sen daha burdamısın kız git sil evini hadi
ya canım inş. olmaz
ayşegülcüm kardeşinede geçmiş olsun canım
sağol canım
hay ağzından bal damlıyo inş. egrçekleşir istediğim şey
canım valla arkim kızıda öyle 1 hafta kustu tahliller falan yaptılar hiç bişey çıkmadı inş. hemen düzelir midesini falan mı üşüttü acaba soğuk sular içim dedim ya
selam kızlar amba kaynatmışsınız he
biz geldik aşıdan 3doz yaptılar maf oldu çocuk hangi birine ağlıcağını şaşırdı babası ta dışardan duymuş sesini boncuk boncuk aktı gözyaşları kurban olduğumun :gitme:
kilo almış çok sevindimbu konuda geçen ay baya üzmüştü beni hemen oaraya ekliyorum ayşegülcüm
sen daha burdamısın kız git sil evini hadi
ya canım inş. olmaz
ayşegülcüm kardeşinede geçmiş olsun canım
sağol canım
hay ağzından bal damlıyo inş. egrçekleşir istediğim şey
canım valla arkim kızıda öyle 1 hafta kustu tahliller falan yaptılar hiç bişey çıkmadı inş. hemen düzelir midesini falan mı üşüttü acaba soğuk sular içim dedim ya
selam kızlar amba kaynatmışsınız he
biz geldik aşıdan 3doz yaptılar maf oldu çocuk hangi birine ağlıcağını şaşırdı babası ta dışardan duymuş sesini boncuk boncuk aktı gözyaşları kurban olduğumun :gitme:
kilo almış çok sevindimbu konuda geçen ay baya üzmüştü beni hemen oaraya ekliyorum ayşegülcüm
benim bacı gecikti bi arayayım demiştim.tansiyonu çok düşüyormuş ya.doktar böyle bırakamıyız demiş.tekrar serum takmışlar.abla tuzlu bişiyler yiyorum bakalım dedi.hay allah teleşlendım şimdi.allahtan ablam yanında..ya kızlar üç kız olmata pek iyiymiş.sben evde yemek yaptım bekliyorum.ablamda kardeşimin yanında..yaa maşallh..
Maşallah kızlar hızlı gidiyorsunuz baya. Yetişemiyorum şubat annelerine kaçıncı sayfada kaldım bulamıyorum inanın. Ben sabahları 3 saat derse gidiyorum, bir vakıfta çalışıyorum. Ufaktan başladım. Sonra gel, bebişi emzir, uyut, kendim kahvaltı yapıyorum zaten öğlen oluyor. sonra ev işi akşam yemeği derken gün bitiyor. üç gündür de temizlik yapıyorum. bahar temizliği yapamamıştım ben, ayağımı kırmıştım, şimdi yapıyorum. üç gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah.
bu arada müjde! oğlum kaka yapmaya başladı. ama 3 günde bir yapıyor. buna da şükür. Biz şubat 26 doğumluyuz daha yeni yüz üstü dönmeye başladı. Eline boş bi pet şişe veriyorum temizleyip, onu boyuna göre buluyor heralde, :) yuvarlana yuvarlana onunla oynuyor. Gittikçe mi tatlanıyorlar ne?
ne zaman anne dicek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sanki demeye çalışıyor, bazen dedi zannediyorum ama hiç bana bakıp anne demedi. uykudan kalkıp beni görünce gülüyor, kucağımdayken yanaklarımı tutuyor yüzünü yüzüme dayıyor. ah bide anne dese!
selmacım sen şimdi heveslisindir.iki oglandan sonra.zemuszemusbüyüsün zeynoda gör.kaydirigubbakcemile3
kızlar inanımayorum yüzüstü bıraktıgım yerde uyuyup kaldı.ohhh.kurtuldum..
kızlar inanımayorum yüzüstü bıraktıgım yerde uyuyup kaldı.ohhh.kurtuldum..
Fatocum yarasın aşıları Diloşa.
Aynezihe canım dur kız yavaş yavaş. O günleri de göreceğiz inşallah. Maşallah bu arada bebişe.
