2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
anladim canim bide yemek yemedinya oyuzdendir
benimkide sabahlari kucuk oluyo aksam baya bi felaket sisiyo, hatta bugun dus aldim odada ne giycegimi sasirdimm :) ne giysem daracik oturuo bedene malum ev icinde rahat edemiyorum illaki uzerine yelek bisey olmasi gerek ourdum sasirdim valla sonrasinda esim bi geldi bune bu odanin hali diye

bizimde haftaya insallah randovumuz, tam 1 ay 1 hafta oldu gormeyeli

dr göbeğini mi ölçtü. kaç cm olması gerekiyormuş. hadi bide buna takalım
başladık demek sırt ağrılarına. son ayların sıkıntısı da bu olacak gibi. mide, ağrılar, uyuyamama, erken doğum korkuusu..

benimde ayni oluyor ozellikle aksam yemegi yedikten sonra koltukta oturamiyorum valla agrisindan

karnımın altına bi yastık koyup sola yattım iyi geldi bak bi dene istersen. tabi her yemekten sonra bunu yapamayız. eskiden olsa sırtıma bastırırdım tabi şimdi mümkün değil.

aman o yonden rahatim cok sukur pacali don ve askiliyla dolasiyorum gece gunduz namazdan,namaza giyiniyorum.benimde gardirobumda birseyim olmuyor hepsini katlayip yatak alti elbise saklama kutularina koydum.kilo verene kadar cikmazlar gariiii....:76:

sempi seninde 28 haftamı oldu vay beeee
geçen sene senin bloğundan pide sarması tarifini alıp sahura yapmıştım. süperdi. var mı yine öyle pratik şeyler sahurluk?

kahvekolik yok canim yemekten sonra hayatta yatamam uzanamam, hatta yemekten en az 4 saat gecmesi gerekiyor benim yatmam icin ,cunku midem felaket yattigim an agzimdan aci su gelir
ama aksam yatarken iyi oluyo ,bende genelde yastikla yatiyorum ama bu hafta emzirme yastigi alcam, yatarkende kullaniliyorya ,bundan sonra cok ihtiyac olcak gittikce buyuyoruz valla

vallahi burada olcuyorlar ilkez gecenki kontrolumde olctu soyledi ama unuttum kac santim oldugunu daha dogrusu inc burada santim hesabi yokta beni yatirdi goguslerimin altindan basladi malum bolgenin uzerinde bitirdi olcumu.bildigin meziroyla olctu.

benim arkadasimin birini cildirtmisti doktoru karnin kucuk her olcumde karnin kucuk bebegin kucuk diye.kiz her kontrol sonrasi agliyordu.2.bebegine hamileydi kizcagaz sonra bir dogurdu masallah 3.800 neresinde sakladiysa demekki ic karni vardi kizin.doktoruda mors oldu sonuna

aman o yonden rahatim cok sukur pacali don ve askiliyla dolasiyorum gece gunduz namazdan,namaza giyiniyorum.benimde gardirobumda birseyim olmuyor hepsini katlayip yatak alti elbise saklama kutularina koydum.kilo verene kadar cikmazlar gariiii....:76:

iste benim malesef hep problem oluyo ancak odama girince rahatim
valla sen katlayip koymusun iyi:) ben onceleri hep yattim problemlerden simdi yeni yeni kendime geldim allahim benim gardirobu duzeltmeye eriniyorum hala kislik camasirlar yerinde
simdide havalar baya serin ,diyorum nasil olsa kis geliyo hic gerek yok kaldirmaya boyle kalsin

ay insallah dogumdan sonra kilolar fazla kalmaz, zaten senle benim basimiz kilolardan kurtulmuyo hic

herkese iyi geceler ben kacar askum,maskum gelcek teraviden cay yapcemyarin gorusuruk.sempatim arada gel kuzum sohbetin guzel oluyor bonne nuit

sempi seninde 28 haftamı oldu vay beeee
geçen sene senin bloğundan pide sarması tarifini alıp sahura yapmıştım. süperdi. var mı yine öyle pratik şeyler sahurluk?

evet canimya masallah baya olduk gunler nasil gececek derken geciyoda doguma az kaldi bile, hatta dogum heyecani basladi

valla canim cok fazla blogla ilginemiyorum arada ekliyorum ama pekte pratik diyemem, sen yinede bak bloga ise yarar biseyler cikar :)

herkese iyi geceler ben kacar askum,maskum gelcek teraviden cay yapcemyarin gorusuruk.sempatim arada gel kuzum sohbetin guzel oluyor bonne nuit

iyi geceler preses ve kizi :)
aslinda bu saatte geliyorumda burda pek kimse olmuyor ,gunduzde su battaniyeleri bitirim diye cok fazla oturamiyorum bilgisayar basina, ama devamli takipteyim yani
hadi bonne nuit canim

bizm burdada hic olcmezler hatta hic kimsedende duymadim olculdugunu ,demmekki sizin oralara ait bisey bu

bazi kisilerin karni kucuk oluyo ama abakiyosun koca dana cikiyo

Son düzenleme:
prenses benimde ilk defa gecen hafta olctuler. Ama seninkinden accuk farkli. gobek deliginden baslayaraktan malum bolgenin ust kismina kadar ( gelince netten arastirdim killanmanin basladigi bolgeye kadarmis) olctuler. Bu olcu dogum haftani gosteriyormus. beni olctugu meziro cm cinsindendi. haftami tutturdum sukur. 24 cm cikti. hatta ben eve gelince gordum dosyama yazmis kadin cm sini. bana orda normal dimisti ebe hanim.

inşallah geçmiştir hayırlı haberlerini bekliyoruz...

günaydın hanımlar ve onların sömürgeçi yaratıkları=)
2 gün girmedim topic almış başını gitmiş cnm çıktı okucam die...
dün 100gr.lık şeker yüklememiz yapıldı ve sonucum çok ii çıktı çok şükür...(açlık 85mg/dl 1 saat sonra 179.. 2 saat sonra 157.. 3 saat sonra 119.) çoğunuz şeker yüklemenizi yaptırdınız ama yaptırmayanlar umarım 50 gr da hallederler işlerini 100 lük tam bi işkence=((
bu arada kızım 2 günde 60 gr almış 1030gr olmuş=))
bizde son durumlar böle... herkese şişsiz mide yanmasız mutlu çoook hzurlu bi gün diliyorum...

bebek şekeri
merhabalar 2010 Eylül annesim muhteşem ötesi olan bu güzel duyguyu yaşamak için gün sayıyorsunuz eminim...ben bebek şekerleri lohusa takımları ve doğumda miniğinizin gelişi için dağıtacağınız minik hatıralar hazırlıyorum facebooktan bana ulaşıp ürünlerimi görebilirsiniz

https://www.facebook.com/#!/groups/152946818104927/
umarım birlikte güzel şeylere imza atarız bu arada ücretsiz doğum fotoğraflarıda çekimi yapılıyor kız kardeşim tecrübe olması için doğum fotolarını ücretsiz çekiyor şuanda

gunaydın hamısler ve oglumun dadlı kuzenlerı

ayy ya bugun canım cok sıkılıo sabahtan basladı gun nasıl gececek hıc bılmıom hıc keyfım yok ıs yapasımda yok evımde olmak ıstıom....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…