2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar biraz uyumuşum.gözümü açar açmaz burnuma un helvası kokusu geldi.ah ah anneannem olsa yapardı.ben hiç denememiştim ama azmettim yaptım,hatta yedim.güzel olmuş

kokusu benden mi geldiiiiiiiiiiiiiiiii............bu kadar olur yani. bende uyudum kalktım. canım annennemin yaptığı o güzel un helvasından çekti. ( inanmıyorum ya aynı şey olması) bende üşenmedim 40dakika karıştırıp durdum içeriside sıcak bi yandan terliyom bi yandan içime çekiyom. yaptım. şimdi yiyorum.

evet canım ya biz aralıkta kesi atarız göbekleri kasım başı ekim sonu gibi başlarız çıkarmaya bebişleri :))

oh yarasın,afiyet olsun.iş yemek olunca hiç üşenmem,yapar yerim

kızlar yarın büyük gün idrar tahlili var yine bakteri çıkacak diye çoooook korkuyorum ve sanki geçmedi gibi bir his var içimde of of saat 4 gibi öğrenmiş olucam dualarınıza ihtiyacım var kızlar ya bazılarının hiç geçmiyormuş vucut yapıyormuş bugün iyice araştırdım tüm hamileliğini böyle geçirenler varmış yaa umarım bitip gitmiştir ve ben de rahatlarım

hadi ben kaçtım yürüyüş yapayım biraz, umarım yağmur yağmaz

demiştim... ben yolun yarısına geldim şakır şakır yağdı ve ıslandım inşallah hasta olmam.

ayyyyy bu kadar da olur mu ki gerçekten? bende tırstım ne yalan söyliyim.

bugün ağustosun 11. doğurmayan kalmadı ha. ayyyyyyy biz ekimde tetikte olalım bari.

yok değil canım geçen yıl bu zamanlar kızımızı kaybettik bizinşallah bebeğimi sağlıklıca kucağıma alırım bu sefer...sende inşallah

made başın sağolsun canım. benimde bi düşüğüm var burda çoğumuzun var gerçi. Rabbim bunları sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. öyle kötü bişey ki inşallah hiçbirimize yaşatmasın.

allah yardımcın olsun canım. olumsuz düşünme iyi çıkacak ve yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah...

mersinlim ben yapip yedim 1 ay once bu sicakta biraz zor cekerim. havanin serin oldugu bir gun yaparim artik bacim,kaldiysa benim yerimede ye....

kizlar seker yuklemesi yapildi ya bana bugun, beni kimse aramadi demekki sonucum iyi,kotu cikarsa arariz demislerdi. yarin bir arayim bakayim ne diyecekler.

esim isten geldikten sonra hadi gel sizi biraz disariya cikartayim iftara kadar dedi bende tamam dedim zaten evdede sahurluk birsey kalmamisti oradanda tescoya(kipa)gideriz dedim tamam dedi.

once parkta bir yuruyus yaptik sonra tescoya gittik kizlar yazlik kiyafetlerde %70 indirim vardi dayanamadim aldim kizima 12-18,6-9 aylik 2 t-shirt biri tesconun F&F markasi digeri disneyin 2 sterline dusmuslerbir kapsonlu disney hirka ve cok sirinmi sirin coraplar.t-shirtler cok guzel F&Fnin mallari gercekten cok kaliteliymis simdiye kadar hic bebe departmanindan alisveris yapmamistim tescodan bayildim.daha bir suru sey alacaktim ama kendimi zor tuttum.kislik body ve tulumlar gelmis fiyatlari cok iyi kendileride biraz daha cesidin gelmesini bekleyecegim.0-3 beden lazim bana biraz...

yarin eklerim insallah cicilerimizi

sağol canım hayırlsıyla geçer inş.
liste verdi canım buna uyacaksın kesinlikle dedi bakalım uymaya çalışıyorum inş.geçer 11gün sora tekrar talil vereceğim bakalım ne olacak muz ise listede var günde birtane küçük boy diye yazıyo zaten pek tercih etmem kabuzluk sorunuda var buara inş.seninde geçer hayırlısyla

iyi aksamlar kizlar bende bi bakayim dedim napiyonuz diye :)

kiz prenses anam simdi bende dicem ama kafana hemen takma gobusun gercek kucucuk duruyo aceba ac karnina oldugun icinmi,
ben senden 2 hafta fazlayim ama gobekte baya oldu bende ,ne oturabiliyom ne yatabiliyom gittikce agirlastim
ve simdiye kadar seviniyodum hic catlagim yok diye, az once bi baktim ay ben catlamisim heralde doguma kadar baya catlicam gibi

bu arada aldiklarini gule gule kullanin insallah, zaten simdi hep yazlik kiyafetler indirimde oluyo, yeni kisliklar ciktiya ,ben sidmi kiyafete bakmyorum indirimdekilerine nasil olsa yazlik die :)

yok sempatim kafaya takmiyorum Allaha sukurler olsun ben neler atlattim ve hala atlatiyorum hamileligim boyunca bunada sukurler olsun diyelim.

karnim resimdekinden daha buyuk aslinda kiyafetten,pantolonumun gobek kismindan ve ac oldugum icin kucuk gorundu.bugun seker yuklemem vardi dun gece 10dan sonra birsey yememistim.simdi gobegim daha buyuk yiyince 2 kati oluyor ayrica son gittigimde gobegimi olcu doktorum gayet iyi dedi ve bebegimi kilosuda iyidi cok sukur.ayin 23de var ultrasonum bakalim ne kadar olmus bizim prenses ogrenecegiz.

kahvekolik ben,ben sirt ve bel agrisi cekiyorum bir haftadir ama cok yemekten degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…