2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın anneciklerimmm bi haftanın daha sonuna geldikk..çoğumuz 100 günün altıa düştü az kaldıııı artık bebişlerimize kavuşacağızzzz...öptm tüm anneciklerimi ve miniklerinii:))

Herkese günaydın kızlar :)))
serin yağmurlu güzel bir Cuma günü ; Hepimize Hayırlı Cumalar olsun inşaallah
Rabbim meleklerimizi korusun dualrımızı kabul etsin ...
Canım kızımı gördük dün bizde biraz uyur vaziyette idi haftasına göre uyumlu maşaallah dedi doktor amcamız
şeker yüklemesi yapıldı bugün arıcaklar sonuç için inşaallah iyi çıkar ...

günaydın kızlar ve bebikleri...

istanbul haftasonuda mı böyle olcek acep..

ruhumu sıktı bu kasvet havası benim..

günaydın , hayırlı cumalar hepinize
Allah cümlemizin dualarını mübarek günlerde kabul etsin
zor durumda olanları, borçlu olanları, hasta olanları korusun yardım etsin
hepimizin doğmuş ve doğacak evlatlarına, eş anne baba ve tüm sevdiklerine huzur ve uzun ömürler versin
AMİN.....

unnado da crazy diye bir markanın satışı var ; çok cici şeyler var battniye falanda var kargo ücretide yokmuş kızlar bi bakın derim ))

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
unnado indirim var demişsiniz ama buraya nasıl üye olunuyo yardımcı olurmusunuz

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
unnado indirim var demişsiniz ama buraya nasıl üye olunuyo yardımcı olurmusunuz

anasayfada davet istiyorum kısmına tıkla bekleme listesi ile üyelik kısmına e-mailini yaz maillerini kontrol.. gelen mailden verdikleri linke tıklayıp bilgilerini doldur üyesin=)

Selamlar, günaydınlar, hayırlı cumalar efem :)

Gece boyu kızım beni hizaya soktu :) Sola dönüp yatıyorum kıpraşıyo, rahatsız oldu heralde deyip biraz sağa dönüyorum, yine kıpraşıyo.. Sırtüstü hazır olda yattım gece boyu ! Daha gelmeden beni hizaya mı sokuyon kız diye kızdım en sonunda ona :)) Eşim kimle konuşuyosun sen diyo :) Bu kız çok sopa yer benden bu gidişle :))))

gızlaaaaaaar goşunnnnnn 12-15 ağustosta mothercare da %50 yi geçen indirim varrrrrrrrrr,mesaj geldi...

bu arada günaydın

Son düzenleme:
günaydın güzel annelerrrrrr

bende motherdan aldım sms i modeof benden öne davranmış %50+%25 diyo bugün dersim var dersten sonra solugu motherda alıcam amannnn eksikler kalmasınnnnnn

karnımda o kadar yer varken sağ tarafıma toplanan fetusumu kutlamak istiyorum ayrıca sürekli aşşalarda bişey arama çabasında orayı bi tırmalama hali,ne istediğini biliyomu acaba bu çocuk kalça kemiğim o annem kemikkkkkkkkkk oyuncak değil

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

öperim cemil cümlenizin karnındakileri
hava harikaaa bayılıorum :)

benimki de döndü mü ne kasığımın oralarda dolanıo deli manyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…