zeynepb, 07papatya+, HavvaEsen+, selmakerem, c*a*n*d*y+, srpp, reptilia, ebruderin+
:teytey:
selam kıslar okudum geldim geçmişi gene birikmiş baya
ebruderincim ben izletiyorum babytvyi benm kız çok seviyo sanmıyorum bi zararı olucağını bebk gelişmi için uzmanlar tarafından hazırlanmış bide babyfirst tv var oda aynı babytv gibi
birtanelerim geçmiş olsun cnm
zeynepçim sıcaktandır büyük ihtimal keyfi yerindeymiş ipek böcüğümün baksana
benim kısda geri geri gitmeye başladı bir haftadır elalem gider mersine benim kız gider tersineakannehir
sıcaktandır kız...off cok yoruldum.uyumuyo bu kız.gözler gidiyo ama dalamadı.bende kardeşiml gleene kadar biraz uyusun istedim.şimdi koşturmaktan uykusu gecikir diyodum yok.inat etti uyumuyacak(
anam sızınkı hep mı boyle kafamçokkarıştıtabi canım doktor dedi bana ağır bebekler zor döner diye ben de bekliyordum..
çok gülüyorum ama ayaklarını yemek istiyor ancak ben bastırınca ayaklar ağza kavuşuyo:roflol: tutuyo bileğinden ağzını açıyor ama kendi çekemiyo ağzına kadar kuzu çok komik halleri:roflol:
Valla canım bizimkinin her zamanki hali olduğu için hiç garip gelmiyorsempatiksalakcinni
Her ay doktora soruyom kusmamız kesilmedi diye beslendikten sonra (hemen veya 1 saat sonra farketmez) kusuyorsa kusuk yeşil değilse normaldir diyo..
oyle sanırım canım Şenizselam kıslar okudum geldim geçmişi gene birikmiş baya
ebruderincim ben izletiyorum babytvyi benm kız çok seviyo sanmıyorum bi zararı olucağını bebk gelişmi için uzmanlar tarafından hazırlanmış bide babyfirst tv var oda aynı babytv gibi
birtanelerim geçmiş olsun cnm
zeynepçim sıcaktandır büyük ihtimal keyfi yerindeymiş ipek böcüğümün baksana
benim kısda geri geri gitmeye başladı bir haftadır elalem gider mersine benim kız gider tersineakannehir
yaptım bacım sagol kaydirigubbakcemile2pencerede üstte hani dosya,düzen diye yer var.işte o yerde görünüm varya orayı tıkla ve metin boyutu var orayı ortayı tıkla olacakmı.
ewet sanırım oyle canım ateş yok ishal de degıl cunku olumunekankayizsmileateşi yoksa,ishal falan da değilse korkma canım,bişeyi yoktur sıcaklardan bunalıyor çocuklar....
:1shok:anam şimdi evin önünde kaza oldu ödüm koptu yahu sesten yaralı filan yok ama arabaların haşatı çıkmış
lülülülülülübıyırrsempatiksalakcinni
bende arad izlettiriyorum baby tv.yani özellikle açmıyorumda zeynep izliyo arada bizim kızda bakıyo..nasıl tersine yani.poposuylamı ittereke tersine gidiyo..olurmuş ya.benim eniştete tersine emeklemiş:roflol:
anam şimdi evin önünde kaza oldu ödüm koptu yahu sesten yaralı filan yok ama arabaların haşatı çıkmış
sıcaktandır kız...
bızımkı 2 gundur hava serın ya cok guzel uyuyo ama ondan once kök sokturuyodu bende kesın kanaat getırdım sıcak bunaltıyo bunları...
anam sızınkı hep mı boyle kafamçokkarıştı
oyle sanırım canım Şeniz
yaptım bacım sagol kaydirigubbakcemile2
ewet sanırım oyle canım ateş yok ishal de degıl cunku olumunekankayizsmile
:1shok:
lülülülülülü
bızım kız da surune surune gerı gıdıyo gorsen komedı delikafadulden
ayy alah korusun..gelen mala gelsin ..
kız artık klima çılışoy.burda normal durulurmu kafayı yersin sıcaktan.kilam tam ayarında çok güzel oda şimdi.:uhm:
anam şimdi evin önünde kaza oldu ödüm koptu yahu sesten yaralı filan yok ama arabaların haşatı çıkmış
kız arada benim kızda yapıyo ama epey gitmiyo.topukları bi ittiriyo popoyla sürünüyo.ama ounu canı sıkılınca yapıyo.alın beni diyekaydirigubbakcemile3
bende arad izlettiriyorum baby tv.yani özellikle açmıyorumda zeynep izliyo arada bizim kızda bakıyo..nasıl tersine yani.poposuylamı ittereke tersine gidiyo..olurmuş ya.benim eniştete tersine emeklemiş:roflol:
bizim kızda daha o bile yok kafamçokkarıştı
bende kendı kendıme konusur sayfaları gasp ederım :mymeka:
evet cnm
benim kızin pek kilosu olmadığından kolay beceriyo böle işleri ya çok hareketli olduğundan kilo tutmuyo yada çok kilolu olmadığından çok hareketli nediyorum ben yafkafamçokkarıştı
agam ben varımyaa.beni adamdan saymıyonmuÇok üzgünüm çoook:mymeka:
:1shok:
lülülülülülü
bızım kız da surune surune gerı gıdıyo gorsen komedı delikafadulden
ayy alah korusun..gelen mala gelsin ..
kız artık klima çılışoy.burda normal durulurmu kafayı yersin sıcaktan.kilam tam ayarında çok güzel oda şimdi.:uhm:
bende bende cnmaman allah korusun , bir türlü cesaret edip araba kullanmayı öğrenemedim,hep korkuyorum nedense....
yok kız senı demıyom altta onlıne gorunup yazmayan fasülyeden forumda imajını cızenlerı dıyom kaydirigubbakcemile3
kız arada benim kızda yapıyo ama epey gitmiyo.topukları bi ittiriyo popoyla sürünüyo.ama ounu canı sıkılınca yapıyo.alın beni diyekaydirigubbakcemile3
benim kızin pek kilosu olmadığından kolay beceriyo böle işleri ya çok hareketli olduğundan kilo tutmuyo yada çok kilolu olmadığından çok hareketli nediyorum ben yafkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?