2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bak sen yap ikinciyi.güzel oluyo bee.kızz kıskanma olurmu:))

Allah nasip etsin istiyorum zaten güzel olmaz mı.. Kıskanmadım kız ne güzel seviniyorum ben böyle kardeşleri bir arada bağlı görünce. Kardeşiyle anlaşamayanlar beni kıskanırlar ama :)) Benim eşimle kardeşi hiç anlaşamaz mesela. Onlar İst.da ayda yılda bir telefonla konuşurlar bayramlarda bir araya geliriz işte o kadar. Eltimle iyi anlaşırım ama keşke diyorum onların bağı iyi olaydı da bana da kardeş gibi olurdu..

kız ben seninr tosunu yirim.o poyou nasıl kaldıacak bee.maşallah ona:hooray:

Yaa teyzesi dün sonunda o totosunu kaldırıp 3 kere yüzüstü döndü yaaa çooook mutlu oldum.. altını alıyordum ben çeviriyom o dönüyo ben çeviriyom o dönüyo:asigim: yüzüstü kaldırıyo kafayı bi de büyük iş yapmış gibi gülüyor sıpacık oyun yapıyom sandıkaydirigubbakcemile3

şaka kızz.tabi tabi yap bacım kardeş çok güzel oluyo.evet anlaşamayanlarda olmaz olsaydı diyo ayrı elbet..
oy maşallah o tosuna.nihayet popo döndü demek.beni kız zayıf olduguna öyle kolay dönüyoki:roflol:

ya kızlar bu kız sabahtan berı kusuyor.
ben 3 ıpek 4 posta üst baş değiştik bugun.
ne emdıyse kustu belkı dedım sut ıstemıyo sebze corbası ıcırdım onuda kustu
su verdım azcık kustu
azcık meyve verım dedım oda gitti
midesi bomboş.
huysuz biraz ama hasta gibi de değil neşesi yerinde. noldu anlamadım niye durduk yerde kusuyo şimdi bu ya

aynı bizim gibi olmuşsunz.şimdi iyiz ama adana halimiz yani.doktor azar azar ver demişti.bizim kızında neşeşsi yerindeydi.doktor ateşi yoksa korkma demişti.o zaman bir iki kaşık ver ek gıdayı...bişeycik yoktur arada oluyo demekki...

peh........
bu arada seçilcim çok geçmiş olsun...
serap senin tombiş popoyu kaldırmış hadi gözün aydın

Geçmiş olsun canım. Ömüre de senin huzursuzluğun yansımıştır..

ah canım ya geçmiş olsun tırnak batma deme bana seçil 2 parmağım baş parmaklarım batık öle acıyolar ama umursamıyom ben umursamıyom ama başımı ağırtacağa benziyo bakalım

1 tanelerim çok geçmiş olsun
zaten anneleri hasta oldular mı bu çocuklar çok huysuz oluyolar

seçil geçmiş olsun canım...

çok geçmiş olsun cnm.

bu arada seçilcim çok geçmiş olsun...

hepinize teşekkür ederim kızlar..
fazla yazamıyorum kusura bakmayın..
hepinizi seviyorum sağolun..

off cok yoruldum.uyumuyo bu kız.gözler gidiyo ama dalamadı.bende kardeşiml gleene kadar biraz uyusun istedim.şimdi koşturmaktan uykusu gecikir diyodum yok.inat etti uyumuyacak(

Kızlar ıpek bı tuşa bastı hersey karınca duası gıbı noldu ya
bısı okuyamıyorum yazdıgımı gormuyorum nasıl duzelcek bu
nıye soruyosam ssankı okuyabılcem de ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:)

tabi canım doktor dedi bana ağır bebekler zor döner diye ben de bekliyordum..
çok gülüyorum ama ayaklarını yemek istiyor ancak ben bastırınca ayaklar ağza kavuşuyo:roflol: tutuyo bileğinden ağzını açıyor ama kendi çekemiyo ağzına kadar kuzu çok komik halleri:roflol:

Valla canım bizimkinin her zamanki hali olduğu için hiç garip gelmiyorsempatiksalakcinni
Her ay doktora soruyom kusmamız kesilmedi diye beslendikten sonra (hemen veya 1 saat sonra farketmez) kusuyorsa kusuk yeşil değilse normaldir diyo..

selam kıslar okudum geldim geçmişi gene birikmiş baya
ebruderincim ben izletiyorum babytvyi benm kız çok seviyo sanmıyorum bi zararı olucağını bebk gelişmi için uzmanlar tarafından hazırlanmış bide babyfirst tv var oda aynı babytv gibi
birtanelerim geçmiş olsun cnm
zeynepçim sıcaktandır büyük ihtimal keyfi yerindeymiş ipek böcüğümün baksana
benim kısda geri geri gitmeye başladı bir haftadır elalem gider mersine benim kız gider tersineakannehir

oyy yerim ben onun tombiş gamzeli yanaklarını....

Kızlar ıpek bı tuşa bastı hersey karınca duası gıbı noldu ya
bısı okuyamıyorum yazdıgımı gormuyorum nasıl duzelcek bu
nıye soruyosam ssankı okuyabılcem de ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:)

pencerede üstte hani dosya,düzen diye yer var.işte o yerde görünüm varya orayı tıkla ve metin boyutu var orayı ortayı tıkla olacakmı.

ateşi yoksa,ishal falan da değilse korkma canım,bişeyi yoktur sıcaklardan bunalıyor çocuklar....

bende arad izlettiriyorum baby tv.yani özellikle açmıyorumda zeynep izliyo arada bizim kızda bakıyo..nasıl tersine yani.poposuylamı ittereke tersine gidiyo..olurmuş ya.benim eniştete tersine emeklemiş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…