günaydınn kızlaar.. dün gece yazmıştım bişeyler ... fatoşcum yesin ne olur dogru diyorsun.. dün gece öyle uyudu işte 3 bucukta kalktı bi emdi sonra sabaha dek sürüncemede birlikte yattık gak guk dedikçe emzirdim..ama en son 5te bitmişti düşün ya benim oğlan fit fit.. akşam muhallebiye başlayınca kilo alıyorum diye diyete başladı galiba ..kaydirigubbakcemile3annesine mi özendi yoksa babasına mı benzemek isiyor.. anlamadım ki..inşallah ömer de yer mamalarını şükür edeyim ozaman yani...
rüveyda arasta anne diyo hemde sıkıntılı anlarında...
günaydınn kızlaar.. dün gece yazmıştım bişeyler ... fatoşcum yesin ne olur dogru diyorsun.. dün gece öyle uyudu işte 3 bucukta kalktı bi emdi sonra sabaha dek sürüncemede birlikte yattık gak guk dedikçe emzirdim..ama en son 5te bitmişti düşün ya benim oğlan fit fit.. akşam muhallebiye başlayınca kilo alıyorum diye diyete başladı galiba ..kaydirigubbakcemile3annesine mi özendi yoksa babasına mı benzemek isiyor.. anlamadım ki..
sabah bizde erkenden kalktık kahvaltı ettik d vitaminlerimzii bagırsak duzenleyici ilacımızı ve doktorumuzun verdiği D-flor vs. içtkten sonra çıktık 1 saatlik yürüyüşümüzü yaptık hava ısınmadan migrosa alışverişmerkezine de gittik alıştırma bardagını aldım sonunda...bir de hero baby nin neyveli tahıllı vs. aldım kızlar kaşık maaması denenler bunlar dimii??bebek ek gıdası yazıyor onlar değilmi...sempatiksalakcinnibu arada doktor bize kan testi yaptı demir eksiğimiz olmadıgından demiri verme dedi gerekmedikçe vermemeliyiz dedi..sizde de oyle mi?
selmakerem, eliferdi, prensesim380+, XSIDE+, srpp, escos+, ebruderin+, fatos0808+
alsanaalsanasmile
yine herkesler burda ama konuşan eden yok :1closedeyes:
günaydınn kızlaar.. dün gece yazmıştım bişeyler ... fatoşcum yesin ne olur dogru diyorsun.. dün gece öyle uyudu işte 3 bucukta kalktı bi emdi sonra sabaha dek sürüncemede birlikte yattık gak guk dedikçe emzirdim..ama en son 5te bitmişti düşün ya benim oğlan fit fit.. akşam muhallebiye başlayınca kilo alıyorum diye diyete başladı galiba ..kaydirigubbakcemile3annesine mi özendi yoksa babasına mı benzemek isiyor.. anlamadım ki..
sabah bizde erkenden kalktık kahvaltı ettik d vitaminlerimzii bagırsak duzenleyici ilacımızı ve doktorumuzun verdiği D-flor vs. içtkten sonra çıktık 1 saatlik yürüyüşümüzü yaptık hava ısınmadan migrosa alışverişmerkezine de gittik alıştırma bardagını aldım sonunda...bir de hero baby nin neyveli tahıllı vs. aldım kızlar kaşık maaması denenler bunlar dimii??bebek ek gıdası yazıyor onlar değilmi...sempatiksalakcinnibu arada doktor bize kan testi yaptı demir eksiğimiz olmadıgından demiri verme dedi gerekmedikçe vermemeliyiz dedi..sizde de oyle mi?[ay ne güzel bende çıksam diyom sabahdan halletsem işlerimi diyorum ama yağmur yağcak gibi bende ülkerinkini aldım kaşık maması dedikleri bunlar oluyo canım milupanınkinide aldım denedim dün akşam pirinçli muzlu olanını sevdi yedi normal pirinçli olanını pek yemedi ama deneye deneye anlıcaz neleri sevdiklerini artık...
İpek dün armut püresini yedimi zeynep,bu arada temizlik yapıyorum bende ama arada gelip bakıyorum,su içinde kaldım valla sonra bir duşa girerim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?