2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bencede aslında ayrı ayrı daha iyi benimkide yoğurt ve meyve yemiyo nezaman alışcak acaba ?

offffffffffffffff anacimmmmmm offfffffffffffffffffffffff :gitme: yawww buuuu kizzz hicbirsey yemiyorrrrrrr! 1 haftadir böyleyizzz anacimmmmmm! :2: napacazz bizzzz böyleeee yaaaa ne mama yiyor ne de emiyorrrr ! yemesi icin karsisinda ne sakrabanliklar yapiyorummm ayyyyy bi amuda kalkmadigim kaldiiiii ayyy yoksa onuda mi yapcammmm :bbo: acaba yermi ozaman kaydirigubbakcemile3

sen emzirmiyonmu yeter tabi bukadar yiyosa ağlar zaten aç olsa..

doyuyordur tabi canım maşallah aras paşaya...

duygucum sıcaktan da ,olabilir belkide dişten olabilir canım ya...

ebrucum yok emdirmiyom 6 ayın başına kadar sağdım bıraktım bu ay başında azaldı iyce ...kuvezde kaldı emmedi beni bi ara alıştı ama. mamayla beraber aldığuı için biberonu seçti beni bıraktıı sağdım bende ama inek bitti artıkkaydirigubbakcemile3

oğlum uyandı teyzeleri. ben kaçıyorum. daha yemek yapıcam. hepinizin bebişlerini öpüyorum tontiş yanaklarından. Gece oğlan uyuyunca yine bakarım. bye

görüşürüz Selmacım.

ya kızlar şu Pınarın bebek sütü var ya 6. aydan sonra diye nasıl bişey ki acep doktoruna soran falan var mı??

Fatoşçum valla Aras bizden büyük bilmem ki ama saydıkların kalorili şeyler doyuyodur bence.
Duygucum dr a bi sorsana canım.
Selmacım hadi kolay gele

kizlarrrrrrr bakin simdiiii sempatiksalakcinni sırnaşık şey
zeynep 5 gibi uyandi 50 cc lik sütü bile bitiremedi.
saat 12 de kasik mamasi yaptim sadece 2 kasik yedi okadarrrrrrkötükedihüso kafamçokkarıştı
2 de e artik acikmistir canim yer artik dedimmm özene bözene püre yaptimmm ben verdim o elime vurdu , ben verdimm o elime vurdu 2 kasik belki anca.
eee tamam artikk saat 3 oldu sabahtan beri bisey yemiyor belki emmek istiyor dedim o da yokkkk :bbo:
EEEE YANiiiii canoooo simdi sen benim kizi seninkiyle bi karsilastiri ver hele!CADIARZU

Duygucum yanlış anlamanı istemem caınım ama bir dr a götür. Belli ki iştahsız. Esra da da olmuştu iştahsızlık. Dr idrar tahlili ve kültürü istemişti. Eğer mikrobik bi durum varsa o dqa iştahsızlık yapıyomuş.

canım bence 3 cicibebe çok az kahvaltıda yiyen çocuktan korkmayın ya koca adam oldu aras artık ne kadar yiyosa okadar ver çoğaltmalısın bence
Ya ben görüntü resmimi değiştiremiyorum! bide bende o alttaki minnoş çizelgeden istiyrum. nasıl yapcam onuuuuu
kullanıcı panelinden avartarını değişe bilirsin
tickerida bi site var ordan yapmıştık üstünde yazıo galiba canım

fatocum benim doktor yumurta verince peynir peynir verince yumurta verme dedi....ikisi bir arada verme dedi ayrı ayrı nasıl veriyon anlamadım ben
canım hani cicibebenin içine bulamaç yapıolar ya peynir yumurta ecrin öyle yemiyo yumurtayıda peyniri ayrı veriyorum yani onu dedim
bide ben 3 aylıkken başlamışım kahvaltıya valla yese zilli yedircem herşeyi yemiyo bende zorlamak istemiyorum

bencede aslında ayrı ayrı daha iyi benimkide yoğurt ve meyve yemiyo nezaman alışcak acaba ?
benim kızda onları yiyo sebze çorbası yemiyo onuda tek tek yapıcam bigün kabak çorbası bigün mercimek bakalım ondadamı karışık sevmiyo öyle anlıcam artık
canım 5. ay geçiş dönemi hepsi öyle yaptı o ayda inş. düzelir yoğurt vermeyi dene çocuklar yoğurdu severler

ay canim benim dün doktora götürdük ama kilosu iyi dedi 6.900. ama normalde diger aylar arasi daha cok kilo almisken bu ay az almis biraz daha iyi olmaliydi dedi. ya bide agzinda mantar cikmis sanirim ondan mi galiba :gitme: daha dogru düzgün bise yemedi yaaaaeyvahedigeldismile offfffff.................

Esra da geçen ay sadece 400 gr almıştı dr tahlil istemişti canım. Ama ağzında yarası varsa yiyemez çocuk be canım. Karbonatlı suyla temizle ağzını işe yarar belki

slm kızlar naber....anneannemdeyim hemen nete daldım...biraz bakındım...ama okuyamıyacağım...herşeyi yolundamı...öptük......

iyidir canım..şu an utku kuzenimle oynuyo...burak ta ayaklar altında yuvarlanıyobende hemen fırladım buraya...kaç gündür giremiyorum bakınyım dedim...annm fırçalıcak şimdi...buraya bunun içinmi geldin diye...sempatiksalakcinniama merak ediyorum napıym:))sizler nasılsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…