hamaratım hamaratsın hamarat kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: al benden de o kadar
onlar iş ayapmaya gittiler ama senin kadar hamarat olmadıkları için hala bitiremedilersengözlerimebaksanab
Ay ne güzel kuzucuklar..
Aman ayaklanınca iyi mi kötü mü onu da bilmiyom ya. Keşke büyümeseydi de yerinde dursaydı diyor annelersempatiksalakcinni
Kızlar gidip süt alayım dedim gelene kadar kaynatmışınız. Geçmişi okuyayım dedim ben okuyom sayfalar gidiyo. Vazcaydım.
Zeynepçim geçmiş olsun. Tecrübeli anneler korkma diyolar bak. Doyurduktan sonra fazla mı ayakta dik tuttun canım. Esra öyle yapınca hemen kusuyo da.
1tanelerim geçmiş olsun canım.
Kızlar Esra ya ilk defa kavanoz maması aldım Hero baby nin 7 sebzelisini ay bayıldı ya Ben baktım tadına sevmedim ama Esra götürdü. 3 kaşık verdim. Daha da ver diye ağladı valla. Meyvelileri vardı onları almadım yapamayacağım şeylerin kavanozunu alayım dedim. Günlük süt yine bulamadım offf ya. Siz neyden mayalıyosunuz yoğurtları
ya bizim şuan ortamımızı görseniz zeyneple defne oyun oynuyo.yaa harika..defnecik keyfi yerinde.ablasına gülüp duryo.çıglık atıyo hemde nasıl.ablada güldürdüm diye hoşnut.ayy bide yürüseler üstümden yükü alaçak zeynep.kaydirigubbakcemile2
duruyor canım, ama hala adet olmadım,olsamda biraz gitse ,artık çok sıkılıyorum bende zaten doktorada gidecem bakalım....
kassam bi tane daha çıkarırım kaydirigubbakcemile3
valla güya kilo veriyom ama hamile kalmadan önceki kiloma 3 kilo kaldı ama afedersiniz ama ben hala manda gibiyim hiç bir kıfaetim olmuyo ......
ben 5 aylık duruyorum ya.ramazandan sonra başlayacagım diyete..
aman cadılık yapıyorsa boşver eşin yapsın pazarı..
:roflol:
havvacım artık ben küçük paket yogurt alıyorum.şu iki gün kullanılanlardan.artık mayalamıyorum.adanada nerde mayalayacagım.valla alıştı yiyo.doktorada sondum bişeyolmaz dedi.ben hazıra kactım yani.ama küçük paket alıyorum taze olsun diye.böyle..
ya bizim şuan ortamımızı görseniz zeyneple defne oyun oynuyo.yaa harika..defnecik keyfi yerinde.ablasına gülüp duryo.çıglık atıyo hemde nasıl.ablada güldürdüm diye hoşnut.ayy bide yürüseler üstümden yükü alaçak zeynep.kaydirigubbakcemile2
Kızlar gidip süt alayım dedim gelene kadar kaynatmışınız. Geçmişi okuyayım dedim ben okuyom sayfalar gidiyo. Vazcaydım.
Zeynepçim geçmiş olsun. Tecrübeli anneler korkma diyolar bak. Doyurduktan sonra fazla mı ayakta dik tuttun canım. Esra öyle yapınca hemen kusuyo da.
1tanelerim geçmiş olsun canım.
Kızlar Esra ya ilk defa kavanoz maması aldım Hero baby nin 7 sebzelisini ay bayıldı ya Ben baktım tadına sevmedim ama Esra götürdü. 3 kaşık verdim. Daha da ver diye ağladı valla. Meyvelileri vardı onları almadım yapamayacağım şeylerin kavanozunu alayım dedim. Günlük süt yine bulamadım offf ya. Siz neyden mayalıyosunuz yoğurtları
pazarı kaynanam yapıyo zaten sabah siparişleri verdim ben öyle gezmek için dedim ama boşver yaaa off bu sıcakda çocukla evde oturmak en iyisi..bizim burda yani ben fatih de oturuyom malta diye bir yer var günlük süt satıyolar orda ben itimat diyebir marka varya günlük sütleri oplastik ayran şişelri varya onun gibi şişede satıyo birde yoğurtçular oluyo ya onlarda getirebiliyo onlarada sorun ama nekadar güvenilir bilmem tabi ben o eski kırmızı kapaklı sek sütlerden bulamadım çokda aramadım gerçi ama çevrede yakınlarda yok satan..
maşallah onlar ilerde evcilikte oynarlar iki kız kardeş ne güzel,bizimkiler nerde koltuk tepelerinden inmiyorlar bütün gün ev topluyorum:bbo:
Canım ben de GOP da oturuyorum yakın sayılırız seninle. burada kahvaltılık malzeme satan bir yer var. Ordan alıyodum ben. Sütaşın cam şişede sütünü ama 3 gündür gelmiyo ona da
yaa oynarlar ama evide berbat ediyorlar.zeynoda koltugun tepesinden inmez.evde oyuncak toplar dururum.bide ikisi olursa vay halime.bide evcilik haa minik minik bir sürü oyuncak olur.ıyyy...
havvacım bide bizim doktor baby mix'te verebilirsin demişti ondan da deneyebilirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?