2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim kızda daha o bile yok kafamçokkarıştı

off cok yoruldum.uyumuyo bu kız.gözler gidiyo ama dalamadı.bende kardeşiml gleene kadar biraz uyusun istedim.şimdi koşturmaktan uykusu gecikir diyodum yok.inat etti uyumuyacak(
sıcaktandır kız...
bızımkı 2 gundur hava serın ya cok guzel uyuyo ama ondan once kök sokturuyodu bende kesın kanaat getırdım sıcak bunaltıyo bunları...
anam sızınkı hep mı boyle kafamçokkarıştı
oyle sanırım canım Şeniz
pencerede üstte hani dosya,düzen diye yer var.işte o yerde görünüm varya orayı tıkla ve metin boyutu var orayı ortayı tıkla olacakmı.
yaptım bacım sagol kaydirigubbakcemile2
ateşi yoksa,ishal falan da değilse korkma canım,bişeyi yoktur sıcaklardan bunalıyor çocuklar....
ewet sanırım oyle canım ateş yok ishal de degıl cunku olumunekankayizsmile

anam şimdi evin önünde kaza oldu ödüm koptu yahu sesten yaralı filan yok ama arabaların haşatı çıkmış
:1shok:
bıyırrsempatiksalakcinni
lülülülülülü
bende arad izlettiriyorum baby tv.yani özellikle açmıyorumda zeynep izliyo arada bizim kızda bakıyo..nasıl tersine yani.poposuylamı ittereke tersine gidiyo..olurmuş ya.benim eniştete tersine emeklemiş:roflol:

bızım kız da surune surune gerı gıdıyo gorsen komedı delikafadulden

anam şimdi evin önünde kaza oldu ödüm koptu yahu sesten yaralı filan yok ama arabaların haşatı çıkmış

ayy alah korusun..gelen mala gelsin ..

kız artık klima çılışoy.burda normal durulurmu kafayı yersin sıcaktan.kilam tam ayarında çok güzel oda şimdi.:uhm:

lülülülülülü

kız arada benim kızda yapıyo ama epey gitmiyo.topukları bi ittiriyo popoyla sürünüyo.ama ounu canı sıkılınca yapıyo.alın beni diyekaydirigubbakcemile3

bende arad izlettiriyorum baby tv.yani özellikle açmıyorumda zeynep izliyo arada bizim kızda bakıyo..nasıl tersine yani.poposuylamı ittereke tersine gidiyo..olurmuş ya.benim eniştete tersine emeklemiş:roflol:

evet cnm
bizim kızda daha o bile yok kafamçokkarıştı

benim kızin pek kilosu olmadığından kolay beceriyo böle işleri ya çok hareketli olduğundan kilo tutmuyo yada çok kilolu olmadığından çok hareketli nediyorum ben yafkafamçokkarıştı

lülülülülülü

ozaman önce geri geri sonra ileri gidicek bu cadılar

ayy alah korusun..gelen mala gelsin ..

kız artık klima çılışoy.burda normal durulurmu kafayı yersin sıcaktan.kilam tam ayarında çok güzel oda şimdi.:uhm:

öyle valla şimdi klasik tartışma yaşanii bi dünya insan doluştu

aman allah korusun , bir türlü cesaret edip araba kullanmayı öğrenemedim,hep korkuyorum nedense....
bende bende cnm

zeynep kız ben yazıyorum benidemi görmüyon..
geçen sene bu zamanlarda mide bulantılarından mutfağa giremiyordum,şimdide sıcaktan canım yemek yapmak istemiyor ne yemek yapsam akşamakafamçokkarıştı

kız arada benim kızda yapıyo ama epey gitmiyo.topukları bi ittiriyo popoyla sürünüyo.ama ounu canı sıkılınca yapıyo.alın beni diyekaydirigubbakcemile3

Aynen benimki de öyle beni alın diye yapıyovereliniortak

Ya bi de üç gündür öğrenmiş ppppppp der gibi yapıyo ağzını tabi tükürükler saçıyo her tarafa sürekli ama çok komik oluyo

benim kızin pek kilosu olmadığından kolay beceriyo böle işleri ya çok hareketli olduğundan kilo tutmuyo yada çok kilolu olmadığından çok hareketli nediyorum ben yafkafamçokkarıştı

Canım o yapısı onun nasıl kimimiz kilolu kimimiz zayıf onlar da öyle. Ağır olmayan bebekler çok daha rahat ve erken yapıyorlar herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…