Zeynep ben armut vermedim. Tatlı armut bulamadım bi de kabız yapıyo diye vermedim. Şeftalinin suyunu veriyorum ben. Tülbentten süzüp. Kayısıyı püre halinde veriyom. Dediğin gibi suyu çok çıkıyo şeftalinin. Ama tülbentten azıcık süzdükten sonra kalanın püresinden veriyorum pütürlü yesin diye. Sonra da suyunu veriyom
fato yarasın aşılar ecrindila ya...
kızlar seftali ve armutu nasıl verıyorsunuz?
seftali su oluyor püreden geçene kadar...
armut da çok sert hiç geçmiyor...
hele elma o daha beter...
bi kayısı adam gibi geçiyor cam rendeden.
hadi ben kaçtım kızlar benim kısçe uyanmak üzre acıkmıştır gelirim gene öpüldünüz
ben dün yarım şeftali,yarım armut,yarımda muzu blenderla ezip verdim püre olarak yedi zeynepcim bizim kız koyu kıvamlı şeyleri seviyor sulu olunca akıtıyor ağzının kenarından...
Maşallah kızlar hızlı gidiyorsunuz baya. Yetişemiyorum şubat annelerine kaçıncı sayfada kaldım bulamıyorum inanın. Ben sabahları 3 saat derse gidiyorum, bir vakıfta çalışıyorum. Ufaktan başladım. Sonra gel, bebişi emzir, uyut, kendim kahvaltı yapıyorum zaten öğlen oluyor. sonra ev işi akşam yemeği derken gün bitiyor. üç gündür de temizlik yapıyorum. bahar temizliği yapamamıştım ben, ayağımı kırmıştım, şimdi yapıyorum. üç gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah.
bu arada müjde! oğlum kaka yapmaya başladı. ama 3 günde bir yapıyor. buna da şükür. Biz şubat 26 doğumluyuz daha yeni yüz üstü dönmeye başladı. Eline boş bi pet şişe veriyorum temizleyip, onu boyuna göre buluyor heralde, :) yuvarlana yuvarlana onunla oynuyor. Gittikçe mi tatlanıyorlar ne?
ne zaman anne dicek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sanki demeye çalışıyor, bazen dedi zannediyorum ama hiç bana bakıp anne demedi. uykudan kalkıp beni görünce gülüyor, kucağımdayken yanaklarımı tutuyor yüzünü yüzüme dayıyor. ah bide anne dese!
geçmiş çok birikti bugün yaa. yetişemöiyorum. maşallah. miray durmuyor bugün. ben kaçar. byee
Aman bırak d
hadi klay gele.ben kızı uyuttum oh..
ağınık kalsın Ayşegülcüm. Canları sağolsun
Kesin pokluyodurkaydirigubbakcemile3
Ya tatlı lezzetli elma bulabiliyon mu?? Ben 2-3 kaşık tattırayım diye aldım ama tatsız bişeydi yüzünü buruşturarak yuttu yavrum bi kaşığı sonra da açmadı ağzını:sinifsinif:
Ayşegülcüm önemli bi şey değilmiş bak. Narkozun etkisidir. Biz de 3 kız kardeşiz valla süper bi duuygu
Sen de bi kız daha doğur bari anacımkaydirigubbakcemile3
Hem 3 kızı evlendiren anne cennete girer derler senin anacığınında inş. mekanı cennettir.
Hoşgeldin geçmiş olsun aynı zamanda.
Benim oğlanda özellikle ağlarken ınne diye bi ses çıkarıyo ben de anne diyo gibi seviniyom iştesempatiksalakcinni
evet canım heveslendim bir sürü toka aldım ama benim keltoşun saçı yokki takayım,şimdide böyle oyuncaklar görünce hevesleniyorum, ama bizim kız bide arabalarla oynarmış benim yine hevesim içimde kalırmış....ohaoldumsmile
ayşegül ne güzel ya...
bi kardeşin eksikliğini öyle çok hissediyorum ki.
o yüzden arasını çok açmadan kızıma kardeş yapıcam. benım gıbı tek kalmasın sonra.
Aynezihe canım dur kız yavaş yavaş. O günleri de göreceğiz inşallah. Maşallah bu arada bebişe.
Zeynep ben armut vermedim. Tatlı armut bulamadım bi de kabız yapıyo diye vermedim. Şeftalinin suyunu veriyorum ben. Tülbentten süzüp. Kayısıyı püre halinde veriyom. Dediğin gibi suyu çok çıkıyo şeftalinin. Ama tülbentten azıcık süzdükten sonra kalanın püresinden veriyorum pütürlü yesin diye. Sonra da suyunu veriyom
ayşegül ne güzel ya...
bi kardeşin eksikliğini öyle çok hissediyorum ki.
o yüzden arasını çok açmadan kızıma kardeş yapıcam. benım gıbı tek kalmasın sonra.
heeee o zaman senınkı sıvı seylerı sevmıyor. e nasıl emıyor o zaman pekı?
bende el blendırı war armutla seftalıyı kucuk kucuk dograsam gecermı blendırdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?