hmm
benim zilli karışık tatları sevmiyo yumurta peynir karıştırdım bigün cicibebesine yemedi cadı kustu
bende hepsini ayrı ayrı veriyorum zaten dr.da öle dedi hepsini tadını ayrı alsın dedi
dün sebze çorbası yaptım 3. kaşıkta gene böğürdü ne zaman yicek bu kız çorbaları yahu
kızlar bakın şimdi
aras gece 4 buçukta mama yedi uyku sersemi bitirmedi hepsini 100 cc yemiştir ama...sonra kalkınca kahvaltı 120 cc devam süütütnün içine 1 tatlı kaşığı pekmez çeyrek yumurta sarısı 3 cicci bebeb ezdim onu yedi 10 gibi...11 de meyve püresi versim saat 2 gibi 2 buçuk gibide 1 kase sebze çorbası yedi şu saate kadar iymi normalmi yoksa azmı..
kalkınca yoığurta cicibebe yedircem 1 kase akşam yulaflı mama 8 gibi bide yatarken yer normalmi sizce az mı?
çorba ve yoğurtu öğün olarak veriyom küçük kase ama dolu hemen hemen doyuyodur dimi....ağlar zati doymasa hemi...
kızlar bakın şimdi
aras gece 4 buçukta mama yedi uyku sersemi bitirmedi hepsini 100 cc yemiştir ama...sonra kalkınca kahvaltı 120 cc devam süütütnün içine 1 tatlı kaşığı pekmez çeyrek yumurta sarısı 3 cicci bebeb ezdim onu yedi 10 gibi...11 de meyve püresi versim saat 2 gibi 2 buçuk gibide 1 kase sebze çorbası yedi şu saate kadar iymi normalmi yoksa azmı..
kalkınca yoığurta cicibebe yedircem 1 kase akşam yulaflı mama 8 gibi bide yatarken yer normalmi sizce az mı?
çorba ve yoğurtu öğün olarak veriyom küçük kase ama dolu hemen hemen doyuyodur dimi....ağlar zati doymasa hemi...
Anam iki dakka esoşa bakayım dedim ya amma kaynamış muhabbet
offffffffffffffff anacimmmmmm offfffffffffffffffffffffff :gitme: yawww buuuu kizzz hicbirsey yemiyorrrrrrr! 1 haftadir böyleyizzz anacimmmmmm! :2: napacazz bizzzz böyleeee yaaaane mama yiyor ne de emiyorrrr ! yemesi icin karsisinda ne sakrabanliklar yapiyorummm ayyyyy bi amuda kalkmadigim kaldiiiii ayyy yoksa onuda mi yapcammmm :bbo: acaba yermi ozaman kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın şimdi
canım bence 3 cicibebe çok az kahvaltıda yiyen çocuktan korkmayın ya koca adam oldu aras artık ne kadar yiyosa okadar ver çoğaltmalısın bencekızlar bakın şimdi
kullanıcı panelinden avartarını değişe bilirsinYa ben görüntü resmimi değiştiremiyorum! bide bende o alttaki minnoş çizelgeden istiyrum. nasıl yapcam onuuuuu
canım hani cicibebenin içine bulamaç yapıolar ya peynir yumurta ecrin öyle yemiyo yumurtayıda peyniri ayrı veriyorum yani onu dedimfatocum benim doktor yumurta verince peynir peynir verince yumurta verme dedi....ikisi bir arada verme dedi ayrı ayrı nasıl veriyon anlamadım ben
benim kızda onları yiyo sebze çorbası yemiyo onuda tek tek yapıcam bigün kabak çorbası bigün mercimek bakalım ondadamı karışık sevmiyo öyle anlıcam artıkbencede aslında ayrı ayrı daha iyi benimkide yoğurt ve meyve yemiyo nezaman alışcak acaba ?
canım 5. ay geçiş dönemi hepsi öyle yaptı o ayda inş. düzelir yoğurt vermeyi dene çocuklar yoğurdu severleroffffffffffffffff anacimmmmmm offfffffffffffffffffffffff :gitme: yawww buuuu kizzz hicbirsey yemiyorrrrrrr! 1 haftadir böyleyizzz anacimmmmmm! :2: napacazz bizzzz böyleeee yaaaane mama yiyor ne de emiyorrrr ! yemesi icin karsisinda ne sakrabanliklar yapiyorummm ayyyyy bi amuda kalkmadigim kaldiiiii ayyy yoksa onuda mi yapcammmm :bbo: acaba yermi ozaman kaydirigubbakcemile3
ay canim benim dün doktora götürdük ama kilosu iyi dedi 6.900. ama normalde diger aylar arasi daha cok kilo almisken bu ay az almis biraz daha iyi olmaliydi dedi. ya bide agzinda mantar cikmis sanirim ondan mi galiba :gitme: daha dogru düzgün bise yemedi yaaaaeyvahedigeldismile offfffff.................Duygucum yanlış anlamanı istemem caınım ama bir dr a götür. Belli ki iştahsız. Esra da da olmuştu iştahsızlık. Dr idrar tahlili ve kültürü istemişti. Eğer mikrobik bi durum varsa o dqa iştahsızlık yapıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?