2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hamaratım hamaratsın hamarat kaydirigubbakcemile3

havvacım artık ben küçük paket yogurt alıyorum.şu iki gün kullanılanlardan.artık mayalamıyorum.adanada nerde mayalayacagım.valla alıştı yiyo.doktorada sondum bişeyolmaz dedi.ben hazıra kactım yani.ama küçük paket alıyorum taze olsun diye.böyle..

ahey salıncakta debelene debelene ucuna gelmiş azcık kıziyim şuna ben kızınca o gülüyo bazende dudak bukuyo cok tatlı oluyo
ne cani anneyim hehehehe

maşallah onlar ilerde evcilikte oynarlar iki kız kardeş ne güzel,bizimkiler nerde koltuk tepelerinden inmiyorlar bütün gün ev topluyorum:bbo:

duruyor canım, ama hala adet olmadım,olsamda biraz gitse ,artık çok sıkılıyorum bende zaten doktorada gidecem bakalım....

cnm ben 3 aydır oluyom adet ama hiçbiş farketmedi sanki

kassam bi tane daha çıkarırım kaydirigubbakcemile3

aynen kaydirigubbakcemile3
valla güya kilo veriyom ama hamile kalmadan önceki kiloma 3 kilo kaldı ama afedersiniz ama ben hala manda gibiyim hiç bir kıfaetim olmuyo ......

benimde olmuyo hiçbiri inatla almıyorum yenisini bakalım nolucekmafoldumben

Ay burada yakın Migros yok ki. Tansaş ta var mıdır acaba? Kociş baksın akşama bakayım.
Anacım bi süpürge açtım bulaşıkları yerleştirdim. Çamaşır katladım çıktım dışarı valla ev çok sıcak kasmadım hiç temizlik falan. Bİ makine daha atayım da karnımı doyurayım bari

ben 5 aylık duruyorum ya.ramazandan sonra başlayacagım diyete..

aman cadılık yapıyorsa boşver eşin yapsın pazarı..

:roflol:

pazarı kaynanam yapıyo zaten sabah siparişleri verdim ben öyle gezmek için dedim ama boşver yaaa off bu sıcakda çocukla evde oturmak en iyisi..bizim burda yani ben fatih de oturuyom malta diye bir yer var günlük süt satıyolar orda ben itimat diyebir marka varya günlük sütleri oplastik ayran şişelri varya onun gibi şişede satıyo birde yoğurtçular oluyo ya onlarda getirebiliyo onlarada sorun ama nekadar güvenilir bilmem tabi ben o eski kırmızı kapaklı sek sütlerden bulamadım çokda aramadım gerçi ama çevrede yakınlarda yok satan..

Hhavva tansaş migros falan varsa onlarda var paket günlük sütler hem de minik olanlarından..
Haftaya başlıcaz biz de yavaştan yoğurt ve meyvelere doktor 15 gün biraz alışsın dedi.. Ben de o küçük paket günlük sütlerden alıcam iki gün yer sonra yine taze alır yaparım dedim..

Bu sefer ben de öyle yaptım canım. 3 gündür yoğurtsuz kaldı çocuk ne yapayım ama

Allah keyiflerini hiç bozmasın inşallah

afiyet olsun kuşuma,havvacım zeynep pek yoğurdu sevmedi bende şimdilik zorlamıyorum daha sonra tekrardan vermeyi deneyecem ama ben bimin kutu sütü ve yoğurdundan mayalıyordum canım....

Canım ben de GOP da oturuyorum yakın sayılırız seninle. burada kahvaltılık malzeme satan bir yer var. Ordan alıyodum ben. Sütaşın cam şişede sütünü ama 3 gündür gelmiyo ona da

ayy uyumadı.artı bi çorba verem bari..yemek saati geldi.benim kız ne zaman uyuyacaksa(

maşallah onlar ilerde evcilikte oynarlar iki kız kardeş ne güzel,bizimkiler nerde koltuk tepelerinden inmiyorlar bütün gün ev topluyorum:bbo:

yaa oynarlar ama evide berbat ediyorlar.zeynoda koltugun tepesinden inmez.evde oyuncak toplar dururum.bide ikisi olursa vay halime.bide evcilik haa minik minik bir sürü oyuncak olur.ıyyy...

Canım ben de GOP da oturuyorum yakın sayılırız seninle. burada kahvaltılık malzeme satan bir yer var. Ordan alıyodum ben. Sütaşın cam şişede sütünü ama 3 gündür gelmiyo ona da

benim aklımda sen bahçeşehirde oturuyon gibi kalmış sen doktora nereye götürüyon kızını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…