2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar arkadaşlar kapıları açtım içeriyi havalandırdım çok güzel bi gün olsun....

zeynep serap nerdesiniz kız....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

günaydın canım iyiyim ,çocuklarım erkenci benim kahvaltı ettik,etrafı topladım biraz,zeyneple oynuyor abileri bende buraya geldim işte,sen nasılsın paşam nasıl....

günaydın şekerlerim
noliy ya böyle bi kalabalık sabah erken gelenler arttı oh oh Allah arttırsınkaydirigubbakcemile2
Kız Fatoş 20 dk oldu geleli ama makinayı aç çay al kahvaltıya başla derken yine kaçırdım sempatiksalakcinni

Benim kızım Zeynep Sinem ve Hülyanın oğluşu Ahmet Burak, bugün 7.aylarınına girdiler teyzeleri maşallah kuzulara.

günaydın afiyet olsun serapcım..

kızlar peyniri konuşmuşunuz dün akşam bende sorcaktım tuzsuz mu olmak zorunda ben hiç bişey yapmıyom öyle veriyom bişey olurmuki?

Günaydın iyiki dün izinliydim kaynatmışsınızda kaynatmışsınız.

Armutun suyu için ankara armutu alın kızlar onlar tatlı ve sulu oluyor Elma'yıda bulabiliyorum ama özellikle mevsimi değil diye almıyorum alternatif var diye arada bende alayım pürede elmayı seviyordu bizimki.

Benim kızım Zeynep Sinem ve Hülyanın oğluşu Ahmet Burak, bugün 7.aylarınına girdiler teyzeleri maşallah kuzulara.

Rabbim 6 yaşlarını sağlıklı 60 yaşlarınıda göstersin inşallah.

kızlar peyniri konuşmuşunuz dün akşam bende sorcaktım tuzsuz mu olmak zorunda ben hiç bişey yapmıyom öyle veriyom bişey olurmuki?

bizim dr akşamdan bi parça kes suyun içine koy tuzunu bırakır demişti.Sütaşın 500 gr kutu olanlarından alıyouz biz eve ama her sabah veremiyorum valla.birde benim dr yumurtaya sıcaklarda başlama 7. ayına girince başla demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…