bende daha muz tattırmadım.ya zaten sık sık kasız oluoo.bilmiyorum hiç tatmadı daha..
kızlar benim iki kızda uyuyo.ayy keyfime diyecek yok valla.:icecream:
üşenmedim baktım bugün 20 sayfadan fazla konuşmuşuz hee rekor kırcez:icecream:
Yok papatyacım, seninle değil kimseyle doğru düzgün tanışmıyorum ben henüz.:sinifsinif: üye oldum, sonra annem geldi memleketten, kayınvalidegil falan ev kalabalıktı, sonra doğum, falan ben daha yeni fırsat buluyorum, ortak nokta olunca direk dahil olunuyor konuya, sağolsun millet de tanımadıkları halde cevap yazıyor, böyle böyle tanışacağız inşallah.
bende hiç tattırmadım muzu
bi veriyim bakım bi sorun olmazsa vermeye başlarım
dün böğürlen verdim bi yedi zilli ekşi tatlara bayılıyo yarasın kuzulara
bu arada ekledim
ay aşure çekti canım yaaaaa
ıpek uyuyoken azcık ew ocaga bakım kızlar
serap duy sesimi :roflol:
haydın gorusuruzzzzzzz
havacım sert olsun armut fark etmez zaten rendeleyince yumuşuyo
Vay be rekora bak.. Maşallahüşenmedim baktım bugün 20 sayfadan fazla konuşmuşuz hee rekor kırcez:icecream:
haydın gorusuruzzzzzzz
kızlar ya ben daha hiç muz vermedim kabız yapmaz mı ayy bende mi vermeye başlasam bide sabah kahvaltıda ne veriyosunuz
haydın gorusuruzzzzzzz
kızlar kardeşim çıkıyormuş.ben kacar.hazırlmanam.evi toplayayım.yemekleri hazırlayayım.kızı accık besiye çekem .ben.hepinizi öperim b.y
inş. yer canım yarasın böcüğeheves ettım uyansın armut yapım barı belkı o durur mıdesınde bugun
maş. canım bakalım bende bi veriyim denemekte yarar varbize dokunmadı canım,zeynep'te zaten günde bir,ya da çok nadir iki kez kaka yapıyor....
2 melek annesi sen tecrübelisin tabiyumuşak ve olgunlaşmış alıyorum ben.
hımm bir yaşına kadar yok demek.zeynpeten sonra çok degişmiş aşı zamanları.tamam canım yaz eklerim ben şimdi.
evet yumuşuyorlarda bagırsaktan rahat geçmesi için yumuşak daha ii olur gibi geldi bana.
ohh bide cigara yat olsunkızlar benim iki kızda uyuyo.ayy keyfime diyecek yok valla.:icecream:
bende seni görüryorum canımYok papatyacım, seninle değil kimseyle doğru düzgün tanışmıyorum ben henüz.:sinifsinif: üye oldum, sonra annem geldi memleketten, kayınvalidegil falan ev kalabalıktı, sonra doğum, falan ben daha yeni fırsat buluyorum, ortak nokta olunca direk dahil olunuyor konuya, sağolsun millet de tanımadıkları halde cevap yazıyor, böyle böyle tanışacağız inşallah.
kızlar kardeşim çıkıyormuş.ben kacar.hazırlmanam.evi toplayayım.yemekleri hazırlayayım.kızı accık besiye çekem .ben.hepinizi öperim b.y
bende daha muz vermedim bugun kahvaltıda ülkerin peynirli pekmezli kahvaltı maması içine pekmez yumurta sarısdı birde 1 tane bisküvi attım yedirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?