2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kimse kalmamış bende gideyim bari :umursamaz:

çocuklar bütün gün oynayamadılar bilgisayarda ,bari birazda onlar sevinsin :gitme:

duygu canım benim doyuyo ozaman benim paşa canım sen bi doktora söle hava doğru diyo bi ara aras ta yemiyodu idrar ve kültür aldılar....
fatocum peynir ne peyniri veriyon tuzsuz bulamadım ben ya....yeni başladım cici bebeye kaç tane versem 58 tane veremmi ki...

kesinlikle havacım nasılsın canım misafir gelcek weşimin kuzeni bebeişi var onunda 3 aylık hiç gelmedi doğum sonrası kırk gezmesine gelecekler...

bizim şimdi 5 tane kurban kesmemizmi lazım, bilmiyordum,eşime söyleyeyim bakalım bizde kestirelim çocuklarımız için....

sırnaşık şey
ay derya cok alem gacısın ha koptum bıde yazmış bana cevap verin dıye Allah ıyılıgını versın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
siz de yazın anacım dedirtmeyim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
senin de Allah iyiliğini versin tatlım kaydirigubbakcemile2

keşke benim eşim de halletse boshayallersmile
geçmiş olsun tatlım a.s.

güneşten d vitamini alıyorlar canım
d vitamini kemik gelişimine yardımcı
bıngıldağın küçülmesi de kafatasındaki kemiklerin gelişmesi demek yerimseniben

ay canım bizimkide aynı daha tam emeklemiyo ama dönüp duruyo ben salındaki sehbayı kaldırdım bile geçen kafasını çarptı bile..kızlar siz yürüteç alcakmısınız?

almam diyorum ama

üf ne çok yazmışınız beaaa
bacım sizin çoluğunuz çocuğunuz yok mu sempatiksalakcinni

kızlar cook uzun suredir giremedim.. diyetisyene basladım gecen hafta..hamilelik sonrası cıkan polikistik overim, kolestrolüm daha önceden var olan hipotiroidim sayesinde kilolarımı veremediğimden gecen hafta gittim..:) işe yrıyor gibi.. detayları sonna anlatırım..

bir de ömer i nezamandır yeni doktorumuza götürmek istiyordum okudugum kitabınm yazarı cocuk doktoru..modern bebek bakımı kitabının yazarı.. sitesi de var..çoook memnun kaldık ama doktor istanbulda....ne yapalım zaten burdan gidiş 1 saat sürüyor istanbulda da olsak o kadar sürer:)) rutin kontrole ona götürücem kısmatese cok i gecti 1 saat ilgilendi..bagırsaklarımız için ilac ve süte alerjsi olan bebekler için özel mama verdi bakalım onu da deneyelim kaka yaparkenki ıkınmalarımız gececek mi bakalım..

fatoş bence cok iyi yiyor aras... ömer neredeyse hiçbirşey yemiyor bugün 1 kez 60 ml mama + öğlen tıkıştırma sebzze püresi mama karışımı yedi bir de sabah kirazz ve kayısı zorla yemişti bu kadar...((
en son 5te yedi hala bişii yemedii bi arada emiyor o kadar tam emerken uyuyakaldı mama ve muhallebiyi veremedim bile..

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: :roflol:
çok güldüm ya 58 taneeeeeeeeeeeeeeeee :roflol:
sen ver de bacım o yemez o kdar cokacimcoooknaniknanik

canım yerse ver sen 58 tane bi paket bitti zaten iflas hehe kaydirigubbakcemile3
şaka yapıyorum tabi yarın 5 ver mesela bende 3le başladım ecrin resmen bitince ım ımm bağırmıştı cadı öyle çoğalttım sen anlarsın onu yemek istiyomu daha diye
peyniri geceden suya koy canım tuzu gidiyo öyle ver bende öyle yapıyorum afiyet bal şeker olsun paşaya

akpak valla
hep mır mır bişeyler diyo ama
anne diyo benim kız bilinçsiz söylüyo tabi ama resmen anne diyo herkes şaşırıyo :))

bir ara bir karpuz konusu olmuştu
bakın hemen karpuz suyu vereceksiniz bebşlere :)))

Sizin için gökten su indiren O'dur; içecek ondan, ağaç ondandır (ki) hayvanlarınızı onda otlatmaktasınız. Onunla sizin için ekin, zeytin, hurmalıklar, üzümler ve meyvelerin her türlüsünden bitirir. Şüphesiz bunda, düşünebilen bir topluluk için ayetler vardır. Nahl Suresi, 10-11>

> Günlük hayatımızda, gözümüzün önünde bulunan bazı güzelliklerin ve nimetlerin ne kadar farkındayız? Bize bir bardak su veren bir kişiye bile teşekkür ederken, bize bunca nimetleri veren Yüce Yaratıcı'mıza ne kadar şükür ediyoruz?

Lezzetli Nimetler: Karpuz

> Vücuttaki toksinleri temizler ve böbrekteki kumları eriterek zindelik kazandırır.
> Astım, damar tıkanıklığı, diyabet, kolon kanseri ve kireçlenme gibi hastalıklara iyi gelir,
> Tatlı, sulu karpuz, doğada bulunan en önemli antioksidanlarla doludur,
> Bağışıklık sistemini güçlendirir,
> Karpuz çekirdeklerindeki Cucurbocitrin adlı madde kan basıncını düşürmeye ve düzenlenmeye yardımcı olur,
> Tam da insan metabolizmasının en çok suya ihtiyacı olduğu yazın en sıcak dönemlerinde yaratılır,
> Kupkuru hatta susuzluktan çatlamış topraklarda, 50 derece güneşin altında günlerce durmasına rağmen, en çok su içeren meyvelerden biridir.
> 100 gr. karpuz=30 kalori

< Sizin için gökten su indiren O'dur; içecek ondan, ağaç ondandır (ki) hayvanlarınızı onda otlatmaktasınız. Onunla sizin için ekin, zeytin, hurmalıklar, üzümler ve meyvelerin her türlüsünden bitirir. Şüphesiz bunda, düşünebilen bir topluluk için ayetler vardır. Nahl Suresi, 10-11>

ay fatooo
ne güzel
maşallah
darısı kızımın ve tüm bebişlerin başına
hepsi annemmmm desin :)

havacım saol canım baktım çok teşekkürler teyzesi....
rüvüvşüm karpuzda rabbimin diğer yarattıkları gibi ne büyük nimetmiş saol canım yazın için...

inşallah ömer de yer mamalarını şükür edeyim ozaman yani...
rüveyda arasta anne diyo hemde sıkıntılı anlarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…