazır amamlara.benim kız evde yapılanı yiyo.ama hazır beşiy verdimmi .ögrüpü duruyo.off alıştırmak itiyorum.bazen zor durumlarda iyi oluyo.benim kızda bi alem.biberon almaz.emzik almız.mama almaz.off..organik kızım benim:))

geçmiş olsun canım.ileçla geçsinde aman..olsan.şifa olsun kuzuma..

ayyy yazdım ben bunu ama nere:))

ya canım biz önlemimizi alırız genede kalırsak yapıcak bişey yok
onu diyorum zaten ya valla acaba bizden 2. ye kim hamiş kalcak onu merak ettim bende
yetişe bildiğin kadar canem sıkma kendini Şeniz

yaa bende merak ediyorum.cucus vardı o diyodu.biz akışına bıraktık diye.bide maviyeşill pervin yani .kızım 8 aylık oluncamı başlayacagız diyodu.ben onlardan bekiyorum bakalım.

bende bilemidm canım.evet ya bende güvcenmiyorum.sırf gelmedi olmasın diye gediyorum saglık ocaklarına.degilse pek güvenilir bulmuyorum.bizim aşıda 8 agustosta.

ö................""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""0h bvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgn yhıouuuuuuuuuu o k b

aras paşa ne diyyynnnn..

ohh ne güzel yaa.valla bende ögle uykusunu özledim valla..

surasıda çok sıcak..

benimkide klayyeyi çok seviyo iki elliriylede vuruyo tuşlara.benimkide çok hareketli.popoyu kaldırıyo sanki emekleyecek gibi.ama elleri daha tam kullanmadıgı için kendini ittiryo ama gidemiyo.zaten dörüp duruyorlar.maşallah.maşallh aras paşaya.

kardeş mii??? daha erken değil mi yawwww eyvahedigeldismile
zaten adet olmadım: feci korkuyorum.
neyse bu korku eşliğinde bi temizlki yaparım ben.

kız bende adet olmadım daha.şu orucuda geçirelimde öyle olsam keşke.yani borç falan kalmas.30 gün tutsam..

hadi kolay gelsin sanada..

aa yok bacım yaa evdeyim.ama adanayken geldiyse bilemidm.ama postacamız allat bakkal var oraya bırakır genelde(

Ayşegülcüm geçmiş olsun canım. Ayy inşallah atlatır çabucak. bol bol kayısı yesin. kendimden biliyorum.
Selmacım baya şey varmış içinde. Bakalım bana da gelecekmi

sagol canım.evet bende geçirdigim için tavsiyerde bulunuyorum şimdiden.

evet yaa.bakar ona ablası.kurban oldugum kuzum benim o..

Ayşegül geçmiş olsun bacım ne mutlu ki ablası var

Ben tek çocuğum üzülüyorum:sinifsinif:

ayy bak sen yap ikinciyi.güzel oluyo bee.kızz kıskanma olurmu:))

benimki oturyo.yanada düşmüyo.aam bazen otarmaktan sıkılıp popoyu öne bi ittiryo.sırnt üstü hale geliyo:))

benimkide aynı hemen öne doğru gidiyo...ya siz baby tv yi izletiyonuzmu?

ben bazen izlettiriyorum canım..

evet ya çok güzel oluyo.biz bide üç kızız.bide abim varda.üç kız dahada güzel...opuyorumnanaktan

desteksiz oturtunca benimki de ayaklarına doğru eğiliyor ama çok normal bence daha vücutlarını kontrol edemiyorlar
yirim ben o şişkoyukaydirigubbakcemile3

kız ben seninr tosunu yirim.o poyou nasıl kaldıacak bee.maşallah ona:hooray:

kızlar ya sizdede öylemi sayfalar çok geç açılıyor haliyle ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum gidem yemeğimi yapayımda belkim sonra düzelir ozaman inş. sizin hızınıza yetişebilirim nasılda kalabalık burası hiçte gidesimde yok ama :sinifsinif:

papatya sağol cnm iyi olucak inş. oğluşum
sen nasılsın

iyim canım.iki çocuk ev.anca akşam oluyo işte..

benimkinde bişey yok.hayrett..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…