2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?

hoşgeldin canım ben bilmiyorum ablanın nesi var??? çok geçmiş olsunnn
bizde iyiyiz şükür gencer ilk defa bugün şu saatte uyuyor belkide bütün gece uyumadığı ve uyutmadığı içindir:)))

Zeyno raporu kontrol ettim tamamdır eksik yoksempatiksalakcinni niye sağıp içirdin kız ay benimki yanımda olsa da sağmadan emzirsem keşke:bbo: kız bizimkinin de yanakları kırmızı kırmızı kabarıyo tükürükten..
ben de Zeynebe katılıyorum siz hergün aynı saatte aynı şeyleri mi yiyorsunuz kalkış saatinize keyfinize göre değişiyo o kadar da saat bağımlı olmaya illa aynı saatte aynı şeyi yedirmeye gerek yok bence de

ek gıdada bende saate bakmıyom bi emziriyom bi ek gıda şeklinde ayarlamaya çalışıyom çünkü uyku saatleri belli olmadığından bizimkinin belli olmuyoda neyi nezaman vereceğim..bugun yoğurt çorbası yapacamda onun içine yumurta koyuyomusunuz kızlar ...

biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canım.gittin gördün rahat ettin.

bilgisayara geri yükleme yaptırabilirsin ama format atıldıysa yedekleme yapılması lazımdı tüh kötü olmuş bi ara sor geri yükleme yapılabilirmi diye.

Bende flaş belleğe atmıştım izindeyken hepsini dvd ye attım allah korusun bi silinirse yovrumun tüm 6 aya kadar olan anı gider bastırmak lazım aslında.ben 10 gün lüğe kadar resimlerini bastırmıştım ama abartmıştım 126 resim sonra böyle baş edemem dedim ama eliyerek bastırmak en iyisi galiba.

ahhh kız dur vurma kafam acıdı :)) burdayım işte yazıyommm ya daha kahvaltı bilem yapmadım buralarda geziniyom senin canın sıkılmasın diye hehehehee
kaydirigubbakcemile3
İpek dün armut püresini yedimi zeynep,bu arada temizlik yapıyorum bende ama arada gelip bakıyorum,su içinde kaldım valla sonra bir duşa girerim bende..
yedı yedı. yogurdunun ıcıne armutla kayısı koydum 2 saat sonra bi kaka yaptı kokusunu tahmın edersınız kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım. ıyıyız bızde. ablanın ıyı olmasına cok sevındım. melis nasıl?
yedeklemedın mı kız hıcbırını? keske yedekleseydınız...
burdayım canım temizlik yapıyorum hazır zeynepte uyuyorken arada yazıyorum o yüzden...

hamarat hatun senı 3 cocugun war temızlık yapıyosun bıde ustune foruma bakıyosun kaydirigubbakcemile

okudugum kadarı ıle kimisi sadece sarısını koyuyor kimisi ilk başlarda yumurtasız yapıyor.

ilk gün yumurtasız yapıp sonra yarım sarı sonra tam sbarısını koyabilirsin belki ama beyaz 1 yaşına kadar koymuyoruz.dene tarifinide ek besin topiğine yaz güzel olursa bizde yapalım.olumunekankayizsmile

elifçim alışacak ben de saatle vermiyom versede yemiyo zaten çok iştahlı değil yediriyom bin şebeklikle...
kızlar arasa yoğurt çorbası yaptım dün püre yarın tarana böle dönüşümlü veriyom acaba olurmu böle yoksa her gün sebze yemelimi...

NOT ________ KIZLAR İRMİK BEBEKLERDE BOY UZATIYOMUŞ BİLGİNİZE MAMALARINA KATIN .

selvi boylu olsun kuzular...

ebrucum şimdi sorcaktım bende yumurtanın sarısını kattım ben doktora soaracm çünkü 1 yaşına kafdar beyaz verme dediydi...

ne yapayım merak ediyorum işte

ben koymuyorum canım yogurt corbasına yumurta.

Hacer hoşgeldin canım. Ablan da iyiymiş için rahat etmiştir bari.

Burcu biz de seçip bastırdık sözde 160 taneohaoldumsmile Neyseki teknosada indirim vardı haziran ayı sonuna kadar tanesi 10 kuruştu.. Gerçi bizim yedekler kaynanamda her geldiğinde ya da gittiğimizde tüm fotoğrafları yazdırtıyo bize cd ye takıp izliyor:icecream:

he walla bızde o kampanyada bastırttık 150 ye yakın alkisalkisalkis

hacer hoş geldin canım gözün aydın ablanda iymiş...
ebru zeynep nasıl yapıyonuz siz yoğurt çorbasını deyin bakım.canlar.
bizede deseydiniz de bizde yaptırsaydık....kızlar fotolardan

kız zeyno demin sordum ama görmedin herhal niye sağıp veriyon kız sütü merak ettimbilmiyorumkismile

canım unla yogurdu ıyıce topaklanmayacak sekılde olana kadar cırpıyorum. sonra yawastan su eklıyorum uzerıne kaynayana kadar karıstırıyorum. kaynayınca pirincini ekliyorum. pişince üstüne yağ yakıyorum nane falan. tuzunu eklıyorum.
ama bebege verıceksen ustune yag yakıp tuz ekleme tabı. bu benım ıctıgım corbanın tarıfı bebege gore degıl.

kız zeyno demin sordum ama görmedin herhal niye sağıp veriyon kız sütü merak ettimbilmiyorumkismile

gormedım kusum ya.
ıpek bu ara emmıyor cok canım. sıcaktan sanırım kan ter ıcınde kalıp bırakıyor memeyı. bende emdıgı kadar emzırıyorum sonra gogsumu pompayla bosaltıp verıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…