- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.081
canımcım ben devletin begenmeğip atamadığı ögremenlerdenim özel ders veriyorum dönemde yogun oluyo ama yaz tatili olunca üniversite sınavı için hazırlanan ögrencim var haftada bir iki ona gidiyorum malum doguma kadar konuları bitirelim diye...
ayy en kısa zamanda atananlardan olursun inşallah arm,allah kolaylık versin
bizim bugün evlilik yıl dönümümüz 5. senemiz :)
amin canım baktık kaç sene geçti olmuyo bari çocukten mahrum kalmayalım dedik belki bebişin şansına olur birseyler.....
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsuun, Allah kızınızla birlite nice yıllar göstersin inşallah sağlıkla, mutlulukla...
Bu yıl 2006'da evlenenlerin doğurma yılı sanırım :) Biz de Temmuz'da kutladık, çevremde duyduğum da epey var. Az buz olmamış 5 yıl, bekleye bekleye anlamıyo insan. Bana bazen hala yeni evliyiz gibi geliyo ama olmuşuz epey ya. Şimdi de evli, mutlu, çocuklu oluruz inşallah :)
bak görüyomusn bu mothercaredakiler benim numaramı almadılar sinir oldum şimdi gidecem öğle arası bi kavga edim:)
craftycim nice mutlu snelere bebişinizle inşallah..
kızlarr gunaydın dun yoktum yine sohbet koyuymus bugun ben varım 6 sayfa anca ilerler :))
ben dun ilk tetanoz aşımı oldum kolum cok agrıyor.. butun gun agrıdı resmen kürekle gecirmisler sanki koluma bugun de devam ediyorkac gun devam edecek boyle yaaaa???
hemsireye aşı oncesi bunların son kullanma tarihleri iyi di mi deyince boyle komik bir bakıs atti ki bana ama napiim paranoyak oldum artık bu haberler sayesindee
bana da mothercare den mesaj geldi de artık zıbın mıbın tulum almaktan böööö geldi arac gerecler kısmında da bir sey bulamıyorum mother'da.. cogunu e-bebek'ten aldım zati.. bir de en buyuk mothercare avrupa yakasında nerede??
var mı tavsiyesi olan degisik bir seyler goren mothercare'da??
karnımda o kadar yer varken sağ tarafıma toplanan fetusumu kutlamak istiyorum ayrıca sürekli aşşalarda bişey arama çabasında orayı bi tırmalama hali,ne istediğini biliyomu acaba bu çocuk kalça kemiğim o annem kemikkkkkkkkkk oyuncak değil
made senin kızmı canım erkek mi
buraya yazmıyom berr kulağına sölicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?