2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah gerçekleşir canım.buraya yazma kiloyu takip edemiyorum.kilo topigine yaz oldumu.sanırım degir ayında kilo boyu eksik senin.
ayy üç aşımı oldu.neymeş bunlar.karma ve hepatitb var üçünrcüsü neymeş..

fato yarasın aşılar ecrindila ya...
kızlar seftali ve armutu nasıl verıyorsunuz?
seftali su oluyor püreden geçene kadar...
armut da çok sert hiç geçmiyor...
hele elma o daha beter...
bi kayısı adam gibi geçiyor cam rendeden.

ay benim korkulu rüyam bu aşılar sağ salim atlatsak bizde geçen aşıda çok ağladıydı kuzum
geçmiş olsun kuzucuğa yarasın aşıları cnm canı çok yandı demeekki
sevindim kilo almasına darısı başımıza inş

Sen de bi kız daha doğur bari anacımkaydirigubbakcemile3
Hem 3 kızı evlendiren anne cennete girer derler senin anacığınında inş. mekanı cennettir.

Hoşgeldin geçmiş olsun aynı zamanda.
Benim oğlanda özellikle ağlarken ınne diye bi ses çıkarıyo ben de anne diyo gibi seviniyom iştesempatiksalakcinni

selmacım sen şimdi heveslisindir.iki oglandan sonra.zemuszemusbüyüsün zeynoda gör.kaydirigubbakcemile3

evet canım heveslendim bir sürü toka aldım ama benim keltoşun saçı yokki takayım,şimdide böyle oyuncaklar görünce hevesleniyorum, ama bizim kız bide arabalarla oynarmış benim yine hevesim içimde kalırmış....ohaoldumsmile

ayşegül ne güzel ya...
bi kardeşin eksikliğini öyle çok hissediyorum ki.
o yüzden arasını çok açmadan kızıma kardeş yapıcam. benım gıbı tek kalmasın sonra.

Fatocum yarasın aşıları Diloşa.
Aynezihe canım dur kız yavaş yavaş. O günleri de göreceğiz inşallah. Maşallah bu arada bebişe.
Zeynep ben armut vermedim. Tatlı armut bulamadım bi de kabız yapıyo diye vermedim. Şeftalinin suyunu veriyorum ben. Tülbentten süzüp. Kayısıyı püre halinde veriyom. Dediğin gibi suyu çok çıkıyo şeftalinin. Ama tülbentten azıcık süzdükten sonra kalanın püresinden veriyorum pütürlü yesin diye. Sonra da suyunu veriyom

kız armut kabız yapmaz bagırsakları calıstırır... kabızlıgı ıcın armut puresı alıp vermıstım ben ıpege.
bende uzumu tel suzgecte yada tulbentte ezıyorum suyunu cıkarıp verıyorum...
seftalıyı de oyle denıyım bakıyım...
sagol canım...

ben dün yarım şeftali,yarım armut,yarımda muzu blenderla ezip verdim püre olarak yedi zeynepcim bizim kız koyu kıvamlı şeyleri seviyor sulu olunca akıtıyor ağzının kenarından...

ben dün yarım şeftali,yarım armut,yarımda muzu blenderla ezip verdim püre olarak yedi zeynepcim bizim kız koyu kıvamlı şeyleri seviyor sulu olunca akıtıyor ağzının kenarından...

heeee o zaman senınkı sıvı seylerı sevmıyor. e nasıl emıyor o zaman pekı?
bende el blendırı war armutla seftalıyı kucuk kucuk dograsam gecermı blendırdan?

hoşgeldin canım maşallah oğluşuna,geçmiş olsun bu arada....

geçmiş çok birikti bugün yaa. yetişemöiyorum. maşallah. miray durmuyor bugün. ben kaçar. byee

Aman bırak d

hadi klay gele.ben kızı uyuttum oh..

ağınık kalsın Ayşegülcüm. Canları sağolsun

kız bazen öyle yapıyorum bazende olmuyo.yaa.bigelen giden olsa.valla bu kadın evi toplamıyoomu derler..

he he uyuyomuş..ben tatlı elmayı araya araya buluyorum canım.almışkende iki üç kilo alıp dolaba koyuyorum.evet artık bulması zor oluyo.ama arayıorum mecburen.

Ayşegülcüm önemli bi şey değilmiş bak. Narkozun etkisidir. Biz de 3 kız kardeşiz valla süper bi duuygu

inşallah narkoz etkisidir.yiyorum bişeyler dedi.neyse keddisi hemşire o bilir ne edecegini.

ayyy aanam dur .iki kız yeter .böylede almazlarmıki beni cennetebilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kız benim zeynoda silah.top.araba pek sever.ama bebeklerinde çok sever.oyuncak ayrımı yoktur.

ayşegül ne güzel ya...
o yüzden arasını çok açmadan kızıma kardeş yapıcam. benım gıbı tek kalmasın sonra.

canım yaa.inşallah evlatlarınla bu özlemin gidecek inşallah.bencede arayı çok açmayın kızlar.

kız armuk kabız yaparmııı.aksine kabız olana vermezlermii.kayısı gibi yani.ben blendırdan geçiriyorum.pütürlüde yiyo.

Hasan Eymen Bey kakayı yapınca biraz sevinç çığlığı attı, sonrada kendi kendine uyudu ki çok nadir olur bu. Yavrum rahatladı tabi.

neden insanlar hergün yemek yer! Hergün hergün ne yemek yapsam akşama diye düşün bıktım valla! bebek bi değil ki, Bide koca bebek var mama bekler akşama.

ayşegül ne güzel ya...

al benden de o kadar:gitme:
katılıyorum bunun büyüyüp annemin ikinciyi bakabileceği zamana geldiğinde yapıcamvereliniortak

Tam tersi armut bağırsak çalıştırır şeftali kabız yapar..

heeee o zaman senınkı sıvı seylerı sevmıyor. e nasıl emıyor o zaman pekı?
bende el blendırı war armutla seftalıyı kucuk kucuk dograsam gecermı blendırdan?

bizim doktor elma-armut-şeftali-muz-kayısı sırasıyla başla ve mutlaka cam rende ile dedibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…