2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam rahatlamıştır Şeniz

heeee o zaman senınkı sıvı seylerı sevmıyor. e nasıl emıyor o zaman pekı?
bende el blendırı war armutla seftalıyı kucuk kucuk dograsam gecermı blendırdan?

bende anlamıyorum kucağıma aldığım her an aranıp saldırıyor valla,en sonunda su içmeye alıştı ama, ben alıştırma bardağında veriyorum içiyor çok şükür....

dene canım püre gibi oluyor kaşıkla yinede bak bakalım iyice ezilmişmi....

şeftalı ve armut gecmıyo cam rendeden ama
muzla kayısıda sorun yok gamyoncuiremsu

aynen canım bugün burası bırakılmaz haklısın
sağol canım valla 1 yaşına kadar dinlemeye çekildi kızım ohh atlattık aşıları ama 2gün huysuzluk yaparmış sabah akşam yarım fitil ver dedi

yazdım canım 5. ayıda yazmıştım ama silinmiş eklersin
biride zatüre menenjit işte buarada bizde 3 bacı 2 erkek toplam 5 kardeşiz kız kardeş çok iyi her konuda destek oluyo

sağol canım inş.
ebesi çok yaktı canını kızımın hain karı delikafadulden
ben valla rendeliyorum elma armutu normal rendede eskiden cam rendemi varmış bendede var ama hiç güzel yapmıyo ne varsa eskilerde var zaten kaydirigubbakcemile3

aynen bende ne stresle gittim sorma bakalım uyudu şimdi şu 2günü hayırlısıyla bi atlatalımda çok huysuzlanmaz inş. güzel kızım
inş. senin kızda almıştır kilo annesi

Fatocum yarasın aşıları Diloşa.
sağol canım inş.

uyuyo sımdı uyansın armut pureleyıp yogurduna katıyım bakıyım

havva ben armutla elma beceremıyom bugun blendırla denıcem tatlım
fato dogru soyluyon ha ne warsa eskılerde war gayri

kızlar ya ben daha hiç muz vermedim kabız yapmaz mı ayy bende mi vermeye başlasam bide sabah kahvaltıda ne veriyosunuz

canım seninle tanışmadım biz.hoşgeldin.ben izindeydim ozamanlar.maşallah ne güzel yapmış işte.çor oluyo kabızlık.

ben maalesef binaz gfazla atıyorum öyle blendırdan geçiriyorum.artık suyunu verme dönemi geçti yaa .ben bi tek havuç suyu veriyorum degirlerini püreli veriyorum.benim kız cam rendedin olunca yemek istemiyo.iyi ezmiyoy ya.ama blendırdan geçince çok güzel alıyo.kalanı ya zeynebe veriyorum.çocuk bune dio ama ye diyorum olmadı yada ben atıorum afgzıma.

bızımkıde uyudu şimdi ohhhhh
bakalım ne kadar yatıcaklar kuş uykusunda delikafadulden

aynen canım ya.benim kız eskisi gibi gündüz uykusu uzun degil.gecimiz bari iyi şükür.

hadi ben kaçtım kızlar benim kısçe uyanmak üzre acıkmıştır gelirim gene öpüldünüz

güle güle canım..

ayyy ne mutlu sana...ne hızlı gidiyo yaa topik..

valla pek nadin görülen bi durum bendede.benimki emerek uyur genelde.evet ya a yetişemiyorum..

ben dün yarım şeftali,yarım armut,yarımda muzu blenderla ezip verdim püre olarak yedi zeynepcim bizim kız koyu kıvamlı şeyleri seviyor sulu olunca akıtıyor ağzının kenarından...

benimkide koyu secmiyo.acık acaçam ilaki..

heeee o zaman senınkı sıvı seylerı sevmıyor. e nasıl emıyor o zaman pekı?
bende el blendırı war armutla seftalıyı kucuk kucuk dograsam gecermı blendırdan?

dogra canım.benimki blendıra glecek şekilde mecburan dolduroyurm..

bizim doktor elma-armut-şeftali-muz-kayısı sırasıyla başla ve mutlaka cam rende ile dedibilmiyorumkismile

ben direk kayısıdan başladım kakasını yapsın diye. elhamdülillah yapıyorda. diğerlerini versemde kayısıyı yoğurduna katıyorum. iki defadır kendisi yapıyor kakasını, çok mutluyum, rahatladı eymen'im.:Saruboceq:

şeftali vermeye başladım Zeynep cam rendeden geçiyiyorum sulu sulu oluyor evet ama oluyobilmiyorumkismile cam rende alınca denemiştim elmayı da diğerlerine göre daha zor oluyo ama oluyo..
Bence doktor çok incelmesin yutmayı öğrensin diye cam rendeden geçir diyo çnk bazı parçalar büyük kalıyor tam ezilmiyor blendırdan geçmiş gibi..

Ayşegül, Zeynep ne biilem annem öyle dedi. Kabız yapar dedi. E vereyim bari. Nasıl armut alıyosunuz. Yumuşaklardan mı

yumuşak ve olgunlaşmış alıyorum ben.

canım seninle tanışmadım biz.hoşgeldin.ben izindeydim ozamanlar.maşallah ne güzel yapmış işte.çor oluyo kabızlık.

Yok papatyacım, seninle değil kimseyle doğru düzgün tanışmıyorum ben henüz.:sinifsinif: üye oldum, sonra annem geldi memleketten, kayınvalidegil falan ev kalabalıktı, sonra doğum, falan ben daha yeni fırsat buluyorum, ortak nokta olunca direk dahil olunuyor konuya, sağolsun millet de tanımadıkları halde cevap yazıyor, böyle böyle tanışacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…