2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende daha muz tattırmadım.ya zaten sık sık kasız oluoo.bilmiyorum hiç tatmadı daha..

bende hiç tattırmadım muzu
bi veriyim bakım bi sorun olmazsa vermeye başlarım
dün böğürlen verdim bi yedi zilli ekşi tatlara bayılıyo yarasın kuzulara
bu arada ekledim

tamam canım..

üşenmedim baktım bugün 20 sayfadan fazla konuşmuşuz hee rekor kırcez:icecream:

:hooray:

bende hiç tattırmadım muzu
bi veriyim bakım bi sorun olmazsa vermeye başlarım
dün böğürlen verdim bi yedi zilli ekşi tatlara bayılıyo yarasın kuzulara
bu arada ekledim

bende vereyim barii..

ay aşure çekti canım yaaaaa

kız hayırdır bacım..şimdi benimde canımı istettin bak..

havacım sert olsun armut fark etmez zaten rendeleyince yumuşuyo

Hmmmm deneyeyim

Vay be rekora bak.. Maşallah

ay aşure çekti canım yaaaaa

Zeynep valla benim canımı da istettin.

ıpek uyuyoken azcık ew ocaga bakım kızlar
serap duy sesimi :roflol:

haydın gorusuruzzzzzzz

Annem elmayı küçük sarımsak rendesinde yapıyodu canım. Ben cam rendeyi unutmuşum götüreyim o da böyle bi çözüm buldu. Çok da güzel oldu

kızlar kardeşim çıkıyormuş.ben kacar.hazırlmanam.evi toplayayım.yemekleri hazırlayayım.kızı accık besiye çekem .ben.hepinizi öperim b.y

kızlar ya ben daha hiç muz vermedim kabız yapmaz mı ayy bende mi vermeye başlasam bide sabah kahvaltıda ne veriyosunuz

bende daha muz vermedim bugun kahvaltıda ülkerin peynirli pekmezli kahvaltı maması içine pekmez yumurta sarısdı birde 1 tane bisküvi attım yedirdim..

ammma muhabbet etmişiniz ha şurda otursam bu kadar konuşmassınız geçmişi okudum başedemedim ne ediyonuz bakım söleyin çabuk....

heves ettım uyansın armut yapım barı belkı o durur mıdesınde bugun
inş. yer canım yarasın böcüğe
bize dokunmadı canım,zeynep'te zaten günde bir,ya da çok nadir iki kez kaka yapıyor....
maş. canım bakalım bende bi veriyim denemekte yarar var
2 melek annesi sen tecrübelisin tabi
valla katıyada alışsınlar yutmaya ben öyle yapıyorum sorun yaşamadık daha çok şükür

kızlar benim iki kızda uyuyo.ayy keyfime diyecek yok valla.:icecream:
ohh bide cigara yat olsun

bende seni görüryorum canım
hoşgeldin sende geçmiş olsun atlatmışsınız sorununu inş. zamanla düzene girer

ohhh ohh maş.
eski günlere döndük desene :lepi:

bende daha muz vermedim bugun kahvaltıda ülkerin peynirli pekmezli kahvaltı maması içine pekmez yumurta sarısdı birde 1 tane bisküvi attım yedirdim..

hmm
benim zilli karışık tatları sevmiyo yumurta peynir karıştırdım bigün cicibebesine yemedi cadı kustu
bende hepsini ayrı ayrı veriyorum zaten dr.da öle dedi hepsini tadını ayrı alsın dedi
dün sebze çorbası yaptım 3. kaşıkta gene böğürdü ne zaman yicek bu kız çorbaları yahu

kızlar bakın şimdi

aras gece 4 buçukta mama yedi uyku sersemi bitirmedi hepsini 100 cc yemiştir ama...sonra kalkınca kahvaltı 120 cc devam süütütnün içine 1 tatlı kaşığı pekmez çeyrek yumurta sarısı 3 cicci bebeb ezdim onu yedi 10 gibi...11 de meyve püresi versim saat 2 gibi 2 buçuk gibide 1 kase sebze çorbası yedi şu saate kadar iymi normalmi yoksa azmı..
kalkınca yoığurta cicibebe yedircem 1 kase akşam yulaflı mama 8 gibi bide yatarken yer normalmi sizce az mı?

çorba ve yoğurtu öğün olarak veriyom küçük kase ama dolu hemen hemen doyuyodur dimi....ağlar zati doymasa hemi...

Ya ben görüntü resmimi değiştiremiyorum! bide bende o alttaki minnoş çizelgeden istiyrum. nasıl yapcam onuuuuu

fatocum benim doktor yumurta verince peynir peynir verince yumurta verme dedi....ikisi bir arada verme dedi ayrı ayrı nasıl veriyon anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…