ayy bak sen yap ikinciyi.güzel oluyo bee.kızz kıskanma olurmu:))
kız ben seninr tosunu yirim.o poyou nasıl kaldıacak bee.maşallah ona:hooray:
Allah nasip etsin istiyorum zaten güzel olmaz mı.. Kıskanmadım kız ne güzel seviniyorum ben böyle kardeşleri bir arada bağlı görünce. Kardeşiyle anlaşamayanlar beni kıskanırlar ama :)) Benim eşimle kardeşi hiç anlaşamaz mesela. Onlar İst.da ayda yılda bir telefonla konuşurlar bayramlarda bir araya geliriz işte o kadar. Eltimle iyi anlaşırım ama keşke diyorum onların bağı iyi olaydı da bana da kardeş gibi olurdu..
Yaa teyzesi dün sonunda o totosunu kaldırıp 3 kere yüzüstü döndü yaaa çooook mutlu oldum.. altını alıyordum ben çeviriyom o dönüyo ben çeviriyom o dönüyo:asigim: yüzüstü kaldırıyo kafayı bi de büyük iş yapmış gibi gülüyor sıpacık oyun yapıyom sandıkaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu kız sabahtan berı kusuyor.
ben 3 ıpek 4 posta üst baş değiştik bugun.
ne emdıyse kustu belkı dedım sut ıstemıyo sebze corbası ıcırdım onuda kustu
su verdım azcık kustu
azcık meyve verım dedım oda gitti
midesi bomboş.
huysuz biraz ama hasta gibi de değil neşesi yerinde. noldu anlamadım niye durduk yerde kusuyo şimdi bu ya
Geçmiş olsun canım. Ömüre de senin huzursuzluğun yansımıştır..
ah canım ya geçmiş olsun tırnak batma deme bana seçil 2 parmağım baş parmaklarım batık öle acıyolar ama umursamıyom ben umursamıyom ama başımı ağırtacağa benziyo bakalım
1 tanelerim çok geçmiş olsun
zaten anneleri hasta oldular mı bu çocuklar çok huysuz oluyolar
seçil geçmiş olsun canım...
çok geçmiş olsun cnm.
ayyy ben onu zeynep 1 yaşındayken .bende oldum ayak baş parmaktan..megr hamileligimde batkış agırlıktan artık kanıyordu.bende bilirim berbat bi ameliyettı.epidural yapıyorlar ama o igneler iki parmak arasına yapılarken yıktım ortalıgı.
çok geçmiş olsun.
bu arada seçilcim çok geçmiş olsun...
o zaman telaş etmiyim az az yediriyim yada emziriyim.
arada çenelerini kitliyolar böyle demek...
şaka kızz.tabi tabi yap bacım kardeş çok güzel oluyo.evet anlaşamayanlarda olmaz olsaydı diyo ayrı elbet..
oy maşallah o tosuna.nihayet popo döndü demek.beni kız zayıf olduguna öyle kolay dönüyoki:roflol:
su verdım azcık kustu
midesi bomboş.
huysuz biraz ama hasta gibi de değil neşesi yerinde. noldu anlamadım niye durduk yerde kusuyo şimdi bu ya
iyiyim şükür sen nasılsın
büyüdü maşallah ama hiç durmuyo hep kucağımda şimdi uykusuda azaldı hepten 11 bucuktan beri uyumadı daha
Allah nasip etsin istiyorum zaten güzel olmaz mı.. Kıskanmadım kız ne güzel seviniyorum ben böyle kardeşleri bir arada bağlı görünce. Kardeşiyle anlaşamayanlar beni kıskanırlar ama :)) Benim eşimle kardeşi hiç anlaşamaz mesela. Onlar İst.da ayda yılda bir telefonla konuşurlar bayramlarda bir araya geliriz işte o kadar. Eltimle iyi anlaşırım ama keşke diyorum onların bağı iyi olaydı da bana da kardeş gibi olurdu..
Yaa teyzesi dün sonunda o totosunu kaldırıp 3 kere yüzüstü döndü yaaa çooook mutlu oldum.. altını alıyordum ben çeviriyom o dönüyo ben çeviriyom o dönüyo:asigim: yüzüstü kaldırıyo kafayı bi de büyük iş yapmış gibi gülüyor sıpacık oyun yapıyom sandıkaydirigubbakcemile3
Kızlar ıpek bı tuşa bastı hersey karınca duası gıbı noldu ya
bısı okuyamıyorum yazdıgımı gormuyorum nasıl duzelcek bu
nıye soruyosam ssankı okuyabılcem de ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:)
su verdım azcık kustu
midesi bomboş.
selam kıslar okudum geldim geçmişi gene birikmiş baya
ebruderincim ben izletiyorum babytvyi benm kız çok seviyo sanmıyorum bi zararı olucağını bebk gelişmi için uzmanlar tarafından hazırlanmış bide babyfirst tv var oda aynı babytv gibi
birtanelerim geçmiş olsun cnm
zeynepçim sıcaktandır büyük ihtimal keyfi yerindeymiş ipek böcüğümün baksana
benim kısda geri geri gitmeye başladı bir haftadır elalem gider mersine benim kız gider tersineakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?