- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.001
hoşgeldin cnm ohhh mismis oturursunuz ne güzel bende bitirdim şükür işleri günlük olanlar oluyo heryer tertemiz ohhhhhhhhhhhh
biz iyiyiz şükür canım ama biraz canım sıkkın dün şeker yüklemesi yaptırdım ve yüksek çıktı doktor diyet verdi 11gün diyete uyup 12.gün tekrar tahlil vereceğim hayırlısıyla geçer inş.kuzucuğuma bişey olmasındaşeker çıkması ve düşmemesi anneyi etkilemiyormuş bebeğe zararı oluyomuş öğrenince çok üzüldüm:18:inş.hayırlısıyla atlatırız içinde şeker olan herşey yasak 11 gün sadece zeytin peynir haşlama et sebze yemeği meyva ve yeşillik dışında herşey yasak hayırlısı bakalım normale döner inş.
Sebepli sebepsiz ağlamak offf amma abarttım bu aralar :-(
bu gercekmi ya harika valla bebek nasilda hareketli ya,azcikta tirstimmi ne
bn de o çizgiden yokyada kıllardan gözükmüyo:))))
Normal canim,bebisler herhalde sürekli yeni yeni seyler üretiyolar farkli farkli hareketler yapiyorlarGerci birazda yediklerizlede alakali mesela ben tatli yedigimde yada süt ictigimde hemen oynamaya basliyor.
aman olsa olmasa ne olur
benimde belli belirsiz :)
bebek yok mu varrr :)
kıl desen amanın bi ivedik bi ben yani
alma zararlı olur sonra dökülür dediler
eyvallah dedim
inş öyle olur
kızlar biraz uyumuşum.gözümü açar açmaz burnuma un helvası kokusu geldi.ah ah anneannem olsa yapardı.ben hiç denememiştim ama azmettim yaptım,hatta yedim.güzel olmuş
mersinliiiiiiiiiiiiii sen benim ilkokul arkadaşımsınnnnnnnnn:)
vay be nerden nereyediş tellerinin olduğu günler aklıma geldi,ne alakaysa bide anneni hatırlıyorum çok tatlı bir kadındı.
hahaaaa evet ya ömrüm boyunca takacam sanıyodum:)saol bacım....fotoğrafımız var ilkokulda 23 nisan barış sen,ben..beyaz kurdelelerimizle...dünya nasıl küçük yaaa
bana yollasana face dn.köyde çalışırken yaz tatilinde evime girip fotoğraflarımı yakmışlar.bende bişey kalmadı.kız dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur diye boşuna dememişler.bebişlerimiz olmasa görüşemeyecektik.
tarayıp eklerim hemen...aynen yaa sağlıkla gelsinlerde onlarda arkadaş olsunlar anaları gibi:13:
karşılabilirlerse olsunlar tabibu arada senin ilk bebeğinmi?benimki ilk,tüpten çıkardık biz onu teyzesi
yok değil canım geçen yıl bu zamanlar kızımızı kaybettik bizinşallah bebeğimi sağlıklıca kucağıma alırım bu sefer...sende inşallah
kusura bakma bilmediğimden üzdüm seni.allah bu bebeğine uzun ,sağlıklı bir ömür versin inşaallah.
aminn inşallah...
facen var da nie demionözelden atsana bana şeysini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?