selmakerem, eliferdi, prensesim380+, XSIDE+, srpp, escos+, ebruderin+, fatos0808+
alsanaalsanasmile
herkese günaydınnn kızlar
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?
biz evimize döndük dün gece... gece 2 de geldik çok yorgunum. çok şükür ablamda iyi. hastaneden çıktı. sizler nasılsınız?
kızlar şimdiye kadar çektiğim bütün fotolar videolar ne var ne yoksa pc de hepsi yok olmuşşşşşş(( nasıl sinirliyim dün pc geldiğinden beri gidip o adamın dükkanını başına yıkasım geliyooo
kaydirigubbakcemile3ahhh kız dur vurma kafam acıdı :)) burdayım işte yazıyommm ya daha kahvaltı bilem yapmadım buralarda geziniyom senin canın sıkılmasın diye hehehehee
yedı yedı. yogurdunun ıcıne armutla kayısı koydum 2 saat sonra bi kaka yaptı kokusunu tahmın edersınız kaydirigubbakcemile3İpek dün armut püresini yedimi zeynep,bu arada temizlik yapıyorum bende ama arada gelip bakıyorum,su içinde kaldım valla sonra bir duşa girerim bende..
hosgeldın canım. ıyıyız bızde. ablanın ıyı olmasına cok sevındım. melis nasıl?herkese günaydınnn kızlar
yedeklemedın mı kız hıcbırını? keske yedekleseydınız...kızlar şimdiye kadar çektiğim bütün fotolar videolar ne var ne yoksa pc de hepsi yok olmuşşşşşş(( nasıl sinirliyim dün pc geldiğinden beri gidip o adamın dükkanını başına yıkasım geliyooo
burdayım canım temizlik yapıyorum hazır zeynepte uyuyorken arada yazıyorum o yüzden...
ek gıdada bende saate bakmıyom bi emziriyom bi ek gıda şeklinde ayarlamaya çalışıyom çünkü uyku saatleri belli olmadığından bizimkinin belli olmuyoda neyi nezaman vereceğim..bugun yoğurt çorbası yapacamda onun içine yumurta koyuyomusunuz kızlar ...
çok nemli bir hava var gerçekden bende yemeğimi yapımde rahat edim bari akşama kadar...
kaydirigubbakcemile3
yedı yedı. yogurdunun ıcıne armutla kayısı koydum 2 saat sonra bi kaka yaptı kokusunu tahmın edersınız kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım. ıyıyız bızde. ablanın ıyı olmasına cok sevındım. melis nasıl?
yedeklemedın mı kız hıcbırını? keske yedekleseydınız...
hamarat hatun senı 3 cocugun war temızlık yapıyosun bıde ustune foruma bakıyosun kaydirigubbakcemile
ek gıdada bende saate bakmıyom bi emziriyom bi ek gıda şeklinde ayarlamaya çalışıyom çünkü uyku saatleri belli olmadığından bizimkinin belli olmuyoda neyi nezaman vereceğim..bugun yoğurt çorbası yapacamda onun içine yumurta koyuyomusunuz kızlar ...
ne yapayım merak ediyorum işte
Hacer hoşgeldin canım. Ablan da iyiymiş için rahat etmiştir bari.
Burcu biz de seçip bastırdık sözde 160 taneohaoldumsmile Neyseki teknosada indirim vardı haziran ayı sonuna kadar tanesi 10 kuruştu.. Gerçi bizim yedekler kaynanamda her geldiğinde ya da gittiğimizde tüm fotoğrafları yazdırtıyo bize cd ye takıp izliyor:icecream:
kız zeyno demin sordum ama görmedin herhal niye sağıp veriyon kız sütü merak ettimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?