2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Gecmis olsun canim bende de cikti seker bende kontrole basliycam artik.seker cikmasi sadece bebisi degil anneyide etkiliyor maalesef o yüzden diyete dikkat etmen lazim.bisey soracaktim sana doktor bir diyet listesi verdimi yoksa sadece sunu ye bunu yeme mi dedi sana.meyvalarida fazla yememen lazim birde muz yememeye calis yada cok az ye(onlarinda icinde meyve sekerleri oldugu icin fazlasini vermiyor doktor)Diyette kolay gelsin insaallah diyet sonunda seker cikmaz cok zor oluyor gercekten.

Normal canim,bebisler herhalde sürekli yeni yeni seyler üretiyolar farkli farkli hareketler yapiyorlarGerci birazda yediklerizlede alakali mesela ben tatli yedigimde yada süt ictigimde hemen oynamaya basliyor.

Aslinda tatlida sütte cok icen biriyim ama bebegim basindan beri cok fazla oynamiyor gunde 10 hareket anca ediyordur oda cok sert deil
seyirme kayma gibi yinede bunada sukur ne diyim

aman olsa olmasa ne olur
benimde belli belirsiz :)
bebek yok mu varrr :)
kıl desen amanın bi ivedik bi ben yani
alma zararlı olur sonra dökülür dediler
eyvallah dedim
inş öyle olur

aynen ya doktordan utanıyom valla ben sarışınım kapkara kıllar:)))

kızlar biraz uyumuşum.gözümü açar açmaz burnuma un helvası kokusu geldi.ah ah anneannem olsa yapardı.ben hiç denememiştim ama azmettim yaptım,hatta yedim.güzel olmuş

vay be nerden nereye diş tellerinin olduğu günler aklıma geldi,ne alakaysabide anneni hatırlıyorum çok tatlı bir kadındı.

hahaaaa evet ya ömrüm boyunca takacam sanıyodum:)saol bacım....fotoğrafımız var ilkokulda 23 nisan barış sen,ben..beyaz kurdelelerimizle...dünya nasıl küçük yaaa

hahaaaa evet ya ömrüm boyunca takacam sanıyodum:)saol bacım....fotoğrafımız var ilkokulda 23 nisan barış sen,ben..beyaz kurdelelerimizle...dünya nasıl küçük yaaa

bana yollasana face dn.köyde çalışırken yaz tatilinde evime girip fotoğraflarımı yakmışlar.bende bişey kalmadı.kız dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur diye boşuna dememişler.bebişlerimiz olmasa görüşemeyecektik.

tarayıp eklerim hemen...aynen yaa sağlıkla gelsinlerde onlarda arkadaş olsunlar anaları gibi:13:

iyi akşamlar...
amma kaynatıyorsunuz ya... sizi okumaktan çalışamıyorum... bir sürü iş beni bekliyorum... kasımın tatlı bebişlerinin geveze anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…