2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm

benim kızin pek kilosu olmadığından kolay beceriyo böle işleri ya çok hareketli olduğundan kilo tutmuyo yada çok kilolu olmadığından çok hareketli nediyorum ben yafkafamçokkarıştı

aha benim kızda zayıf.heen kendini kaldırıyo.benim kız ayaklarınada kolay basıyo ..

yok kız senı demıyom altta onlıne gorunup yazmayan fasülyeden forumda imajını cızenlerı dıyom kaydirigubbakcemile3

haaa öylemki.tamam bendeeee yanlış anlamıştımzemuszemusaklinialirimsmile

ozaman önce geri geri sonra ileri gidicek bu cadılar

öyle valla şimdi klasik tartışma yaşanii bi dünya insan doluştu

bende bende cnm

ayy ne sıkıcıve zorr..

ozaman önce geri geri sonra ileri gidicek bu cadılar

öyle valla şimdi klasik tartışma yaşanii bi dünya insan doluştu

bende bende cnm
olabülür CADIARZU
geldim kızımı uyutup bılaşıkları yıkadım şimdi yazıyom bakın....
efferim efferim hadi seni de affettim kız kaydirigubbakcemile3
ay ne saçmalıyom ben ya -tatlicadiarzu-
zeynep kız ben yazıyorum benidemi görmüyon..
geçen sene bu zamanlarda mide bulantılarından mutfağa giremiyordum,şimdide sıcaktan canım yemek yapmak istemiyor ne yemek yapsam akşamakafamçokkarıştı

yok kız sizi demiyorum
dedim ya yazmayanları diyorum delikafadulden
biz de tavuk pilav ve ayran war
mewlut mu yapsam ne hayrına kaydirigubbakcemile3

geçen sene bu zamanlarda mide bulantılarından mutfağa giremiyordum,şimdide sıcaktan canım yemek yapmak istemiyor ne yemek yapsam akşamakafamçokkarıştı

ben kızartma yapcam tek tük sebzelerde biter hiç değilse bu sıcakdada nasıl yapcaksam...Dışarı çıksam diyom ama çok üşeniyom yaa...daha tatilden geldiğimden beri hiç dşarı çıkmadım hava gene ısındı sanki pazarda var aslında gitsem gezinsem şöylee biraz aslında ama bizimkinin yeni huyu arabada uykusu geldimi durmuyo kucak istiyo ya şimdi tekken ağlarsa diye korkuyom bende...

geldim kızımı uyutup bılaşıkları yıkadım şimdi yazıyom bakın....

hoşgeldin.ohh mis gibidir sizin evler.pöff benim ev iki çocukla çöp oluyo çöp iki dakkada.

bende istemiyorum yaa.yemek yapmak.bi yapıyorum sonra odaya geliyorum bu serinliyorum.

yaa benimkızda öyle tükürükleri agzında topluyo topluyosonra pırrrrr.ayy tükürükler üztüne saçılıyo.bide çorba vermiştim.baktı oda sulu aynısını yaptı.aa kızdam olmaz böyle dedim.gülüyo.ama çorba vererken oyalıyorum degilse çorbada helak olacak..

ya bizim şuan ortamımızı görseniz zeyneple defne oyun oynuyo.yaa harika..defnecik keyfi yerinde.ablasına gülüp duryo.çıglık atıyo hemde nasıl.ablada güldürdüm diye hoşnut.ayy bide yürüseler üstümden yükü alaçak zeynep.kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun ,kopya çekeyim senden o zaman bende fırında tavuk yapayım yanınada pilav çabucak hazır olur hemde

oh oh maşallah Allah muhabbetlerini bozmasın kız
afiyet olsun ,kopya çekeyim senden o zaman bende fırında tavuk yapayım yanınada pilav çabucak hazır olur hemde
kopyacı seniiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
he kız kolay demek at fırına pişsin aklinialirimsmile
valla güya kilo veriyom ama hamile kalmadan önceki kiloma 3 kilo kaldı ama afedersiniz ama ben hala manda gibiyim hiç bir kıfaetim olmuyo ......
aha biri manda mı dedi bende o moddyım da kaydirigubbakcemile3

Kızlar gidip süt alayım dedim gelene kadar kaynatmışınız. Geçmişi okuyayım dedim ben okuyom sayfalar gidiyo. Vazcaydım.
Zeynepçim geçmiş olsun. Tecrübeli anneler korkma diyolar bak. Doyurduktan sonra fazla mı ayakta dik tuttun canım. Esra öyle yapınca hemen kusuyo da.
1tanelerim geçmiş olsun canım.

Kızlar Esra ya ilk defa kavanoz maması aldım Hero baby nin 7 sebzelisini ay bayıldı ya Ben baktım tadına sevmedim ama Esra götürdü. 3 kaşık verdim. Daha da ver diye ağladı valla. Meyvelileri vardı onları almadım yapamayacağım şeylerin kavanozunu alayım dedim. Günlük süt yine bulamadım offf ya. Siz neyden mayalıyosunuz yoğurtları

kıslar sizin göbüşler ne durumda duruyomu yerinde yoksam gittimi

ben 5 aylık duruyorum ya.ramazandan sonra başlayacagım diyete..

aman cadılık yapıyorsa boşver eşin yapsın pazarı..

kassam bi tane daha çıkarırım kaydirigubbakcemile3

:roflol:

he kız korkulcak bişi yokmuş Şeniz

ben migrostan alıyom gunluk sut onla mayalıyorum canım
sonrada mayaladıgım yogurtla mayalıyorum
oyle bı sirkülasyon oluyo sempatiksalakcinni

bizimki kendi arabasında uyuyor ama,geçen gün biryere gidiyorduk taksiye bindik uykusu olduğu halde uyumadı mız mızlandı çok alem bunlar yaa...

kassam bi tane daha çıkarırım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: al benden de o kadar

hülya ve havva nirdeler peki alsanaalsanasmile

onlar iş ayapmaya gittiler ama senin kadar hamarat olmadıkları için hala bitiremedilersengözlerimebaksanab

Ay ne güzel kuzucuklar ..
Aman ayaklanınca iyi mi kötü mü onu da bilmiyom ya. Keşke büyümeseydi de yerinde dursaydı diyor annelersempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…