2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tansaşlarda oluyo havva

Akşama bakın kociş canım söyleyim de.

yaa oynarlar ama evide berbat ediyorlar.zeynoda koltugun tepesinden inmez.evde oyuncak toplar dururum.bide ikisi olursa vay halime.bide evcilik haa minik minik bir sürü oyuncak olur.ıyyy...

Ayy ne şeker oluyo onlar ya...Bi sürü bi sürü. Şimdi hevesleniyom ama dediğin gibi toplaması bela kaydirigubbakcemile3

benim aklımda sen bahçeşehirde oturuyon gibi kalmış sen doktora nereye götürüyon kızını?

Canım ben Bahçeşehir de çalışıyom. Gop ta oturuyom. Gop hastanesinde Özlem Hn a götürüyorum.

kucuk kucuk cay kahve setlerı ocaklar fırınlar hehe kaydirigubbakcemile3

Ayy evet evet...Dr setleri makyaj setleri...

onuda denedim ama ağzını bir kilitliyorki görmen lazım damak tadı var cadının sevdiği bişey olmayınca açmıyor ağzını ..

cnm seninkinin gene sevdiği bişi varmış benimki hiçbişi sevmiyo yaa kaşığı götürdümmü direk kilitliyo ağznı ne verirsem veriyim.bi kaşığı zorla veriyorum ikincisi müm kün değil öğürüyo Allah bana bol sabır kızımada bol iştah versin inş

zarar baby tv de değil cnm, tv de kareler atlıyor ve bebeğin beyninin daha hızlı çalımasını sağlayıp hiperaktif olmasına yol açıyor. amman dikkat..!

çok tembelim çokk ,dün evi süpürdüm toz aldım ama yerleri silmedim hala daha burdayım benide kovun...sempatiksalakcinni
sen daha burdamısın kız git sil evini hadi
ya canım inş. olmaz
ayşegülcüm kardeşinede geçmiş olsun canım

çok güzel cicileri.ya ben eklemiyorum.ne bilem .kim ugraşacak..

evet ya aşılar yaklaştı..
ayy.halile görmek eger hamilelek düşünmüyorsanız.istedigniz bişey gerçekleşecek derler.hadi inşallah
..
sağol canım
hay ağzından bal damlıyo inş. egrçekleşir istediğim şey
canım valla arkim kızıda öyle 1 hafta kustu tahliller falan yaptılar hiç bişey çıkmadı inş. hemen düzelir midesini falan mı üşüttü acaba soğuk sular içim dedim ya

selam kızlar amba kaynatmışsınız he
biz geldik aşıdan 3doz yaptılar maf oldu çocuk hangi birine ağlıcağını şaşırdı babası ta dışardan duymuş sesini boncuk boncuk aktı gözyaşları kurban olduğumun :gitme:
kilo almış çok sevindim bu konuda geçen ay baya üzmüştü beni hemen oaraya ekliyorum ayşegülcüm

Bu sefer ben de öyle yaptım canım. 3 gündür yoğurtsuz kaldı çocuk ne yapayım ama
yesin kız bişey olmaz.benimki pek sevdi hazır yogurduda..

Allah keyiflerini hiç bozmasın inşallah

amin canım.inşallah.

ayy öyle biyer olsa bizdede.(

hadi bakalım sizede hayırlı olsun. ek gıdalar..

afiyet olsun kuşuma,havvacım zeynep pek yoğurdu sevmedi bende şimdilik zorlamıyorum daha sonra tekrardan vermeyi deneyecem ama ben bimin kutu sütü ve yoğurdundan mayalıyordum canım....

selma ben elmalı veriyorum.sade benim kızda yemiyo.ama elmalı ne kadar verirsen ver yiyo..

Sağol Selmacım. Sevdiği bi meyveyle karıştırıp versen yoğurdu

ben elma püreliyorum.eger çok koyu olduysada elma suyuda sıkıp açıyorum.bayılarak yiyo valla.maşallah.

kucuk kucuk cay kahve setlerı ocaklar fırınlar hehe kaydirigubbakcemile3

ayy evet yaa aynen.şimdi bilem varda iki tanayla artık ne olur bilmem..

evet yaa toplaması berbat.bide evi çokk kirli gösteriyo.evi temizliyorum ama darmadagınık.yani temez ama dagınık.ama öylede hiç evim temiz gibi dirmiyo(

off uyumadı bu kız bende mindere yüsüstü birıktım sesiz sesiz duryo bakalım.benim kız besizce duruyosa ya.altını pokluyordur.yada uyuyacaktırsempatiksalakcinni.bakalım hangisi tutacak..umarım uyur..

geçmiş çok birikti bugün yaa. yetişemöiyorum. maşallah. miray durmuyor bugün. ben kaçar. byee

benim bacı gecikti bi arayayım demiştim.tansiyonu çok düşüyormuş ya.doktar böyle bırakamıyız demiş.tekrar serum takmışlar.abla tuzlu bişiyler yiyorum bakalım dedi.hay allah teleşlendım şimdi.allahtan ablam yanında..ya kızlar üç kız olmata pek iyiymiş.sben evde yemek yaptım bekliyorum.ablamda kardeşimin yanında..yaa maşallh..

Maşallah kızlar hızlı gidiyorsunuz baya. Yetişemiyorum şubat annelerine kaçıncı sayfada kaldım bulamıyorum inanın. Ben sabahları 3 saat derse gidiyorum, bir vakıfta çalışıyorum. Ufaktan başladım. Sonra gel, bebişi emzir, uyut, kendim kahvaltı yapıyorum zaten öğlen oluyor. sonra ev işi akşam yemeği derken gün bitiyor. üç gündür de temizlik yapıyorum. bahar temizliği yapamamıştım ben, ayağımı kırmıştım, şimdi yapıyorum. üç gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah.

bu arada müjde! oğlum kaka yapmaya başladı. ama 3 günde bir yapıyor. buna da şükür. Biz şubat 26 doğumluyuz daha yeni yüz üstü dönmeye başladı. Eline boş bi pet şişe veriyorum temizleyip, onu boyuna göre buluyor heralde, :) yuvarlana yuvarlana onunla oynuyor. Gittikçe mi tatlanıyorlar ne?

ne zaman anne dicek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sanki demeye çalışıyor, bazen dedi zannediyorum ama hiç bana bakıp anne demedi. uykudan kalkıp beni görünce gülüyor, kucağımdayken yanaklarımı tutuyor yüzünü yüzüme dayıyor. ah bide anne dese!

off uyumadı bu kız bende mindere yüsüstü birıktım sesiz sesiz duryo bakalım.benim kız besizce duruyosa ya.altını pokluyordur.yada uyuyacaktırsempatiksalakcinni.bakalım hangisi tutacak..umarım uyur..

Kesin pokluyodurkaydirigubbakcemile3
Ya tatlı lezzetli elma bulabiliyon mu?? Ben 2-3 kaşık tattırayım diye aldım ama tatsız bişeydi yüzünü buruşturarak yuttu yavrum bi kaşığı sonra da açmadı ağzını:sinifsinif:

valla bu gün burayı böyle kalabalık bulunca muhabbeti bırakıpta gidemedim kaldı işer olsun ne yapalımbilmiyorumkismile

hadi gözünaydın canım ,yarasın aşıları ecrine bizimde aşılar ağustosun ilk haftası demek çok canı yandı kıyamam ..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…