- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.041
dr göbeğini mi ölçtü. kaç cm olması gerekiyormuş. hadi bide buna takalımyok sempatim kafaya takmiyorum Allaha sukurler olsun ben neler atlattim ve hala atlatiyorum hamileligim boyunca bunada sukurler olsun diyelim.
karnim resimdekinden daha buyuk aslinda kiyafetten,pantolonumun gobek kismindan ve ac oldugum icin kucuk gorundu.bugun seker yuklemem vardi dun gece 10dan sonra birsey yememistim.simdi gobegim daha buyuk yiyince 2 kati oluyor ayrica son gittigimde gobegimi olcu doktorum gayet iyi dedi ve bebegimi kilosuda iyidi cok sukur.ayin 23de var ultrasonum bakalim ne kadar olmus bizim prenses ogrenecegiz.
kahvekolik ben,ben sirt ve bel agrisi cekiyorum bir haftadir ama cok yemekten degil.
benimde ayni oluyor ozellikle aksam yemegi yedikten sonra koltukta oturamiyorum valla agrisindan
anladim canim bide yemek yemedinya oyuzdendir
benimkide sabahlari kucuk oluyo aksam baya bi felaket sisiyo, hatta bugun dus aldim odada ne giycegimi sasirdimm :) ne giysem daracik oturuo bedene malum ev icinde rahat edemiyorum illaki uzerine yelek bisey olmasi gerek ourdum sasirdim valla sonrasinda esim bi geldi bune bu odanin hali diye
bizimde haftaya insallah randovumuz, tam 1 ay 1 hafta oldu gormeyeli
vallahi burada olcuyorlar ilkez gecenki kontrolumde olctu soyledi ama unuttum kac santim oldugunu
dr göbeğini mi ölçtü. kaç cm olması gerekiyormuş. hadi bide buna takalım
başladık demek sırt ağrılarına. son ayların sıkıntısı da bu olacak gibi. mide, ağrılar, uyuyamama, erken doğum korkuusu..
karnımın altına bi yastık koyup sola yattım iyi geldi bak bi dene istersen. tabi her yemekten sonra bunu yapamayız. eskiden olsa sırtıma bastırırdım tabi şimdi mümkün değil.
aman o yonden rahatim cok sukur pacali don ve askiliyla dolasiyorum gece gunduznamazdan,namaza giyiniyorum. benimde gardirobumda birseyim olmuyor hepsini katlayip yatak alti elbise saklama kutularina koydum.kilo verene kadar cikmazlar gariiii....:76:
sempi seninde 28 haftamı oldu vay beeee
geçen sene senin bloğundan pide sarması tarifini alıp sahura yapmıştım. süperdi. var mı yine öyle pratik şeyler sahurluk?
herkese iyi geceler ben kacar askum,maskum gelcek teraviden cay yapcemyarin gorusuruk.sempatim arada gel kuzum sohbetin guzel oluyor bonne nuit
vallahi burada olcuyorlar ilkez gecenki kontrolumde olctu soyledi ama unuttum kac santim oldugunudaha dogrusu inc burada santim hesabi yokta beni yatirdi goguslerimin altindan basladi malum bolgenin uzerinde bitirdi olcumu.bildigin meziroyla olctu.
benim arkadasimin birini cildirtmisti doktoru karnin kucuk her olcumde karnin kucuk bebegin kucuk diye.kiz her kontrol sonrasi agliyordu.2.bebegine hamileydi kizcagaz sonra bir dogurdu masallah 3.800 neresinde sakladiysa demekki ic karni vardi kizin.doktoruda mors oldu sonuna
kızlar yarın büyük gün idrar tahlili var yine bakteri çıkacak diye çoooook korkuyorum ve sanki geçmedi gibi bir his var içimde of of saat 4 gibi öğrenmiş olucam dualarınıza ihtiyacım var kızlar ya bazılarının hiç geçmiyormuş vucut yapıyormuş bugün iyice araştırdım tüm hamileliğini böyle geçirenler varmış yaa umarım bitip gitmiştir ve ben de rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?