evet cnm
benim kızin pek kilosu olmadığından kolay beceriyo böle işleri ya çok hareketli olduğundan kilo tutmuyo yada çok kilolu olmadığından çok hareketli nediyorum ben yafkafamçokkarıştı
yok kız senı demıyom altta onlıne gorunup yazmayan fasülyeden forumda imajını cızenlerı dıyom kaydirigubbakcemile3
ozaman önce geri geri sonra ileri gidicek bu cadılar
öyle valla şimdi klasik tartışma yaşanii bi dünya insan doluştu
bende bende cnm
olabülür CADIARZUozaman önce geri geri sonra ileri gidicek bu cadılar
öyle valla şimdi klasik tartışma yaşanii bi dünya insan doluştu
bende bende cnm
efferim efferim hadi seni de affettim kız kaydirigubbakcemile3geldim kızımı uyutup bılaşıkları yıkadım şimdi yazıyom bakın....
zeynep kız ben yazıyorum benidemi görmüyon..
geçen sene bu zamanlarda mide bulantılarından mutfağa giremiyordum,şimdide sıcaktan canım yemek yapmak istemiyor ne yemek yapsam akşamakafamçokkarıştı
kıslar sizin göbüşler ne durumda duruyomu yerinde yoksam gittimi
geçen sene bu zamanlarda mide bulantılarından mutfağa giremiyordum,şimdide sıcaktan canım yemek yapmak istemiyor ne yemek yapsam akşamakafamçokkarıştı
geldim kızımı uyutup bılaşıkları yıkadım şimdi yazıyom bakın....
Aynen benimki de öyle beni alın diye yapıyovereliniortak
Ya bi de üç gündür öğrenmiş ppppppp der gibi yapıyo ağzını tabi tükürükler saçıyo her tarafa sürekli ama çok komik oluyo
Canım o yapısı onun nasıl kimimiz kilolu kimimiz zayıf onlar da öyle. Ağır olmayan bebekler çok daha rahat ve erken yapıyorlar herşeyi..
olabülür CADIARZU
efferim efferim hadi seni de affettim kız kaydirigubbakcemile3
ay ne saçmalıyom ben ya -tatlicadiarzu-
yok kız sizi demiyorum
dedim ya yazmayanları diyorum delikafadulden
biz de tavuk pilav ve ayran war
mewlut mu yapsam ne hayrına kaydirigubbakcemile3
valla güya kilo veriyom ama hamile kalmadan önceki kiloma 3 kilo kaldı ama afedersiniz ama ben hala manda gibiyim hiç bir kıfaetim olmuyo ......
oh oh maşallah Allah muhabbetlerini bozmasın kızya bizim şuan ortamımızı görseniz zeyneple defne oyun oynuyo.yaa harika..defnecik keyfi yerinde.ablasına gülüp duryo.çıglık atıyo hemde nasıl.ablada güldürdüm diye hoşnut.ayy bide yürüseler üstümden yükü alaçak zeynep.kaydirigubbakcemile2
kopyacı seniiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3afiyet olsun ,kopya çekeyim senden o zaman bende fırında tavuk yapayım yanınada pilav çabucak hazır olur hemde
aha biri manda mı dedi bende o moddyım da kaydirigubbakcemile3valla güya kilo veriyom ama hamile kalmadan önceki kiloma 3 kilo kaldı ama afedersiniz ama ben hala manda gibiyim hiç bir kıfaetim olmuyo ......
ben kızartma yapcam tek tük sebzelerde biter hiç değilse bu sıcakdada nasıl yapcaksam...Dışarı çıksam diyom ama çok üşeniyom yaa...daha tatilden geldiğimden beri hiç dşarı çıkmadım hava gene ısındı sanki pazarda var aslında gitsem gezinsem şöylee biraz aslında ama bizimkinin yeni huyu arabada uykusu geldimi durmuyo kucak istiyo ya şimdi tekken ağlarsa diye korkuyom bende...
kassam bi tane daha çıkarırım kaydirigubbakcemile3
Kızlar gidip süt alayım dedim gelene kadar kaynatmışınız. Geçmişi okuyayım dedim ben okuyom sayfalar gidiyo. Vazcaydım.
Zeynepçim geçmiş olsun. Tecrübeli anneler korkma diyolar bak. Doyurduktan sonra fazla mı ayakta dik tuttun canım. Esra öyle yapınca hemen kusuyo da.
1tanelerim geçmiş olsun canım.
Kızlar Esra ya ilk defa kavanoz maması aldım Hero baby nin 7 sebzelisini ay bayıldı ya Ben baktım tadına sevmedim ama Esra götürdü. 3 kaşık verdim. Daha da ver diye ağladı valla. Meyvelileri vardı onları almadım yapamayacağım şeylerin kavanozunu alayım dedim. Günlük süt yine bulamadım offf ya. Siz neyden mayalıyosunuz yoğurtları
ben kızartma yapcam tek tük sebzelerde biter hiç değilse bu sıcakdada nasıl yapcaksam...Dışarı çıksam diyom ama çok üşeniyom yaa...daha tatilden geldiğimden beri hiç dşarı çıkmadım hava gene ısındı sanki pazarda var aslında gitsem gezinsem şöylee biraz aslında ama bizimkinin yeni huyu arabada uykusu geldimi durmuyo kucak istiyo ya şimdi tekken ağlarsa diye korkuyom bende...
hülya ve havva nirdeler peki alsanaalsanasmile
ya bizim şuan ortamımızı görseniz zeyneple defne oyun oynuyo.yaa harika..defnecik keyfi yerinde.ablasına gülüp duryo.çıglık atıyo hemde nasıl.ablada güldürdüm diye hoşnut.ayy bide yürüseler üstümden yükü alaçak zeynep.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?