2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hoşgeldin cnm ohhh mismis oturursunuz ne güzel bende bitirdim şükür işleri günlük olanlar oluyo heryer tertemiz ohhhhhhhhhhhh
biz iyiyiz şükür canım ama biraz canım sıkkın dün şeker yüklemesi yaptırdım ve yüksek çıktı doktor diyet verdi 11gün diyete uyup 12.gün tekrar tahlil vereceğim hayırlısıyla geçer inş.kuzucuğuma bişey olmasındaşeker çıkması ve düşmemesi anneyi etkilemiyormuş bebeğe zararı oluyomuş öğrenince çok üzüldüm:18:inş.hayırlısıyla atlatırız içinde şeker olan herşey yasak 11 gün sadece zeytin peynir haşlama et sebze yemeği meyva ve yeşillik dışında herşey yasak hayırlısı bakalım normale döner inş.

dimi? aynı boyutta bir sürü bebek.
tamam süt buluşması yaparız

Merhaba guzel hamisler... benim sorum olcak benim bebisim 1 hafta cok sert surekli oynuyor 1 hafta sadece seyirme ve gunde 5 kez felan oynuyor bu normalmidir tekme atmiyo seyiriyo yer degistiriyor. boylede olunca cok endiseleniyorum

bendede öle canım mesela geçen hafta çok hareketliydi bayağı hissediyodum ama bikaç gündür seğirme gibi hissediyorum ve az oluyo sorun olduğunu zannetmiyorum panik yapma normaldir olmadı istersen doktora git içi rahatlar hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alsak rahatlayacağız doğuma kadar rahat yok neden şöle böle kendimizi kasıyoruz

ya benim duygularımı dile getimişsin pregcim aynen çok hareketli biriyimdir normalde ve oynamayı da çok severim ben de komşularıma demiştim aynısını geçenlerde valla 99 gün kaldı artık bugünü saymıyorum :)) tabi lohusalık dönemini hiç katmıyorum

Ben varım..bi aydır falan öle ama benimki, tee memişlere kadar çıkıo hemde

bugün daha iyiyim bizimkide öyle babası evde olunca hiç durmuyor babasıda sıkılmış senden beni özlemiştir oğlum diye seviyor görsen halimizi :)

bn de o çizgiden yok yada kıllardan gözükmüyo:))))

bence son 1 ayı da pek sayma derim bebeişler 36dan sonra heran gelebiliyor 40ı bekleyenini pek duymadım.Ben 36 ya kdr hesaplıyorum hep devamı sürpriz diye düşünüyorum:) bak ağustos analarına hepsi doğurdu daha ağustos bitmedi bi iki tane numune kaldı.

Hosgeldin kubi cim,ohhh ohhh ohhh güle güle kirlen artik

Merhaba guzel hamisler... benim sorum olcak benim bebisim 1 hafta cok sert surekli oynuyor 1 hafta sadece seyirme ve gunde 5 kez felan oynuyor bu normalmidir tekme atmiyo seyiriyo yer degistiriyor. boylede olunca cok endiseleniyorum

Normal canim,bebisler herhalde sürekli yeni yeni seyler üretiyolar farkli farkli hareketler yapiyorlarGerci birazda yediklerizlede alakali mesela ben tatli yedigimde yada süt ictigimde hemen oynamaya basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…