slm kızlar naber....anneannemdeyim hemen nete daldım...biraz bakındım...ama okuyamıyacağım...herşeyi yolundamı...öptük......
bizim şimdi 5 tane kurban kesmemizmi lazım, bilmiyordum,eşime söyleyeyim bakalım bizde kestirelim çocuklarımız için....
sırnaşık şey[rüveydacım bilmiyom bacım bende hşiç duymadım akika kurbanını ii oldu bilgi verdiğin öğrendik ek gıdayaıda zamanla kabul etçek yavaş yavaş deneyecen canım hemen pres etmek yok seni gidi tavşan seni küsme ttalı tavşancıkopuyorumnanaktan...
siz de yazın anacım dedirtmeyim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3ay derya cok alem gacısın ha koptum bıde yazmış bana cevap verin dıye Allah ıyılıgını versın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz ömür doğduğunda kestik kurban ama nasıl bilmiyorum valla eşim halletti..
2 gün önce ayağımdan tırnak batması için operasyon geçirdim. 3 dikişim var dün gece hiç uyumadım diyebilirim. ömür tam bir felaketti gece öyle bir huysuzlandı ki eşim 3.30 da arabayla dışarıda gezdirip uyutabilmiş..
hala ayağımda sancı var allah kimsenin başına vermesin berbat birşey...[/B]
güneşten d vitamini alıyorlar canımşekerler ben geldimmmmmmmmmmmm kuzucuğum bu ayda rahat çok şükür ama öbür ay 3 tane yapılacakmış aşı hemşiresi ağrısı ateşi olabilir gelmeden yarım fitil at dedi eyvahedigeldismileağustosun 23ünde olacak tamda sıcaklarda ama ne yapalım sağlık için
ben sağlık ocağına pek güvenmiyorum ama yinede ölçüyorlar işte onların hesabına göre 1 ayda 400 gr almışız 2 cm falanda uzamışız ben yinede drumuzda ölçtürme taraftarıyım çocuğu bunlar elbiseleriyle tartıyorlar boyunu falan düzgünce ölçemiyor:umursamaz: ha birde bıngıldağına baktı aynı geçen ayki gibi güneşe çıkarmıyormusun dedi pek fazla değil dedim sabahları saat 9la 11 arası çıkar kolları bacakları gneş görsün yumuşaklık daha çabuk geçer dedi ne alakaysa anlamadım ama yaparız ne zararı olacakkibilmiyorumkismile
ay canım bizimkide aynı daha tam emeklemiyo ama dönüp duruyo ben salındaki sehbayı kaldırdım bile geçen kafasını çarptı bile..kızlar siz yürüteç alcakmısınız?
duygu canım benim doyuyo ozaman benim paşa canım sen bi doktora söle hava doğru diyo bi ara aras ta yemiyodu idrar ve kültür aldılar....
fatocum peynir ne peyniri veriyon tuzsuz bulamadım ben ya....yeni başladım cici bebeye kaç tane versem 58 tane veremmi ki...
duygu canım benim doyuyo ozaman benim paşa canım sen bi doktora söle hava doğru diyo bi ara aras ta yemiyodu idrar ve kültür aldılar....
fatocum peynir ne peyniri veriyon tuzsuz bulamadım ben ya....yeni başladım cici bebeye kaç tane versem 58 tane veremmi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?