- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #19.981
kızlar uzun zamandır yoktum ama geldikyaz temizliğim bitti şükürler olsun halıydı cam çerçeve derken badana derken bugün mutlu son bugün aşımız var inşallah bir sakıncası yoktur vuruluyoruz ama:18: sizler nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir doğumlar yaklaşıyo allah hepimizin yol ve yardımcısı olsun...
o zaman kimler istiyosa .. ortak bir yer belirleriz.. bayramdan sonra tabisi.. o zamana kadar bebişler de iice büyümüş olur.. bi cumartesi süt içmek için bulusuruz.
ay sen bide dogumdan sonra bulustugumuzu düşünsene.. ortalık bebek kaynıyor.. bunlar kafayı yemiş derler kesin..
Merhaba guzel hamisler... benim sorum olcak benim bebisim 1 hafta cok sert surekli oynuyor 1 hafta sadece seyirme ve gunde 5 kez felan oynuyor bu normalmidir tekme atmiyo seyiriyo yer degistiriyor. boylede olunca cok endiseleniyorum
deli gibi koşucam dağlara bayırlara çılgınca atlıcam yükseklerden kilolarca torba taşıcam en ağırından göbek atıcam en kıvrağından kocamla güreşicem gerçekten.7aydır mum gibi oturuyorum hızlı yürümeye bile korkarak evladım sağ salim doğsunda hepsini yapıcam hepsini:))))
oh ne güzel, benimkinin uçları 7-8. haftada kahve olmaya başlamıştı. 5 haftalık falankende damarlanma olmuştu.
bide kızlar, çizgisi göbeğinin üstünden çıkan da oldu mu? benim göbek altımda vardı, 1 haftadır falan üst çizgiside oluşmaya başladı.
geçti canım çok şükürr. Sen nasılsın? yaa sormaa canm bende aynı şekilde sızmışım yani 3-4 saatlik uykudada... benimki tekmelemedi de neyseki öğlen babası geldide onun sesine tepki veriyorr.. Ya bu çocuk beni sevmeyecek mi acaba yaa... o kadar konuşuyorum canı isterse ama eşim bir iki laf etsin hemen tık tık başlıyorr.. Tabii eşim çok mutlu bu durumdan da... :)
al bendende o kadar. :)))) ama hoş oluyo hep biz mi dayak yicek. bir iki tepik de onlara olsun dimi...
Anne karnında hareket eden bebek | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
kızlar şuna bi bakın yaww çok süper
birde ben paçalı dongiycem artık sürtünmeden dolayı minik minik sivilce türü şeyler oldu bacak aralarımda
Anne karnında hareket eden bebek | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
kızlar şuna bi bakın yaww çok süper
ya benim duygularımı dile getimişsin pregcim aynen çok hareketli biriyimdir normalde ve oynamayı da çok severim ben de komşularıma demiştim aynısını geçenlerde valla 99 gün kaldı artık bugünü saymıyorum :)) tabi lohusalık dönemini hiç katmıyorum
kızlar uzun zamandır yoktum ama geldikyaz temizliğim bitti şükürler olsun halıydı cam çerçeve derken badana derken bugün mutlu son bugün aşımız var inşallah bir sakıncası yoktur vuruluyoruz ama:18: sizler nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir doğumlar yaklaşıyo allah hepimizin yol ve yardımcısı olsun...
Merhaba guzel hamisler... benim sorum olcak benim bebisim 1 hafta cok sert surekli oynuyor 1 hafta sadece seyirme ve gunde 5 kez felan oynuyor bu normalmidir tekme atmiyo seyiriyo yer degistiriyor. boylede olunca cok endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?