Sağol Selmacım. Sevdiği bi meyveyle karıştırıp versen yoğurdu
yaa oynarlar ama evide berbat ediyorlar.zeynoda koltugun tepesinden inmez.evde oyuncak toplar dururum.bide ikisi olursa vay halime.bide evcilik haa minik minik bir sürü oyuncak olur.ıyyy...
tansaşlarda oluyo havva
yaa oynarlar ama evide berbat ediyorlar.zeynoda koltugun tepesinden inmez.evde oyuncak toplar dururum.bide ikisi olursa vay halime.bide evcilik haa minik minik bir sürü oyuncak olur.ıyyy...
benim aklımda sen bahçeşehirde oturuyon gibi kalmış sen doktora nereye götürüyon kızını?
kucuk kucuk cay kahve setlerı ocaklar fırınlar hehe kaydirigubbakcemile3
onuda denedim ama ağzını bir kilitliyorki görmen lazım damak tadı var cadının sevdiği bişey olmayınca açmıyor ağzını ..
selam kıslar okudum geldim geçmişi gene birikmiş baya
ebruderincim ben izletiyorum babytvyi benm kız çok seviyo sanmıyorum bi zararı olucağını bebk gelişmi için uzmanlar tarafından hazırlanmış bide babyfirst tv var oda aynı babytv gibi
birtanelerim geçmiş olsun cnm
zeynepçim sıcaktandır büyük ihtimal keyfi yerindeymiş ipek böcüğümün baksana
benim kısda geri geri gitmeye başladı bir haftadır elalem gider mersine benim kız gider tersineakannehir
sen daha burdamısın kız git sil evini hadiçok tembelim çokk ,dün evi süpürdüm toz aldım ama yerleri silmedim hala daha burdayım benide kovun...sempatiksalakcinni
ya canım inş. olmazfatocum olmadı valla canım huysuzluğu ateşde olmadı şükür ben hiç ateşdüşürücü ilaç fitil filanda kullanmadım...inşallah ecrinişnde olmaz hiç bi bebeişimizin...
ayşegül geçmiş olsun canımkarfdeşine ey gidi hey varmı kardeş gibisi....
sağol canımçok güzel cicileri.ya ben eklemiyorum.ne bilem .kim ugraşacak..
evet ya aşılar yaklaştı..
ayy.halile görmek eger hamilelek düşünmüyorsanız.istedigniz bişey gerçekleşecek derler.hadi inşallah
..
canım valla arkim kızıda öyle 1 hafta kustu tahliller falan yaptılar hiç bişey çıkmadı inş. hemen düzelir midesini falan mı üşüttü acaba soğuk sular içim dedim yaya kızlar bu kız sabahtan berı kusuyor.
ben 3 ıpek 4 posta üst baş değiştik bugun.
ne emdıyse kustu belkı dedım sut ıstemıyo sebze corbası ıcırdım onuda kustu
su verdım azcık kustu
azcık meyve verım dedım oda gitti
midesi bomboş.
huysuz biraz ama hasta gibi de değil neşesi yerinde. noldu anlamadım niye durduk yerde kusuyo şimdi bu ya
yesin kız bişey olmaz.benimki pek sevdi hazır yogurduda..Bu sefer ben de öyle yaptım canım. 3 gündür yoğurtsuz kaldı çocuk ne yapayım ama
Allah keyiflerini hiç bozmasın inşallah
pazarı kaynanam yapıyo zaten sabah siparişleri verdim ben öyle gezmek için dedim ama boşver yaaa off bu sıcakda çocukla evde oturmak en iyisi..bizim burda yani ben fatih de oturuyom malta diye bir yer var günlük süt satıyolar orda ben itimat diyebir marka varya günlük sütleri oplastik ayran şişelri varya onun gibi şişede satıyo birde yoğurtçular oluyo ya onlarda getirebiliyo onlarada sorun ama nekadar güvenilir bilmem tabi ben o eski kırmızı kapaklı sek sütlerden bulamadım çokda aramadım gerçi ama çevrede yakınlarda yok satan..
Hhavva tansaş migros falan varsa onlarda var paket günlük sütler hem de minik olanlarından..
Haftaya başlıcaz biz de yavaştan yoğurt ve meyvelere doktor 15 gün biraz alışsın dedi.. Ben de o küçük paket günlük sütlerden alıcam iki gün yer sonra yine taze alır yaparım dedim..
afiyet olsun kuşuma,havvacım zeynep pek yoğurdu sevmedi bende şimdilik zorlamıyorum daha sonra tekrardan vermeyi deneyecem ama ben bimin kutu sütü ve yoğurdundan mayalıyordum canım....
Sağol Selmacım. Sevdiği bi meyveyle karıştırıp versen yoğurdu
Akşama bakın kociş canım söyleyim de.
Ayy ne şeker oluyo onlar ya...Bi sürü bi sürü. Şimdi hevesleniyom ama dediğin gibi toplaması bela kaydirigubbakcemile3
Canım ben Bahçeşehir de çalışıyom. Gop ta oturuyom. Gop hastanesinde Özlem Hn a götürüyorum.
Ayy evet evet...Dr setleri makyaj setleri...
ay bazı gün hiç biriniz yoksunuzalsanaalsanasmile bazı gün de yetişemiyorum heeeakannehir
ne güzel demi ama delikafadulden
zarar baby tv de değil cnm, tv de kareler atlıyor ve bebeğin beyninin daha hızlı çalımasını sağlayıp hiperaktif olmasına yol açıyor. amman dikkat..!
off uyumadı bu kız bende mindere yüsüstü birıktım sesiz sesiz duryo bakalım.benim kız besizce duruyosa ya.altını pokluyordur.yada uyuyacaktırsempatiksalakcinni.bakalım hangisi tutacak..umarım uyur..
sen daha burdamısın kız git sil evini hadi
ya canım inş. olmaz
ayşegülcüm kardeşinede geçmiş olsun canım
sağol canım
hay ağzından bal damlıyo inş. egrçekleşir istediğim şey
canım valla arkim kızıda öyle 1 hafta kustu tahliller falan yaptılar hiç bişey çıkmadı inş. hemen düzelir midesini falan mı üşüttü acaba soğuk sular içim dedim ya
selam kızlar amba kaynatmışsınız he
biz geldik aşıdan 3doz yaptılar maf oldu çocuk hangi birine ağlıcağını şaşırdı babası ta dışardan duymuş sesini boncuk boncuk aktı gözyaşları kurban olduğumun :gitme:
kilo almış çok sevindimbu konuda geçen ay baya üzmüştü beni hemen oaraya ekliyorum ayşegülcüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?