Hasan Eymen Bey kakayı yapınca biraz sevinç çığlığı attı, sonrada kendi kendine uyudu ki çok nadir olur bu. Yavrum rahatladı tabi.
neden insanlar hergün yemek yer! Hergün hergün ne yemek yapsam akşama diye düşün bıktım valla! bebek bi değil ki, Bide koca bebek var mama bekler akşama.
heeee o zaman senınkı sıvı seylerı sevmıyor. e nasıl emıyor o zaman pekı?
bende el blendırı war armutla seftalıyı kucuk kucuk dograsam gecermı blendırdan?
al benden de o kadar:gitme:
katılıyorum bunun büyüyüp annemin ikinciyi bakabileceği zamana geldiğinde yapıcamvereliniortak
Tam tersi armut bağırsak çalıştırır şeftali kabız yapar..
bizim doktor elma-armut-şeftali-muz-kayısı sırasıyla başla ve mutlaka cam rende ile dedibilmiyorumkismile
aynen canım bugün burası bırakılmaz haklısınvalla bu gün burayı böyle kalabalık bulunca muhabbeti bırakıpta gidemedim kaldı işer olsun ne yapalımbilmiyorumkismile
hadi gözünaydın canım ,yarasın aşıları ecrine bizimde aşılar ağustosun ilk haftası demek çok canı yandı kıyamam ..mafoldumben
yazdım canım 5. ayıda yazmıştım ama silinmiş eklersininşallah gerçekleşir canım.buraya yazma kiloyu takip edemiyorum.kilo topigine yaz oldumu.sanırım degir ayında kilo boyu eksik senin.
ayy üç aşımı oldu.neymeş bunlar.karma ve hepatitb var üçünrcüsü neymeş..
sağol canım inş.fato yarasın aşılar ecrindila ya...
kızlar seftali ve armutu nasıl verıyorsunuz?
seftali su oluyor püreden geçene kadar...
armut da çok sert hiç geçmiyor...
hele elma o daha beter...
bi kayısı adam gibi geçiyor cam rendeden.
aynen bende ne stresle gittim sorma bakalım uyudu şimdi şu 2günü hayırlısıyla bi atlatalımda çok huysuzlanmaz inş. güzel kızımay benim korkulu rüyam bu aşılar sağ salim atlatsak bizde geçen aşıda çok ağladıydı kuzum
geçmiş olsun kuzucuğa yarasın aşıları cnm canı çok yandı demeekki
sevindim kilo almasına darısı başımıza inş
Fatocum yarasın aşıları Diloşa.
sağol canım inş.
bende anlamıyorum kucağıma aldığım her an aranıp saldırıyor valla,en sonunda su içmeye alıştı ama, ben alıştırma bardağında veriyorum içiyor çok şükür....
dene canım püre gibi oluyor kaşıkla yinede bak bakalım iyice ezilmişmi....
Maşallah kızlar hızlı gidiyorsunuz baya. Yetişemiyorum şubat annelerine kaçıncı sayfada kaldım bulamıyorum inanın. Ben sabahları 3 saat derse gidiyorum, bir vakıfta çalışıyorum. Ufaktan başladım. Sonra gel, bebişi emzir, uyut, kendim kahvaltı yapıyorum zaten öğlen oluyor. sonra ev işi akşam yemeği derken gün bitiyor. üç gündür de temizlik yapıyorum. bahar temizliği yapamamıştım ben, ayağımı kırmıştım, şimdi yapıyorum. üç gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah.
bu arada müjde! oğlum kaka yapmaya başladı. ama 3 günde bir yapıyor. buna da şükür. Biz şubat 26 doğumluyuz daha yeni yüz üstü dönmeye başladı. Eline boş bi pet şişe veriyorum temizleyip, onu boyuna göre buluyor heralde, :) yuvarlana yuvarlana onunla oynuyor. Gittikçe mi tatlanıyorlar ne?
ne zaman anne dicek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. sanki demeye çalışıyor, bazen dedi zannediyorum ama hiç bana bakıp anne demedi. uykudan kalkıp beni görünce gülüyor, kucağımdayken yanaklarımı tutuyor yüzünü yüzüme dayıyor. ah bide anne dese!
fato yarasın aşılar ecrindila ya...
kızlar seftali ve armutu nasıl verıyorsunuz?
seftali su oluyor püreden geçene kadar...
armut da çok sert hiç geçmiyor...
hele elma o daha beter...
bi kayısı adam gibi geçiyor cam rendeden.
bızımkıde uyudu şimdi ohhhhh
bakalım ne kadar yatıcaklar kuş uykusunda delikafadulden
hadi ben kaçtım kızlar benim kısçe uyanmak üzre acıkmıştır gelirim gene öpüldünüz
ayyy ne mutlu sana...ne hızlı gidiyo yaa topik..
ben dün yarım şeftali,yarım armut,yarımda muzu blenderla ezip verdim püre olarak yedi zeynepcim bizim kız koyu kıvamlı şeyleri seviyor sulu olunca akıtıyor ağzının kenarından...
heeee o zaman senınkı sıvı seylerı sevmıyor. e nasıl emıyor o zaman pekı?
bende el blendırı war armutla seftalıyı kucuk kucuk dograsam gecermı blendırdan?
kızlar ya ben daha hiç muz vermedim kabız yapmaz mı ayy bende mi vermeye başlasam bide sabah kahvaltıda ne veriyosunuz
bizim doktor elma-armut-şeftali-muz-kayısı sırasıyla başla ve mutlaka cam rende ile dedibilmiyorumkismile
kızlar ya ben daha hiç muz vermedim kabız yapmaz mı ayy bende mi vermeye başlasam bide sabah kahvaltıda ne veriyosunuz
Ayşegül, Zeynep ne biilem annem öyle dedi. Kabız yapar dedi. E vereyim bari. Nasıl armut alıyosunuz. Yumuşaklardan mı
aynen canım bugün burası bırakılmaz haklısın
sağol canım valla 1 yaşına kadar dinlemeye çekildi kızım ohh atlattık aşıları ama 2gün huysuzluk yaparmış sabah akşam yarım fitil ver dedi
yazdım canım 5. ayıda yazmıştım ama silinmiş eklersin
biride zatüre menenjit işte buarada bizde 3 bacı 2 erkek toplam 5 kardeşiz kız kardeş çok iyi her konuda destek oluyo
sağol canım inş.
ebesi çok yaktı canını kızımın hain karı delikafadulden
ben valla rendeliyorum elma armutu normal rendede eskiden cam rendemi varmış bendede var ama hiç güzel yapmıyo ne varsa eskilerde var zaten kaydirigubbakcemile3
aynen bende ne stresle gittim sorma bakalım uyudu şimdi şu 2günü hayırlısıyla bi atlatalımda çok huysuzlanmaz inş. güzel kızım
inş. senin kızda almıştır kilo annesi
Fatocum yarasın aşıları Diloşa.
sağol canım inş.
hımm bir yaşına kadar yok demek.zeynpeten sonra çok degişmiş aşı zamanları.tamam canım yaz eklerim ben şimdi.
havacım sert olsun armut fark etmez zaten rendeleyince yumuşuyo
evet yumuşuyorlarda bagırsaktan rahat geçmesi için yumuşak daha ii olur gibi geldi bana.
canım seninle tanışmadım biz.hoşgeldin.ben izindeydim ozamanlar.maşallah ne güzel yapmış işte.çor oluyo kabızlık.
heves ettım uyansın armut yapım barı belkı o durur mıdesınde bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?