2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah ömer de yer mamalarını şükür edeyim ozaman yani...
rüveyda arasta anne diyo hemde sıkıntılı anlarında...
günaydınn kızlaar.. dün gece yazmıştım bişeyler ... fatoşcum yesin ne olur dogru diyorsun.. dün gece öyle uyudu işte 3 bucukta kalktı bi emdi sonra sabaha dek sürüncemede birlikte yattık gak guk dedikçe emzirdim..ama en son 5te bitmişti düşün ya benim oğlan fit fit.. akşam muhallebiye başlayınca kilo alıyorum diye diyete başladı galiba ..kaydirigubbakcemile3annesine mi özendi yoksa babasına mı benzemek isiyor.. anlamadım ki..

sabah bizde erkenden kalktık kahvaltı ettik d vitaminlerimzii bagırsak duzenleyici ilacımızı ve doktorumuzun verdiği D-flor vs. içtkten sonra çıktık 1 saatlik yürüyüşümüzü yaptık hava ısınmadan migrosa alışverişmerkezine de gittik alıştırma bardagını aldım sonunda...bir de hero baby nin neyveli tahıllı vs. aldım kızlar kaşık maaması denenler bunlar dimii??bebek ek gıdası yazıyor onlar değilmi...sempatiksalakcinnibu arada doktor bize kan testi yaptı demir eksiğimiz olmadıgından demiri verme dedi gerekmedikçe vermemeliyiz dedi..sizde de oyle mi?

Son düzenleme:
dün pc yoktu hiç giremedim şöyle bir bakayım dedim maşallah harbi harbi rekor kırmışsınız :)))) aklımda kalanlar, armuttan bahsetmişsiniz bende kabız yapar die biliyorum ki ebemizde armut şeftali muz kivi bunları verme dedi konu komşuda verme demişti..geçen hafta bende en aından tadını alsın bi şekilde yapıyor nasılsa die 1 dilim cam rendeden geçirdim gayette güzel oldu verdim sevdi bende yoğurduna karıştırdım seve seve yedi başkada vermedim
bilemedim şimdi versemmiki diye???

günaydın kızlar...
bizim cadı 5.30 da dikildi sabah kafamçokkarıştı
meğer kaka yapmış bezi rahatsız etmiş kalkmış. altını değiştim emzirdim 7 gibi tekrar uyudu 8.30 da kalktı...
kahvaltı yaptım bulaşıkları yerleştirdim mutfağı topladım ipoşa 150 cc süt sağdım içirdim geldimmm :lepi:
rapor veriyorum halime bak ya kaydirigubbakcemile3
6.ayını bitiren bütün bebeklere maşallahhh

elif armut kabız yapmaz aksine bağırsakları çalıştırır.
kivi içinde alerji riski yüksek bi meyve olduğundan verme demiştir 1 yaşına kadar.

aras paşayada maşallah fatoşcum aslında sanada maşallah tam saati saatine ne güzel oturtmuşsun ben henüz bi saat düzeni kuramadım gencer mızlamayı bırakınca kucağımdan inince o aralarda girip mutfağa hazırlıyorum bişiyler öle oluncada ne saat kalıyo ne düzen(((
dün kendimize mercimek çorbası yapmıştım akşam babamızda geç gelicek diye oturdum yemeğe başladı benimki ağzıma ağzıma bakmaya :)) önce ona yedirdim bi yediki sormayın bu çorbayıda garantiledik yaşasınnn

aman kızlar takılmayın düzene saate ne zaman acıkırlarsa o zaman yedirin işte.
illa öğlen meyve akşam yoğurt yemek zorunda değiller ki öğlen yoğurt yesin akşam çorba içsin arada meyve yesin nolucak sanki.
ben kafama göre veriyorum walla çok saati yok baktım yemiyo istemiyo emziriyorum

kızlar şu tv programı varya berna laçin in pasta yemek tarifi veriyorlarya ne harika bişiy oluyor onlar öyle çocukların seveceği şekilde tarifler veriliyor hepsini yapası geliyo insanın az öncede kirpi pastası yaptı

OOOO hamarak kadının hali birbaşka oluyor.

bizimki zora gelince Annenn diyo keyifliyken baba ba ba .besle kargayı oysun gözünü zilli kızım .
evet canım o dediğin ek besin olan 8 meyveli ve tahıllı var ballı irmikli var hero bayb 'nin.yarasın Ömer paşaya

Armut kabız yapmaz hatta kabızlığa iyi gelir armut. bize saglık ocagı öyle demişti.

saat falan bizde hak getire ne zaman uyursa uyusun ne zaman mızmızlanırsa o zaman yediriyoruz.sadece gece uykusunu saatınde yatırmaya calısıyorum o kadar gerisi kendi keyfine kalmış zaten zorlayıncada sinirleniyor çığrıyor.

herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?

kızlar şimdiye kadar çektiğim bütün fotolar videolar ne var ne yoksa pc de hepsi yok olmuşşşşşş(( nasıl sinirliyim dün pc geldiğinden beri gidip o adamın dükkanını başına yıkasım geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…